Luksuzni tapecirani namještaj zelene boje revitalizira unutrašnjost dnevnog boravka s ukrasom tamnog zida

Luksuzni tapecirani namještaj zelene boje revitalizira unutrašnjost dnevnog boravka s ukrasom tamnog zida

Tema proljetne svježine nikad se ne izlazi iz mode, a ove godine opet za sve nijanse zelena u unutrašnjosti. Probudi se slavni fotografi poznatih dekoratora! Moramo uključiti maštu, voditi savjete i stvoriti zeleno čudo!

sadržaj:

 • Zelene boje u unutrašnjosti
 • Kombinacija nijansi zelenog u unutrašnjosti
 • Dizajnerske tehnike
 • Interijer kuhinje u zelenim nijansama
 • Zelena u spavaćoj sobi
 • Proljeće u vrtiću
 • Smaragdna laguna u kupaonici
Kutak za opuštanje u mekanim zelenim tonovima

Kutak za opuštanje u mekanim zelenim tonovima

Sjenilo od soje u kombinaciji sa svijetlim zelenilom stvara unutrašnjost svjetla

Sjenilo od šampona u kombinaciji sa svijetlim zelenilom stvara unutrašnjost svjetla

Vikali su zeleno u hodniku u stilu eklekticizma

Vikali su zeleno u hodniku u stilu eklekticizma

Plemenita zelena boja zidova u blagovaonici

Plemenita zelena boja zidova u blagovaonici

Zelene boje u unutrašnjosti

Zelena, prema psiholozima i dizajnerima, smatra se jednim od najuspješnijih cvijeće za ukras. Smiruje se, daje mir, promiče opuštanje - drugim riječima, utjelovljenje sklada. Postoje mnoge nijanse zelenila i općenito su podijeljene u dvije glavne skupine - toplo i hladno. Ali u svakom od njih, nijanse se ne mogu računati.

Skladna kombinacija zelenog i zelenog

Skladna kombinacija svijetlo zelene boje i drva

Svjetlosna paleta je u stanju donijeti svježinu i hladnoću u sobu, tamne boje igraju drugačiju ulogu - naglašavaju visoku cijenu. Sigurno ste pročitali u mom djetinjstvu Bazhov „Gospodarica Copper Mountain” ili „The Malahit Box” i zapamtite opis bogate smaragdno sobe, prekrasan. Naravno, osjećaj luksuza je impresivan, ali je downside: ako je barem jedan komad je poprsje, kraljevski komore pretvoriti u tamnu močvara vode. Da bi se izbjeglo dobivanje izgubljen u divljini „zelenom gustišu”, kao univerzalna referentna točka, možete slijediti nekoliko pravila.

Tri dragocjena pravila

 • Za goste koji su doslovno na ulazu nisu prihvatili hvataljke "melankolične zelene", nemojte koristiti tamne nijanse za tri vrste prostorija: dvorana, spavaće sobe i kupaonica. Na tim mjestima, ljubljeni od strane psihologa zelene, a prije će uzrokovati melankoličnu poniznost, nego doprinijeti opuštanju od praga.
Ukrašavanje hodnika s elementima zelene evocirati izuzetno ugodne udruge

Ukrašavanje hodnika s elementima zelene evocirati izuzetno ugodne udruge

 • Udariti oči mogu samo adrenalin, prema jednoj pjesmi, a zeleni se ne moraju naletjeti u oči s grubom granom. A to znači da tonovi moraju biti utišani prema načelu "što je zelena površina, smirujuće njene nijanse".
Zatvorena terasa u mirnim tonovima

Zatvorena terasa u mirnim tonovima

 • Zelena čahura nije čvrsta! Nismo pupae svilene svile, ali izvorno šik leptira, koji vole različite varijacije zelenila. Dakle, dizajneri kategorički zabranjuju crno-bijele zidove i zavjese za čahuru.
Korištenje zelene boje u dizajnu sobe - odličan početak stvaranja savršenog interijera doma

Korištenje zelene boje u dizajnu sobe - odličan početak stvaranja savršenog interijera doma

Savjet! Ni u kojem slučaju ne smije biti mono zelenih zidova u maloj uskoj prostoriji, jer će tako izgledati kao gusjenica i vizualno smanjiti prostor.

Izvorna odluka o razlikovanju blagovaonice pomoću boja zida

Izvorna odluka da istakne blagovaonicu s bojom zida

Zelena boja u dizajnu radnog područja pomoći će vam da se podešavate na pravi način

Zelena boja u dizajnu radnog područja pomoći će vam da se podešavate na pravi način

Kombinacija nijansi zelenog u unutrašnjosti

Teoretski, znamo da se zelena kombinacija s mnogim drugim bojama, ali u praksi postoje nijanse. Razmotrite različite kombinacije zelenila.

Zelena + bijela

Kad bismo razgovarali o ljudima, onda bi oni bili idealni par. Najspornija zajednica, koja uspješno kombinira lakoću i svjetlinu. Zeleni je odgovoran za originalnost, bijelo se poslušno prilagođava i prilagođava intenzitet. Obilje bijelih komada čini soba svjetlije i mekše uspješan „brak igre” su bijeli zidovi i zeleni namještaj, smaragdno zelene zidove i bijele stropove s dodavanjem snijeg-bijela usluga, koji se više koristi za ukrašavanje, a ne koristi se za namjeravanu svrhu.

Kombinacija zelene bijele boje u modernom interijeru

Kombinacija zelenog i bijelog u modernom interijeru

Jednostavno svijetlo zeleno

To je samo lijep dan koji je pogledao u vašu kuću i odlučio se tamo smjestiti zauvijek. Ovo je gost i dugo očekivani gost, sposoban se pridružiti svakom temperamentu. Nerazgovjetan je i postaje iznenađujuće lijep, ako ga sjeniš namještaj s tapeciranjem boje i teksture od lazanja ili lana. Istodobno on tolerira iste tišine i nenametljivih susjeda - pojedinosti iste boje, no razlikuju se par tonova, malo lakši ili tamniji. Ova tehnika može se koristiti za usklađivanje boje stropa ili zavjese.

Sjajni vapnenski pribor i rolete omogućuju stvaranje lagane atmosfere

Sjajni vapnenski pribor i rolete omogućuju stvaranje lagane atmosfere

Siva + zelena

"Postojale su i dvije usamljenosti" i savršeno se nadopunjavale jedna drugoj i počele su živjeti sretno ikada nakon "duše u dušu". ružan siva samo cvjetaju u rukama masline, blago senfne sjene zelenih ili boja mladog graška. Oni čine nevjerojatnu sklad, otkrivajući sav šarm u tandemu. Ako su podijeljeni, oni će jednostavno zanemariti i propasti odvojeno.

Studio apartman u sivoj boji razrijeđen je elementima sočne zelene boje

Studio apartman u sivim tonovima razrijeđen je elementima sočne zelene boje

plava-zelena

Glavna stvar nije "poplaviti" ovu vrlo lijepu, ali i opasnu kombinaciju, gdje jedna od boja uvijek pokušava potisnuti drugu. Ovdje morate promatrati striktnu ravnotežu, koja je teška, ili dati zelenu boju - onda će se sindikat sigurno razviti.

Zeleni kauč u dnevnoj sobi služi kao idealna pozadina koja pomaže"раскрыться" томным оттенкам стен

Zeleni kauč u dnevnoj sobi djeluje kao idealna pozadina koja pomaže otkriti nejasne nijanse zidova

Zelena + smeđa

Ovo je izuzetno pragmatičan "brak udobnosti": zemlja i trava, kora i lišće - snažan savez. Može se izraziti u zelenim zidovima i drvenim namještajem, platnom Rimske zavjese i bež-smeđ pokrivači. Osnova - „Trava i lišće,” stablo detaljno - na zidovima može se postaviti drveni okviri za fotografije, slike, praksa terakota pločice na kamin, itd gotovo Ecostyle, ljubio po mnogim vlasnicima gradskih stanova, što im omogućuje da se osjećaju malo bliže prirodi. , nego može dopustiti trajno zapošljavanje i "kamenu džunglu".

Prekrasna kombinacija svijetlo zelene boje s drvetom

Prekrasna kombinacija svijetlo zelene boje s drvetom

Zeleno + crveno

Grupa krvi na rukavu tunike ili ladybug na oštrici trave - tko god to vidi. Igre ovog para u unutrašnjosti mogu pretvoriti sobu kako na bojištu za dominaciju, tako i na sočan zeleni vrt s crvenim jabukama. Zelena i crvena ne uzimaju se u većini kaustičnih nijansi, prikladnije će izgledati tamno zelene zidove i claret draperija, i ako želite, možete dodati još nekoliko dodatnih dijelova, pretvarajući tu kombinaciju luksuzni klasici palače. svijetao crvena i zelene nijanse u agregat će dati zemlja ili čak i nekih etničkih trenutaka, a smjer će ponovo odrediti pojedinosti. Na primjer, pruća paneli, tkani sagovi pošaljite nam negdje u regiji modernizirane Afrike i uklesani ormarići, mašući tafti baldahin i svilena sjenila presvlake i setovi jastučići jastučića će nas poslati u arapsku noć.

Masivni sloj u kombinaciji s crvenim bojama izgleda sjajno u tradicionalnom interijeru

Masivni sloj u kombinaciji s crvenim bojama izgleda sjajno u tradicionalnom interijeru

Dizajnerske tehnike

Razumjeti boje i njihova kombinacija je polovica priče, ali morate imati barem približnu ideju zoniranje.

Savjeti za dizajn:

 • veliko područje može biti zonirano s igrom kontrasta, premlaćivajući dva osnovna tona koji su međusobno blizu;
 • boju s naglaskom - jedan je dio istaknut u boji koja se razlikuje od opće pozadine, podešavajući geometrijske razmjere prostorije;
 • reljef: ako ste ustanovili da se strašno dogodilo i stvorili čvrstu "čahuru", sve se može popraviti. Pomoći vam tamnim uzorcima na laganim zidovima ili obrnuto. Dodat će svježinu i odvesti se od dosade.
 • zelene, skrivajući se u presvlaku, su naglašene točke koje također izgledaju vrlo lijepe. Ako sumnjate u zelene zidove, učinite ih neutralnima i pustite da se klice fantazije rastu kauč presvlake, sjedala i boja zavjesa.

Savjet! Odličan dekorativni element bit će okrugli tepih s dugom hrpom, oponašajući mali travnjak. Takvi sagovi posebno vole djecu.

Interijer kuhinje u zelenim nijansama

To može biti nježna opcija menta ili pistacije - dobro su povezani jedni s drugima, te s bijelim ili krem boje. Obožavatelji ekstravaganata mogu privući appetizing kombinacija zelenog i narančastog. Nema manje zanimljivog izgleda tandem zelena sa žutim, zove se "pijesak i sunce".

Zelena zajedno s bijelom daje dvostruki dio svježine i osjećaj nevjerojatne čistoće

Zelena zajedno s bijelom daje dvostruki dio svježine i osjećaj nevjerojatne čistoće

Glavna stvar u svijetlim interijerima je da ne pretjerati s žutom. Žuta, a naročito narančasta mora djelovati strogo kao naglasak, sunce ne smije biti previše gorko. To može biti pregača popločana, tabletop, ormari za namještaj, stolice, Poklopac presvlake, sjenila i tako dalje. Temelj mora biti zelen.

Savršena kombinacija crnog i bijelog zelenila u kuhinji orijentalnog stila

Savršena kombinacija crnog i bijelog zelenila u kuhinji orijentalnog stila

Kuhinja zelena zelena močvara izgleda sjajno u bijeloj sobi

Kuhinja zelena zelena močvara izgleda sjajno u bijeloj sobi

Zelena u spavaćoj sobi

Zelena u spavaća soba On ima pravo na život, ali ne smijemo zaboraviti da je ovo prostor za potpuno opuštanje, te stoga neće biti relevantni i uzbudljive Mašta sočne boje, kao u kuhinji. Bolje da se svijetao i pozitivan ton zelene jabuke, masline, senf i kombinirati ih s istom mjerilu, ali za dvije ili tri nijanse tamniji od bilo klasično smeđe ili bež.

Neutralna zelena boja u spavaćoj sobi nosi mir i postojanost

Neutralno zeleno u spavaćoj sobi daje mir i ravnotežu

U spavaćoj sobi koristit ćemo kombinaciju sive s maslinama, gdje će osnovni sivi služiti kao temelj za stabla krošnje koja se može zidati na zidu. Zelena uzglavljem, komoda, zavjesa, i detalje u obliku slika, tepiha, itd će dati osjećaj opuštajući odmor u prirodi u mirno vrijeme, svi se sjećate iz djetinjstva, to je najbolje spavati na otvorenom, pod mekim šuštanje lišća i pjev ptica.

Vitamin kombinacija zelenog i žutog u svijetloj spavaćoj sobi

Vitamin kombinacija zelenog i žutog u svijetloj spavaćoj sobi

Jedinstvena boja protiv stresa u kombinaciji s bijelom idealna je za spavaću sobu

Jedinstvena boja protiv stresa u kombinaciji s bijelom idealna je za spavaću sobu

Proljeće u vrtiću

Proljeće u dječji ili zeleni tropski otok u urbanoj rutini pomoći će da rastu fizički, psihički zdravi pa čak i briljantno dijete. Divlja pozadina topli i svijetlo zeleni tonovi plus sportski zid s elementima u obliku lianas - savršena ravnoteža u omjeru aktivnosti i smirenosti djeteta. S jedne strane, on uvijek može napraviti fizičke vježbe, igrajući se u majmuna, as druge, opustite se na travnjaku. Osim toga, ovi su interijeri probudili fantasy. Kako znati, možda za nekoliko godina ćete rasti briljantni geograf ili veliki putnik.

Maslina je pozitivna i učinkovita opcija za uređenje dječje sobe

Maslina sjenica je pozitivna, učinkovita opcija za uređenje dječje sobe

Interijer vrtića s elementima dekor zelenog cvijeća

Interijer dječjeg vrtića s elementima ukrašavanja zelenih nijansi

Smaragdna laguna u kupaonici

Tko kaže da je najbolja kupaonica - bijela ili kontrastna crna, a ne manje lijepa izgleda crijep pod malakitnim ili zelenim mramorom. Idete u takvu kupaonicu, čini se da ste pali u smaragdnu lagunu ili luksuzni kraljevski kupališni prostor. Će postaviti fokus dodatnih elemenata - pozlaćeni ili kromirani slavine i kuke će vas dovesti do kraljevske kupke i pleteni spremnik lana i platnenim ručnicima odnijeti na putovanje kroz vodama oceana.

Zelena je simbol prirodnosti i prijateljske okoline.

Zelena je simbol prirodnosti i prijateljske okoline.

nijanse zelenila u unutrašnjosti: foto - kupaonica u prirodnim smaragdnim tonovima

Kupaonica u prirodnim smaragdnim bojama

Zelena livada u zoru, hladan šumski šum u podnevnoj toplini, sjajni smaragd, sladoled pistacija - to je ono što zeleni nijanse u unutrašnjosti. Fotografije i video recenzije od eminentnih stručnjaka nude nam lijepe mogućnosti dizajna, no ponekad i vanjski svjetonazor ne može zasjeniti vlastitu živopisnu maštu. Tražite pomoć od dizajnera ili preuzmite tu zanimljivu ulogu, naoružanu savjetima stručnjaka kao pomoć - to ovisi o vama. U svakom slučaju, teško je pokvariti sobu s ugodnim zelenim očima.

Ukrašavanje kuta za odmor u turskim motivima hladnoće sjenila

Ukrašavanje kuta za odmor u turskim motivima i hladnoću sjenila

Zelene boje u unutrašnjosti: 80+ skladnih rješenja od maslina do smaragda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 − 65 =