Konzol asztal a folyosón egy vidéki házban lehet elhelyezni a lépcsők közelében

Konzol asztal egy vidéki házban lehet elhelyezni a lépcsőn

Konzolos asztalok bejárat, mint más nappaliban apartmanok és házak, nem ismerik a modern bútorok tipikus fogyasztóit. Sok ember számára, akik úgy döntöttek, hogy otthoni javításokat végeznek, az ilyen modellek megvásárlására vonatkozó döntés a palota zónái, a múltban releváns szalonok belsejéhez kapcsolódik. Ez a vélemény teljes mértékben indokolt.

Tartalom:

  • Egy kis történelem
  • Konzolasztalok fajtái
  • A konzol táblák előnyei
  • Konzolok különböző beltéri stílusokban
  • A színoldat kiválasztása az asztalhoz
  • Konzol asztalok más helyiségekben: választás és funkciók
  • Konzol táblázat kiválasztása: szakemberek véleménye
Konzol asztal - bármely folyosó díszítése

Konzol asztal - bármely folyosó díszítése

Faragott antik konzolos asztal

Faragott antik konzolos asztal

Sötét konzolasztal a klasszikus előcsarnokban

Sötét konzolasztal a klasszikus előcsarnokban

 

Egy kis történelem

Első alkalommal, a konzolos asztalokon a divat a Napkirály uralkodása alatt jelent meg - Louis 14, amely 1638-ban készült. Luxus elemek az asztalok a népszerűség idején barokk, így reprezentálódtak a legfinomabb művészi előadásokban. Ma, a múlt szemléljük remekművek a múzeumok és paloták a nagy és modern típusú ház hagyományosan használt szerényebb példát modellek, amelyek nem csak egy funkciója a táj, hanem hatnak funkcionális tárgyak.

A konzolasztal tervezésében a Napkirály palotáinak ideje óta használják a luxus elemeket

A konzolasztal tervezésében a Napkirály palotáinak ideje óta használják a luxus elemeket

Konzolasztalok fajtái

A folyosón lévő konzolasztal olcsóbban vásárolható meg, de először is fontos megérteni a megvásárolni kívánt termék típusát és stílusát. Különböző stílusú tulajdonságokkal és alakzatokkal rendelkezik, a termékek különböző méretű paraméterekkel vannak felszerelve, de mindig kis szélességűek. Vagyis az ilyen bútorok fő jellemzője a "természetes" árnyalat. Ennek a tulajdonságnak a fennállása miatt a formatervezés alkalmazása kis helyiségekben elengedhetetlen - folyosók, Előszobai, a lépcsőház, a konyha, nappali és hálószoba.

A konzolasztalok fő jellemzője a feszültség

A konzolasztalok fő jellemzője a feszültség

A konzol táblák előnyei

A modern bútorgyártók az ilyen elemeket színes megoldások és stílusok széles választékában kínálják, így könnyedén megtalálhatja a legjobb megoldást, és jó feltételeket teremthet az otthonában és a lakásban való tartózkodáshoz. Ezenkívül egy asztalt is le lehet foglalni az Ön egyedi igényeihez.

  • Luxus megjelenés - az ilyen modellek nemessége és nagysága - szerény méretük ellenére - nem mondható el, ezek nélkül. jelenlét gyönyörű tábla a belső tér bármely stílusában átalakítja, és eredeti, teljesnek teszi.
A konzolos asztalok luxus megjelenése a faragott elemek használatával lehetséges

A konzolasztalok luxus megjelenése köszönhetően faragott elemek használata

  • Erősség és praktikusság - a táblák látszólagos törékenységének ellenére mindegyiknek ereje van, mert a kiváló minőségű anyagok részt vesznek a gyártásukban. Az egyedülálló fafajok, elegáns textíliák és különféle tartozékok teszik a modelleket stílusos és tartós.
  • Az egyetemesség a táblák egy másik jellemzője, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni. Tökéletesen illeszkednek bármilyen stílusba - Provence és ország, barokk, minimalizmus és így tovább. Nagy és kicsi helyiségekhez alkalmasak, könnyű és sötét színekben.
Konzol asztal a klasszikus belső térben

Konzol asztal a klasszikus belső térben

Tanács: az ilyen termékek ára számos tényezőtől függ, főleg nem kicsi, de "a játék érdemes a gyertyát". A városban nem kell egy üzletet meglátogatni. Megrendelést rendelhet egy speciális online áruházba.

Konzolok különböző beltéri stílusokban

A régi időkben a konzol minden stílusban szerves elemként működött, de ezt a témát nagy táblákkal és nagyméretű fiókokkal váltotta fel. A korszak stílusának helyreállításával összefüggésben az emberek egyre inkább elgondolkodtak egy konzol felvásárlásáról. A szokásos fogyasztók érdeklődése növekedett, így lehetővé vált a különböző típusú stílusokból álló bútorminták kombinálása.

A konzol egy kis asztal, négy lábon állva, egyik vége szomszédos a falhoz. Hagyományosan egy keskeny konzolasztal a bejárat Állványként használják tükörfelületek, de önálló elemként is működhet - pl. díszítőelemek és emléktárgyak tárolására. Tipikusan ezek a szerkezetek klasszikus belső terekhez megvásárolhatók.

Konzol asztal aranyozással a neoklasszizmus szellemében

Konzol asztal aranyozással a neoklasszizmus szellemében

Konzolok a klasszikus stílusú

Ebben a stílusban, annyira szigorúan, mint más tantárgyaknál, az űrlap szigorúsága nem létezik. A táblákban sok egyenes van. A lábak vékonyak és faragtak. Hagyományosan ezek az elemek fából készültek, a nyersanyagok természetes szerkezetét megőrzi. A klasszikus belső terek, mint a sötét, alacsony kulcsok, így a konzolok sötét színpalettánál ezek az esetek csak finom. Néha a "arany alatt" színes fémek részleteit lehet készíteni.

Konzol asztal klasszikus stílusban

Konzol asztal klasszikus stílusban

A konzol kiválasztása Art Deco stílus

Ami a stílus irányát illeti, a stíluselemek itt bonyolultabbnak tűnnek. A táblák dísze lehet arany betétek formájában, más fémekből, inlay-ekből készült építményekből, több díszítésnek még mindig szigorú egyenes vonala van. Ebben a stílusban a fekete konzolok és az egyéb szigorú színek elemei tökéletesen illeszkednek.

Konzol asztal egyik lábán a sas formájában a szecesszióban art deco

Konzol asztal egyik lábán a sas formájában a szecesszióban art deco

Provence és konzol táblázat: ötletek

Most ez a stílus népszerű, és a konzolasztal választása nem újdonság a tulajdonosok számára. Mivel a tartományi irányzat a belső térben minden fényt szeret, akkor a konzolasztalat is megfelelő színekben kell kiválasztani - fehér, bézs vagy rózsaszín. Ezekben az esetekben gyakran az öregedési módszereket alkalmazzák, amikor a csiszolás a festék, a létrehozása kopasz foltok.

Fehér konzol asztal Provence stílusú két fiókkal

Széria vintage és konzol

Ebben az esetben a tökéletes választás lesz kovácsolt asztal. Az a tény, hogy a fém termékek tökéletes összhangban az általános helyzetet szoba, alapos tervezés lesz újra, amikor az ügyet, hogy egy jó mester keze, ami egyébként is meg kell találni. A nagy választékú modellek eredeti belső teret hoznak létre, amelyből teljesen örülni fog.

Vintage konzol asztal

Vintage konzol asztal

Konzolok modern stílusban

Ma ezt a bútorokat sok tulajdonos átgondolja modern stílusban berendezett apartmanok, új kontúrok jelennek meg, számos más anyagot használnak. Széles körben használják a felfüggesztett konzolokat, a padló alátámasztása nélkül, valamint más olyan modellek is, amelyek levegőt és egyedülállónak tűnnek.

A ellentmondásos ellentmondásoknak egy félköríves konzolasztal is van a folyosón. A modern stílusokban ez a design már elvesztette a bonyolultságát, így szerényebbnek tűnik. Mindazonáltal a díszítésben kifinomult és vonzó fémek találhatók.

Konzol asztalok a teremben: fém és tükörszórás a konzolasztalban

Fém és tükörszórás a konzolasztalban

Konzol asztalok a teremben: színes megoldás

A bútorok színpalettája széles, a választott megoldás meg tudja határozni az egész stílus hangját. Sokan inkább a fehér konzolokat, valamint a világos színes lehetőségeket. Ha a szoba kicsi, kiválaszthat egy sarokasztal asztalt a folyosón, ami valóságos és vizuálisan bővíteni a teret. Az üres sarok kitöltődik. Az ilyen típusú konzolokban többet is használhat dobozok, amelyek fontos elemeket tárolnak.

Fehér faragott konzol asztal - a legnépszerűbb lehetőség

Fehér faragott konzol asztal - a legnépszerűbb lehetőség

A tábla nemcsak finom díszítéssel, de működőképessé is válhat, hiszen sok tulajdonos házat és lakást tárol kulcsokat, telefont, kozmetikai tartozékokat és egyéb hasznos trivia. Az asztal alatt teheted oszmán, ami a folyosón van, és az oldalakon elhelyezett székek vagy fából készült karosszékek, ami további kényelmet teremt.

A szék a konzolasztal közelében a klasszikus belső térben

A szék a konzolasztal közelében a klasszikus belső térben

Konzol asztalok más helyiségekben: választás és funkciók

A folyosón kívül a konzolok más helyiségekben is népszerűvé váltak, ami kifinomultságuk, sokoldalúságuk és a piac széles választékának köszönhető.

Konzol asztal rusztikus stílusban kezeletlen fa

Konzol asztal rusztikus stílusban kezeletlen fa

Egy asztal használata a kollégiumban

Itt elengedhetetlen dolog lehet. Telepítés az ágy közelében, és a nightstands, nemcsak a belsőséget eredetiséget adhatod, hanem funkcionálisabbá is teheted. A táblákat független belső elemként használják, de erre érdemes előnyben részesíteni a fiókokkal ellátott érdekes modelleket. Ebben az esetben nem csak dekorációként szolgálhat a szobában.

Konzol asztal a hálószobában

Konzol asztal a hálószobában

Használja a konyhában

Kényelem, mely egy konzolos asztal használatával hozható létre, a ház vagy apartman minden tulajdonosának még a konyhában is éreznie kell magát. Kisebb helyiségekben az ilyen bútorok kialakítása elfogadhatatlan, de ha a szakemberek számos ajánlást alkalmaznak, az eredmény kellemesen meglep.

Például telepíthet egy további tartót, amely nem sok helyet foglal el. Falra szerelhető munkalapok. Ezzel a megoldással az asztal felszerelése a konyhában olyan magasságban lehetséges, amennyire szüksége van, ami segít Helytakarékos kis konyha.

Fa konzol asztal, mint elem a dekoráció a konyhában

Fa konzol asztal, mint elem a dekoráció a konyhában

Nappali alkalmazás

Gyakran előfordul, hogy az ilyen asztalok vizuális akcentussal járhatnak, amikor gyakorolnak zónázási helyet. Ebből a célból a megfelelő helyre kell helyezni a bútorok beszerelését, és további világítási eszközöket kell biztosítani. Azt is felvenni csecsebecsék, eredeti keret fotóval, gyertyák. A táblázat megfelelő használatának köszönhetően nappali, megteremtheti a megfelelő egyensúlyt a szobában, és képes lesz arra, hogy a vendégek figyelmét bizonyos részletekre tegye.

Konzol asztal a nappaliban art deco

Konzol asztal az Art Deco társalgóban

Konzol táblázat kiválasztása: szakemberek véleménye

A nagyszámú gyártótól származó termékek széles körű kínálatával kapcsolatban a fogyasztók elvesztik a választékot, és nem tudják, hogy melyik formatervezésnek kell előnyben részesítenie azt, amit hosszú ideig szolgáltak. Tekintsünk néhány olyan tippet a szakemberekről, akik nemcsak funkcionális helyiségeket, hanem tulajdonosainak végtelen kényelmét is megteremtik.

A könnyű oldalak helyiségeiben elfogadható a sötét szerkezetek és a megfelelő belsőépítészeti stílusok használata. Ha nincs természetes fény a helyiségben, akkor a kis fénytáblák segítenek enyhíteni a komor atmoszférát.

Az anyag megválasztása, amelyből a konzolos asztalok készültek, ma már nagyszerű és döntő szerepet játszik az átfogó kép kialakításában. A luxus õsi stílusokhoz használhatja fém kovácsolt modellek, a minimalizmus és modern megjelenés megfelelő költségvetési lehetőségek - hagyományos fa.

A faasztalból készült konzol asztal kifinomult gyarmati stílusban néz ki

A fából készült konzolasztal jól néz ki gyarmati stílusban

A design kiválasztása mindig attól függ, hogy milyen a szoba stílusa. Nem lehet megvásárolni az első asztalt, amit szeretsz, és próbáld beilleszteni a belső térbe. A bútorösszetevőt a semmiből kell átgondolnunk, színesben és általános stílusban.

A szakemberek tanácsát és ajánlásainak betartásával kaphat eredeti és gyönyörű asztal, Úgy tervezték, hogy sok új ötletet és felfedezést kínáljon Önnek.

Konzol asztalok a teremben: 85 klasszikus és kortárs megoldás a bejáratnál

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − 65 =