Designul cel mai convenabil și versatil pentru o bucătărie modernă

Designul cel mai convenabil și versatil pentru o bucătărie modernă

 

Insula opțiune capotă poate fi instalat în orice zonă a camerei - aceasta vă permite să planificați o cameră la discreția dvs. Acest tip este adecvat pentru bucătărie de dimensiuni medii. Instalarea poate fi efectuată atât în Casa privată, și în bucătăria profesională a unei instituții publice.

conținut

 • Caracteristici și parametri
 • Avantaje și dezavantaje 
 • Top-5 hote de pe piață
 • Cum sa alegi cel potrivit?
Model încorporat exact deasupra plita

Model încorporat deasupra plita

accesoriu de uz casnic, insula de bucătărie încorporată

Accesoriu de uz casnic încastrat în bucătărie

Caracteristicile și parametrii tehnologiei

Fiți atenți! Plecând de la faptul că astfel de dispozitive sunt amplasate în centrul camerei, ele au diferite elemente de fixare, forme, lumini, dimensiuni și principii de funcționare.

Abilitatea de a ajusta înălțimea vă permite să creați condiții confortabile pentru a ajunge în bucătărie

Abilitatea de a ajusta înălțimea vă permite să creați o ședere confortabilă în bucătărie

Hotele de insulă se disting prin câțiva parametri de bază:

 1. Fixarea tehnicii apare doar în tavan;
 2. cel mai adesea acestea sunt mașini de recirculare;
 3. există modele cu posibilitatea de a coborî capota mai aproape de placă. Acest lucru vă permite să prindeți mirosurile și vaporii generați în timpul gătitului;
 4. varietatea de modele face posibilă alegerea unei hota pentru orice stil de interior;
 5. această tehnică este fabricată utilizând tehnologii noi și este echipată cu sisteme suplimentare de control al poluării aerului, iar purificarea aerului se efectuează prin intermediul unor filtre.

wp_owl id = "193880"]

Avantaje și dezavantaje

demnitate deficiențe
Puteți localiza echipamentul oriunde în bucătărie - vă permite să aranjați mobilierul și să organizați spațiul de lucru Nivel ridicat de zgomot, deoarece unitățile sunt echipate cu motoare puternice
un număr mare de modele diferite vor satisface toate preferințele consumatorilor și vor ajuta capota să se potrivească în interiorul bucătăriei. Materiale de fabricație: sticlă, ceramică, oțel Este necesar să se monitorizeze starea filtrelor de carbon și să se facă înlocuirea în timp util, deoarece acestea sunt de unică folosință
Echipamentul de înaltă performanță permite tehnicianului să facă față poluării într-o bucătărie profesionistă cost mai mare
opțiunile de fabricație pot fi diferite: pot fi integrate în unitatea de tavan suspendată. În plus, există modele cu reglare înălțime și control electronic -

Top-5 hote de pe insula populară pe piață în conformitate cu versiunea cumpărătorilor

VENTOLUX Italia Isola 90

 • Această marcă italiană a apărut recent pe piață - acum 10 ani. Modelul este echipat cu un control tactil al ecranului și un set bun de funcții. Principalul material de implementare a fost oțel inoxidabil. O pâlnie largă vă permite să absorbiți mirosuri neplăcute și iluminare din spate iluminează spațiul de sub el.
Model cu funcții largi, asamblare excelentă și calitate ridicată a muncii

Model cu funcții largi, asamblare excelentă și calitate ridicată a muncii

 • Hota trece aerul prin sistemul de filtrare și îl returnează în cameră sau în exterior, în funcție de varianta de instalare. În acest model există doar un filtru făcut din metal, care vă va servi la fel de mult cât dispozitivul însuși va funcționa. Trebuie să fie curățată și spălată periodic.

La nota! Există un loc pentru a instala un filtru de carbon în dispozitiv, dar va trebui să fie achiziționat suplimentar, deoarece nu este furnizat în kit.

Parametrii externi ai modelului VENTOLUX Italia Isola 90

Parametrii externi ai modelului VENTOLUX Italia Isola 90

Designul elegant al hotelor într-un interior modern

Designul elegant al hotelor într-un interior modern

Echipamentul are o putere mare și 5 viteze. Chiar și la cea mai mică viteză, se va auzi sunetul produs de hota.

Hansa OWC 4778 IH

 • Acest produs este un brand german care are o popularitate la nivel mondial. Datorită muncii inginerilor, dispozitivele sunt moderne și inovatoare. Modelul este fabricat din oțel inoxidabil, în Lămpile cu halogen sunt folosite ca lumini de fundal. Aparatul poate fi ridicat sau coborât deasupra sobei.
 • Echipamentul este controlat prin panoul tactil.
 • Acest echipament poate fi conectat astfel încât să înlăture aerul poluat din încăpere sau să îl treacă prin filtru și să-l returneze.

La nota! Filtrul este o opțiune pe termen lung din aluminiu. Este destul de ușor să aveți grijă: spălați-l cu apă și detergent. În plus, există un loc pentru un filtru de carbon. Gradul de poluare este indicat de un indicator special.

Dispozitivul are 4 viteze de operare. În modul automat, intensitatea echipamentului este selectată. Această opțiune este cea mai silencioasă din listă. Echipat cu senzor oprirea după terminarea lucrului.

Zirtal KD-IS CUBE 70

 • Produsele produse în Italia, deși marca are sediul în Elveția. Modelul este caracterizat de un design greoi, care este mai potrivit pentru o soluție clasică interioară. Dispozitivul, din oțel inoxidabil, este reglabil în înălțime. Pentru iluminare, sunt montate lămpi cu halogen și sunt controlate de panoul tactil.
 • Modelul funcționează atât în ​​modul de recirculare a aerului, cât și cu posibilitatea de a-și organiza retragerea din încăpere. Aerul este filtrat folosind un filtru din aluminiu, este posibil să se instaleze un filtru de cărbune.
 • Din punct de vedere funcțional, dispozitivul este echipat cu un senzor de poluare, un temporizator.

Important! Capacitatea echipamentului este cea mai mare dintre ratingurile prezentate.

 • Viteza 4, în timp ce nivelul zgomotului este suficient de scăzut, deci nimic nu vă va distrage atenția de la gătit.
Un model premium realizat din materiale de înaltă calitate

Un model premium realizat din materiale de înaltă calitate

Bosch DIA 098E50

 • Produsul este realizat de faimosul brand german. Principala diferență a modelului este prezența sticlei călite. Pentru iluminare sunt instalate 4 lămpi LED.
 • Sistemul de control este reprezentat de un senzor electronic.
 • Filtrarea poate fi efectuată atât cu îndepărtarea aerului din încăpere, cât și fără el. Echipamentul funcționează cu un filtru metalic, este permisă instalarea unei versiuni de cărbune.
 • Are 3 nivele de putere. La cel mai înalt nivel de putere, zgomotul este destul de puternic. Dispozitivul nu oprește cronometrul.
Prezența unui sticlă securizată face ca modelul să fie vizibil mai scump, precum și să influențeze în mod favorabil designul interior al bucătăriei

Prezența unei sticlă călită face modelul vizual mai scump și, de asemenea, afectează în mod favorabil designul interior al bucătăriei

Siemens LF 91 BB 552

 • Această companie germană a fost producătoare de instrumente de calitate pentru uz casnic și industrial de mai mulți ani. Modelul este fabricat din oțel inoxidabil.
 • Sunt incluse lămpile LED pentru iluminat.
 • Dispozitivul are 5 viteze încorporate, care se opresc automat după 5 minute.
 • Un filtru de cascadă metalic face posibilă purificarea eficientă a aerului. Echipat cu un indicator de poluare.
 • Nivelul de zgomot este destul de scăzut chiar și în condiții de utilizare intensă.
 • Timerul oprit nu a fost setat de producător.
Designul modern Box-Design face modelul un ochi frumos și universal pentru orice interior

Designul modern al Box-Design face modelul plăcut vizual. Va fi potrivit oricarui stil de interior

Cum de a alege capota dreapta?

Sfat! Principalul lucru la alegerea echipamentului - calculul corect al zonei de acoperire și volumul camerei - determină puterea și viteza dispozitivului.

Apoi, acordați atenție configurației și tipului de hota. Astfel încât să nu se evidențieze pe fondul stilului general al interiorului, potrivite pentru culori și design. Dispozitivul corect selectat este garantat să funcționeze mult timp.

Hote pentru insulă: Top-5 modele populare de pe piață

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 85 = 91