Design colorat al bucătăriei studio în stil loft

Design colorat al bucătăriei studio în stil loft

Bucătărie-cameră de zi de mai mult de 12 metri pătrați - un câmp larg pentru manifestarea de fantezie și soluții creative de design. Dimensiunile sale sunt mai mari decât contoarele standard și permit găzduirea oricărui tip de mobilier și diverse accesorii, cel mai important lucru este să alegi unul câștigător varianta de planificare.

  • schemă
  • stiluri
  • Recomandări ale designerilor
Armonie în interior - un angajament de bună dispoziție

Armonie în interior - un angajament de bună dispoziție

O varianta interesanta a designului camerei

O varianta interesanta a designului camerei

schemă

Cel mai popular tip de bucătărie mare - bucătărie combinată cu living, Când camera are o zonă de lucru și un loc de odihnă. Cu privire la modul de distribuire module de mobilier, depinde de aspectul camerei. Există mai multe tipuri de planificare.

"Г" - образная планировка позволяет сэкономить квадратные метры

Formatul în formă de L vă permite să salvați metri pătrați

Scrisoarea P

Cu această metodă de stabilire este convenabil să se formeze așa-numitul triunghi - coajă, frigider și placă. Zona pentru mese este la centru, sectiunea de lucru este paralelă cu masă și scaune pe laturile opuse ale pereților opuși, un loc de relaxare un pic aranjate suplimentar într-un perete neocupat.

La nota! Uneori se practică o altă opțiune - sala de mese și canapeaua sunt plasate puțin mai departe, iar în centru este pusă și în orice moment este îndepărtată portabil insula.

paralel

Setul cu cască și dispozitivele tehnice sunt amplasate de-a lungul a două pereți lungi opuși. Această metodă pare a fi cea mai avantajoasă dacă camera are o cameră mare fereastră panoramică.

Sfat! Pentru a face ca camera îngustă și lungă să pară mai armonioasă, este mai bine să nu utilizați module standard, dar înguste. Acestea pot fi achiziționate de la orice magazin de mobilier sau comandate prin măsurători individuale.

Idee excelentă de amenajare paralelă a mobilierului de bucătărie

Idee excelentă de amenajare paralelă a mobilierului de bucătărie

Bucătărie îngustă cu decor interior paralel

Bucătărie îngustă cu decor interior paralel

Sfat! Din cauza specificului aspectului într-o cameră similară, este dificil să se organizeze o cameră de zi, este de multe ori înlocuit bar și scaune confortabile.

Insula și peninsula

Tipul insulei nu este foarte convenabil pentru o bucătărie în 12 mp m, deci este mai bine să adoptați o versiune peninsulară cu set de căști unghiulare de plasare, atunci restul părții libere formează armonios camera de zi. Mai ales neobișnuit arata grozav canapea moale ca o continuare a modulului de mobilier sub forma literei C.

 studio

Bucătăriile de 12 metri sunt adesea situate în apartamente cu o cameră, și în astfel de cazuri este posibil să se modeleze un singur interior neobișnuit. Pentru a face acest lucru, trebuie să utilizați diviziunea competentă în sectoare. Pentru a nu supraîncărca spațiul, Zonarea se realizează cu ajutorul mobilierului, rafturilor, pereților despărțitori de aer din sticlă / sculptură, rafturi sau alocarea de culori / texturi de materiale de construcții.

Separați o parte din materialul total și alocați-l unui număr minim de căști și echipamente de dimensiuni mari (aragaz, frigider), apoi împărțiți metroul cu mobilierul, respectând o schemă uniformă de culoare în fiecare complot planificat sau vom face partiții.

Una dintre cele mai populare și convenabile opțiuni pentru proiectarea apartamentelor mici

Una dintre cele mai populare și convenabile opțiuni pentru proiectarea apartamentelor mici

stiluri

Suprafața de 12 metri pătrați este potrivită pentru orice stil. Luați în considerare opțiunile cele mai populare și câștigătoare, sugerând suprapunerea cu camera de zi.

Vechi bun clasic

Nu iese niciodată din modă, baza sa - Set solid din lemn masiv cu finisaj natural sau cât mai aproape de materialele naturale. Pentru a vă asigura că dulapurile nu arată prea greu, puteți folosi complet uși sculptate sau fațade. Tapetul trebuie ales din materiale textile sau cu un model tematic clasic discret.

astăzi clasic - nu mai estompate și fără chip, compuse în întregime din antichități tipice, ca în zilele vechi. Astăzi a obținut contururi moderne. Interiorul poate fi decorat în continuare picturi, postere și aparate de uz casnic cu aspect organic. O parte din camera de zi ar trebui să aibă o canapea semi-circulară cu spatele curbat.

Frumos clasic într-un spectacol de lumină

Frumos clasic într-un spectacol de lumină

minimalismul

Aceasta este cea mai simplă versiune a interiorului, în timp ce, de asemenea, se distinge prin rafinamentul său în mâini cu pricepere. Această bucătărie ar trebui bătută cu obiecte stricte, aproape de birou, cu cele mai compacte aparate de uz casnic și cu materiale monofonice. Neobișnuit arată un joc de contraste - alb și negru, maro și bej.

Sfat! Dacă doriți să adăugați un pic de confort la fortăreață minimalismul, fără a rupe un singur stil, acest lucru se poate face cu ajutorul jaluzelelor de textil, a perdelelor de lenjerie și a fețelor de masă.

Proiect de design original în stilul minimalismului

Proiect de design original în stilul minimalismului

Hi-Tech

Bucătărie-sufragerie în stil high-tech Este o cameră din viitor sau un compartiment al unei nave spatiale. Nu există dulapuri clasice, mese și scaune, toate mobilierul ar trebui să aibă forme fanteziste și uimitoare, cu luciu și luciu metalic, iar acest efect poate da numai materiale din plastic și crom.

Sfat! Este într-un astfel de interior, încât să puteți da un drum liber tuturor electronilor posibili și să afișați toate modelele multi- cuptoare cu microunde, Ceaiuri, mai mult ca farfurii mini-flying.

Acesta este tărâmul de forme îndoite și de toate felurile de evidențiere - de la lămpile de plafon cu muzică color încorporată, care se termină cu o rundă lampă de podea în exterior, iridescent tot spectrul de un curcubeu într-o zonă de salon.

Accent decor elemente vor reîmprospăta severitatea de high-tech stil

Accent decor elemente vor reîmprospăta severitatea high-tech

Sfat! Dacă aveți nevoie zonare, pentru stilul hi-tech cel mai potrivit cromate, rafturi etc.

pod

Bucătărie-living în stil loft - neglijență elegantă, pe care o numesc multe personalități creatoare. Asta este zid de cărămidă cu cel mai modern televizor subțire, prinde în mod deliberat grinzi de plafon cu lămpi cromate suspendate. Pe podeaua de parchet neprelucrată, dar naturală din zona de living, domnește o canapea din piele șubredă, un scaun favorit din copilărie și afișe în stilul operei lui Andy Warhol. Tehnicile de uz casnic trăiesc o viață secretă - sunt ascunse / construite în "felurile văzute" ale mai multor părți ale modulelor de la headset-ul o dată costisitor.

Combinație elegantă de cărămidă și mobilier alb-negru

O combinație elegantă de cărămidă și mobilier alb-negru

Aici există multe paradoxuri și toată această "cacofonie" pare surprinzător de armonioasă pe fundalul unui zid dur, care este atât un accent, cât și legătura principală.

Sfat! De îndată ce te-ai îndrăgostit stil loft, Nu este necesar ca într-un jacuzzi cu un cap să vă grăbiți să vă planificați complet și să distrugeți pereții este o plăcere destul de dificilă și scumpă. Puteți pur și simplu "juca" cu disponibile balcon, făcând un bar în picioare din pervazul ferestrei sau un podium pentru odihnă la ferestre panoramice.

Studio de bucătărie în stil loft

Studio de bucătărie în stil loft

Momente interesante și recomandări utile de designeri

Făcând aer liber fanteziei, nu uitați de unele dintre principalele puncte pe care se bazează orice stil. Experții decoratori împărtășesc sfaturi utile.

Ce trebuie să luați în considerare?

  • Dacă trebuie să faceți spațiul mai larg, opriți-vă culori strălucitoare în sectorul muncii. Zona pentru relaxare cu canapeaua dvs. preferată se poate face deja puțin mai întunecată, se va separa partea destinată gătitului și se vor sublinia frumos limitele locului de odihnă și recepție a oaspeților, care nu "mănâncă" excesele de metri;
  • Pentru a economisi spațiu chiar mai bine, trebuie să alegeți tehnica și mobilierul cu dimensiuni minime;
  • Bucătărie-cameră de zi ar trebui să fie nu numai frumos, ci și confortabil și, prin urmare, nu este necesar să "împrăștiați" plăcile, chiuveta și suprafețele de lucru la diferite capete ale camerei, trebuie să aibă locul lor și să se afle la distanță de mers pe jos;

  • alegere stiluri high-tech sau modern, cu îndrăzneală utilizarea tavanelor întunecate lucioase și a mobilierului cu suprafețe lăcuite - ele sporesc jocul de lumină și pun accentul pe originalitatea stilurilor selectate;
  • Nu este necesar să utilizați același tip Corpuri, evidențiind diferite compartimente zonale, puteți combina frumos și sconce, și candelabre, și punct "tablete";
  • Mobilă, care nu are mânerele ușilor, extinde vizual spațiul, astfel de dulapuri se deschid cu o ușoară atingere a ușilor;
  • Camera de zi poate fi decorată cu pete de culoare strălucitoare, de exemplu, pernele roșii și galbene, dacă se încadrează în stilul existent. Această metodă reîmprospătează interiorul și atrage atenția.
Elementele luminoase luminoase contribuie la interiorul culorii

Elementele minore luminoase contribuie la interiorul "zest"

Bucătărie-cameră de zi 12 mp m este o zonă universală care vă permite să realizați aproape toate variațiile existente ale stilurilor și machetelor. Cu toate acestea, lăsând du-te de decorator intern, nu vă grăbiți să demolați pereții sau rulați pentru permisiunea de a ridica o partiție de cărămidă. Pentru început, este necesar să studiați unele interioare plăcute pentru dvs. și să citiți sfaturile profesioniștilor calificați. Acest lucru va ajuta la direcționarea fanteziei într-un mod practic și nu va permite să faceți greșeli, a căror corectare uneori costă o mulțime de bani.

Cele "două într-una"

Bucătărie-cameră de zi de 12 mp. m: creați un interior atent de la minimalism și hi-tech la clasice și mansarde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − 35 =