Διακόσμηση του καθιστικού σε κομψά χρώματα

Διακόσμηση του καθιστικού σε κομψά χρώματα

Το ύφος του Tiffany στο εσωτερικό δημιουργείται με συνδυασμό ειδικής απόχρωσης τυρκουάζ με ασυνήθιστο παράθυρα από βιτρό. Η μοναδικότητα αυτής της λύσης έγκειται στη μοναδική ατομικότητα. Μια ευγενής τιρκουάζ απόχρωση δημιουργεί μια απίστευτη ατμόσφαιρα τρυφερότητας και έμπνευσης. Εξαιρετική πολυτέλεια είναι πάντα σε ζήτηση, έτσι το στυλ δεν σβήνει ποτέ από το στυλ!

Περιεχόμενα

 • Η εμφάνιση του στυλ
 • Χαρακτηριστικά
 • Χρήση στο εσωτερικό
 • Παραλλαγές στο θέμα Tiffany
 • Έπιπλα και διακόσμηση
Ένας ειδικός χώρος εργασίας με ένα φρέσκο ​​τυρκουάζ χρώμα

Έμφαση στον τυρκουάζ χώρο εργασίας

Η εμφάνιση του στυλ

Tiffany στους περισσότερους ανθρώπους συνδέεται με το εμπορικό σήμα των πολυτελών κοσμημάτων. Συχνά αυτό το στυλ σχετίζεται με την ταινία "Πρωινό στο Tiffany", που δείχνει την παρουσίαση του κύριου χαρακτήρα της γοητείας μιας ασφαλούς ζωής γεμάτης άνεση, πολυτέλεια και ευτυχία.

Ενδιαφέρουσες! Στην πραγματικότητα, ο ιδρυτής του κοσμήματος άρχισε να χρησιμοποιεί ένα συγκεκριμένο τυρκουάζ στη συσκευασία των προϊόντων τους πολύ πριν από την εμφάνιση της επώνυμης ταινίας.

Louis Comfort, γιος του ιδρυτή του κοσμήματος Η Tiffany, από την παιδική ηλικία, περιβάλλεται από είδη πολυτελείας. Αποφασίζοντας να αφιερώσει τη ζωή του στην τέχνη, έγινε ο δημιουργός του στυλ που χρησιμοποίησε παράθυρα από βιτρό εξαιρετική ομορφιά. Δημιουργία πολυέλαιοι, αμπαζούρ από ειδικό γυαλί τον έφερε παγκοσμίως αναγνώριση.

Ο δημιουργός του στυλ Tiffany ήταν ο πρώτος που χρησιμοποίησε μοντέρνα στο εσωτερικό. Η ειδική τεχνική του Louis ήταν η φιλτροειδής εργασία με προϊόντα γυαλιού. Λαμβάνοντας ως βάση εκλεκτικισμός και vintage, η Tiffany κατάφερε να δημιουργήσει εκπληκτικά έργα που έχουν ιδιαίτερη έλξη, ώστε να φαίνονται τόσο αρμονικά σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.

Ξεχωριστός συνδυασμός με λευκό, ο οποίος βοηθά στην επέκταση του χώρου

Ξεχωριστός συνδυασμός με λευκό, ο οποίος βοηθά στην επέκταση του χώρου

Χαρακτηριστικά

Το στυλ έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τα οποία το ξεχωρίζουν από την ευρωπαϊκή νεωτερικότητα. Tiffany είναι αυτό:

 • συνδυασμός κομψότητας και απλότητας.
 • ευρύχωρο ανοιχτό χώρο.
 • μετριοπάθεια των διακοσμητικών στοιχείων.
 • συνδυασμός παστέλ τόνων με φωτεινά χρώματα.
 • προσθήκη εφαρμοσμένης τέχνης.
Ευγενής συνδυασμός ξύλου με τυρκουάζ

Ευγενής συνδυασμός ξύλου με τυρκουάζ

Χωρίς αμφιβολία, η τάση καθορίστηκε από τον πατέρα του δημιουργού, Charles Lewis, και οι κανόνοι παραμένουν αμετάβλητοι μετά από δεκαετίες. Το στυλ έχει διακρίνει πάντα την ατομικότητα και την πολυτέλεια σε συνδυασμό με την απλότητα και τη φρεσκάδα. Η καινοτομία του πρωτοπόρου συνίστατο στην εφαρμογή σύγχρονων εσωτερικών λύσεων: φωτεινά έπιπλα, πρωτότυπες χρωματικές συνδυασμοί και είδη vintage.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός δημιουργείται συνδυάζοντας καινοτόμα προϊόντα με retrostyle. Η κατεύθυνση χαρακτηρίζεται επίσης από την προσθήκη ενός εσωτερικού χώρου μεγάλους καθρέφτες, ψηφιδωτό και φωτιστικά από παγωμένο γυαλί.

Σημαντικό! Αποκλειστικότητα δίνεται στο εσωτερικό ρολόι, αγγεία, ζωγραφιές με εικόνες τοπίων. Πολύ αρμονική εμφάνιση πλαστά προϊόντα παράξενες μορφές.

Συμβουλές! Όταν δημιουργείτε ένα στυλ, πρέπει να χρησιμοποιήσετε διάφορες πηγές φωτισμού. Διακόσμηση Tiffany - είναι μαλακά διακοσμημένα γραμμές με στολίδια, μοτίβα και μοτίβα.

Το σύνολο με επίκεντρο έπιπλα φαίνεται ευνοϊκά στο φόντο των ασπρόμαυρων τοίχων

Το σύνολο με επίκεντρο έπιπλα φαίνεται ευνοϊκά στο φόντο των ασπρόμαυρων τοίχων

Χρήση στο εσωτερικό

Παρά τις σημειώσεις της θηλυκότητας, εγγενές στο στυλ, η σκιά Tiffany οργανικά ταιριάζει στο εσωτερικό οποιουδήποτε δωματίου. Κάποιος πρέπει μόνο να τον αφήσει στο σπίτι του, και θα εγκατασταθεί άνετα σε κάθε γωνιά.

 • Μπάνιο σε μπλε χρώμα είναι από καιρό ένα από τα αγαπημένα όλων των κλασικών. Τίποτα δεν είναι τόσο αναμεμειγμένο με το νερό όσο οι λευκοί κεραμικοί και τυρκουάζ τοίχοι. Μια τέτοια απόφαση ορθώς θεωρείται ένα πρότυπο πολυτέλειας και βελτίωσης. Η σκιά του Tiffany μπορεί να αναζωογονήσει το χώρο, γεμίζοντας το με φως και μεγαλοπρέπεια.
Μπάνιο σε ανατολίτικο στιλ

Μπάνιο σε ανατολίτικο στιλ

 • Υπνοδωμάτιο στο ύφος της Tiffany Είναι μια εξαιρετική επιλογή για το όμορφο μισό της ανθρωπότητας. Είναι επιθυμητό να χρησιμοποιηθούν παστέλ αποχρώσεις, έτσι ώστε να μεγιστοποιηθεί η τρυφερότητα και η λεπτότητα του χρώματος. Για όσους αγαπούν το εσωτερικά σκούρα χρώματα, η τέλεια λύση είναι το χρώμα του καφέ.
Λεπτές αποχρώσεις συνδυάζονται αρμονικά με vintage έπιπλα

Λεπτές αποχρώσεις συνδυάζονται αρμονικά με vintage έπιπλα

 • Σαλόνι Είναι ιδανικό για φωτεινές αποχρώσεις του τιρκουάζ ως κυρίαρχο χρώμα. Μην προσπαθήσετε να το κακοποιήσετε σε άλλους, επειδή η Tiffany δημιουργήθηκε ειδικά για να οδηγήσει το ηγετικό κόμμα. Αν θέλετε πιο φωτεινά στοιχεία, προσθέστε λεπτομέρειες σε πορτοκαλί χρώμα. Αποδεικνύεται κάποια ανατολίτικα κλασικά, τα οποία θα δώσουν την επίδραση της φρεσκάδας και του νεωτερισμού.
"Кричащий" синий цвет невероятно подчеркивает и возвышает натуральное дерево

Ένα πλούσιο μπλε χρώμα προβάλλει πλεονεκτικά το φυσικό ξύλο

 • Κουζίνα στο στυλ της Tiffany απαιτεί την προσθήκη άλλων, θερμότερων χρωμάτων. Ακόμα, το κρύο αποχρώσεις μέντας, που τόσο αρμονικά βλέπει στο μπάνιο, για την κουζίνα χρειάζεται ένα ζεστό πλαίσιο. Μια επιτυχημένη λύση θα είναι κόκκινα ή κίτρινα στοιχεία, μπορεί να προσθέσει θερμότητα και φως στο δωμάτιο.
Η γαλήνια συγχώνευση ουδέτερων αποχρώσεων με τυρκουάζ

Η γαλήνια συγχώνευση ουδέτερων αποχρώσεων με τυρκουάζ

 • Στο διάδρομο της Tiffany θα φανεί αρκετά τολμηρή. Κατά κανόνα, σε αυτή την αίθουσα προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα ουδέτερο εσωτερικό χωρίς να δώσουν την κατάλληλη προσοχή σε αυτό. Μπλε τοίχους και τα έπιπλα από γυαλί θα κάνουν την είσοδο πραγματικά πολυτελής και αποκλειστική. Κάποιος δεν θα τολμούσε να επαναλάβει μια τέτοια υποδοχή.
Μια αίθουσα εισόδου σε μοντέρνο στυλ για όσους θέλουν να πειραματιστούν

Hall σε ένα μοντέρνο στυλ για όσους αγαπούν τα πειράματα

 • Για ένα μικρό μπαλκόνι η λευκή κυριαρχία είναι πιο κατάλληλη για να επεκτείνει το χώρο και να αυξήσει οπτικά την περιοχή. Προσθέτοντας μερικά διακοσμητικά στοιχεία από τιρκουάζ, μπορείτε να πάρετε ένα φωτεινό κομψό μπαλκόνι, όπου μπορείτε να περάσετε το χρόνο σας σε κάθε καιρό.
Αρμονικός συνδυασμός τυρκουάζ παλέτας με υφάσματα φυσικών αποχρώσεων

Αρμονικός συνδυασμός τυρκουάζ παλέτας με υφάσματα φυσικών αποχρώσεων

Συμβουλές! Εάν αποφασίσετε να δοκιμάσετε συνδυασμούς διαφορετικών στυλ, βεβαιωθείτε ότι τα αντικείμενα είναι επιτυχώς εναρμονισμένα και δεν είναι αλληλοσυγκρουόμενα μεταξύ τους.

Παραλλαγές στο θέμα Tiffany

Το στιλ Tiffany στο εσωτερικό δίνει την κομψότητα και την ευγένεια σχεδιασμού. Τι γίνεται αν απομακρυνθούμε από τους κανόνες και δοκιμάζουμε διαφορετικές παραλλαγές, συνδυάζουμε ασυμβίβαστες, παίζουμε με τις αντιθέσεις και τα στυλ μίξης;

 1. Σε συνδυασμό με λευκό χρώμα. Αυτός ο συνδυασμός, δοκιμασμένος στο χρόνο, είναι απίστευτα δημοφιλής στο εσωτερικό. Αυτός ο συνδυασμός φαίνεται πάντα εντυπωσιακός. Με τη βοήθεια του Tiffany είναι διατεταγμένες οι γραμμές και τονίζεται η φωτεινότητα και η καθαρότητα της λευκότητας. Η επιλογή είναι ιδανική για κάθε δωμάτιο, καθώς είναι σχεδόν καθολική.

  Μια απαλή μπλε απόχρωση υπογραμμίζει την πλύση της λευκής κρεβατοκάμαρας

  Μια απαλή μπλε απόχρωση υπογραμμίζει την πλύση της λευκής κρεβατοκάμαρας

 2. Εξαιρετική παστέλ. Ουδέτερη παλέτα στο σχεδιασμό της κρεβατοκάμαρας ήταν πάντα σε ζήτηση, ανεξάρτητα από τις αλλαγές στη μόδα. Οι ήσυχοι ήχοι είναι ιδανικοί για χαλάρωση, δημιουργούν την ηρεμία και προάγουν χαλάρωση. Μια απαλή σκιά της Tiffany ταιριάζει απόλυτα με παστέλ αποχρώσεις και φαίνεται απίστευτα θηλυκή.

  Ένα όμορφο παστέλ τόνο σε συνδυασμό με το ξύλο είναι ιδανικό για έναν χώρο κουζίνας

  Ένα όμορφο παστέλ τόνο σε συνδυασμό με το ξύλο είναι ιδανικό για έναν χώρο κουζίνας

 3. Γοητεία αντιθέσεων. Η προσθήκη βαθιών κορεσμένων χρωμάτων είναι μια τολμηρή απόφαση που θα δώσει στο δωμάτιο ένα χαρακτήρα και θα το κάνει μοναδικό. Χρήση καφέ, μαύρο, πράσινο ή κρασί θα δημιουργήσει ένα ζωντανό ύφος με μια εξαιρετική λύση.

  Δωμάτιο έφηβος σε φωτεινά χρώματα

  Δωμάτιο έφηβος σε φωτεινά χρώματα

 4. Λακωνισμός και σοβαρότητα. Η χρήση της Tiffany στο στυλ του μινιμαλισμού ανοίγει νέους ορίζοντες. Η αφθαρσία και η ελαφρότητα δίνουν τη θέση τους σε αυστηρά ευθυγραμμισμένες γραμμές. Μην καταχραστείτε το μπλε χρώμα, απλά κάντε έναν τοίχο ή διακοσμήστε το τιρκουάζ οροφή - και το δωμάτιο από τη ρομαντική γυναικεία κρεβατοκάμαρα θα μετατραπεί σε ένα όμορφο σαλόνι.

  Περιορισμένη φωτεινότητα - ο βασικός κανόνας στο σχεδιασμό του δωματίου

  Περιορισμένη φωτεινότητα - ο βασικός κανόνας στο σχεδιασμό του δωματίου

Ένας διαφορετικός συνδυασμός στυλ είναι περισσότερο μια εκδήλωση φαντασίας παρά ένας πρακτικός οδηγός. Δεν υπάρχει παγκόσμιος τρόπος δημιουργίας ενός αποκλειστικού έργου.

Συμβουλές! Μην φοβάστε να πειραματιστείτε με τη μίξη στυλ και τη σύνδεση των αγαπημένων σας χρωμάτων. Δεν υπάρχουν λανθασμένες επιλογές, το κύριο πράγμα - νιώθουν άνεση και ευκολία, ώστε το αποτέλεσμα της επισκευής να χαίρεται για περισσότερο από ένα χρόνο.

Έπιπλα και διακόσμηση

Για να κάνετε το επιθυμητό στυλ, βοηθήστε την αντίθεση των υφών. Χρησιμοποιώντας εξαίσια πλαστά αντικείμενα με ένα τραχύ τούβλο και μαλακά δέρματα, μπορείτε να πάρετε ένα ασυνήθιστο αποτέλεσμα και να δημιουργήσετε πρόσθετες έμφαση στις λεπτομέρειες. Τα έπιπλα από παλιά ξύλα συμπληρώνουν τέλεια το σαλόνι με τζάκι και τυρκουάζ καρό θα προσθέσει ένα άγγιγμα.

Τα έπιπλα στο χρώμα της Tiffany συμπληρώνουν τέλεια κάθε δωμάτιο. Μπορεί να είναι κουζίνα, καρέκλες ή καναπές. Το κύριο μυστικό στη χρήση του τιρκουάζ έπιπλα είναι η σωστή "δόση". Μια τέτοια φωτεινή σκιά πρέπει να αραιωθεί έτσι ώστε να ανοίγει όσο το δυνατόν περισσότερο επωφελώς. Επίσης, θα χρειαστεί να επαναλάβετε τη σκιά με οποιεσδήποτε λεπτομέρειες της διακόσμησης, ώστε ο σχεδιασμός να γίνει αρμονικός.

Η τιρκουάζ επιτρέπει σε κάθε εσωτερικό να κάνει τολμηρές ρυθμίσεις

Το Turquoise σας επιτρέπει να κάνετε τολμηρές ρυθμίσεις σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο

Συμβουλές! Μπορούν να συμμετάσχουν στο σχέδιο σχέδια από υφάσματα. Ένα λαμπερό χρώμα με μια ωραία υφή του τούλι θα επεκτείνει οπτικά το χώρο του δωματίου και θα αναζωογονήσει το εσωτερικό. Αυτή η απλή υποδοχή είναι ιδανική για ένα υπνοδωμάτιο, και η κουζίνα ή το σαλόνι θα προσθέσει υπερβολή.

Ένας σημαντικός ρόλος στο εσωτερικό των αντικειμένων διακόσμησης Tiffany. Μπορείτε να συνδέσετε εξαίσια εκτυπώσεις, κάνοντας το δωμάτιο πολύ πιο ενδιαφέρον. Κομψά και απαλά σχέδια μπορούν να ενώσουν τον Tiffany με Κινεζικό στυλ, δημιουργώντας ένα μοναδικό έργο για την κρεβατοκάμαρα.

 

Συμβουλές! Όταν σχεδιάζετε να βάψετε τους τοίχους σε τιρκουάζ, σκεφτείτε εκ των προτέρων πώς να χτυπήσετε το κυρίαρχο χρώμα. Η καλύτερη επιλογή θα είναι τα έπιπλα σε λευκά, μαύρα ή ουδέτερα χρώματα.

Χρώμα Tiffany στο εσωτερικό: 70 + εκλεπτυσμένες σχεδιαστικές τάσεις στην τιρκουάζ σειρά

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − = 78