Bucătărie-studio combinată cu balcon

Modernă bucătărie-studio, combinată cu un balcon

O astfel de soluție interioară ca o asociere balcon cu bucătărie, a fost de mult timp la modă. Ajută la extinderea rapidă a spațiului apartamentului, la rezolvarea multor probleme familiale și este concepută doar pentru a face viața mai convenabilă. Despre cum să realizați reamenajarea, dacă este posibil să o faceți sau nu, ce va fi nevoie și ce să faceți în locul unui balcon, citiți în acest articol.

Cuprins:

 • Cum să începeți o asociație de bucătărie cu un balcon
 • Ce nu se poate face cu reabilitarea?
 • Încălzirea balconului
 • Idei de a combina un balcon cu o bucătărie
 • Cum de a proiecta o bucătărie-balcon după re-planificare?
Bucătăria se transformă treptat într-o sală de mese, care este deja pe balcon

Trecând ușor în bucătăria din sala de mese, care este deja pe balcon

Bucătărie modernă combinată, combinată cu un balcon

Bucătărie modernă combinată, combinată cu un balcon

Ușile ușoare pe balcon din bucătărie sunt bune pentru o casă privată

Ușile ușoare pe balcon din bucătărie sunt bune pentru o casă privată

Partea principală a bucătăriei pusă pe balcon este o soluție interesantă și non-standard

Partea principală a bucătăriei, amplasată pe balcon, este o soluție interesantă și non-standard

Combinând balconul cu bucătăria, de ce aveți nevoie de el? Condiții de viață cu o cameră sau doar un mic apartament, de multe ori vă confruntați cu problema lipsei de spațiu. Deseori în apartamentele de acest tip, cea mai mică cameră este bucătăria. Problema unei bucătării mici apare atunci când începeți să gătiți sau pur și simplu veți avea ceai cu prietenii. Ajutor pentru a remedia situația odată pentru totdeauna poate fi atașat la bucătărie balcon sau loggie. Combinând aceste două camere, veți obține o zonă spațioasă, destinată gătitului și pentru multe alte scopuri.

Cum să începeți o asociație de bucătărie cu un balcon

Dacă vă decideți să vă uniți bucătăria cu un balcon sau cu o loggie, nu vă grăbiți să rulați pentru a cumpăra materiale de construcție. Pentru a începe, este necesar să colectați toate pachetele de documente și permisiuni pentru efectuarea acestei operațiuni. De ce există documente și autorizații? Când vă unificați, într-un fel sau altul, veți demola unul dintre pereții camerei. Demolarea incorectă a peretelui poate sparge nu numai siguranța apartamentului tău, ci și întreaga casă.

Printre documentele necesare pentru combinare, trebuie să aveți:

 • Reabilitarea proiectului;
 • Permise de la organele de stat (ITO, Biroul de arhitectură etc.);
 • Consimțământul vecinilor, certificat în scris;
 • Consimțământul adunării casei, certificat în scris;
 • Actul final de reabilitare.

Consiliu: pentru a pregăti întregul pachet de documente și pentru a vă salva timpul, puteți contacta o companie specială care se ocupă de aceste probleme. Până în prezent, găsirea unei astfel de companii nu va fi dificilă.

Apoi, merită să aflăm dacă peretele portant separă balconul și bucătăria. Dacă peretele nu poartă, acesta poate fi demolat complet, extinderea întregului spațiu al încăperii.

În cazul în care peretele este un suport, puteți elimina numai unitatea de sticlă, dar va trebui să lăsați peretele sub pervazul pervazului. Deși mai târziu se poate transforma cu ușurință în a suprafața de lucru sau bara.

Contorul de bar de pe fereastra de pe balcon este o opțiune bună pentru extinderea bucătăriei

Contorul de bar de pe fereastra de pe balcon este o opțiune bună pentru extinderea bucătăriei

Panoramic ferestre în podea de pe balcon, combinate cu bucătărie arata elegant

Panoramică ferestre în podea de pe balcon, combinate cu bucătăria, arata foarte elegant

Bucătărie și balcon separate printr-un pervaz mic

Bucătărie și balcon separate printr-un pervaz mic

Ce nu se poate face cu reabilitarea?

Principalul lucru care este interzis atunci când balcoane de reamenajare și combinarea cu bucătăria este:

 • Realizați radiatoarele și sistemele de încălzire acasă pe balcon;
 • instala placă pe balcon.

face radiatoare pe balcon este interzisă. Această problemă poate fi rezolvată prin închiderea sloturilor, instalând metal-plastic cu geam termopan, izolație.

În ceea ce privește aragazul de bucătărie de pe balcon, este pur și simplu ilegal. Această opțiune de instalare pune în pericol întreaga casă și ocupanții săi.

Consiliu: Nu încercați să inscripționați o placă în reamenajarea balconului, această decizie nu va fi legalizată și veți petrece o mulțime de timp lucrând cu pregătirea documentelor. De asemenea, nu este recomandată o instalație independentă, este amenințată cu o amendă și un act care vă obligă să returnați placa în bucătărie.

O soluție bună la această problemă va fi instalarea unei aragazuri electrice în pervaz, între balcon și bucătărie. Nu se poate spune cu siguranță că aragazul nu este în bucătărie, în plus, este absolut legal.

Stick la toate aceste setări, iar reabilitarea va trece rapid și cu succes!

Bucătărie modernă, combinată cu un balcon

Bucătărie modernă, combinată cu un balcon

O opțiune frumoasă, dar greșită de a pune cuptorul pe balcon

O opțiune frumoasă, dar greșită de a pune cuptorul pe balcon

Combinând un balcon cu o bucătărie: izolație balcon

Atunci când se combină balconul cu bucătăria, trebuie acordată o atenție deosebită izolării. Încălzirea trebuie făcută neapărat. Prin combinarea balconului cu bucătăria, veți pierde unul și pereții principali și partiții în formă de geamuri cu geam termopan dublu.

Dacă nu izolați pereții balconului sau loggiei care ies pe stradă în timpul iernii, chiar și cel mai bun încălzitor nu vă va salva.

Cum poate izolați balconul sau loggia? Astăzi, 3 tipuri de izolație sunt utilizate pentru a rezolva această problemă:

 • rece geam;
 • Izolație parțială;
 • finaliza;

Rece glazura - o metodă de izolare a balconului, care stabilește un profil metalic după ce a fost acoperit cu sticlă. Această metodă nu afectează creșterea semnificativă a temperaturii balconului, dar îl protejează de murdărie, ploaie și zăpadă.

Izolarea parțială - un tip mai general de încălzire a balconului. Cu izolație parțială în podea și pereți, sunt montate straturi de spumă de spumă sau penoplex. După aceea, au înfășurat în polietilenă. Dacă se dorește, poate fi instalat un sistem "de pardoseală caldă" între plăci. Datorită acestor elemente, balconul va menține o temperatură constantă pe întreaga perioadă de utilizare. Dar dacă deschideți ferestrele, căldura va înlocui frigul. Pur și simplu, sistemul de izolație parțială funcționează ca un termos.

Acest tip de izolație este bun pentru instalare pe balcon sala de mese sau zona de lucru.

Cu o bună încălzire a balconului, puteți petrece mai mult timp acolo

Cu o bună încălzire a balconului, puteți petrece mai mult timp acolo

Bucătăria transformându-se într-o mică relaxare plasată pe balconul izolat

Bucătărie, transformându-se într-o mică zonă de odihnă pe balconul izolat

Ultima vedere este izolarea completă. La izolarea completă în podea și pereți, instalați de asemenea sisteme de spumă și polietilenă, puneți sistemul "podea caldă" și instalați bateriile. La alegerea și instalarea bateriilor, avantajul este dat de electric. După instalare sisteme complete de încălzire balconul este echivalent cu camera de zi.

După ce ați instalat izolația pe balcon, cu siguranță nu veți regreta, pentru că va fi plăcut să fiți atât în ​​vară, cât și în iarnă rece.

Idei de a combina un balcon cu o bucătărie

Combinați balconul și bucătăria în modul cel mai incredibil. Pentru a face acest lucru, pur și simplu aveți încredere în imaginația și gusturile voastre. Există nenumărate posibilități de re-planificare a bucătăriei de astăzi, și creșterea acesteia cu ajutorul unui balcon nu a fost de mult nici o noutate. Ce se poate face pe porțiunea neutilizată a balconului? Iată cele mai simple și mai populare opțiuni pentru combinarea unei bucătării cu un balcon:

Opțiunea 1 - "Sufragerie pe balcon"

Majoritatea bucătăriei, care se învecinează cu balconul, au o zonă foarte mică. Din acest motiv, există o problemă de absență locuri pentru gătit sau pentru a mânca alimente.

O soluție bună în această situație poate fi un transfer sala de mese pe balcon. Acest lucru nu va extinde doar în mod semnificativ bucătăria în sine, dar, de asemenea, da-l un aspect neobișnuit. Când aranjați camera de luat masa pe balcon, merită să vă amintiți câteva lucruri. În primul rând: instalare masă de masă pe balcon sugerează că un număr mare de persoane îl pot găzdui confortabil, ceea ce înseamnă că trebuie să cumpărați un blat de dimensiuni medii. Datorită acestui tabel, fiecare oaspete sau membru al familiei poate merge în siguranță la locul lui.

Stil modern în proiectarea bucătăriei și a zonei de luat masa pe balcon

Stil modern în proiectarea bucătăriei și a zonei de luat masa pe balcon

Zonă de luat masa pe un balcon mic

Zonă de luat masa pe un balcon mic

Zonă mică de luat masa pe balcon care iese din bucătărie

Zonă mică de luat masa pe balconul cu care se află bucătăria

În al doilea rând: plasați masa în paralel cu pereții laterali ai clădirii. Acest lucru se face pentru a evita curenții de la sloturi și pentru confort.

În al treilea rând, design-ul de balcon-sala de mese face lumină, nu întuneric. Datorită luminii naturale culorile luminoase va arata luminoase, confortabile.

Ultimul și cel mai important plus în sala de mese este atmosfera. Plasând o zonă de luat masa pe balcon sau în loggia, veți evita nu numai mirosurile neplăcute din bucătărie, ci și o atmosferă intimă sau solemnă în camera care este atât de caracteristică în sala de mese.

Zona de luat masa de pe balcon și bucătărie este separată de un mic contor de bara, care este și o zonă de lucru

Zona de luat masa de pe balcon și bucătărie este separată de un mic contor de bara, care este și o zonă de lucru

Este bine să luați cina pe balconul izolat, cu o vedere frumoasă în afara ferestrei

Este bine să luați cina pe balconul izolat, cu o vedere frumoasă în afara ferestrei

Opțiunea 2 - "Zona de recreere"

În bucătăriile mici, gătitul este foarte incomod. Multe gospodine nu-i plac procesul de gătire lungă într-o încăpere mică, mai ales când trebuie să monitorizați constant felul de mâncare. Așezați-vă pe scaun și urmăriți procesul de gătit timp de ore întregi este teribil și, de fapt, uneori doriți să vă culcați pe pat sau să stați într-un fotoliu pentru a citi cartea dvs. preferată.

Rezolvați această problemă echipând balconul zona de recreere. Această opțiune este bună, atunci când toate ustensilele de bucătărie se potrivesc în bucătăria în sine, dar cu toate acestea combinate balcon sau logie cu un apartament.

Zona confortabilă se odihnește în stilul shebbie-chic de pe balcon

O zonă confortabilă de odihnă în stilul unui chic pe balcon

O astfel de zonă de relaxare moale poate fi atât pe balconul din bucătărie, cât și pe balcon, ieșind din orice altă cameră

O astfel de zonă de relaxare moale poate fi atât pe balconul din bucătărie, cât și pe balcon, ieșind din orice altă cameră

Un mic fotoliu modern pe balcon cu ferestre panoramice

Un mic fotoliu modern pe balcon cu ferestre panoramice

Cum de a decora zona de recreere? Primul lucru de reținut este că toate mobilierul ar trebui să fie confortabil. În zona de recreere puteți instala canapea mică sau mai multe fotolii. pune masa mică și mai multe scaune, în capacul moale, extindeți peste tot pernă. De asemenea, puteți înlocui scaunele convenționale cu saci de fasole.

Apoi, este necesar să se atârne pe pereții de mici fotografii în cadru sau fotografiile dvs.. Instalați un candelabru, lampă de podea sau alte tipuri de corpuri de iluminat. spânzura jaluzele în culori calde.

Într-o zonă similară, va fi plăcut să fii în compania prietenilor, iubitului sau doar când vrei să fii singur. După ce ați ales această idee, veți face apartamentul mult mai confortabil.

Stil Loft în designul bucătăriei combinate cu balcon

Stil Loft în designul bucătăriei combinate cu balcon

Un balcon mic care se deschide din bucătărie cu ferestre la podea

Un balcon mic care se deschide din bucătărie cu ferestre la podea

Opțiunea 3 - "Bar-balcon"

Opțiunea cu un balcon-bar este, de asemenea, bună, atunci când toate mobilierul și alte accesorii de bucătărie pot fi plasate în condiții de siguranță direct în apartament. Bar-balcon, ceva asemănător unei variante cu o sală de mese. Și aici, zona de hrană este transferată pe balcon. Singura diferență este absența unei mese portabile. Masa din barul nostru va fi un prag de fereastră. Pragul de fereastră trebuie să fie de cel puțin 30-35 centimetri și trebuie instalat pe suporturi speciale. Efectuarea unei astfel de lucrări ar trebui să fie încrezătoare exclusiv de comandanții angajați în reparații și reamenajarea balcoanelor.

După instalarea mesei de ferestre, cumpărați scaune de bar, în suma potrivită pentru dvs. și invitați-vă prietenii la un cocktail.

Contrast din bucătăria gri și balcon mic în culoarea portocalie

Contrast din bucătăria gri și balcon mic în culoarea portocalie

Interiorul modern al bucătăriei combinat cu un balcon

Interiorul modern al bucătăriei combinat cu un balcon

Micul balcon cu un bar

Micul balcon cu un bar

Opțiunea 4 - proprie studiu

În apartamente mici, în tipul de odnushki, uneori nu există suficient spațiu pentru zona de lucru separată. Dar vrei să ai atât de mult în casă. O soluție excelentă la această problemă va fi amenajarea zonei sale de lucru pe balcon.

Pentru aceasta, puteți pune pe balcon masa computerizată, computerul în sine, aranja o pereche de rafturi sau rafturi. Puneți un fotoliu sau o canapea moale. Dacă este necesar, instalați echipamente suplimentare, cum ar fi fax, imprimantă, copiator, telefon. Zona de lucru de pe balcon este o soluție bună pentru familii cu programe de lucru diferite. Lucrând într-o zonă separată, nu veți interfera cu odihna soțului / soției.

Un mic birou confortabil situat pe balcon

Un mic birou confortabil situat pe balcon

Bucătăria se schimbă în zona studioului pe balcon

Bucătăria, trecând în zona cabinetului situat pe balcon

Un mic studiu pe balcon, combinat cu o bucătărie

O bucătărie mică, combinată cu o bucătărie pe balcon

Opțiunea 5 - "Utilizarea prevăzută"

Una dintre principalele utilizări ale balconului este stocarea de lucruri inutile în acel moment. În aceste scopuri, balconul trebuie, de asemenea, aranjat. În casele de panouri, întregul perete dintre balcon și bucătărie nu poate fi demolat, lăsând o parte a peretelui la margini. În nișă Între peretele balconului și peretele de sprijin se va potrivi bine dulapuri de depozitare. Într-un cabinet similar puteți stoca tot ce vă doriți, de la conservare și îmbrăcăminte la gunoi și chimicale de uz casnic. Amintiți-vă: printre ideile pentru bucătărie balcon poate fi orice, principalul lucru aici este creativitatea ta.

Balconul poate servi drept spațiu de depozitare pentru lucruri precum o bicicletă

Balconul poate servi drept spațiu de depozitare pentru lucruri precum o bicicletă

Balcon spațios gol în bucătărie

Balcon spațios gol în bucătărie

Cum de a proiecta o bucătărie-balcon după re-planificare?

Când procesul de reamenajare este finalizat, merită proiectat camera. Decorarea camerei este una dintre cele mai importante părți în timpul renovării. Ce trebuie să știți atunci când decorați și decorați o cameră? Primul lucru pe care trebuie să-l amintiți atunci când stilul bucătărie-loggia: totul ar trebui să fie făcut în culori similare, cu aceleași materiale de finisare, în culori similare. Zonarea ambelor premise se poate face cu ajutorul Ferestre franceze sau partiții transparente.

De asemenea, utilizați diferența de etaj, dacă există, pentru ao separa. Ele nu pot fi ascunse, ci dimpotrivă - ca o linie pentru împărțirea zonelor separate. Ieșirea la bucătărie poate fi formalizată folosind arcuri sau coloane.

Pentru a decora ferestrele, este de dorit să folosiți perdele, jaluzele și jaluzele romane, rulouri și panouri. În plus, puteți face ferestre folosind convenționale perdele, draperii, tuluri.

Ieșirea din bucătărie spre balcon poate fi ascunsă în spatele perdelelor groase, ceea ce vă va permite să vă retrageți pe balcon

Ieșirea din bucătărie spre balcon poate fi ascunsă în spatele perdelelor groase, ceea ce vă va permite să vă retrageți pe balcon

Combinând balconul cu bucătăria: ușile din sticlă și perdelele de la podea împărtășesc o bucătărie și o zonă de balcon

Ușile din sticlă și perdelele din podea au o bucătărie și o zonă de balcon

Nu luați prea mult mobilierul de pe balcon. Amintiți-vă: inițial reamenajarea a fost făcută pentru a mări spațiul. Mobilă lumina utilizare, înlocuiți dulapuri deschise rafturi. instala masă pliantă și mai multe scaune. Pentru utilizarea iluminatului candelabre, spoturi de lumină, sconces, lampi de podea, și alte tipuri de lămpi.

Prin combinarea bucătăriei cu balconul panoului sau a oricărei alte case, rezolvăți o problemă de deficit spațial o dată pentru totdeauna. Când decorați o cameră, nu vă fie frică să experimentați și să combinați incompatibilități.

Dorim mult noroc în reparații și eforturile voastre!

Combinând balconul cu bucătăria: etapele de reamenajare și cele 70 de cele mai confortabile implementări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 50 = 60