Decorarea sălii pentru sărbători în tonuri de piersic

Decorarea sălii pentru sărbători în tonuri de piersic

Nunta - cel mai important eveniment din viața unui cuplu îndrăgostit, visând să conectați două inimi iubitoare. Pregătirea pentru acest eveniment plin de bucurie începe în câteva luni, astfel încât organizatorii au timp să lucreze prin toate detaliile. O mare importanță este proiectarea camerei, unde va avea loc celebrarea. Decorarea sălii va crea o atmosferă festivă și va fi amintită de mulți ani pentru oaspeți și pentru mireni.

  • Stilul este atemporal
  • Scheme de culori 
  • Materiale pentru decorare 
  • Mai multe idei de design
  • Tendințele anului 
Decorurile non-standard vor decora sala de banchet într-un mod original și festiv

Decorurile neobișnuite decorează festiv și inițial sala de banchet

Stilul este atemporal

O decizie importantă în desfășurarea unei nunți este alegerea unui stil de sărbătoare. Din tema aleasă depinde de designul sălii, masa festivă și decorarea ochelarilor și, bineînțeles, hainele noilor mireni. Nunțile sunt foarte populare Stilul Provence, retro, tiffany, care a devenit deja clasic. Toate opțiunile sunt interesante și tentante în felul lor. Cum să vă opriți? Pentru a vă alege stilul de nuntă, trebuie să țineți cont de timpul anului pentru care este planificată înregistrarea, să țineți cont de preferințele noilor soți și de particularitățile locului unde se va organiza banchetul.

Pentru cunoscătorii antichității, natura și tradițiile rusești sunt ideale Bosaj și ecostil. Nunta în stil rustic este mai bine petrecută în o casă de țară pe natura.

Sfat! Pentru a decora sala casei, elementele naturale sunt potrivite: conuri, in, chintz, flori sălbatice și fân.

Mobilier din lemn în combinație cu darurile naturii va crea o atmosferă excelentă de confort. Decorul trebuie să fie într-o schemă de culoare caldă: bej, maro și tonuri galbene.

Decorul în stilul țării este simplu în performanță, dar arată foarte interesant

Decorul în stilul țării este simplu în performanță, dar arată foarte interesant

În ultimii ani, cuplurile din ce în ce mai des au ales stilul boho-chic și chic chic. Combinația dintre incongruența, excentricitatea și amestecarea diferitelor stiluri - toate acestea șic boem.

Sfat! Pentru țesături decorative necesare cu modele etnice, este folosit pentru a crea un accente luminoase de culoare pe fundalul alb clasic sau crema de culoare. Pentru a decora sala sunt folosite lumânări, textile cu franjuri, covoare și bandă.

Stilul ușor Boho va face sărbătorirea în culori naturale luminoase

Stilul ușor Boho va contribui la celebrarea culorilor naturale luminoase

Dacă cuplul preferă mașini vechi, filme din anii 1920 și 1930 și muzică pe vinil, merită să ne uităm la stilul retro sau Chicago. Pasiunea, entuziasmul si jazzul vor crea cu siguranta o atmosfera memorabila, nu vor uita in curand o astfel de nunta, pentru ca difera semnificativ de ceremonia standard.

Sfat! Pentru înregistrarea camerei va fi nevoie de o cameră clasică cu mobilier antic și arhitectura sau un restaurant elegant, decorat în culori închise. Puteți decora sala cu un pian mare, gramofon și chiar o mașină de scris. În loc de garland standard înregistrările de vinil agățate în jurul sălii arata grozav.

Stilul Chicago este caracterizat de culori suculente și o mulțime de accesorii

Stilul Chicago este caracterizat de culori suculente și o mulțime de accesorii

Sfat! La alegerea stilului Chicago, decorarea sălii este acordată o atenție specială, deoarece interiorul extraordinar este creat cu ajutorul ideilor creative în detaliu. Pentru înregistrare, folosind decupaje din ziare, arme, afișe de filme vechi și chiar jetoane de cazino.

Wedding vitrinistika - creând un spațiu fantastic de elemente artificiale

Wedding vitrinistika - creând un spațiu fantastic de elemente artificiale

Scheme de culori

Designul de culori este indisolubil legat de tema nuntii, stilul ales. la alegerea unei scheme de culori este necesar să se respecte principala condiție: să se utilizeze numai culori combinate organic pentru a face ca camera să fie elegantă și elegantă.

Culori neutre

Culori pastelate - este întotdeauna o opțiune de câștig-câștig. Reținerea, modestia și nobilitatea sunt tovarășii ideali ai oricărei nunți. Principalul avantaj al nuanțelor neutre este faptul că acestea sunt ușor de combinat unul cu celălalt și, de asemenea, pot adăuga orice culoare strălucitoare, menținând în același timp o compoziție strictă.

Nunta in stil Guerlain in culori pastelate

Nunta in stil Guerlain in culori pastelate

Culoare unică 

Deseori în proiectarea sălii se folosește o culoare: albastru, roz sau liliac. Cu această opțiune există pericolul ca elementul decorativ al umbrei dorite să nu fie posibil.

Sfat! Crearea unei nunți într-o singură culoare, este foarte important să nu exagerați, diligent diligent culoarea strălucitoare a alb clasic.

Umbra moale de liliac, completată de flori

Umbra moale de liliac, completată de flori

Amestec de culori 

Atunci când amestecați nuanțele trebuie să aveți un anumit gust, deoarece tonurile incongruente pot strica întregul decor. Este important să se acorde atenție detaliilor, nu ar trebui să fie în afara imaginii. Atunci când alegeți culoarea primară, trebuie să luați în considerare stilul în care este creată camera.

Combinație armonioasă de trei nuanțe

Combinație armonioasă de trei nuanțe

Sfat! Pentru a decora sala nu este de dorit să folosiți mai mult de trei culori diferite, astfel încât încăperea să nu pară colorată, fără gust. Ca ton de bază, albul se potrivește perfect, care poate fi împrospătat cu o pereche de culori strălucitoare.

Iubitorul de iarnă cu ajutorul a trei tonuri complementare

Iubitorul de iarnă folosind trei tonuri complementare

Materiale pentru decorare

În decorarea sălii, funcția principală se realizează prin elemente care servesc la decorarea și crearea unei atmosfere festive. Cele mai populare decorațiuni, potrivite pentru aproape orice nuntă, sunt:

decorare Sfaturi pentru utilizare
ghirlande  Ideal pentru decorarea pereților, ferestrelor, meselor și arcilor. Materialele utilizate sunt flori, hârtie, țesături. Atunci când se creează ghirlande este necesar să se concentreze pe gama de culori a designului;
Bile gonflabile Arătați întotdeauna câștigător și festiv. Potrivit pentru decorarea tavanului, pereților și meselor. Prin combinarea bilelor în inimile iubitorilor, puteți crea un simbol de nunta spectaculos și plasați-l alături de minorii;

decorare Sfaturi pentru utilizare
flori Ce fel de nunta nu costa o floare vii? Utilizarea acestor plante frumoase nu are limitări. Cu cât mai mult în sala de flori, cu atât mai frumoasă arată camera. Florile creează nu numai o atmosferă festivă, ci umple holul cu un miros divin;
pânză Textile frumos scumpe au capacitatea de a transforma chiar și cea mai comună cameră într-un palat regal. Pânza este decorată cu mese, draperii, pereții sunt decorați. Pentru a decora arcade, coloane și scări utilizați panglici de satin. Și fixând tăieturile țesăturii sub tavan, puteți crea un fel de cort.

Ca decoruri suplimentare sunt folosite lumânări, hârtie, litere sau cuvinte. Pentru a crea un fel de solemn necesitatea de a combina diferite opțiuni, nu uitați să ridica detaliile în schema de culoare și stil.

Sfat! pentru decorarea pânzei de masă puteți utiliza satin cu dantelă sau broderie - se pare roșu chic. Și pentru restul decorului este mai bine să folosiți țesături ușoare, deoarece acestea sunt frumos drapate și cad foarte frumos. Pentru fixarea arcurilor potrivite perfect cu dantele.

Culori calde de toamnă pentru decorul sălii de banchet

Culori calde de toamnă pentru decorul sălii de banchet

Mai multe idei de design

Principala regulă de decorare a sălii este o combinație de decor cu un concept general. Invariabil la petrecerea de nunta sunt cuplul principal, astfel încât mijlocul acțiunii și peisajul ar trebui să fie un loc mireasa si mirele.

Sfat! Ca accent, puteți folosi flori în vase ornamentate sau LED ghirlande. O atmosferă fabuloasă va crea felinare și ventilatoare din hârtie colorată.

Ideal - lumanari suplimentate cu compoziție florală

Ideal - lumânări, completate cu compoziție florală

 

O soluție excelentă pentru decorarea scaunelor va fi îmbrăcămintea din cârpă și floare. Este de dorit să se facă scaune într-o singură schemă de culoare cu fețe de masă. Cazuri de dantelă și tul va arăta cu exactitate și coquettishly.

Textilele pentru aer sunt o variantă reală pentru sărbătorile de toamnă și de vară

Textilele pentru aer sunt o variantă reală pentru sărbătorile de toamnă și de vară

Important! Florile pe mese sunt o necesitate pentru orice nuntă. Nu uitați de o nuanță atât de importantă, precum dimensiunea buchetelor. Înălțimea florilor nu trebuie să depășească 25 cm, astfel încât oaspeții să se simtă confortabil și decorațiile nu interferează cu masa.

Decorarea cu flori este una dintre cele mai bune modalități de a crea o atmosferă romantică pentru o ceremonie de căsătorie

Decorarea cu flori este una dintre cele mai bune modalități de a crea o atmosferă romantică pentru o ceremonie de căsătorie

Sfat! Când decorați o cameră, nu trebuie să vă fie frică de experiențe, deoarece ideile creative nu sunt doar o vacanță unică, ci o manifestare a abilităților creative. Emoțiile de la o astfel de nuntă, fără îndoială, vor deveni mai vii și mai memorabile.

Atunci când alegeți flori proaspete pentru ornamente, amintiți-vă că nu ar trebui să se rupă rapid și să aibă un parfum puternic

Atunci când alegeți flori proaspete pentru decorare, amintiți-vă că nu ar trebui să se prăbușească rapid și să aibă o aromă puternică

O aura speciala in designul halei va ajuta la crearea iluminatului. Pentru a face acest lucru, puteți folosi lumânări, iluminare din spate sau bec LED. Lustre decorativelanterne, lămpi de suspendare - iluminatul trebuie să fie în armonie cu schema de culori și stilul de design. Lumina corect selectată va accentua frumusețea decorului.

Tendințe în design

Atunci când planificați o nuntă, miresele acordă adesea atenție nu numai preferințelor lor, ci încearcă să urmărească cele mai recente evoluții din lumea modei. Tendințele în decorarea, stilul și divertismentul oaspeților se schimbă în mod constant. Boho-ul popular cu motive etnice este înlocuit de luxul și bogăția Grădinii Edenului.

Leitmotivul decorării sălii este o neglijență ușoară, o combinație piatră naturală cu o viță răsucite. În grădina Edenului sunt pietre, păsări exotice, culori non-standard și fructe ciudate. Rețeta pentru cea mai recentă tendință de nuntă este un amestec de fantezie cu tropicalele.

Presidiu pentru tinerii în stilul pădurilor

Presidiu pentru tinerii în stilul pădurilor

La nota! O altă tendință populară este spațiul multidimensional, diversitatea universului, lumea iluziei. Elementul principal al designului acestui stil sunt iluminatul, pâlpâirea și mama-de-perle.

Pentru a crea o nuntă în acest stil, trebuie să o utilizați Tehnologie 3D și 5D. Adâncurile albastre vor contribui la realizarea ideii de spațiu cosmic.

Decor de design al sălii de banchet

Decor de design al sălii de banchet

La nota! În tendință - design de nunți în culori pastelate calme. Gentle roz, albastru deschis, liliac luminos și nuanțe de salată - combinația perfectă cu albe și cremă creează o atmosferă de luminozitate și greutate.

Adesea se utilizează un gradient de culoare - trecerea de la o nuanță mai închisă la o culoare mai deschisă. Pentru a adăuga un pic exotic, puteți face un accent luminos pe fondul unei nuanțe liniștite și senine.

Imagine romantică datorită draperii cu materiale delicate

Stilul romantic cu texturi delicate pentru draperii

Principala tendință în tema nunții este totuși individualizarea. Cele mai multe stiluri și idei apar în proiectarea evenimentului solemn, cu atât mai clar dorința de a veni cu o vacanță unică, care nu are analogii. Prin urmare, atunci când alegi un stil, noii bătrâni se bazează tot mai mult pe istoria relațiilor, cunoștințelor sau caracteristicilor lor. Astfel, se naște o idee non-standard, care este întotdeauna într-o tendință.

Sfat! La nuntă, nu uitați de copii, deoarece se pot plictisi în timpul unei vacanțe adulte. organiza masă pentru copii cu diverse jocuri și materiale pentru creativitate. Atunci când alegeți un program tematic, puteți consulta un animator.

Înregistrarea sălii pentru nuntă: tendințele anului și sfaturi pentru alegerea stilului, culorii și decorului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1