Ανοιχτές αποχρώσεις του πράσινου ανανεώνουν απίστευτα το δωμάτιο

Ανοιξιάτικες αποχρώσεις του πράσινου ανανεώνουν το δωμάτιο

Οποιοσδήποτε σχεδιαστής θα επιβεβαιώσει ότι δεν θα έπρεπε να παίζονται περισσότερα από τρία χρώματα στο εσωτερικό, ταυτόχρονα, όπως και στην κρεβατοκάμαρα. Αυτό δεν είναι μόνο ένα μέρος για ύπνο και ξεκούραση, αλλά και για συναντήσεις των συζύγων και των εραστών, οπότε είναι τόσο σημαντικό να το κάνουμε άνετο και για τους δύο. Πράσινο χρώμα θεωρείται ηρεμιστική, και λευκό ουδέτερο, επομένως διακοσμήστε την κρεβατοκάμαρα σε αυτούς τους τόνους - μια καλή λύση.

  • Τέλειος συνδυασμός
  • Επιλογή της έννοιας
  • Ταπετσαρίες
  • Είδη διακόσμησης
  • Διορθώστε τις κουρτίνες
  • Πώς να επιλέξετε τα σωστά έπιπλα;
Αρμονικός συνδυασμός διαφόρων αποχρώσεων

Αρμονικός συνδυασμός διαφόρων αποχρώσεων

Τέλειος συνδυασμός

Το λευκό μπορεί να ληφθεί ως βάση, να επιλέξετε ταπετσαρία και έπιπλα, και το πράσινο θα το συμπληρώσει ως α κουρτίνες, κλινοσκεπάσματα ή χαλί. Μη φοβάστε να παίξετε με αποχρώσεις - επιλέξτε παστέλ χρώματα ασβέστου, μαλαχίτη, ελιά, σμαραγδένιο, το φιστίκι ή το χρώμα του πράσινου τσαγιού. Μπορούν να συνδυαστούν σε μικρές δόσεις με κίτρινο και καφέ.

Οι τοίχοι και τα έπιπλα δεν πρέπει να είναι του ίδιου χρώματος και είναι προτιμότερο να μην χρησιμοποιούνται πολλά φανταχτά χρώματα που ανταγωνίζονται μεταξύ τους, επιτρέπονται μόνο ως μικρά αξεσουάρ.

Συμβουλές! Για ένα δωμάτιο που βλέπει προς το βορρά, το "πράσινο μήλο" και η φιστικιά είναι ιδανικές. Το Emerald και τα κωνοφόρα είναι πιο κατάλληλα για μεγάλα υπνοδωμάτια με ψηλά ταβάνια.

Εάν θέλετε μια πιο σκούρα εκδοχή, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα του βρύου ή της ελιάς, το οποίο συνδυάζεται τέλεια με μουστάρδα. Αυτός ο σχεδιασμός θα δώσει μια αίσθηση προστασίας και ηρεμίας. Υλικά κατάλληλα για φυσικά και λινά υφάσματα. Μην ξεχνάτε τον κανόνα να μην ανακατεύετε ζεστές αποχρώσεις με κρύες.

Μοντέρνο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας από τον σχεδιαστή

Μοντέρνο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας από τον σχεδιαστή

Συμβουλές! Κλινοσκεπάσματα και κουρτίνες - ένα πολύ σημαντικό μέρος του εσωτερικού, και αν υπάρχει μια αίσθηση κάτι περιττό ή, αντιθέτως, έλλειψη, αξίζει να τα αντικαταστήσετε.

Ρομαντική εικόνα του μικρού δωματίου του εφήβου

Ρομαντικό ύφος του μικρού δωματίου του εφήβου

Επιλογή της έννοιας

Ο σχεδιασμός θα πρέπει να φέρει μια συγκεκριμένη ιδέα, τότε η κρεβατοκάμαρα δεν θα δράσει κουραστικά και θα προκαλέσει την πλήξη. Υπάρχουν πολλές δημοφιλείς έννοιες στο σχεδιασμό του υπνοδωματίου.

Etchikal

Η πρώτη ένωση, η οποία είναι πράσινη, είναι η φύση, έτσι για το οικολογικό στυλ, πρέπει να επιλέξετε τις αποχρώσεις του γρασιδιού και των φύλλων που συνδυάζονται με τον καφέ φλοιό και το σκούρο χρώμα της γης. Στο ντεκόρ θα πρέπει να υπάρχουν φυτικά μοτίβα, έπιπλα - από φυσικά υλικά, και δάπεδο είναι καλύτερα να επιλέξετε το ξύλο, τότε όλοι μαζί θα υπάρξουν όσο το δυνατόν αρμονικά.

Άγρια ζωή στο δωμάτιό σας

Άγρια ζωή στο δωμάτιό σας

Τροπικά

Το κύριο κίνητρο του στυλ "Tropics" είναι ένας συνδυασμός ξύλινων και πράσινων αποχρώσεων, καθώς και η χρήση του άχυρου, μπαμπού, κλαδιά δέντρων και άλλα φυσικά στοιχεία. Σε μια τέτοια κρεβατοκάμαρα μπορείτε να αισθανθείτε σαν στην ακτή ενός εξωτικού νησιού ή σε μια σκιερή ζούγκλα.

Για τη σημείωση! Χαιρετίζουμε τη χρήση εθνοτικών μοτίβων στη διακόσμηση, για παράδειγμα, ξύλινα ειδώλια από την Ασία, ασυνήθιστες αφρικανικές μάσκες ή αξεσουάρ σε αποικιακό στυλ.

Σατινέ λευκό θόλος είναι απαραίτητο εδώ, όπως είναι αδύνατο με τον τρόπο, καθώς και ένας φοίνικας σε μπανιέρα, και όχι απαραίτητα ζωντανός. Το εργοστάσιο θα είναι η τελική προφορά του μικρού σας τροπικού παραδείσου.

Τροπικό εσωτερικό στυλ με κυρίαρχο λευκό χρώμα

Τροπικό εσωτερικό στυλ με κυρίαρχο λευκό χρώμα

Χαλάρωση

Κάντε μια θέση της μέγιστης χαλάρωσης θα βοηθήσει έναν συνδυασμό των πράσινων και των λευκών τοίχων, καθώς και το φύλο και καφέ έπιπλα. Το εσωτερικό πρέπει να είναι μινιμαλιστική: μπορείτε να προσθέσετε μερικά πράσινα φυτά, μικροσκοπικά φυσαλίδες σιντριβάνι και ένα χαλάκι για διαλογισμό.

Ανατολικά σημειώματα στη διάταξη ενός μικρού υπνοδωματίου

Ανατολικά σημειώματα στη διάταξη ενός μικρού υπνοδωματίου

Λουλούδι κήπο

Για νεαρές γυναίκες και κορίτσια, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δωμάτιο που μοιάζει με ένα λουλούδι κήπο, όπου το πράσινο χρώμα συνδυάζεται με απαλά ροζ, λιλά, λεβάντα και άλλα παστέλ αποχρώσεις. Η κύρια έμφαση πρέπει να δοθεί στα φυτά, να τοποθετηθούν όχι μόνο στα παράθυρα, αλλά και στο πάτωμα και, ενδεχομένως, ακόμη και στους τοίχους

Κομψό δωμάτιο για εφηβική κοπέλα

Κομψό δωμάτιο για εφηβική κοπέλα

Κλασικά

Για ένα πάτωμα θα προσεγγίσουν και οι αργυρές, μαρμάρινες ή γρανιτικές αποχρώσεις. Έπιπλα είναι καλύτερα να επιλέξετε το κλασικό ή σε στυλ vintage. Για να μην το παρακάνετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απλά στοιχεία διακόσμησης όπως κενά πλαίσια. Μην ξεχάσετε μικρές προβολείς, η οποία θα βοηθήσει στη δημιουργία του σωστού φωτισμού.

Έντονες έπιπλα σε"живом цвете"

Έπιπλο Accent με έπιπλα σε "ζωντανό" χρώμα

Ασιατικό στυλ

Για αυτή την επιλογή, ένα καθαρό λευκό χρώμα και φυσικές πράσινες αποχρώσεις, οι οποίες μπορούν να αραιωθούν έπιπλα από σκούρο ξύλο ή μπαστούνι. Ως διακοσμητικά στοιχεία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ασυνήθιστα ανατολίτικα αξεσουάρ, ψάθινα ψάθια, λουλούδια ή φοίνικες. Αλλά σύγχρονους πίνακες ζωγραφικής ή τα έπιπλα θα είναι περιττά.

Το αποκλειστικό χαλί δαπέδου δημιουργεί ένα συναίσθημα άνεσης

Το αποκλειστικό χαλί δαπέδου δημιουργεί ένα συναίσθημα άνεσης

Υψηλής τεχνολογίας

Για εγγραφή στο hi-tech ύφος τα απαραίτητα στοιχεία από γυαλί και μέταλλο, καθώς και ενσωματωμένη τεχνολογία, για παράδειγμα, τηλεόραση επίπεδης οθόνης ευρείας οθόνης. Για να νικήσει το εσωτερικό θα βοηθήσει μικρό στρογγυλό τραπεζάκι καφέ από γυαλί, λαμπτήρες δαπέδου. Ως αποτέλεσμα, το δωμάτιο πρέπει να φαίνεται άνετο και μινιμαλιστικό.

Αυστηρή υψηλή τεχνολογία με θερμά πρόσθετα χρώματος ασβέστη

Αυστηρή υψηλή τεχνολογία με θερμά πρόσθετα χρώματος ασβέστη

Σύντηξη και εκλεκτικότητα

Στυλ εκλεκτικισμού - ένα μείγμα από διάφορες παραλλαγές. Σας επιτρέπει να συνδυάσετε έναν μαζικό κλασσικό πολυέλαιο, ενσωματωμένη τηλεόραση, ταπετσαρία με στολίδια και κουρτίνες παστέλ αποχρώσεις, κατασκευασμένα από απλά φυσικά υλικά. Το μόνο όριο είναι πολύ φωτεινό, κορεσμένα χρώματα.

Μια επαρκής ποσότητα πράσινου δεν θα υπερφορτώσει το δωμάτιο

Μια επαρκής ποσότητα πράσινου δεν θα υπερφορτώσει το δωμάτιο

Μινιμαλισμός

Αν σας αρέσουν τα ευρύχωρα, ήρεμα και απλά υπνοδωμάτια, αξίζει τον κόπο στυλ μινιμαλισμού ή Σκανδιναβίας. Για να γίνει αυτό, χρησιμοποιήστε μόνο σίγαση τόνου: λευκό, γκρι, καφέ, χακί, μέντα και ως κύριο ελαιόλαδο ή μαλαχίτη. Για να αραιώσετε ελαφρώς την πλήξη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διακοσμητικά διακοσμητικά φωτεινά χρώματα και για να τους κλείσετε με λειτουργικές ζώνες.

Εύκολη και αυστηρή έκδοση του σχεδιασμού στο στυλ του μινιμαλισμού

Εύκολη και αυστηρή έκδοση του σχεδιασμού στο στυλ του μινιμαλισμού

Ταπετσαρία για ένα φωτεινό πράσινο υπνοδωμάτιο

Όλο και περισσότερο, όταν διακοσμούν εσωτερικούς χώρους, οι άνθρωποι εγκαταλείπουν και τα δύο υπέρ των άλλων επιχρισμάτων, αλλά αν προσεγγίσετε την επιχείρηση με τη γεύση, μπορείτε να επιτύχετε έναν εξαιρετικό συνδυασμό στυλ και ομορφιάς. Για παράδειγμα, είναι απαραίτητο να εγκαταλείψουμε λείες καμβάδες, γιατί τότε είναι ευκολότερο να ζωγραφίσετε τους τοίχους με βαφή.

Συμβουλές! Είναι προτιμότερο να επιλέξετε παραλλαγές με υφή ή ανάγλυφα και να χρησιμοποιείτε ως τόνους Ταπετσαρίες.

Αραιώστε το πράσινο μπορεί να είναι θαλάσσιες ταπετσαρίες

Αραιώστε το πράσινο μπορεί να είναι θαλάσσιες ταπετσαρίες

Εάν θέλετε να προσθέσετε μια κομψή κρεβατοκάμαρα, ένας από τους τοίχους μπορεί να διακοσμηθεί με ταπετσαρία με ένα μεγάλο σχέδιο - αυτό θα επεκτείνει οπτικά το δωμάτιο. Σε καμία περίπτωση δεν είναι απαραίτητο να καλύψετε όλους τους τοίχους με τέτοια ταπετσαρία, θα υπερφορτώσει την κρεβατοκάμαρα και θα είναι αδύνατο να ξεκουραστεί εύκολα σε αυτό.

Για τη σημείωση! Οι ταπετσαρίες μπορούν να γίνουν "επισημάνσεις" ενός υπνοδωματίου, για να καλύψουν μαζί τους έναν τοίχο κεφαλή κρεβατιού. Είναι σαν να σας μεταφέρουν στο δροσερό δάσος ή στις ακτές των τροπικών νησιών. Σε ένα τέτοιο μέρος, ο ύπνος θα είναι ευχάριστος και χαλαρωτικός.

Καλαίσθητη διακόσμηση τοίχου με ταπετσαρία που απεικονίζει το πρωί δάσος

Καλαίσθητη διακόσμηση τοίχου με ταπετσαρία που απεικονίζει το πρωί δάσος

Είδη διακόσμησης

Οι σωστά τοποθετημένοι τόνοι διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο, καθώς μπορούν να αλλάξουν το δωμάτιο πέρα ​​από την αναγνώριση. Τέτοια αντικείμενα διακόσμησης μπορούν να είναι μαξιλάρια, φωτιστικά, κουβέρτες, αναμνηστικά, πίνακες ζωγραφικής. Θα πρέπει να είναι σε μια μικρή ποσότητα και να δούμε αρμονικά τη συνολική στιλιστική του δωματίου. Ζωντανά λουλούδια ή ασυνήθιστο πάνελ θα προσελκύσει απόψεις και θα ξυπνήσει τη φαντασία.

Είναι σημαντικό να θυμάστε τον φωτισμό. Στην άσπρη-πράσινη κρεβατοκάμαρα, το φως δεν πρέπει να είναι πολύ φωτεινό, επειδή το ίδιο το δωμάτιο είναι αρκετά ελαφρύ. Μην χρησιμοποιείτε κίτρινους λαμπτήρες, καθώς θα διαστρεβλώνουν τη συνολική εντύπωση του εσωτερικού.

Λίγη γυαλάδα στις διακοσμητικές λεπτομέρειες δεν βλάπτει

Λίγη γυαλάδα στις διακοσμητικές λεπτομέρειες δεν βλάπτει

Μια μικρή συμβουλή! Για να σχεδιάσετε μια λευκή-πράσινη κρεβατοκάμαρα, μην χρησιμοποιείτε γυαλιστερά επιφάνειες και γυαλιστερό χρώμα, είναι προτιμότερο να επιλέξετε μαλακά υλικά με περίπλοκη υφή, για παράδειγμα, ύφασμα ή πορώδες. Επίσης, πρέπει να ισορροπήσετε τα φωτεινά και σκούρα χρώματα ανεξάρτητα από την κύρια σκιά.

Μια μαλακή παλέτα πράσινου θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια ευνοϊκή ατμόσφαιρα στο δωμάτιο για χαλάρωση

Μια μαλακή παλέτα πράσινου θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια χαλαρή ατμόσφαιρα στο δωμάτιο

Διορθώστε τις κουρτίνες για μια λευκή-πράσινη κρεβατοκάμαρα

  • Εάν η κρεβατοκάμαρα βρίσκεται στην ηλιόλουστη πλευρά και τις περισσότερες φορές έχει αρκετό φυσικό φως, τότε είναι καλύτερα να επιλέξετε σκούρο πράσινο κουρτίνες, ότι υπήρχε η ευκαιρία να τα τραβήξει και να ξαπλώσει για να ξεκουραστεί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό ισχύει και για τις περιοχές της Ρωσίας, όπου κυριαρχούν οι λευκές νύχτες το καλοκαίρι.
  • Εάν το δωμάτιο πηγαίνει προς τη βόρεια πλευρά και συχνά ή όλο το χρόνο αισθάνεται δροσερό, είναι καλύτερα να επιλέξετε κουρτίνες από πυκνό βαρύ ιστό ζεστές αποχρώσεις.

Στη σημείωση: είναι επιτρεπτό να επιλέξετε κουρτίνες για κλινοσκεπάσματα ή χαλιά, το κύριο πράγμα είναι ότι δεν συγχωνεύονται με τους τοίχους, αλλιώς το δωμάτιο θα πάρει πάρα πολύ βαρύ και θα "συνθλίψει".

Οι λευκές κουρτίνες είναι μια ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση, αλλά είναι δύσκολο να το φροντίσετε, λαμβάνοντας ιδιαίτερα υπόψη ότι το νερό συχνά προσδίδει μια δυσάρεστη κίτρινη υφή στο ύφασμα. Μην χρησιμοποιείτε κόκκινο χρώμα με συνδυασμό πράσινου και λευκού, καθώς προκαλεί ερεθισμό και «κόβει τα μάτια σας».

Ιδανικές παστέλ αποχρώσεις για κάθε υπνοδωμάτιο

Ιδανικές παστέλ αποχρώσεις για κάθε υπνοδωμάτιο

Πώς να επιλέξετε τα σωστά έπιπλα;

Για την κρεβατοκάμαρα ήταν ένα ολιστικό έργο, και όχι ένα σύνολο μεμονωμένων στοιχείων, θα πρέπει να φροντίσει για όλες τις λεπτομέρειες, αλλά πρέπει να ξεκινήσετε με τα έπιπλα. Είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα φυσικό δέντρο τόσο φωτεινών όσο και σκούρων χρωμάτων. Φυσικά, τα έπιπλα από μια συμπαγή σειρά είναι πολύ ακριβά, έτσι μπορείτε να πάρετε μια φθηνότερη, αλλά με φυσικές προσόψεις.

  • Σε ένα δωμάτιο διακοσμημένο με στιλ της Προβηγκίας, ιδανικά θα μοιάζει με ένα κρεβάτι από ξύλο, βαμμένο με λευκό χρώμα. Εάν δεν υπάρχει καμία ευκαιρία να αγοράσετε είδη εποχής, μπορούν να γίνουν τεχνητά ηλικιωμένα.

Μερικές φορές όλη η διακόσμηση του υπνοδωματίου παραμένει σε έπιπλα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα κρεβάτι με ένα υψηλό κεφαλάρι ή θόλος, βάλτε στο πάτωμα μαλακό Οθωμανών και μια ψησταριά για ένα τραπέζι κυρίες με καθρέφτη.

Φυσικά, φροντίζοντας την εμφάνιση, μην ξεχνάτε την άνεση. Στρώματα, μαξιλάρια, καρφιά και τα κλινοσκεπάσματα πρέπει να είναι άνετα και μαλακά από υλικά που δεν προκαλούν ερεθισμό στο δέρμα και δεν πρέπει να χυθούν κατά την πρώτη πλύση.

Εσωτερικό της λευκά-πράσινης κρεβατοκάμαρας: μυστικά αρμονικών συνδυασμών και επιλογή διακόσμησης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 7