Cutie de unelte care oferă o imagine de ansamblu completă și acces ușor la ea pe site

Cutie care oferă o imagine de ansamblu completă și un acces facil la instrumentele de pe site

Dacă sunteți proprietarul casa proprie, atunci cu siguranță nu sa confruntat cu o dată cu sarcina organizării raționale a condițiilor de stocare a instrumentelor de construcție. La urma urmei, frumos așezate în locurile lor, detaliile vă vor oferi nu numai plăcere estetică, ci și economisiți spațiu. Prin urmare, o cutie de scule nu este doar un capriciu al unui om modern, ci o adevărată carte de vizită a proprietarului casei. Designul său este reprezentat de o capacitate în care există niște garnituri, compartimente, deschideri utilizate pentru depozitarea și fixarea numeroaselor unelte. Din funcțiile produsului se poate distinge organizarea spațială a depozitării și transportului diverselor dispozitive.

  • Soiuri de produse finite
  • Răsfoiți mărcile populare
  • Etapele de a-ți face propriile mâini
Sistemul de stocare profesională al lui Stanley

Sistemul de stocare profesională al lui Stanley

Soiuri de produse finite

Acestea au variante și direcții diferite de clasificare, prin urmare ele sunt împărțite în specii în funcție de mai mulți parametri. Prin metoda de acces la instrument se disting următoarele:

 

 

desen caracteristici
deschis Produsele cu aspect deschis seamănă cu o pungă. Avantajele sunt evidente - astfel de opțiuni oferă rapid accesul la instrument, dar sistemul de transport și depozitare nu este suficient de perfect. La urma urmei, în orice moment produsul se poate deschide și conținutul său va fi pe podea.
închis Dulapurile închise își asumă o structură echipată cu un capac închis strâns. În același timp, acest element poate fi închis prin intermediul unor încuietori speciale sau a unor structuri articulate.
Un sistem de stocare închis, dar foarte spațios

Un sistem de stocare închis, dar foarte spațios

Carcasă confortabilă din material de înaltă calitate DeWalt

Carcasă confortabilă din material de înaltă calitate DeWALT

În funcție de tipul de material utilizat pentru fabricarea produselor, cutiile de scule sunt împărțite în următoarele tipuri:

material caracteristicile
metal cutiile metalice sunt puternice, dar datorită greutății considerabile este dificil să alegeți un produs de dimensiuni mari;
plastic variațiile de plastic sunt cele mai frecvente, ele sunt realizate din material durabil pentru impact, prin urmare, ele sunt ușoare și, în același timp, puternice;
Metalloplastik placile metalice din plastic galvanizat combina aspectele pozitive ale tuturor materialelor, se disting prin puterea, usurinta, spatialitate.
Organizarea depozitării uneltelor pentru garaje și ateliere

Organizarea depozitării uneltelor pentru garaje și ateliere

 

 

Pe baza versiunii echipamentului și a caracteristicilor de utilizare, produsele sunt împărțite în mai multe grupe:

  • profesional sunt adesea reprezentate de sisteme complete și costisitoare destinate stocării și transportului instrumentului;
Sistem profesional de stocare cu baterie

Sistem profesional de stocare cu baterie

  • neprofesionist (intern) modelele sunt echipate cu diverse nise, căptușeli și sunt oferite sub formă de produse compacte - genți de mână, cutii.
Produsele metalice sunt foarte durabile, dar au o greutate mare

Produsele metalice sunt foarte durabile, dar au o greutate mare

Prezentare generală a marcilor populare de cutii

Contemporanii au devenit mai atenți la instrumente și, de asemenea, au grijă de organizarea rațională a spațiului în cameră. Prin urmare, astfel de desene sau modele sunt incredibil de populare și în cerere. Dar situația este complicată, deoarece mulți producători lipsiți de scrupule oferă de multe ori falsuri pe piață. Vom lua în considerare câteva modele de bază care sunt de înaltă calitate și garantate a fi fiabile, durabile.

Stanley 

Compania americană, a cărei activitate este veche de câteva secole. Marca este populară și oferă un număr mare de opțiuni. Deși prețul lor poate fi numit atractiv doar cu o întindere, acestea au devenit populare datorită numărului mare de plusuri.

Cutie din polipropilenă armată cu fibră de sticlă cu organizatori pentru consumabile mici

Cutie din polipropilenă armată cu fibră de sticlă cu organizatori pentru consumabile mici

Stanley 020800R FatMax 4 in1

Stanley 020800R FatMax 4 in1

FIT 

O companie relativ tanara specializata in fabricarea sculelor manuale, precum si componente sub forma de cutii speciale. Această opțiune este considerată cea mai ieftină, în același timp este destul de înaltă calitate pentru uz casnic.

Produsele FIT au un cost mic, dar, în același timp, o calitate bună

Produsele FIT au un cost mic, dar, în același timp, o calitate bună

  • Keter - o companie care oferă produse similare cu prima firmă. Originea sa a avut loc în Israel, dar marca nu a reușit să câștige o popularitate enormă în CSI. Dar, după cum spun experții, calitatea este destul de acceptabilă și demnă.
Cutie pentru instrument 34-1B TAYG

Cutie pentru instrument 34-1B TAYG

Cutie confortabilă Keter din material de înaltă rezistență

Cutie confortabilă Keter din material de înaltă rezistență

Tayg

Producătorul spaniol, a cărui vârstă este de mulți ani. La început, compania sa specializat în fabricarea de produse din polimeri, și apoi a câștigat popularitate ca o companie care oferă cutii de scule de calitate.

Etapele creării unei cutii cu mâinile tale

etape Ce este necesar?
Selectarea materialelor Acesta poate fi un metal care necesită sudare, placaj, caracterizat prin înaltă rezistență și funcționalitate. De asemenea, adesea folosit și lemn, pentru că este un clasic de tamplarie.
Determinarea tipului de carcasă Este important să rețineți, unde și cum vor fi localizate ușile din designul dvs. finit, ce fel de pixuri vor fi, fie că este vorba despre o cutie funcțională sau o capodoperă de designer.
Finisaj interior Deoarece cele mai importante instrumente sunt stocate în interiorul acestui stadiu, se acordă o atenție deosebită. Este important să oferiți spațiu pentru această unitate, astfel încât fiecare parte (șurubelniță, scule electrice, unghi, șurub) stocată în ea să nu fie deformată și să nu-și piardă funcționalitatea.
Sistem de stocare elegant și foarte convenabil din lemn curat

Sistem de stocare elegant și foarte convenabil din lemn curat

Sfat! Dacă aveți finanțări suplimentare, cumpărați componente de role în magazinele care vă sunt potrivite accesorii și accesorii.

 

 

Este important să știți! Când se aleg toate aceste momente și elemente, este necesar să se ia în considerare condițiile de funcționare, inclusiv regimul de temperatură, indicele de umiditate și alți factori. La urma urmei, acele cutii care vor fi stocate acasă, își asumă un număr mai mic de cerințe în comparație cu desenele care sunt stocate în garaj sau în sala de utilități.

Deci, o abordare competentă în designul produsului este o garanție a creării cu succes a modelului. Dacă nu sunteți încrezători în abilitățile dvs., trebuie să fiți atenți la variațiile prezentate în cataloagele producătorilor numiți.

 

 

Când gazda se află în casă: sfaturi privind alegerea setului de instrumente potrivit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 74 = 79