O soluție practică de mobilier fără accesorii suplimentare

Implementarea laconică fără accesorii suplimentare

Minimalismul în interior - stilul unui ritm nebun și ritmul vieții. Oamenii care se grăbesc pregătesc mâncare, primesc oaspeți și mănâncă cu toți membrii familiei. Pentru confortul și confortul gazdelor Apartamente și case se oferă tendințe moderne - alimente fără pixuri. Ele sunt prezentate într-o gamă largă de opțiuni de design, astfel încât acestea pot ajuta la rezolvarea oricăror probleme de stil - funcționale și estetice.

Cuprins:

 • avantaje
 • Principiul funcționării mecanismelor
 • Caracteristici de stil
Design modern de mobilier cu fațade netede

Design modern de mobilier cu fațade netede

Decorul interior va fi un dispozitiv metalic pentru deschiderea dulapurilor

Decorul interior va fi un dispozitiv metalic pentru deschiderea dulapurilor

Varianta minimalistă a mobilierului modern

Varianta minimalistă a mobilierului modern

Designul strict al unui set de mobilier modern

Designul strict al unui set de mobilier modern

avantaje

 1. Abilitatea de a găzdui mai multe echipamente în detrimentul economisind spațiu.
 2. Design ergonomic.
 3. Simplitatea îngrijirii mobilierului.
 4. Varietate variată.
 5. Prețuri accesibile.

Principiul funcționării mecanismelor

În legătură cu creșterea cererii, astfel de direcții au început să fie oferite într-o gamă largă de modele. Există mai multe tehnologii prin care are loc funcționarea lor zilnică.

TIP-ON (BLUM)

Această aplicație set de bucătărie este considerată cea mai optimă în ceea ce privește prețul și calitatea. Acesta este un fel de sistem mecanic de deschidere. Pentru utilizare, trebuie doar să apăsați ușor - iar designul se va deschide într-un unghi astfel încât să puteți deschide cu ușurință ușa cât de mult vă trebuie. Dacă vorbim despre deficiențele metodologiei, merită să înțelegem că este aplicabilă bucătării mici, iar în timpul operațiunilor de deschidere-închidere, se produce un sunet suplimentar, care îngreunează auzul.

LEGRABOX, ARCITECH

Acesta este un sistem elegant de sertare cu caracteristici de design stricte, cu un nivel ridicat de funcționalitate. Există mai multe variante de combinații. Practic, ei întruchipează neteditatea mișcării elementelor de ghidare în combinație cu deschiderea tipului electromecanic. Acesta este un fel de inovație, care contribuie la noile standarde de sisteme și la calitate, optimă într-o zonă sau alta.

Mecanismul LEGRABOX cu argument automat silențios

Mecanismul LEGRABOX cu argument automat silențios

Mecanismul LEGRABOX într-o tăietură

Mecanismul LEGRABOX într-o tăietură

SERVO DRIVE

Pentru aplicarea tehnologiei, tot ceea ce este necesar de la utilizator este să apăsați partea frontală, ca o cutie deschisă apărută înainte de a folosi o unitate electrică. El este cel care va cere mai mult confort și libertate și va prezenta o construcție unică pentru confort. Singurul dezavantaj al acestuia este prețul ridicat, dar merită banii, ceea ce a fost confirmat în mod repetat în practică.

Utilizați instrucțiunile de profil PRO DÉCOR, GOLA OPES

Această direcție stabilește în mod tradițional o nouă perspectivă în design modern. Există o încorporare a acestor elemente în orice versiune a produselor, în timp ce dimensiunile lor nu contează. De asemenea, sistemul special permite sertarul să se închidă complet, iar în ultimii centimetri acesta încetinește puțin. Acest lucru face ca operațiunea să fie liniștită, iar designul atinge cu ușurință incinta, închizându-l strâns. De asemenea, puteți observa costul accesibil al unor astfel de variații.

Avantajele fațadelor netede - claritatea liniilor și caracterul practic în curățarea și utilizarea

Avantajele fațadelor netede - claritatea liniilor și caracterul practic în curățarea și utilizarea

Vizualizarea instalării mecanismului

Vizualizarea instalării mecanismului

Integrarea mânerului

Direcția conceptuală este, de asemenea, eficientă și poate facilita cu ușurință crearea unui cadru specialinteriorul modern al bucătăriei sau spațiu de birou. stilou este făcută printr-o metodă de frezare și acționează ca o parte, rămânând cu ea într-un plan uniform. De obicei, astfel de decizii sunt făcute din panouri speciale MDF, care sunt acoperite cu smalț de diferite culori. Atributele integrate pot fi utilizate atât pentru elementele inferioare ale carcasei cât și pentru părțile superioare.

Proiectare avansată a fațadelor, înlocuind fitingurile

O versiune imbunatatita a fatadei, inlocuind fitingurile

Designul acestor elemente este holistic și cu adevărat laconic, după cum o demonstrează simplitatea formei și claritatea geometriei liniilor. Ca rezultat, designul de mobilă devine original, atractiv din exterior și ușor de întreținut.

Elemente convenabile și funcționale care ajută la economisirea efortului și accentuarea designului de vârf

Elemente convenabile și funcționale care ajută la economisirea efortului și accentuarea designului de vârf

Caracteristici de stil

Cele mai populare destinații din decorarea bucătăriilor, determină adesea condițiile producătorilor în ceea ce privește tipul, designul și alte caracteristici ale atributelor. Pentru persoanele care doresc să obțină soluții interesante și originale, acum există un număr mare de opțiuni pentru organizarea de mobilier. Și fiecare dintre elementele este dotat cu particularitățile sale de stilistică și tehnologie. Apoi, vor fi luate în considerare alternative alternative de bază picsuri tradiționale.

O fațadă netedă poate fi găsită la un preț accesibil

O fațadă netedă poate fi găsită la un preț accesibil

frezare

De fapt, această metodă este un fel de mâner care se integrează. Forma cea mai comună este litera L. Elementul este realizat pe toată lățimea, ceea ce asigură crearea unei singure compoziții. De multe ori această decizie se face pe suprafețe care sunt create din MDF, dar există și alte materiale. Astfel de elemente au o gamă largă de avantaje:

 • atractivitatea aspectului datorită integrității întregii bucătării;
 • Alegerea culorii și a ei combinație cu setul cu cască color;
 • prin intermediul unui astfel de mâner, panourile pot fi evitate;
 • datorită produsului pot fi plasate în bucătărie orice elemente tehnice.

Profil din aluminiu

Aceasta este o altă opțiune. Acest profil poate fi aplicat în părțile frontale și ale cadrului. Poate fi reprezentat în diferite versiuni, dar este în mod tradițional un element alfabetic în alfabetul latin. Din punct de vedere practic, cel mai frecvent utilizat tip T în formă de L, în formă de C. Ele pot fi oferite într-un număr mare de soluții de culoare și stil.

Elementul în formă de L pe dulapuri de bucătărie pentru deschidere

Elementul în formă de L pe dulapuri de bucătărie pentru deschidere

Fata frumoasa a bucătăriei, care nu este împovărată cu accesorii suplimentare

Fata frumoasa a bucătăriei, care nu este împovărată cu accesorii suplimentare

Profil în față

Aplicarea acestei soluții amintește de frezare. Elementul are o proprietate de integrare și este echipat cu același indicator de lățime. În acest caz, este mai convenabil și mai util să se ia în considerare profilul în formă de S. Este cel mai convenabil pentru deschidere datorită formei sale. De asemenea, merită luate în considerare câteva din avantajele sale cheie:

 • o oportunitate plasând orice tip de tehnologie încorporată fără restricții;
 • posibilitatea deschiderii dulapurilor fără o fațadă și murdărire;
 • probabilitatea de a împiedica utilizarea panourilor false, în special pentru bucătării de colț;
 • o gamă largă de materiale care pot fi aplicate împreună cu profilul. Ele pot fi realizate din MDF sau PAL, precum și din material plastic, furnir.
Profilul S în tonul zonelor individuale de lucru

Profilul S în tonul zonelor individuale de lucru

Combinație armonioasă de mobilier din sticlă rece cu set metalic în zona de deschidere a dulapurilor

Combinație armonioasă de mobilier din sticlă rece cu set metalic în zona de deschidere a dulapurilor

Lipsa accesoriilor vă permite să vă mișcați mai mult în bucătărie

Lipsa accesoriilor ușurează deplasarea în bucătărie

Utilizarea profilului în cadru

În mod tradițional, un profil de tip aluminiu este utilizat pentru a permite deschiderea. Procesul se desfășoară, ca și în fațadele măcinate. Cu toate acestea, aplicația diferă în anumite caracteristici, ceea ce este important și trebuie reținut la compilarea corespunzătoare soluția de proiectare în bucătărie. Această soluție are o serie de avantaje distinctive:

 • materialul din aluminiu permite aranjarea rațională tipul colțarului de bucătărie și dulapuri situate lângă perete;
 • materialele fațadelor sunt reprezentate într-o mare varietate. De fapt, puteți aplica PAL, furnir, sticlă, acril;
 • aspectul bucătăriei devine elegant și complet.
Design modern de lux al camerei principale a casei

Design modern de lux al camerei principale a casei

Apăsarea ușoară a mâinii (umăr, cot, genunchi, coapse) deschide încet și ușor ușa aproximativ o treime, astfel încât conținutul dulapului este disponibil, chiar dacă mâinile sunt ocupate într-un anumit punct

braț ușoară presare (umăr, cot, genunchi, șold), în tăcere și lin ușor ușa deschisă cu aproximativ o treime: astfel conținutul dulapului va fi disponibil, chiar dacă mâinile tale, la un moment dat angajate

Trebuie să se înțeleagă că nici o soluție nu va arăta perfectă fără un echilibru între părțile componente. O abordare rațională a designului bucătăriei cu setul cu cască va oferi ocazia de a economisi spațiu și de a ușura utilizarea mobilierului.

Minimalism în tendință: o imagine de ansamblu a bucătăriilor elegante fără pixuri și opțiuni pentru mecanismele lor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 29 = 31