Bright Modernism

Bright Modernism

De obicei, asociațiile provoacă hamac? Fără îndoială, aceasta este marea, o stațiune exotică luxoasă, o plajă tropicală, un cocktail de nucă de cocos în mână ... Relaxare blissful! Dar dacă fereastra este iarna, zăpada și frigul groaznic și până când vacanța mult așteptată este încă atât de departe, puteți să vă aranjați o relaxare în realitățile urbane, echipând hamacul dorit în apartament!

 • Caracteristici utile
 • tipuri
 • Un loc potrivit pentru un pat neobișnuit
 • Idei originale
 • Stil și design
Soluția inițială de living

Soluția inițială de living

Funcțiile utile ale hamacului

Hammock este un accesoriu convenabil, funcțional și non-standard care arată bine căsuță, și în grădina, și în interiorul unei case particulare, și în apartament obișnuit. Chiar și într-o seară sumbră de toamnă și de iarnă vă va aminti de vară, de soare și de căldură, este atât de frumos să vă faceți un pui de somn, așezat confortabil într-un hamac sub o căldură tartan, sau pur și simplu se află în ea cu o ceașcă de ceai fierbinte sau cacao.

Luați un pui de somn, citiți cartea dvs. preferată sau doar să vă culcați - un hamac este potrivit pentru o astfel de relaxare mai mult decât restul mobilierul din casă.

La nota! Și ajută la relaxarea tuturor mușchilor corpului, deoarece mișcarea măsurată calmează sistemul nervos. "Patul suspendat" este, de asemenea, la fel de bun pentru practicarea yoga antigravită.

În general, un hamac este indispensabil pentru îmbunătățirea generală a sănătății!

Mare pentru stilul modern

Hammock - o "stafidă" spectaculoasă de stil modern

Merită știut! Oamenii de stiinta au demonstrat ca somnul din timpul zilei intr-un hamac promoveaza adormirea mai rapida, odihna completa si refacerea fortelor chiar si timp de 45 de minute!

Pentru o odihnă blândă

"Pat agățat" pentru o ședere plăcută

Tonuri rigide

Strict ton al interiorului modern

Credeți că pentru a cumpăra un hamac într-o casă sau un apartament trebuie să aveți redevență reală? Nu! Puteți să-l cumpărați într-un apartament și să-l așezați confortabil spațiu mic de locuit. Deoarece un hamac are o serie de avantaje:

 1. el este mobil. Dacă doriți să instalați canapea sau cabinet aveți nevoie de un loc permanent în cameră, atunci "patul agățat" nu are nevoie de astfel de. Un hamac poate fi atârnat numai atunci când este necesar. Acesta este atașat la plafon sau pereți opuși și, dacă este necesar, este ușor de îndepărtat și se ascunde în dulap;
 2. lumină și compactă, deci nu necesită mult spațiu pentru a fi stocată;
 3. economic. În mod corect, hamacul sau, chiar mai bine, o pereche de hamacuri pot înlocui complet o canapea sau un fotoliu și, prin urmare, economisesc din cheltuielile suplimentare pentru achiziționarea de mobilier;
 4. practic nu necesită îngrijire și se spală cu ușurință într-un dispozitiv convențional mașină de spălat.
Stil interesant de mansardă

Hamac în stil loft lounge

Va completa culoarea interioară

"Pat agățat" va deveni un detaliu luminos al designului camerei

Un alt motiv pentru care ar trebui să închideți un hamac în casă este aspectul său elegant. Hammock-urile de astăzi sunt o tendință. din grădinile, campinguri și patio s-au mutat la case particulare, apartament și ferm stabilit acolo. De aceea, mai frecvent se găsesc hamacuri camere pentru copii, în dormitoare, pe balcoane și loggii, pe terase și chiar în birouri și birouri - într-un cuvânt, unde îi place sufletul. Principalul lucru este să alegeți "patul suspendat" potrivit.

Va ajuta la încălzirea în vreme rece

Hammock va ajuta să mențină cald în vreme rece

Tipuri de hamacuri

Un hamac în forma sa desfăcută nu este de departe cea mai mică piesă de mobilier pentru o casă sau un apartament. Pentru utilizarea confortabilă este necesar să alocați spațiu, dar nu este contraindicat și pentru spații mici - trebuie doar să alegeți cea mai potrivită opțiune.

Există hamace cu design diferit:

 1. O lamă largă cu extensii rigid fixate;
 2. Modele fără carcase, care au aspectul unei cârpe lungi înguste;
 3. hamace scaune - modele sedentare, care sunt atașate numai la plafon.
Pentru iubitorii de neobișnuit

Pentru iubitorii de neobișnuit

Varianta confortabilă

Varianta confortabilă

Nimic inutil

Nimic inutil

"Paturile suspendate" sunt împărțite în tipuri de dimensiuni: de la modele mici pentru copii până la hamace, care se pot potrivi doar celor doi adulți. În plus, hamacurile sunt clasificate în funcție de destinația lor. Deci, există dispozitive exclusiv pentru odihnă și somn, și există și cele în care este convenabil să citești (au un spate) și chiar să lucrezi la calculator.

Unele specii de-a lungul marginilor pânzei în sine au inserții din lemn sau metal. Aceste hamace sunt mai stabile, bine întinse și nu sunt îndoite.

Important! Astfel de modele nu sunt potrivite pentru familiile cu copii - riscul de accidentare crește. În acest caz, este mai bine să cumpărați o construcție mai moale, fără bare de lemn.

Hamacul creează spațiu suplimentar pentru odihnă

Hamacul creează spațiu suplimentar pentru odihnă

Hamacele sunt împărțite în funcție de materialul de fabricație în mai multe tipuri:

 1. tradiționale de material de răchită;
 2. Columbiană - din liane sau agave;
 3. Bumbac brazilian;
 4. Modele africane - luminoase de cânepă grosieră;
 5. Mexican fabricat din materiale sintetice.

Acest lucru nu este tot felul de hamacuri - există și alte modele interesante care pot transforma orice cameră.

Stil elegant eclectic

Stilul frumos de eclectism

Un loc potrivit pentru un pat neobișnuit

Cel mai adesea, hamacurile sunt folosite pentru a organiza un loc de odihnă: balconul, logie, verandă, terasă, podea mansardă. Dar, recent, designerii au început să aplice "paturi" și "scaune" suspendate ca element al decorului interior dormitor sau living. Un astfel de pat confortabil va servi drept loc pentru un televizor sau cămin, distrați oaspeții și stabiliți o conversație calmă prietenoasă.

O astfel de construcție se va potrivi perfect camera copiilor, vă va plăcea copilului și vă va oferi cel mai confortabil loc pentru a vă relaxa.

La nota! Hamac suspendat în apartament - aceasta este o adevărată descoperire pentru părinți: poate fi folosită ca o leagăn, ca un loc unde vă puteți ascunde, precum și un colț confortabil pentru un copil, unde puteți să vă retrageți, să vă gândiți sau să vă jucați. 

Elegant și confortabil

Elegant și confortabil

Sfat! Copiii sub 10 ani sunt sfătuiți să utilizeze hamacul sub supravegherea părinților lor.

Scaunul Hammock își va găsi locul cameră adolescentă, un student, o persoană creativă și un iubitor de carte. Un astfel de accesoriu va aduce un "cuibitor" strălucitor interiorului și îi va oferi confortului și relaxării proprietarului. Adesea, în marile companii, se aranjează locuri unde angajații să se relaxeze, unde puteți întâlni și hamace. Ele sunt mai mici și servesc pentru o scurtă odihnă și relaxare.

Ideal pentru relaxare

Perfect relaxare

Ideea originală

Cea mai simplă versiune de echipare a unui hamac este atunci când casa are un fier pat loft. Apoi, suspendați acest dispozitiv nu este dificil. Rama patului metalic rezista cu usurinta la orice greutate, are bare groase, pe care o funie poate atarna un hamac.

La nota! De exemplu, în Decathlon, un hamac simplu care este legat oriunde, costă 1.000 de ruble și poate rezista chiar și unui adult care cântărește până la 100 kg. Principalul lucru nu este să sari în ea.

După cum puteți vedea, chiar și în apartament mic puteți atașa un hamac!

Frumusețea și confortul

Frumusețea și confortul

O soluție de succes

O soluție de succes

Stil și design

Dacă vorbim despre design, atunci hamacurile sunt potrivite pentru aproape toate stilurile de design interior: mare, Marea Mediterană, stil Provence, țară, pod, ekostilu și altele.

La nota! În interioare clasice și în camerele în stil baroc, Hamacurile vor părea oarecum inadecvate.

Pentru a crea un design armonios, puteți alege un model de hamac de culori și modele potrivite, fabricate din materiale diferite. Deci, este de dorit sa alegeti nu numai culoarea hamacului insusi, ci si, daca doriti, sa-i decorati structura agatata in stil si schema de culori, care se potrivește cu interiorul dvs.. Puteți alege o frânghie sau o frânghie contrastantă, puteți decora locurile de fixare a acestora pe pereți sau în tavan, puteți crea o bară orizontală orizontală a casetei de agățat, selectați corect obiectele decorului din jur. Și apoi hamacul dvs. va deveni un element original al interiorului, subliniind individualitatea proprietarului său.

Hamac în apartament: creați o atmosferă de coastă din Caraibe cu costuri minime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 50 = 56