Priročen zložljiv pogled na sušilec - kompakten in zanesljiv

Priročen zložljiv pogled na sušilec - kompakten in zanesljiv

Perilo sušilnik - optimalna rešitev za vsako hišo, in če so kvadratni metri tesni, jo lahko vstavite balkon, in problem je rešen. Trenutno je na trgu na voljo široka paleta modelov, vendar je treba razumeti, da mora biti tehnično zdrava pamet. Torej poskusimo vse skupaj razumeti skupaj!

 • Klasifikacija izdelkov
 • Najbolj priljubljeni modeli
 • Kraj namestitve: strokovno svetovanje
 • Izbira potrebnega mehanizma
Sušilna oblačila niso problem, če so pravi pomočniki

Sušilna oblačila niso problem, če so pravi pomočniki

Klasifikacija izdelkov

Obstaja več znakov klasifikacije takih struktur. To je tip samega oblikovanja, materiala izdelave in še nekaj točk.

Vrste gradnje

Naprave za sušenje oblačil so:

 1. stenski;
 2. strop;
 3. tla.

Vse skupaj združuje ena skupna značilnost - največje število nizov, ki so razporejene po minimalni površini.

Zanimiva različica je kompaktni preklopni stenski sušilnik

Prvotna kompaktna izvedba je zložljiv stenski sušilnik

Nasvet! Kar se tiče razlik, so v obliki in v kraju, kjer poteka namestitveni proces. Za balkoni je treba dati prednost zgornjemu proizvodu.

Spuščena liana pomaga z majhnim balkonom

Spuščena liana pomaga z majhnim balkonom

Pomembno je vedeti! Pri izbiri določenega modela je vredno upoštevati glavne značilnosti postavitev apartmaja, tako da je postopek namestitve čim bolj učinkovit in traja najmanj časa.

Material proizvodnje

Sodobni proizvajalci ponujajo veliko število izdelkov, ki se razlikujejo po izdelavi materialov.

Material Značilnosti
Aluminij Izdelki so trajni in dovolj lahki. Strokovnjaki priporočajo izbiro možnosti, ko je okvir izdelan iz tega materiala, in strune so obratno. Dejstvo je, da so aluminij umazana mesta, v katerih pride v stik s perilom, in postane siva. To je posledica procesa oksidacije materiala v zraku.
Iz nerjavečega jekla Več trdnih izdelkov, vendar so njihovi stroški precej visoki. V praksi je v praksi izvedena različica, ko so strune izdelane iz aluminija, zaradi česar je cena cenejša, vendar ustvarja dodatne pomanjkljivosti v obliki sive tkanine. Kar zadeva nerjavno jeklo, ni predmet oksidacijskega postopka in 100-odstotno skladnost s karakteristikami potrošnikov
Jeklo Odlikujejo se optimalne zmogljivosti v smislu delovanja, vendar to ne traja tako dolgo, kot je npr. Pri nerjavnem jeklu. Dejstvo je, da hitro izginejo v procesu korozije. Če želite podaljšati obdobje uporabe takšnih izdelkov, priporočamo uporabo posebnih polimernih materialov kot premazov.
Plastika Imajo dolgo življenjsko dobo in niso izpostavljeni postopku uničenja. Poleg tega njihovi stroški niso tako visoki. Ampak, če visite veliko težo perila, se upogibajo in izgubijo elastičnost.

To so štirje osnovni materiali, ki se najpogosteje uporabljajo v praksi.

Značilnosti delovanja

Vsi izdelki delujejo na enak način in imajo izvirno obliko in poseben način pritrditve. Razdeljeni so v skupine snemljivega in neodstranljivega tipa.

Na opombo! Prva vrsta je mobilna, druga pa stacionarna, ki deluje na principu "izdelane in pozabljene".

Različica stenskega pritrjevanja sušenja

Različica stenskega pritrjevanja sušenja

Obstaja še nekaj drugih funkcij, na katerih je odvisna klasifikacija modelov:

 1.  drsna;
 2.  začasno prekinjeno;
 3.  zložljiva;
 4.  "Liana".

Vsi so dobri in imajo svoje lastne prednosti in slabosti, ki omogočajo, da oblikovanje dodate v to ali drugo kategorijo.

Najbolj priljubljeni modeli znanih proizvajalcev

Naslov Država Značilnosti Cena, USD Fotografije
Liana 2,1 m C-011 Ruska federacija Material: jeklo. Število niza je 5 kosov, dolžina pa je 2,1 m. Širina je 50 cm. Parameter maksimalne obremenitve je 2,5 kg na bar 12-15 Liana za sušenje oblačil na balkonu: pregled struktur in možnosti namestitve
GIMI dvigalo Italija Material: nerjavno jeklo. Ima dolžino 1,6 in širino 34 cm. Število niza doseže 5 kosov, izdelava je izdelana iz nerjavečega jekla. Največja obremenitev je 12,5 kg 28-30 Liana za sušenje oblačil na balkonu: pregled struktur in možnosti namestitve
LUMINARC 1.4 M Francija Material: visoko trdna plastika. Vsak niz se lahko naloži na 2 kg teže. Naprava za sušenje oblačil je opremljena s 5 suspenzijami, skupna dolžina pa je 1,4 m, širina 45 cm. 11-13 Liana za sušenje oblačil na balkonu: pregled struktur in možnosti namestitve
Komfort ALUMIN 5P14 Belorusija Material: aluminij, opremljen s posebnim polimernim premazom. Skupno število niza je 6 kosov, priporočena obremenitev pa 12 kg. 18-20 Liana za sušenje oblačil na balkonu: pregled struktur in možnosti namestitve
DORGULAR SP 1505 Turčija Material: plastika + jekleni material. Kot način izboljšanja stanja se pojavi polimerni premaz. Dolžina je 1,5 m, širina pa 45 cm. Celotni indeks nosilnosti je 10 kg, število niza pa 5 kosov. od 16 Liana za sušenje oblačil na balkonu: pregled struktur in možnosti namestitve

Kraj namestitve: strokovno svetovanje

Pomembno je, da se takoj odločite o prostoru, v katerem bo perilo posušeno, in šele po tem, da se vključite v nakup primernega izdelka. Dejstvo je, da stropni sušilniki predstavljajo najpreprostejši modeli, ki vsebujejo več vrvi.

Pomembno! Pritrditev glavnih nosilcev poteka na stropu in sistem, ki omogoča nastavitev višine, se nahaja v stranskem delu.

Primer pritrditve sušilnika na balkon vagonka

Primer pritrditve sušilnika na balkon vagonka

Pri izbiri mesta namestitve je treba posvetiti posebno pozornost naslednjim dejavnikom:

 1. popolno prezračevanje prostora, v katerem je sušilnik nameščen;
 2. Ko so vrvi v spuščeni obliki, ne smejo posegati v odprtino okna in Vrata;
 3. sušilca ​​ne smete pritrditi na spuščeni strop ali na vrsto površine, ki je izdelana iz GCR.

Pomembno je vedeti! Praktična stran izdaje kaže, da je najprimernejši kraj za postavitev perila za perilo balkon ali loža.

Suha oblačila na balkonu niso le hitra, temveč tudi priročna

Suha obleka na balkonu ni le hitra, temveč je priročna

Izbira potrebnega mehanizma

Po izbiri ustrezne lokacije je priporočljivo določiti dolžinski parameter mehanizma ob upoštevanju posebnosti odpiranja vsakega okna in vrat.

Na opombo! V prodaji lahko izberete lužilke, dolžine od 50 cm do 2 m.

Tradicionalni sušilni kompleks vsebuje več drugih potrebnih elementov:

 1. čipke;
 2. cevi z naznačeno dolžino (lahko so iz različnih materialov - plastike, cinka, kovine);
 3. nosilci, ki so postavljeni na stropno strukturo;
 4. sponke za pritrditev na steno, da se določi višina ravni vrvi.

Pomembno je vedeti! Vgradnja vinske trte na balkon se izvaja dlje časa, zato se je zavestno približati svoji izbiri. Treba je dati prednost sušenju evropske proizvodnje in ne kitajskim kolegom.

Tako smo se odločili, kako izbrati pravi izdelek in kako izbrati kraj za njegovo umestitev. Stalen pristop k procesu bo zagotovil udoben in priročen rezultat ter ustvaril vse pogoje za visoko kakovosten izdelek.

Liana za sušenje oblačil na balkonu: pregled struktur in možnosti namestitve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − 65 =