Ρομαντική του Μεσαίωνα - Γοτθική στυλ στο εσωτερικό

Γοτθικό στυλ στο εσωτερικό είναι η ενσάρκωση του ρομαντισμού και του θάρρους σε κάθε λεπτομέρεια

Γοτθικό στυλ στο εσωτερικό με εύκολα αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά είναι μια αμφιλεγόμενη γνώμη των οπαδών του σχεδιασμού τέχνης: ένα θαυμάσετε συνεχώς την μεγαλοπρεπή εμφάνιση των κάστρων στο γοτθικό στυλ, ενώ άλλοι δεν δέχονται υπερβολική κατήφεια, με τη μορφή του σπιτιού, αλλά κανείς δεν θα είναι σε θέση να δείξουν αδιαφορία σε μια τέτοια δυναμική σχεδιαστική φιλοσοφία που ενσωματώνει την εποχή των ταπετσαριών και του Μεσαίωνα.

Περιεχόμενα:

 • Ιστορία της εξέλιξης του γοτθικού εσωτερικού είδους
 • Σημάδια γοτθικού στυλ
 • Αρχαία αισθητική με τη μορφή σύγχρονων σπιτιών
 • Χαρακτηριστικά του σχεδιασμού της στέγασης στο γοτθικό στιλ 
Το γοτθικό στυλ απομακρύνεται σταδιακά"мрачного" облика, но сохраняет свое очарование

Το γοτθικό στυλ απομακρύνεται σταδιακά από τη "ζοφερή" εμφάνιση, αλλά διατηρεί τη γοητεία του

Γοτθικό σαλόνι διακοσμημένο με σκαλισμένα στοιχεία από σκούρο ξύλο: κιγκλίδωμα, τζάκι, τοίχους και έπιπλα

Γοτθικό σαλόνι διακοσμημένο με σκαλισμένα στοιχεία από σκούρο ξύλο: κιγκλίδωμα, τζάκι, έπιπλα και τοίχους

Αψιδωτά παράθυρα - ένα άλλο σημάδι γοτθικής τέχνης

Αψιδωτά παράθυρα - ένα άλλο γοτθικό στοιχείο

Ιστορία της εξέλιξης του γοτθικού εσωτερικού είδους

Αυτή η μοναδική κατεύθυνση σχεδιασμού ξεκίνησε στη Γαλλία τον 12ο αιώνα. Κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα, η διακόσμηση των αρχοντικών με θωράκιση ιππότη ήταν ευπρόσδεκτη, μαζικά κλασικά έπιπλα από ξύλο και μέταλλο με σκόπιμα τραχύ φινίρισμα, στρογγυλά παράθυρα σε πλαίσιο μολύβδου και πολλές λεπτομέρειες των επίπλων που τεντώνονται προς τα πάνω. Η ανθοφορία της γοτθικής καλλιτεχνικής κατεύθυνσης έγινε τον 15ο αιώνα. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, οι αρχιτέκτονες άλλαξαν ριζικά την ιδέα της κατασκευής κατοικιών. Τα ασκητικά χαρακτηριστικά τους άλλαξαν πέρα ​​από την αναγνώρισή τους εξαιτίας των ταλαντούχων αρχιτεκτόνων που κατάφεραν να μετατρέψουν ανεπανάληπτα σπίτια σε αξιόλογα κάστρα:

 • διακοσμούν τις προσόψεις με μια αφθονία από γυαλί και μεταλλικά στοιχεία σε μια χλωρίδα μορφή, τεράστιο μέταλλο πόρτες με σφυρηλασία.
 • ριζικά αλλάξει τη διαμόρφωση των χώρων - διπλά αυξήσει το ύψος των τειχών με την εγκατάσταση των υψηλών στήλες με μια μαζική βάση, θησαυροφυλάκια ανεμιστήρα, φατνώματα οροφής, το μέγιστο επεκτείνει τα όρια των δωματίων για να δημιουργήσει μια αίσθηση του μέγιστου χώρου?
 • να εγκαταστήσετε πολλά παράθυρα μεγάλου μεγέθους στις εγκαταστάσεις, ανεξάρτητα από τον προορισμό τους, είτε πρόκειται για υπνοδωμάτιο είτε για μπάνιο.
Μεγάλα παράθυρα σε γοτθικό στιλ

Μεγάλα παράθυρα σε γοτθικό στιλ

Εάν δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε τα παράθυρα σε σχήμα lancet, χρησιμοποιήστε ένα πανοραμικό τζάμι

Εάν δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε τα παράθυρα σε σχήμα lancet, χρησιμοποιήστε ένα πανοραμικό τζάμι

 • αντικαταστήστε τις εσωτερικές πόρτες με καμάρες μορφή lancet.
 • χρήση για την τελική επεξεργασία των εγκαταστάσεων φυσικά υλικά - μάρμαρο, γρανίτη, πολύτιμα ξύλα, κεραμίδια.
Καθιστικό σε γοτθικό στιλ: οροφή από μπορντό σε σχήμα κυματιστού, πέτρινους τοίχους, καμάρες αντί για πόρτες και μαρμάρινα αντίκες γλυπτά ως διακόσμηση

Καθιστικό σε γοτθικό στιλ: οροφή με μπορντό σε σχήμα κυματιστού, πέτρινους τοίχους, καμάρες αντί για πόρτες και μαρμάρινα παλιά γλυπτά ως διακόσμηση

Στη διαδικασία ανάπτυξης του γοτθικού στυλ σχεδιασμού, το στυλ του σχεδιασμού κατοικιών έχει αλλάξει διαρκώς: τα μεγαλοπρεπή αρχοντικά με την αφθονία των επιχρυσωμένων και χάλκινων εσωτερικών στοιχείων έχουν προσαρμοστεί στον τρόπο ζωής των εκπροσώπων της σύγχρονης εποχής. Σήμερα, οι σχεδιαστές δημιουργούν ένα εσωτερικό του σπιτιού στο γοτθικό στιλ του νεοσυσταθέντος Υλικά φινιρίσματος που αντιγράφουν με ακρίβεια φυσική πέτρα και το ξύλο, και αντί τοιχογραφίες και τοιχογραφίες διακοσμούν τους τοίχους με σχέδια με μεσαιωνικά οικόπεδα που εκτελούνται τεχνική αερογραφίας. Χάρη σε αυτό, τα σπίτια κυριαρχούν από μια ατμόσφαιρα μυστηρίου, γνήσια πολυτέλεια, μαγική γοητεία εγγενή στο γοτθικό στυλ εσωτερικού σχεδιασμού.

Βιτρώ παράθυρα σε ένα σπίτι στο γοτθικό στιλ

Βιτρώ παράθυρα σε ένα σπίτι στο γοτθικό στιλ

Μπάνιο σε γοτθικό στιλ: ξύλινη διακόσμηση τοίχων και υφή με σοβά, κηροπήγια και απλίκες τοίχου

Μπάνιο σε γοτθικό στιλ: ξύλινη διακόσμηση τοίχων και υφή με σοβά, κηροπήγια και απλίκες τοίχου

Συμβουλές! Γοτθικό στυλ του εσωτερικού για περισσότερο από δέκα αιώνες, χρησιμοποιείται για τα σπίτια διακόσμηση. Για αιώνες ήταν συνεχώς βελτιώνεται με την ανάπτυξη νέων περιοχών του σχεδιασμού και της αρχιτεκτονικής. Ως εκ τούτου, εσωτερική ζωγραφική σε αυτό το στυλ μπορεί να είναι ριζικά διαφορετικό από κάθε άλλο: θαυμαστές του χώρου είναι σκόπιμο να γεμίσει το σπίτι την αισθητική της αρχαίας τέχνης με ελάχιστα έπιπλα με σκληρή μεταχείριση, και θαυμαστές της την πολυτέλεια που χρειάζεστε για να πάρει σε μια υπαίθρια αγορά παλαιών ζωγραφιές με σκουρόχρωμες από τις καμβάδες του χρόνου, πολυέλαιοι, κασέλες ή μεταλλικά ειδώλια.

Ένας μεγάλος καθρέφτης με σφυρήλατα στοιχεία στο εσωτερικό της Γοτθικής

Ένας μεγάλος καθρέφτης με σφυρήλατα στοιχεία στο εσωτερικό της Γοτθικής

Σημάδια γοτθικού στυλ

Μοναδικό εσωτερικό είδους απολαύσεις επιδέξιος τοιχογραφίες εκτέλεση στο σκοτάδι τοίχους και παράθυρα βιτρό, μαγεύει λεπτομέρειες επικράτηση της κατάστασης σε σκούρα χρώματα, εντυπωσιακά πρωτότυπα έπιπλα με σκαλιστά προσόψεις κατασκευασμένα από πολύτιμο ξύλο και συρματερή διακόσμηση σφυρηλατημένους λαμπτήρες.

Ξύλινη επένδυση τοίχων, παρκέ στο πάτωμα, αψίδα αντί για πόρτες, έπιπλα αντίκες με σκαλισμένα στοιχεία και μονοπάτια χαλιών με χαρακτηριστικά σχέδια, - σημάδια γοτθικού στυλ

Ξύλινη επένδυση τοίχων, παρκέ στο πάτωμα, αψίδα αντί για πόρτες, έπιπλα αντίκες με σκαλισμένα στοιχεία και μονοπάτια χαλιών με χαρακτηριστικά σχέδια, - σημάδια γοτθικού στυλ

Ο εσωτερικός σχεδιασμός σε γοτθικό στιλ μπορεί να αλλάξει δραματικά το οικείο βλέμμα του σπιτιού, μετατρέποντάς το σε παραμυθένιο κάστρο. Τα αισθητικά ορόσημα αυτής της στυλιστικής τάσης είναι ένας κατάλογος χαρακτηριστικών:

 • μια πλούσια παλέτα χρωμάτων με την κυριαρχία των μαύρων, μπορντό, μοβ, μοβ, σκούρο γκρι.
Χρώματα στο εσωτερικό της γοτθικής εποχής: καστανιές τοίχοι και έπιπλα από σκούρες ποικιλίες ξύλου

Χρώματα στο εσωτερικό της γοτθικής εποχής: καστανιές τοίχοι και έπιπλα από σκούρες ποικιλίες ξύλου

 • ένα μεγάλο αριθμό λεπτομερειών των επίπλων από μέταλλο - διπλής πτέρυγας εσωτερικές πόρτες με βαριές λαβές που γίνονται με τη μορφή μεγάλων αρθρωτών δακτυλίων, κρεβάτια με στήλες και λακωνικά καλύμματα βαριά υφάσματα, ένα τεράστιο κεφαλάρι και ένα πόδι υπό μορφή κατόπτρου, κατόπτρων τοίχου και δαπέδου με λαξευμένα χάλκινα πλαίσια.
 • επικράτηση των αντίκες - vintage κηροπήγια, πολυέλαιοι, ειδώλια, επιτραπέζια ρολόγια, κορμούς και άλλα σπάνια εσωτερικό, ενεργώντας ως γέφυρα μεταξύ της Μέσης ασκητική αρχαιότητα και περίσσεια σήμερα?
Σπίτι γραφείο στο γοτθικό στυλ: πίνακες ζωγραφικής, πανοπλία ιππότη, κασετίνα, αντίκες πανοπλία και σφυρήλατο πολυεπίπεδο πολυέλαιος

Σπίτι γραφείο στο γοτθικό στυλ: πίνακες ζωγραφικής, πανοπλία ιππότη, κασετίνα, αντίκες πανοπλία και σφυρήλατο πολυεπίπεδο πολυέλαιος

 • καμινάδα με μια σφυρηλατημένη πύλη διακοσμημένη με floral μοτίβα, σύνθετη αλληλοσύνδεση διακοσμητικών διακοσμητικών στοιχείων που αντανακλούν κελτικά μοτίβα ή εραλδικά έμβλημα.
Τζάκι με κελτικά σχέδια στο γοτθικό σαλόνι

Τζάκι με κελτικά σχέδια στο γοτθικό σαλόνι

 • ένα πολυθρόνα, πλακάκια με κεραμίδια και πολυελαίους με καμμένα κεριά, καθρέφτες τραπέζι?
 • κουρτίνες από πολύτιμα είδη υφασμάτων - βελούδο, βελούδο, ζακάρ, πέπλο, μεταξωτό νταμάσκ, σατέν.
Μεταξωτές κουρτίνες θα διακοσμήσουν το ντουλάπι στο γοτθικό στυλ

Μεταξωτές κουρτίνες θα διακοσμήσουν το ντουλάπι στο γοτθικό στυλ

 • μεγάλα παράθυρα μορφής τοξοειδούς μορφής με αιχμηρό άνω μέρος και πολυάριθμες μεταλλικές συνδέσεις συμπληρώνονται απαραίτητα από μαζικές κορνίζες από ξύλο με παντζούρια με ράβδους σιδήρου.
Τα τεράστια παράθυρα με πολλές αλληλοσυνδέσεις θα γίνουν μια διακόσμηση του σπιτιού στο γοτθικό στιλ

Τεράστια παράθυρα με πολλά παρεμβαλλόμενα στοιχεία θα διακοσμήσουν το σπίτι στο γοτθικό στιλ

Η πληθώρα των αρχιτεκτονικών στιγμιότυπα και αριστουργήματα της μεσαιωνικής τέχνης, που χαρακτηρίζουν το γοτθικό στυλ του εσωτερικού, απαιτεί ένα μεγάλου μεγέθους δωμάτια σε ένα σπίτι με ψηλά ταβάνια. Ως εκ τούτου, για να αναδημιουργήσει την ατμόσφαιρα ενός μεσαιωνικού κάστρου είναι πολύ πιο εύκολο σε ένα σπίτι με μεγάλο καθιστικό από ό, τι σε ένα διαμέρισμα όπου τεράστια αντικείμενα από το εσωτερικό σε σκούρα χρώματα μπορούν να δημιουργήσουν μια αίσθηση οικειότητας και φαίνεται άγευστο. Ως εκ τούτου, οι σχεδιαστές προτείνουμε το γοτθικό στυλ στο εσωτερικό του διαμερίσματος, που χρησιμοποιείται για τη στέγαση δύο επιπέδων, όπου αρμονική συμβίωση των πέτρινους τοίχους και το δάπεδο, με έπιπλα μαρμάρινες πάγκες εργασίας, συνολικά πολυέλαιοι με σφυρήλατες αποχρώσεις με τη μορφή κηροπήγια θα φαίνονται βιολογικά και μαγευτικά, μεταφέροντας τον τρόπο σχεδιασμού κάστρων και σπιτιών κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα.

Διαμέρισμα στο γοτθικό στιλ. Τα μαζικά έπιπλα σε περιορισμένο χώρο δεν είναι η καλύτερη λύση

Διαμέρισμα στο γοτθικό στιλ. Τα μαζικά έπιπλα σε περιορισμένο χώρο δεν είναι η καλύτερη λύση

Ένα μικρό δωμάτιο σε εξοχική κατοικία με γοτθικά στοιχεία: ξύλινα έπιπλα, διακοσμημένα έπιπλα, μικρή διακόσμηση τζακιού και λάμπες"под старину"

Ένα μικρό δωμάτιο σε ένα εξοχικό σπίτι με γοτθικά στοιχεία: έπιπλα από ξύλο, με σχέδια επίπλων επένδυση φωτιστικά strelkoobrazny διακόσμηση τζάκι και «αντίκες»

Συμβουλές! Για να μεταβιβάσει το πνεύμα της αρχαιότητας, που ενσαρκώνει το γοτθικό ύφος του εσωτερικού, είναι απαραίτητο να ανακατασκευάσει το κτίριο του σπιτιού για να εγκαταστήσει πέτρινους κίονες, καφασωτές οροφές, καμάρες, υπερκατασκευές στην οροφή υπό μορφή αιχμηρών αιχμών, πτερύγια καιρού, πύργους και άλλες αρχιτεκτονικές δομές.

Κλασικό σαλόνι στο γοτθικό στυλ: καστανιές, καμάρες και πέτρινες κολόνες, τζάκι κλπ.

Κλασικό σαλόνι στο γοτθικό στυλ: καστανιές, καμάρες και πέτρινες κολόνες, τζάκι κλπ.

Τραπεζαρία σε γοτθικό στιλ: η οροφή με ξύλινα δοκάρια, διακοσμητικά τούβλα στους τοίχους, μεγάλα παράθυρα και στυλιζαρισμένα έπιπλα

Τραπεζαρία σε γοτθικό στιλ: η οροφή με ξύλινα δοκάρια, διακοσμητικά τούβλα στους τοίχους, μεγάλα παράθυρα και στυλιζαρισμένα έπιπλα

Αρχαία αισθητική με τη μορφή σύγχρονων σπιτιών

Γοτθικό στυλ σε ένα μοντέρνο εσωτερικό - ένα σπάνιο φαινόμενο που επιτρέπει να ενοποιήσει την εμφάνιση του ένα διαμέρισμα ή ιδιωτική κατοικία. Πολυτελές διαμέρισμα γεμάτο από μέρη βιρτουόζος της κατάστασης των περίπλοκων σχημάτων με ζωντανή σκούρο φινίρισμα, εστιάζουν την προσοχή στο περιβάλλον συρματερή διακόσμηση των επίπλων πρόσοψη με σκαλιστά επένδυση, κυρτή πλάκα, που εκτελούνται στην τεχνική της μαρκετερί, μια πληθώρα από περίτεχνες λεπτομέρειες στο εσωτερικό του. Αυτή η ευγενής σχεδιασμό στυλ ενσαρκώνει τη μεσαιωνική τέχνη, η οποία χαρακτηρίζεται από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • κατασκευή αρχοντικών με την οροφή, που είναι εξοπλισμένα με ένα σύνολο πύργων, στοιχεία οξείας γωνίας επιμήκους σχήματος, αιχμηρές καμάρες και καμάρες ανεμιστήρων.
 • τοιχογραφίες και κυριαρχούν στο εσωτερικό βιτρό με την εικόνα των μονομαχιών ιππότη και την καθημερινή ζωή του Μεσαίωνα.
Μια μη τυποποιημένη προσέγγιση για τη διακόσμηση ενός υπνοδωματίου στο γοτθικό στιλ: ένα σφυρήλατο κηροπήγιο, μια εικόνα του οικόσημου πάνω από το τζάκι, καθώς και ελαφρείς τοίχους και σύγχρονα φυτά στο δωμάτιο

Μια μη τυποποιημένη προσέγγιση για τη διακόσμηση ενός υπνοδωματίου στο γοτθικό στιλ: ένα σφυρήλατο κηροπήγιο, μια εικόνα του οικόσημου πάνω από το τζάκι, καθώς και ελαφρείς τοίχους και σύγχρονα φυτά στο δωμάτιο

 • φινίρισμα της οροφής με ξύλινα δοκάρια με σκόπιμα ακατέργαστο φινίρισμα.
Ξύλινα δοκάρια στην οροφή στο γοτθικό σαλόνι

Ξύλινα δοκάρια στην οροφή στο γοτθικό σαλόνι

 • δάπεδο με πλακάκια γρανίτη μη τυποποιημένης μορφής - εξαγωνικό, οκταγωνικό ή τριγωνικό με μη ομοιόμορφη υφή.
Μερικοί σχεδιαστές χρησιμοποιούν κόλπα για να δημιουργήσουν ένα γοτθικό περιβάλλον. Μοντέλα παραθύρων με τη μορφή βέλη και χαλιά με φυτικά στοιχεία στο πνεύμα της εποχής

Μερικοί σχεδιαστές χρησιμοποιούν κόλπα για να δημιουργήσουν ένα γοτθικό περιβάλλον. Μοντέλα παραθύρων με τη μορφή βέλη και χαλιά με φυτικά στοιχεία στο πνεύμα της εποχής

 • διακόσμηση τοίχων, ταπετσαρίες επίπλων, κεραμικά πλακίδια, κουρτίνες και άλλα στοιχεία της κατάστασης μεσαιωνικά μοτίβα και πλοκή - η εικόνα ενός τριφύλλι, στολίδια chetyrehlepestkovyh, gothic τριαντάφυλλα, πλαισιωμένη από έναν κύκλο.

Αρχικά, μια συγκεκριμένη γοτθική καλλιτεχνική κατεύθυνση χρησιμοποιήθηκε για τη διακόσμηση των καθολικών καθεδρικών ναών. Με τον καιρό, ο τρόπος εικονίδια σχεδιασμό των καθεδρικών ναών σε επιχρυσωμένο κουφώματα, παράθυρα με τα όμορφα βιτρό παράθυρα, γεμίζοντας τα χάλκινα κηροπήγια μετανάστευσαν στο εσωτερικό των ιδιωτικών κατοικιών. Εγκατάσταση ντουλαπιών με χρωματισμένες γυάλινες προσόψεις, διακόσμηση περίβλημα με πίνακες και καθρέπτες με μπαγκέτες από πολύτιμα μέταλλα, φωτιστικά με μεταλλικά μέρη, παλιά διακοσμήσεις δημιουργήσετε εύκολα αναγνωρίσιμο εσωτερικό συνθέσεις στο γοτθικό.

Πέτρινη διακόσμηση τοίχων, ξύλινη οροφή, πολυέλαιος από σφυρήλατο σίδερο με ηλεκτρονικά κεριά και αντίκες κηροπήγια στο διάκοσμο καθιστικού

Διακόσμηση από πέτρινο τοίχο, ξύλινη οροφή, πολυέλαιος από σφυρήλατο σίδερο με ηλεκτρονικά κεριά και αντίκες κηροπήγια στο διάκοσμο καθιστικού

Για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή μαγική αύρα στο σύγχρονο εσωτερικό και διαιρείται σε λειτουργικούς χώρους άνετους χώρους, καλό είναι να εγκαταστήσετε στο διαμέρισμα στούντιο σε ένα δείγμα χωρισμάτων με σφυρήλατο σίδερο, διακοσμημένο φυλλοβόλα σενάριο και μπερδέματα ταινία ή την εγκατάσταση γυψοσανίδας τοίχους βιτρό παράθυρο-κεροστίλβη. Η αισθητική της αρχαίας τέχνης στο μοντέρνο εσωτερικό φαίνεται μοναδική, ενθαρρύνοντας τους επισκέπτες του σπιτιού θαυμάσετε ατέλειωτα τις ομορφιές της γοτθικό ντιζάιν στυλ.

Γοτθικό στυλ στο εσωτερικό: χαρακτηριστικά σχεδιασμού

Η Gothic χαιρετίζει τα χειροποίητα εσωτερικά αντικείμενα, την κυριαρχία των αποκλειστικών υλικών φινιρίσματος - υφάσματα ταπετσαρία, ξύλινα αρκεύθου παρκέ, δρυς και Πεύκη, με μνημειακές σκάλες με πέτρα ή μέταλλο κιγκλιδώματα, κεραμίδι έκφανση, γεμίζοντας το σπίτι με κρύο αντανακλάσεις.

Υφασμάτινη ταπετσαρία και ξύλινο παρκέ στο διάδρομο στο γοτθικό στιλ

Υφασμάτινη ταπετσαρία και ξύλινο παρκέ στο διάδρομο στο γοτθικό στιλ

Οι περισσότερες λεπτομέρειες των επίπλων πρέπει να επιλεγούν κατά παραγγελία ή επιλεκτικά από τους εσωτερικούς σχεδιαστές:

 • Για την επίπλωση του υπνοδωματίου, ένα τεράστιο κρεβάτι με ένα στήλες και ένα κουβούκλιο, ένα τραπέζι τουαλέτας με πλαστά Υποπλαίσιο και μεγάλο καθρέφτη διακοσμημένο μπαγκέτα από ένα μέταλλο με χαρακτηριστικά μοτίβα fleur?
Γοτθική κρεβατοκάμαρα: ένα τεράστιο κρεβάτι, ακριβά υφάσματα, καθρέφτες, τραπέζια και χαλιά

Γοτθική κρεβατοκάμαρα: ένα τεράστιο κρεβάτι, ακριβά υφάσματα, καθρέφτες, τραπέζια και χαλιά

 • για να δημιουργήσετε μια εκφραστική έμφαση στο σαλόνι είναι να εγκαταστήσετε ένα μνημειώδες καμινάδα με σίδερο, γύψο με πύλη ζωγραφικής ή πέτρας, διακοσμημένο με κελτικά στολίδια.
Αρχαίο τζάκι στο γοτθικό στιλ

Αρχαίο τζάκι στο γοτθικό στιλ

 • για το σχεδιασμό της κουζίνας θα πρέπει να επιλέξετε ένα μεγάλο δωμάτιο, που προβλέπει τη δημιουργία ευρύχωρων χώρων για το μαγείρεμα και το φαγητό, όπου είναι σημαντικό να εγκαταστήσετε ένα σετ με μάρμαρο επιφάνεια του τραπεζιού, Ένας τεράστιος πίνακας βελανιδιάς, που περιβάλλεται από καρέκλες με ψηλές πλάτες με σκελετό σιδήρου.
Κουζίνα σε γοτθικό στιλ: σκούρα σουίτα με μαρμάρινη κορυφή, φωτισμός περιοχής μαγειρέματος και σφυρήλατο φως πάνω από την τραπεζαρία

Κουζίνα σε γοτθικό στυλ: σκοτεινή σουίτα με μαρμάρινη κορυφή, προβολέας για το χώρο μαγειρέματος και σφυρήλατο φως πάνω από την τραπεζαρία

 • για την οργάνωση του φωτισμού σε κατοικίες θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε πολυεπίπεδους πολυελαίους, διακοσμημένους με μεταλλικά μενταγιόν, ένθετα από γυαλί με βιτρό, λαμπτήρες δαπέδου και απλίκες, Μίμηση της εικόνας των αρχαίων shandelers με μοτίβα κλαδιά και μια συστάδα από κεριά περίπτερα?
Γοτθικό στυλ στο εσωτερικό: ένας πολυεπίπεδος σφυρηλατημένος πολυέλαιος κατάλληλος για χώρους φωτισμού με ψηλά ταβάνια

Ένας πολυεπίπεδος σφυρηλατημένος πολυέλαιος είναι κατάλληλος για φωτισμό δωματίων με ψηλά ταβάνια

Για τον φωτισμό μικρών δωματίων είναι δυνατή η χρήση πλαστών πολυελαίων πολυελαίων

Για τον φωτισμό μικρών δωματίων είναι δυνατή η χρήση πλαστών πολυελαίων πολυελαίων

 • για να δημιουργήσετε τη διακόσμηση των παραθύρων αξίζει να χρησιμοποιήσετε ελίτ υφάσματα, οπές από πολύτιμα μέταλλα. Θα πρέπει φυσικά να επικαλύπτονται με πλαίσια έπιπλα, ταπετσαρίες, καλύμματα, χαλιά, ταπετσαρίες λαμπερά μαξιλαροθήκες και άλλα είδη κλωστοϋφαντουργίας.

Συμβουλές! Για να εξοικονομήσετε χρήματα για την υλοποίηση του σχεδίου μελέτης σε γοτθικό στιλ, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε σπάνια πράγματα από τη συλλογή οικογενειακών κειμηλίων. Επιπλέον, μπορείτε αποκαταστήστε παλιά έπιπλα, δίνοντάς του αντίκες χαρακτηριστικά λόγω σκόπιμα τραχύ φινίρισμα και σφυρήλατο σίδερο. Έχοντας καταλάβει τα βασικά στοιχεία της τοιχογραφίας τοιχογραφίας, μπορείτε να κάνετε μια προσωπική επαφή στην επένδυση του σπιτιού. Η τεχνητή διακόσμηση έρχεται σε αντίθεση με το φόντο των στοιχείων του εσωτερικού του εργοστασίου.

Σπάνια έπιπλα στην κουζίνα-σαλόνι σε ένα εξοχικό σπίτι θα βοηθήσει να αναζωογονήσει το πνεύμα του Μεσαίωνα

Σπάνια έπιπλα στην κουζίνα-σαλόνι σε ένα εξοχικό σπίτι θα βοηθήσει να αναζωογονήσει το πνεύμα του Μεσαίωνα

Σκαλισμένα έπιπλα με κελτικά μοτίβα στο εσωτερικό της κουζίνας-σαλόνι ενός εξοχικού σπιτιού

Σκαλισμένα έπιπλα με κελτικά μοτίβα στο εσωτερικό της κουζίνας-σαλόνι ενός εξοχικού σπιτιού

Η προσωρινά ξεχασμένη γοτθική τέχνη είναι και πάλι στην κορυφή της δημοτικότητας μεταξύ των αληθινολόγων της αρχαίας τέχνης. Όλο και περισσότερο, στα σπίτια μπορείτε να βρείτε μια απροσδόκητη εικόνα του εσωτερικού, οπτικά θυμίζοντας την εμφάνιση ενός μεσαιωνικού κάστρου. Υπάρχει κυριαρχείται από τις σημειώσεις των ευγενών, που κυριαρχείται από μια μυστηριώδη ατμόσφαιρα που οδηγεί για να βρείτε την απάντηση στην ιδέα του συγγραφέα του έργου, ο οποίος χρησιμοποίησε την έννοια του γοτθικού στυλ στο εσωτερικό. Φωτογραφίες από ενδεικτικά παραδείγματα των ακινήτων θα σας μεταφέρει στο Μεσαίωνα και πιθανόν να προκαλέσει την επιθυμία να μετατρέψει ριζικά το σπίτι, γεμίζοντάς το με το πνεύμα της αρχαιότητας.

Γοτθικό στυλ στο εσωτερικό: η τολμηρή αρμονία της αντίκες και της σύγχρονης αισθητικής

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =