Batu karang yang indah diperbuat daripada kayu semulajadi

Curbstone Elegant diperbuat daripada kayu semula jadi

Para saintis telah mengira bahawa kira-kira satu pertiga daripada kehidupan setiap kita menghabiskan dalam mimpi. Oleh itu, adalah penting bahawa masa ini adalah sebaik mungkin! Untuk tujuan ini, disarankan untuk berhati-hati pilih set bilik tidur, memberi perhatian bukan sahaja kepada ciri-ciri kualiti, tetapi juga untuk hiasan. Headset "Lazurite" telah terbukti menjadi yang terbaik di pasaran domestik.

 • Ciri-ciri bilik tidur "Lazurite"
 • Koleksi
 • Dasar harga
Siri perabot"Марта" поможет подчеркнуть стиль модернизм

Siri perabot "Marta" akan membantu menekankan gaya modenisme

Kepada nota! "Lazurite" dianggap syarikat perabot terbesar di Rusia. Headset pengeluarannya berbeza tidak hanya berkualiti tinggi dan teknologi canggih, tetapi juga rupa yang unik.

Ciri ciri bilik tidur "Lazurite"

Bilik tidur jenama ini berbeza dari pesaing dengan kelebihan berikut:

 • Gabungan bahan semula jadi dan reka bentuk moden. Banyak syarikat Rusia berdosa dengan pelbagai model ketinggalan zaman. Headset "Lazurite" berbeza daripada mereka dengan prestasi eksklusif, mengingatkan gaya Eropah. Pengeluarannya melibatkan bahan semula jadi buluh dan rotan.
 • Pilihan yang luas - dari penyelesaian klasik kepada teknologi moden. Syarikat ini menghasilkan perabot yang berbeza, jadi semua orang akan mendapati pilihan yang boleh diterima untuk diri mereka sendiri.
Koleksi Ilona dengan reka bentuk moden

Koleksi "Ilona" dengan reka bentuk moden

Reka bentuk bilik tidur yang luas dalam gaya Scandinavia

Reka bentuk bilik tidur yang luas dalam gaya Scandinavia

 • Teknologi pengeluaran progresif. Syarikat ini berusaha untuk mengeluarkan perabot dari bahan tahan lama. Pada masa yang sama, kelengkapan berkualiti tinggi digunakan.
 • Pelepasan percuma pakar di rumah untuk menyusun projek perkiraan perabot.
 • Ketersediaan produk di seluruh negara.
 • Palet warna moden: oak (pemutihan, gelap, bellagio atau susu), walnut (sienna, cahaya, clifton, artemis), coklat cedar.
 • Prinsip modular siri, yang membolehkan anda membuat sejumlah besar variasi.

Nasihat! Jangan lupa banquettes dan cermin, yang bukan komponen wajib bilik, tetapi menekankan keperibadiannya.

 • Kemungkinan untuk memilih tempat tidur hampir semua saiz: 1.4 hingga 1.8 meter lebar dengan panjang standard 2 meter.

Secara berasingan, ia harus diperhatikan kemudahan menggunakan laman Internet. Secara terperinci, beliau memperkenalkan pelanggan dengan ciri-ciri setiap siri.

Berdasarkan maklum balas, untuk semakan objektif ia juga perlu menunjukkan beberapa kelemahan:

 1. Pelbagai harga adalah di atas purata.
 2. Penggunaan papan serpai dan LDSP (bagaimanapun, banyak kilang melakukan dosa ini).

Koleksi

Perabot "Lazurite" disusun mengikut reka bentuk untuk gaya euro moden. Jenama ini menawarkan penyelesaian topikal, yang dikekalkan dalam gaya sedemikian:

Gaya Nama koleksi
Scandinavian Viola, Ilona
Eklektik Galatea, Siena
Neoklasikal Mac
Baroque Michelle, Margaret
Loteng Orneta

Penting! Walaubagaimanapun, siri ini tidak mempunyai ciri-ciri yang akan membolehkan mereka dikaitkan dengan satu atau satu lagi pemikiran reka bentuk. Ini menjadikan alat dengar itu cantik, ringan dan tidak terlalu kuat.

Sebagai contoh, headboard lembut Michelle menceritakan kami kepada filem-filem Perancis pada 60-an abad XX. A "Margaret" hanya mengenang "pesona borjuasi yang sederhana."

Garis klasik Bellagio Adakah Gaya Mediterranean dalam bentuk tulennya. Corak yang elegan Galatea merujuk kepada barok, tetapi akan relevan dalam bilik orientasi Scandinavia. Terima kasih kepada ini, bilik tidur "Lazurite" akan sesuai dengan sebarang kawasan pedalaman.

Perabot"Белладжио" отличается своей элегантностью

Perabot "Bellagio" adalah elegan

Koleksi itu"Мишель"

Koleksi Michelle

Pembeli boleh memilih daripada variasi penamat berikut:

 1. Rothang.
 2. Buluh.
 3. Gloss.
 4. Gloss akrilik.

Penting! Ada kemungkinan untuk menolak penamat.

 • Ia merasakan bahawa koleksi yang telah diilhamkan oleh angin pantai Itali dan matahari terang Tuscany. Oleh itu nama-nama puisi yang merujuk kami kepada Dolce Vita Itali: "Siena", "Bellagio", "Orneta", "Viola".

Nasihat! Prinsip modular Majoriti siri ini membolehkan untuk menganjurkan ruang dalaman sebuah bilik mengikut keperluan pelanggan yang ada pada masa ini. Ini juga akan memudahkan untuk meningkatkan ruang dalaman dengan menggantikan fasad atau dengan membeli item baru dalam siri ini.

Terima kasih kepada pelbagai aksesori yang anda boleh pilih penyelesaian individu. Pelbagai jenis laci dada, ruang tamu, rak, kabinet, rak, jadual dan sistem penyimpanan akan membolehkan anda mencari pilihan yang sesuai untuk saiz, reka bentuk dan tujuan.

Untuk lebih baik menavigasi julat, lihat jadual:

Nama koleksi Julat harga Contoh palet warna Contoh penamat
Galatea Daripada 64,162 r. Walnut Artemis Rotan, buluh atau kekurangan penamat
Bellagio Dari 76 050 r. Oak Bellagio Buluh, tanpa bahan penamat
Orneta Daripada 62,803 rubel. Oak susu atau buluh Begitu juga
Ilona Dari 85 527 rubel. Oak, cahaya ambar Begitu juga
Magna Dari 45 838 rubel. Oak susu Begitu juga
Eleanor Dari 14 755 rubel. Oak atau gloss putih Gloss atau buluh, tanpa penamat
Siri"Магна" выглядит очень роскошно

Siri Magna kelihatan hebat

Sesetengah katil dilengkapi dengan mekanisme mengangkat

Sesetengah katil dilengkapi dengan mekanisme mengangkat

Nasihat! Dalam pelbagai ini, mudah dikelirukan. Jadi, sebelum anda pergi ke kedai, untuk menentukan terlebih dahulu dengan gaya yang diperlukan, belanjawan, bahagian komponen, serta menyemak idea-idea yang berbeza pada laman web ini.

Di laman web syarikat, anda akan dapati kedua-dua koleksi yang sudah lama diuji dan barang baru. Daripada yang kedua kita perhatikan "Eleonor". Siri ini dicirikan oleh pelaksanaan laconic dan warna salji putih, yang membolehkan visual meningkatkan ruang. Oleh itu, perabot ini sesuai untuk premis moden kecil.

Kepada nota! Terutamanya popular ialah Galatea. Pembeli telah berhenti di atasnya kerana prestasi asal, almari yang luas, aksesori yang cantik dan mekanisme yang boleh dipercayai.

Disebabkan keasliannya Galatea sangat popular

Disebabkan keasliannya Galatea sangat popular

Dasar harga

Headset dibezakan dengan dasar harga yang fleksibel - dari 7 hingga 85 ribu rubel. Harga bergantung pada model, bungkus, pen, pintu, dll.

Nasihat! Di kedai-kedai sering melakukan kempen diskaun, dan jika anda mengikuti iklan, anda boleh membeli bilik tidur di bawah keadaan yang sangat menarik. Sebagai contoh, sekarang diskaun untuk keseluruhannya perabot kabinet adalah 35%.

Dalam pelbagai jenis "Lazurite", tidak hairanlah untuk keliru. Tetapi berdasarkan penilaian yang banyak, perunding yang berwibawa dan laman web yang sangat baik menjadikannya lebih mudah untuk membuat keputusan yang tepat. Dan kehadiran jenama yang luas di bandar-bandar Rusia membuat pembelian perabot lebih murah.

Bilik tidur “Lazurite”: gambaran keseluruhan koleksi bilik tidur semasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − = 55