Διακόσμηση του δωματίου σε λευκούς τόνους

Διακόσμηση του δωματίου σε λευκούς τόνους

Το υπνοδωμάτιο Είναι ένας χώρος ξεκούρασης, χαλάρωσης, ειρήνης. Τι μπορεί να συμβάλει σε αυτό καλύτερα από το λευκό χρώμα - ένα σύμβολο καθαρότητας, ομορφιάς, την αρχή όλων; Μια λευκή γυαλάδα χρησιμοποιείται συχνά για αυτό το δωμάτιο. Θα κατανοήσουμε τις περιπλοκές της ενσωμάτωσης μιας τέτοιας ιδέας, μαθαίνουμε για τα στυλ και τις προϋποθέσεις για την εφαρμογή τους.

 • Η ενσωμάτωση της ιδέας
 • Συνδυασμοί χρωμάτων
 • Συμβουλές για τη δημιουργία ενός λευκού εσωτερικού
 • Χαρακτηριστικά των επίπλων
 • Στυλ και παραλλαγές της εφαρμογής τους
Οι αντανακλαστικές επιφάνειες θα σας βοηθήσουν να επεκτείνετε οπτικά την ευρυχωρία του δωματίου

Οι αντανακλαστικές επιφάνειες αναπτύσσουν οπτικά το χώρο

Η ενσωμάτωση της ιδέας

Λευκό γυαλιστερό ενσωματωμένο με επιτυχία στα έπιπλα που χρησιμοποιούνται σε αυτό το δωμάτιο. Οι αντανακλαστικές επιφάνειες προσδίδουν όγκο ακόμα και στην πιο μέτρια αίθουσα μεγέθους. Επιπλέον, η στιλπνότητα κάνει πάντα το δωμάτιο πιο ζεστό, πιο ζεστό.

Προσοχή παρακαλώ! Μην είστε ζήλος και επιλέξτε εντελώς λευκό σχέδιο, διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος να αισθανθείτε τον εαυτό σας στο δωμάτιο του νοσοκομείου και όχι στην αγαπημένη σας κρεβατοκάμαρα. Μην εκπλαγείτε, αλλά τα λευκά έχουν αποχρώσεις, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί με φωτεινούς τόνους και υφάσματα.

Τα επιχειρήματα για τη λευκή στιλπνότητα είναι πολλά:

 1. Το δωμάτιο θα δημιουργηθεί σε μια λύση ενιαίου στυλ, η οποία μπορεί να ονομαστεί αρχική, ακόμα κι αν χρησιμοποιείται το βασικό χρώμα.
 2. Πολλές επιλογές για τη δημιουργία φινιρίσματος - βερνίκια, χρώματα, σοβάδες, η οποία θα συμπληρώσει το στιλιστικό στοιχείο και την κύρια ιδέα ενός γυαλιστερού υπνοδωματίου.
 3. Η λευκή γυαλάδα αντικατοπτρίζει το φως και αυτό δίνει το αποτέλεσμα της επέκτασης του χώρου, της ζεστασιάς, της ζεστασιάς. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για ένα υπνοδωμάτιο. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα δεν οδηγεί σε ζοφερές σκέψεις και κατάθλιψη. Επιπλέον, ακόμη και στις πιο ζοφερές μέρες σε ένα δωμάτιο διακοσμημένο με αυτό τον τρόπο, θα είναι ελαφρύτερο.
Η λευκή κρεβατοκάμαρα σε γυαλιστερό δημιουργεί μια ατμόσφαιρα φρεσκάδας, χώρου και άνεσης

Η λευκή κρεβατοκάμαρα σε γυαλιστερό δημιουργεί μια ατμόσφαιρα φρεσκάδας, χώρου και άνεσης

Συνδυασμοί χρωμάτων

Όπως ήδη αναφέρθηκε, δεν πρέπει να δημιουργηθεί ένα εντελώς λευκό δωμάτιο. Τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, τα τελειώματα, τα αξεσουάρ πρέπει να έχουν και άλλους τόνους. Μη φοβάστε να χρησιμοποιήσετε φωτεινά χρώματα - αυτό θα είναι μια τολμηρή, πρωτότυπη απόφαση. Μεταξύ των αγαπημένων, υπάρχουν πολλά χρώματα:

 • Πορτοκαλί και αποχρώσεις. Το κύριο καθήκον είναι να γεμίσει το δωμάτιο με τη φωτεινότητα και το χρώμα, για να το αναβιώσει. Το πορτοκάλι είναι πάθος και φωτιά, αλλά για λίγο στο υπνοδωμάτιο η χρήση του από τους σχεδιαστές ήταν περιορισμένη. Μέχρι σήμερα, αυτό το ζεστό χρώμα χρησιμοποιείται συχνά για τη διευθέτηση υπνοδωματίων. Η παρουσία λευκού και ροδάκινο, λουλούδια βερίκοκου δημιουργεί μια πρωτότυπη, ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα στο συγκρότημα.
Κομψός συνδυασμός με στοιχεία διακόσμησης τόνου

Κομψός συνδυασμός με στοιχεία διακόσμησης τόνου

 • Κίτρινο και χρυσό. Αυτή η επιλογή είναι σπάνια, επειδή η δημιουργία αρμονίας με τέτοιους τόνους είναι αρκετά δύσκολη, και ακόμη και αν είναι ελαφρώς υπερβολική, το δωμάτιο θα μετατραπεί σε "φτηνό", όχι εξαιρετικό.
Η παρουσία του κίτρινου και του χρυσού φέρνει κομψότητα στο στυλ του Boho

Το κίτρινο-χρυσό χρώμα φέρνει κομψό στυλ Boho

 • Τυρκουάζ, θάλασσα, ωκεανός - μόνο φυσικές μπλε αποχρώσεις. Σε ένα τέτοιο υπνοδωμάτιο έρχεται ειρήνη και ηρεμία. Ο συνδυασμός αυτών των αποχρώσεων με το λευκό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε πλήρως μετά από μια δύσκολη μέρα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι ακόμη και το πιο απλό στο σχεδιασμό του υπνοδωματίου θα είναι πραγματικά βασιλικό, αν το φέρετε σε Tiffany χρώματα. Ένα άλλο σημαντικό σημείο: οι μπλε αποχρώσεις τονώνουν τον εγκέφαλο.
Ελαφριά ρομαντική εικόνα σε θαλάσσια χρώματα

Ελαφριά ρομαντική εικόνα σε θαλάσσια χρώματα

Συμβουλές για τη δημιουργία ενός λευκού εσωτερικού

Πριν ξεκινήσετε να δημιουργείτε ένα λευκό γυαλιστερό υπνοδωμάτιο, θυμηθείτε ορισμένα χαρακτηριστικά.

 1. Τα ανοιχτά χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των λευκών, επεκτείνουν το χώρο, και αν συνδυαστεί με γυαλάδα, τότε αυτό το αποτέλεσμα ενισχύεται.
 2. Απόλυτα λευκό σχέδιο με μια λογική επιλογή των εξαρτημάτων θα δημιουργήσει ένα αίσθημα ελαφριάς, σε ένα τέτοιο εσωτερικό είναι βολικό να είναι.
 3. Θα πρέπει να εισάγετε φωτεινούς τόνους, αλλά μην γυρίσετε το δωμάτιο σε ουράνιο τόξο.
 4. Μία από τις επιλογές για την αραίωση είναι η χρήση της μονοκαλλιέργειας με τη χρήση διαφορετικών δομών. Για παράδειγμα, γυαλιστερά έπιπλα, ματ οροφή, δομική φινίρισμα των τοίχων.

Χαρακτηριστικά των επίπλων

Μεταξύ των χαρακτηριστικών των επίπλων αυτού του τόνος με επιπλέον στιλπνότητα, μπορούμε να διακρίνουμε τα εξής:

 1. Καθαρότητα χρώματος. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για την επιλογή αυτού του είδους των επίπλων.
 2. Η ψευδαίσθηση της έντασης. Τοίχοι, έπιπλα, κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα αυτής της σκιάς επεκτείνουν οπτικά το δωμάτιο, καθιστούν πιο ευρύχωρο.
 3. Άνεση. Λευκά έπιπλα πάντα ζεστό. Ένα μεγάλο φωτεινό κρεβάτι και κλίνει να ξαπλώσει σε αυτό και να χαλαρώσετε.
Κομψή εικόνα, συνδυάζοντας στυλ και κομψότητα

Κομψή εικόνα, συνδυάζοντας στυλ και κομψότητα

Σημαντικό! Η πρακτικότητα είναι πάνω απ 'όλα. Φαίνεται ότι αυτές οι λέξεις δεν αναφέρονται σε λευκό χρώμα. Αλλά παράξενα, τα μαύρα έπιπλα δείχνουν ότι η σκόνη είναι πολύ πιο αισθητή. Είναι βέλτιστο αυτό καναπέδες ή κρεβάτια ήταν καλύμματα, τα οποία μπορούν να αφαιρεθούν και να πλυθούν ή να παραδοθούν σε στεγνά καθαριστικά.

Αρμονικός συνδυασμός με ζεστές αποχρώσεις ξύλου

Αρμονικός συνδυασμός με ζεστές αποχρώσεις ξύλου

Στυλ και παραλλαγές της εφαρμογής τους

Η μοναδική λευκή γυαλάδα δεν είναι κατάλληλη για οποιοδήποτε στυλ. Ας δούμε πού θα είναι αυτή η σκιά.

Σκανδιναβικό στυλ

Αυτό είναι τέλειο ύφος για την εξεταζόμενη λύση, επειδή εδώ κυριαρχεί ένα τέτοιο χρώμα. Πολλά χρώματα δεν θα είναι, επιτρέπονται διαφορετικές υφές. Ως ιδέες για το φινίρισμα τοίχων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εξής:

 1. Βαμμένο τούβλο.
 2. Γηραιό λευκασμένο δέντρο.
 3. Παρκέ σκάφους φυσικό χρώμα.
 4. Κλωστοϋφαντουργία για παράθυρα - διαυγές λινάρι.
 5. Τα ελάσματα και τα χαλάκια είναι μεγάλα πλεκτά.

Σημαντικό! Για ένα τέτοιο δωμάτιο είναι πολύ σημαντικά μεγάλα παράθυρα, η κρεβατοκάμαρα πρέπει να ταφεί στο φως.

Για το σκανδιναβικό στυλ, οι κρύοι ήχοι είναι χαρακτηριστικοί, οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί και αυτή η αραίωση.

Μεσόγειος

Φως, ευάερο ύφος. Όντας σε μια τέτοια κρεβατοκάμαρα, θέλετε να κλείσετε τα μάτια σας και να φανταστείτε τον εαυτό σας σε ένα σπίτι στην παραλία. Γυαλιστερό δωμάτιο για ύπνο στο Μεσογειακό στυλ ιδανικό για χαλάρωση. Σε ένα διαμέρισμα της πόλης δεν είναι τόσο εύκολο να το εφαρμόσει, αλλά είναι δυνατόν. Δημιουργώντας ένα στυλ για να σας βοηθήσει:

 1. Λευκοί τοίχοι.
 2. Τα ίδια έπιπλα.
 3. Φως από ξύλο / παρκέ / πλακάκι.
 4. Η παρουσία μερών: αξεσουάρ θαλάσσιων θεμάτων, κοχύλια, αστερίες κλπ.
 5. Πρωτότυπες ιδέες. Έτσι, ένας τοίχος μπορεί να τελειώσει με ένα τραχύ χαρτόνι, επίσης ζωγραφισμένο σε ένα θεματικό τόνο. Μεγάλη, αν δημιουργεί το αποτέλεσμα μιας ρωγμένης επιφάνειας.
Κλασικό εσωτερικό σχεδιασμό με στοιχεία στυλ παραλίας

Κλασικό εσωτερικό σχεδιασμό με στοιχεία στυλ παραλίας

Συμβουλές! Πάνω από το κρεβάτι μπορείτε να κρεμάσετε ένα θόλο, κουρτίνες από διαφανή υφάσματα.

Έκδοση ελαφρού αέρα της ρύθμισης του μεσογειακού στυλ

Φωτεινή, ευάερη εκδοχή της ρύθμισης του μεσογειακού στυλ

Κλασικό

Κλασικά - αυτό είναι πολυτέλεια, πλούτο, πολλά αξεσουάρ, διακόσμηση, που μπορεί να ονομαστεί πατός. Είναι δυνατό να το φτιάξετε με λάμψη, αλλά δεν μπορείτε να το κάνετε χωρίς παστέλ. Πολύ σχετική μέντα, μπεζ, κρέμα, ροζ, ροδάκινο, πράσινο.

Το κύριο πράγμα που πρέπει να συνειδητοποιήσετε όταν δημιουργείτε ένα κλασικό στιλ:

 1. Μεγάλο κρεβάτι.
 2. Πίνακες ζωγραφικής στα πλαίσια.
 3. Ακριβά υφάσματα - μετάξι, βελούδο, σατέν.
Λευκό δωμάτιο με γυαλιστερά στοιχεία επίπλων

Λευκό δωμάτιο με γυαλιστερά στοιχεία επίπλων

Μινιμαλισμός

Λευκό χρώμα στο μινιμαλιστικό ύφος του εσωτερικού Είναι η κορυφή της κομψότητας. Υπάρχουν ευθείες γραμμές, καθαρά χρώματα. Εδώ το υπνοδωμάτιο θα φαίνεται ακόμα μεγαλύτερο και ελαφρύτερο. Οι πηγές φωτός πρέπει να είναι πολλές.

Σημαντικό! Δεδομένου ότι οι μορφές του μινιμαλισμού είναι απλές, ολόκληρο το υπνοδωμάτιο θα γίνει το σκηνικό για το παιχνίδι της λάμψης. Και θα προσθέσουν την ίδια ζεστασιά στο λακωνικό και με την πρώτη ματιά δροσερό εσωτερικό.

Πολλά εξαρτήματα εδώ δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθούν, εκτός από αυτά, όπως και η όλη κατάσταση, πρέπει να είναι συνοπτικά. Επιλογές:

 • Λευκά λουλούδια στο αγγεία από διαφανές γυαλί.
 • Πίνακες από τον τύπο των σκίτσων.
 • Ογκομετρικός πολυέλαιος.
 • Αντίθεση χρώματος blinds στα παράθυρα.
Μια εξαιρετική έκδοση του μινιμαλιστικού σχεδιασμού

Μια εξαιρετική σχεδιαστική επιλογή στο στυλ του μινιμαλισμού

Προβηγκία

Αυτό στυλ μπορεί να ονομαστεί γλυκιά και ήπια. Τα αξιόλογα χαρακτηριστικά του είναι:

 1. Δακτυλίδια.
 2. Δαντέλες.
 3. Τα τόξα.
 4. Κεντήματα.
 5. Έπιπλα Rattan.
Ρομαντική εικόνα ενός Προβηγκιανού υπνοδωματίου

Ρομαντική εικόνα ενός Προβηγκιανού υπνοδωματίου

Όλα αυτά φαίνονται υπέροχα στο φόντο της θεματικής λευκότητας με γυαλάδα. Μην ανησυχείτε ότι το πρωτεύον χρώμα είναι πάρα πολύ, δεν θα φαίνεται μονόχρωμο λόγω μιας ποικιλίας υφών.

Μην ξεχνάτε τα πλεκτά αξεσουάρ, για παράδειγμα, τα κλινοσκεπάσματα και τις απαλές βολάν. Επίσης, πρέπει να κρεμάσετε τις φωτογραφίες σε ένα φωτεινό πλαίσιο με θεματικές εικόνες. Μπορεί να είναι λουλούδια, τοπία της υπαίθρου, νυχτικά με ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις στα χαμηλά βάθρα.

Συμβουλές! Το γυαλιστερό σε αυτή την περίπτωση μπορεί να υπάρχει σε οποιοδήποτε άλλο έπιπλο, αλλά όχι στο κρεβάτι. Τα υποστηρίγματά του απλά απαιτείται να έχουν στοιχεία από σφυρηλάτηση μετάλλων.

Εύκολη γοητεία γαλλικού στιλ

Εύκολη γοητεία γαλλικού στιλ

Συμπέρασμα

Η λευκή στιλπνότητα είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα υπνοδωμάτιο οποιουδήποτε μεγέθους. Και να εφαρμόσει με επιτυχία αυτή την ιδέα, μπορείτε τόσο στο διαμέρισμα της πόλης, και στο Το ιδιωτικό σπίτι.

Λευκή στιλπνότητα – χρώμα για την κρεβατοκάμαρα: συμβουλές για την αρμονική επιλογή επίπλων, φινιρισμάτων και υφασμάτων

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − 36 =