Grătar de grădină din casă cu ușile vechi cu geamuri interioare

Grătar de grădină din casă cu ușile vechi cu geamuri interioare

Mulți oameni sunt interesați de această întrebare, cum să construiască un foișor din materiale improvizate cu mâinile lor. Nu numai că vă vom spune despre acest lucru, ci și vom oferi exemple sub forma unei fotografii. orice tara este greu de imaginat fără un foișor original, în funcție de destinație, ele pot avea dimensiuni și desene diferite. Este demn de remarcat faptul că arborii simpli, făcuți cu mâinile lor, privesc site-ul uneori mai curate și mai distinct decât soluțiile gata făcute.

Cuprins:

 • Funcționalitate, dimensiune și formă
 • Pavilioane pentru vile din metal
 • Construirea de arbori dintr-un copac
 • Constructii de arbori din caramida
 • Pavilioane din policarbonat
 • Soluție nestandardă
 • Pregătirea teritoriului
 • Fundația sub un foișor
 • Montarea cadrului
 • Acoperișuri și pereți
Cadru metalic din pergolă cu pereți din răchită

Cadru metalic din pergolă cu pereți din răchită

Grătar mic forjat pentru relaxare în grădină

Grătar mic forjat pentru relaxare în grădină

O colț de paleți și un tul deschis

O colț de paleți și un tul deschis

Un interesant mini foișor cu intrare rotundă

Cameră minunată interesantă, cu intrare rotundă

O mică extensie de lemn la gardul din colțul curții

O mică extensie de lemn la gardul din colțul curții

Funcționalitate, dimensiune și formă

Dacă nu ați devenit încă proprietarul unei astfel de clădiri originale și veți crea doar un punct culminant pentru site-ul dvs., sfatul nostru este sigur că va fi util. Nu este atât de dificil să faci un foișor dintr-un material improvizat, așa cum ar părea la prima vedere. Înainte de a începe construcția, este necesar să se determine scopul aplicației. Cel mai adesea ele sunt folosite ca locuri de odihnă. În funcție de cât de mare este o companie pe care doriți să o asamblați în acest foișor, dimensiunea depinde.

Mai multe construcții dimensionale sunt folosite, adesea, ca bucătărie de vară în aer liber. În acest caz Un foișor poate fi echipat cu un cuptor special, masa pentru prânz și gătit și un loc pentru depozitarea ustensilelor. Mai mici pot fi echipate gratar, o masă și un loc pentru a vă relaxa o companie mare. Destul de mici clădiri pot fi proiectate pentru o companie mică, nu instalează alte echipamente decât masa și scaunele. De asemenea, arborele poate fi calculat ca un loc de odihnă pentru un cuplu sau chiar o persoană. În acest caz, cel mai adesea ele nu sunt echipate cu scaune, ci cu un sistem special șezlonguri sau hamace.

Arbore triunghiular de grădină lângă patul de flori

Arbore triunghiular de grădină lângă patul de flori

Crearea unui proiect pentru construirea unui arbore de grădină, este necesar să se determine forma sa. Desigur, are o semnificație estetică mai mult decât funcțională. Există trei tipuri principale de forme de arbori:

 • Poligonal. Versiunea clasică a arborilor poligonali este un hexagon sau un octogon.
Panoramic arbore de grădină, în care este plăcut să-și petreacă timpul atât în ​​sezonul cald, cât și în sezonul rece

Panoramic arbore de grădină, în care este plăcut să-și petreacă timpul atât în ​​sezonul cald, cât și în sezonul rece

 • Dreptunghiular. Acest tip de foișor este cel mai ușor de construit cu propriile mâini.
Arborele semi-acoperit, alungit, cu o cutie de nisip pentru copiii mici

Jgheab jumătate acoperit, alungit, cu o cutie de nisip pentru copii mici

 • Runda. Pentru placarea lor, este necesar să se folosească un material bine curbat, sau arborele trebuie să fie deschis.
Arbore rotund din tije metalice și policarbonat ușor

Arbore rotund din tije metalice și policarbonat ușor

După ce ați decis cu privire la dimensiune, merită să alegeți materialul din care va fi făcut foișorul. Pentru construcția sa, puteți utiliza orice mijloace improvizate, de exemplu, materialele rămase după construirea altor obiecte sau puteți alege o opțiune nestandardă. Dacă sunteți în pierdere pentru a determina materialul și designul, puteți vedea opțiunile prezentate pavilioane foto din materiale improvizate.

Grădină gazebo sub forma unei cabane

Grădină gazebo sub forma unei cabane

Pavilioane pentru vile din metal

Metalul este un material foarte potrivit pentru crearea unui simplu foișor cu mâinile tale. Pentru a construi structura principală, puteți utiliza țevi rotunde sau pătrate, colțuri metalice sau profile metalice. Este posibil să tăiați un astfel de cadru cu bucăți de carton ondulat, plasă de sârmă, sârmă de sârmă, din care este posibilă realizarea unei imitații garduri forjate. Desigur, pentru a lucra cu metal, și mai ales când se utilizează o variantă cu o sârmă, este necesar să se facă sudura și să se poată folosi. Tăvile profilate pot fi atașate la șuruburi metalice speciale, iar plasa poate fi pur și simplu înfășurată cu sârmă.

Zonă de grădină pentru relaxare, construită din rabitsa

Scaune de grădină pentru odihnă, construite din rabitsa

Consiliu: Pentru a prelungi durata de viață a clădirii, este de dorit să-l pictezi cu o vopsea specială pentru metal.

Combinația de lemn și metal în construcția unui foișor mic

Combinația de lemn și metal în construcția unui foișor mic

clădire arbours de la un copac

Arborele este un material mai accesibil pentru a face un simplu foișor cu mâinile tale. Pentru a crea un cadru, desigur, trebuie să utilizați jurnale sau bare. Pentru placare, puteți utiliza placaj, șindrilă sau plăci. Acestea sunt cusute aproape sau zăbrele, în funcție de preferințele dvs. estetice. Instrumente pentru montare arbours de la un copac sigur că există fiecare proprietar. Acesta este un tip diferit de ferăstrău, ciocane, atunci când se utilizează șuruburi de lemn - o șurubelniță sau o șurubelniță.

Grătar spațios în curte cu grătar

Grătar spațios în curte cu grătar

Una dintre opțiunile pentru un foișor din lemn poate fi construită constructii din paleti din lemn. Desigur, pentru crearea sa este de dorit să revizuiți opțiunile de arbori foto cu propriile mâini din materialele la îndemână și să alegeți cel mai potrivit. Particularitatea paleților este aceea că acestea reprezintă blocuri de lemn deja finisate, care trebuie pur și simplu instalate și fixate corespunzător.

Paletii arata mai confortabil in combinatie cu perne decorative moi

Paletii arata mai confortabil in combinatie cu perne decorative moi

Nu mai puțin interesantă opțiune pentru crearea unei arbori de grădină poate deveni un gard de apă. Această opțiune, atunci când este fabricată corespunzător, are de obicei un aspect estetic unic. Dar acesta este un proces destul de laborios. Este necesar să creați un cadru, inserați în el nu numai barele pe care se va odihni acoperișul, ci și petele, acestea vor deveni baza pentru țesere. Mai mult, este necesar să-l prindem cu tije dintr-o tijă sau alt material elastic. Sunt diferite moduri de țesut și crearea de modele. Există o gamă largă de fantezie care zboară. De asemenea, datorită faptului că materialul este destul de îndoit, este posibil să se acorde structurii orice formă.

Deschideți arborele țesut din ramuri subțiri

Deschideți arborele țesut din ramuri subțiri

Consiliu: pentru a vă asigura că covorașurile din lemn durează mai mult, acestea trebuie vopsite cu vopsea specială pe lemn sau vernisate pentru lucrul în exterior.

Casă spațioasă din lemn, închisă de ambele părți

Casă spațioasă din lemn, închisă de ambele părți

Constructii de arbori din caramida

cărămidă Arborele este destul de puternic și durabil. Ele sunt foarte confortabile și confortabile. Este mult mai ușor să le echipați cu un brazier sau chiar cu un cuptor, dacă este necesar. Astfel de pavilioane seamănă adesea cu mini-case de grădină. Pentru a crea acest tip de construcție, trebuie să aveți abilitățile de a pune cărămizi. De asemenea, pe lângă materialul de bază, este de asemenea necesar să se producă materii prime pentru producția de mortar de ciment, și anume nisip și ciment.

Cărămidă în construcția unui foișor de grădină

Cărămidă în construcția unui foișor de grădină

Pavilioane din policarbonat

Policarbonatul se găsește din ce în ce mai mult ca material pentru crearea unui foișor. Are multe avantaje în ceea ce privește alte materiale. ridicare arbori din policarbonat nu un proces foarte intens de muncă, acest material nu este atât de costisitor ca cele de mai sus. Un factor important este și faptul că acest tip de structură are un aspect estetic deosebit. Policarbonatul este un destul de elastic, astfel încât da chioșc va permite forma pe care doriți să fie unul dintre puținele materiale adecvate pentru crearea unei pavilioane circulare.

Policarbonat - unul dintre materialele populare pentru construirea de arbori

Policarbonat - unul dintre materialele populare pentru construirea de arbori

Soluție nestandardă

Arbori combinați cu aspect foarte eficient, adică creați din mai multe materiale de mai sus. Acest lucru vă permite să reduceți consumul unui material în detrimentul celuilalt, precum și să creșteți calitatea designului. Unele dintre materiale pot fi folosite ca suprapuneri pentru orice fel de arbori, de exemplu, carton ondulat sau policarbonat. Acestea vor funcționa bine atât cu lemn cât și cu lemn piatră foișoare. Sau, de exemplu, ca un cadru, puteți utiliza bare de lemn, iar foișorul însuși, pe lângă acoperiș, ar trebui să fie acoperit cu un iepure. Totul depinde de cantitatea de materiale pe care o aveți la dispoziție, precum și de capacitatea de a le gestiona.

Sobe de piatră într-un foișor din ardezie și granit fin

Sobe de piatră într-un foișor din ardezie și granit fin

În plus față de toate materialele de mai sus, puteți utiliza și o abordare non-standard atunci când construiți un foișor cu propriile mâini. O astfel de opțiune ar putea fi fabricarea sticlei din plastic. Construcția unui foișor realizat dintr-un astfel de material nu numai că vă va permite să economisiți bani, ci și să evitați înfundarea mediului înconjurător. Desigur, pentru a construi structura necesară, trebuie să alegeți un cadru rigid. Apoi alegeți opțiunea de conectare a sticlelor. Ele pot fi folosite ca întreg, dar pot fi tăiate în plăci. Modalitățile de fixare a sticlelor sunt de asemenea diferite. Puteți să le strângeți pe tije, să introduceți doar unul în celălalt, să fixați cu fir. Arbore din acest material va arata destul de original.

Grădină de creație și buget din sticle de plastic

Grădină de creație și buget din sticle de plastic

Pentru a construi o cabană de vară cu propriile mâini din materiale improvizate, trebuie să aveți un set de instrumente pentru a lucra cu ele și capacitatea de a le prelucra. Indiferent de materialele listate pe care le folosiți pentru a construi arborele de grădină, acest proces va include, în orice caz, aceleași etape.

Decorarea curții - un foișor din lemn cu un tul deschis

Decorarea curții - un foișor din lemn cu un tul deschis

Pregătirea teritoriului

Trebuie să alegeți locul cel mai convenabil în dvs. grădina pentru a instala chioșc. Goliți-l de tot ceea ce este de prisos, de la ramuri, de la orice gunoi. Dacă pe locul unde veți construi această structură, odată ce copacul a crescut și a rămas un ciuc, trebuie să fie dezrădăcinat, deoarece rădăcinile care trec sub foișor pot merge la copacii care vor distruge fundația. Pentru a face acest lucru, ciocul trebuie să fie tăiat la bază, iar apoi solul trebuie turnat cu o soluție salină concentrată, după care este de dorit să acoperiți acest loc cu un film.

Locația convenabilă a foișorului la capătul curții de-a lungul gardului

Locația convenabilă a foișorului la capătul curții de-a lungul gardului

Este necesar să scăpați de iarbă. Desigur, fără razele soarelui plante nu cresc, ci faptul că iarba poate sparge chiar și asfaltul, acesta este un fapt binecunoscut. Cele mai multe plante au rădăcini foarte lungi care intră adânc în pământ, așa că chiar dacă le distrugem, planta va începe să crească din nou și, la fel ca și copacii, vă poate deteriora fundația. Pentru că pentru a scăpa complet de iarbă în zona unde va fi ridicată foișorul, merită tratat acest teritoriu cu substanțe chimice speciale - erbicide.

Un mic arbore acoperit, situat pe o platformă de lemn în curte

Un mic arbore acoperit, situat pe o platformă de lemn în curte

Fundația sub un foișor

Dupa indepartarea locului, este necesar sa excavati groapa pentru turnarea fundatiei. Poate fi de două tipuri:

 • Bandă - asigură betonarea numai a părții peste care se va construi un cadru și pereți. Pentru a face acest lucru, este necesar să excavați un șanț de aproximativ cincizeci de centimetri adâncime de-a lungul perimetrului. Cofrajul este ridicat peste șanț. Introduceți în interior o structură metalică de tije, care sunt sudate împreună sau strâns legate de sârmă. Apoi se toarna betonul. Pentru producția sa se utilizează nisip, ciment, pietriș și apă. Proporția de nisip la ciment depinde de marca acestuia, dar proporția de pietriș la nisip în orice caz ar trebui să fie 2: 1, iar apa - 50% din masa de ciment.
Un exemplu clar de fundație a benzii

Un exemplu clar de fundație a benzii

 

 • Fundația monolitică este mai des utilizată pentru clădiri cu dimensiuni mai mari. Avantajele sale sunt nu numai că rezistă încărcăturilor grele, ci și faptul că aceasta este o bază gata pregătită orice tip de podea. Pentru această specie, groapa este excavată în întreaga zonă a clădirii. Cofrajul este construit numai de-a lungul perimetrului. Creați o construcție imensă de metal din barele menționate mai sus. Umpleți cu același beton ca și fundația panglicii.
Monolitic pentru construirea unui foișor

Monolitic pentru construirea unui foișor

Montarea cadrului

Următoarea etapă de construcție a foișorului este carcasa erectie. Pentru a face acest lucru, utilizați materialul principal - bușteni, grinzi sau țevi în funcție de numărul de colțuri din foișor. Diametrul materialului pentru substrat ar trebui să fie de aproximativ 14 cm, iar dacă este o bară sau o țeavă pătrată, dimensiunea aproximativă ar trebui să fie de 10 * 10 cm. Fundația este așezată cu o bază, din lemn sau metal, la care este atașat cadrul. După instalarea grinzilor principale, ele se schimbă cu cel mai potrivit material. În partea superioară a fasciculului sunt fixate caprioarele, pe care se va acoperi acoperișul. Grinzile sunt, de asemenea, schimbate. Creați o fundație pentru acoperiș. Dacă erect un foișor din lemn, este recomandabil să se deschidă imediat cadru cu un grund special și vopsea, ca și în cazul în care a făcut din fier, nu se poate face, din cauza materialelor de pictura este imposibil de a efectua lucrări de sudură.

Arbore ergonomic din material natural cu elemente decorative

Arbore ergonomic din material natural cu elemente decorative

Gazebo din materiale la îndemână cu mâinile tale: opțiuni foto pentru acoperiș și pereți

După instalarea cadrului, continuați să acoperiți acoperișul. Așa cum am menționat mai devreme, orice material care împiedică pătrunderea apei de ploaie în structură poate acționa ca un material de acoperire. În funcție de tipul de material de acoperiș, este de asemenea ales modul de fixare. Tăvile profilate sunt fixate pe șuruburi speciale, ardezia este cuie cu unghii potrivite. Există încă un material cum ar fi acoperișul moale, este în general autoadezivă, puneți-o peste materialul de acoperiș.

Acoperis pentru un foișor din materiale naturale și sticlă

Acoperis pentru un foișor din materiale naturale și sticlă

Mai departe continuăm piele foișoare. Mai sus am discutat deja că pentru acest lucru puteți folosi orice material pe care îl aveți la dispoziție. În funcție de material, se alege metoda de atașare.

Captuseala originala a unui foisor de gradina din lamele de lemn

Captuseala originala a unui foisor de gradina din lamele de lemn

Acoperim gheața pregătită cu vopsea pentru materialul pe care l-am folosit. Această procedură nu numai că va conferi esteticii casei dvs. de vară, ci și va prelungi durata de viață a acesteia. Acest lucru nu se aplică numai la carton ondulat, deoarece deseori este deja pictat, bine și, bineînțeles, policarbonat, esența căruia este tocmai transparența sa, iar plasticul nu are nevoie de o prelucrare suplimentară.

gazebo din materialele la îndemână cu mâinile tale: pavilionul fotografic pictat din paleți cu utilizarea de textile strălucitoare

Pavilion de lumină pictat din paleți, cu utilizarea de textile strălucitoare

Asta-i tot: ghiveciul dvs. simplu din materialele disponibile este gata. Puteți să o utilizați în acest scop. Vă dorim o ședere plăcută!

 

Gazebo din materiale la îndemână: 75 de idei de inspirație pentru odihnă de vară

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 15 = 20