Ένα αναπόσπαστο κομμάτι του κάθε ατμού είναι πέτρες για λουτρά και σάουνες

Ένα αναπόσπαστο κομμάτι του κάθε ατμού είναι πέτρες για λουτρά και σάουνες

Είναι πιθανώς δύσκολο να βρεθεί κάποιος που ποτέ δεν βρισκόταν σε μια ζωή λουτρό. Επιπλέον, υπάρχει μια κατηγορία ατόμων για τα οποία μια εβδομαδιαία επίσκεψη σε αυτό το δωμάτιο ατμού είναι μια παράδοση που δεν προϋποθέτει δικαίωμα παραβίασης. Παρά την εξοικείωση με το λουτρό, δεν γνωρίζουν όλοι ποιες λειτουργίες εκτελούνται πέτρες για μπάνιο. Στην πραγματικότητα, είναι υπεύθυνοι για την ποιότητα της θερμότητας στο ατμόλουτρο, για την αποτελεσματικότητά του. Κανένα από τα πλήρους ιδρύματα που προσελκύει πελάτες, χωρίς τη διαθεσιμότητά τους, δεν θα το κάνει. Μπορούν να είναι οποιεσδήποτε, αλλά το σημαντικότερο - πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις, έτσι ώστε η ποιότητα της θερμότητας να είναι τέλεια!

 • Ποιες είναι οι απαιτήσεις για τις πέτρες στο μπάνιο;
 • Τα πλεονεκτήματα του σαπουνιού
 • Μοναδικά χαρακτηριστικά
 • Εφαρμογές
 • Υπάρχουν κάποια μειονεκτήματα;
Σόμπα από θερμαινόμενες πέτρες

Σόμπα από θερμαινόμενες πέτρες

Ποιες είναι οι απαιτήσεις για τις πέτρες στο μπάνιο;

Υπάρχουν διάφοροι βασικοί κανόνες βάσει των οποίων γίνεται επιλογή.

 1. Υψηλό επίπεδο πυκνότητας. Αυτή η παράμετρος είναι το κλειδί, δεδομένου ότι επιτρέπει τη διατήρηση του βέλτιστου δείκτη θερμοκρασίας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτά τα ορυκτά συμβάλλουν στη συσσώρευση θερμότητας και στην ομοιόμορφη θέρμανση του ατμού.

 2. Ομοιογένεια της δομής του υλικού. Εάν δεν τηρείται αυτή η απαίτηση, υπάρχουν ορισμένοι κίνδυνοι και απειλές για τη ζωή, καθώς και για την ανθρώπινη υγεία. Αν το νερό πέσει πάνω τους, υπάρχει πιθανότητα έκρηξης και επακόλουθου νάρθηκα των θραυσμάτων πάνω στο δέρμα και τους βλεννογόνους.
 3. Η πέτρα πρέπει να έχει τον ίδιο συντελεστή διαστολής υπό την επίδραση ενός αυξημένου καθεστώτος θερμοκρασίας σε οποιαδήποτε κατεύθυνση.
 4. Ως υποχρεωτική προϋπόθεση, η ασφάλεια του υλικού από περιβαλλοντική άποψη. Η απουσία επιβλαβών ουσιών αποτελεί βασικό σημάδι του ιδανικού πέτρα.
  Το talcochlorite βοηθά να φτάσετε στην επιθυμητή θερμοκρασία στο ατμόλουτρο σας

  Το talcochlorite βοηθά στην επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας στο ατμόλουτρο

  Soapstone Soapstone

  Soapstone Soapstone

 5. Το προϊόν πρέπει να έχει στρογγυλό ή ωοειδές σχήμα και αρκετά λεία επιφάνεια ανακούφισης. Σε αυτή την περίπτωση, η μάζα του αέρα θα μπορεί να περνά ελεύθερα ανάμεσα στις πέτρες.
 6. Οι πέτρες και τα δοχεία στα οποία είναι αποθηκευμένα πρέπει να έχουν τις ίδιες διαστάσεις: όσο μεγαλύτερη είναι η χωρητικότητα, τόσο μεγαλύτερη είναι η τιμή της διάμετρος των λίθων. Αλλά θυμηθείτε ότι η βέλτιστη διάμετρος είναι έως και 21 cm.

Εάν συμμορφώνεστε με όλες αυτές τις λειτουργίες, μπορείτε να είστε σίγουροι για την εξαιρετική ποιότητα του εν λόγω υλικού.

Οφέλη

Ο ταλκοχλωρίτης έχει πολλά αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα, τα οποία είναι εξαιρετικά σημαντικά για να ληφθούν υπόψη και να ληφθούν υπόψη.

Όμορφο μωσαϊκό στο μπάνιο

Όμορφο μωσαϊκό στο μπάνιο

 1. η ικανότητα να συσσωρεύεται ομοιόμορφα η θερμότητα και να αποδίδεται σταδιακά.
 2. καθεστώς υψηλής θερμοκρασίας (δείκτης θέρμανσης).
 3. βέλτιστα χαρακτηριστικά ηχομόνωσης.
 4. τη δύναμη και την αξιοπιστία κατά τη χρήση.
 5. έλλειψη απορρόφησης υγρασίας.
 6. αδυναμία ολίσθησης.
Το ατμόλουτρο, διακοσμημένο σε σκούρα χρώματα, φαίνεται πολύ κομψό

Το ατμόλουτρο, διακοσμημένο σε σκούρα χρώματα, φαίνεται πολύ κομψό

Συνδυασμός υλικών στο σχεδιασμό του ντους

Συνδυασμός υλικών στο σχεδιασμό του ντους

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε! Σημειώθηκε ότι μια τέτοια ιδιότητα του σαπουνιού, όπως η δυνατότητα εξουδετέρωσης της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, σε σχέση με την οποία πολλά δωμάτια με μεγάλο αριθμό υπολογιστές προτείνουν μια επένδυση με τη μορφή αυτών των λίθων.

Μοναδικά χαρακτηριστικά

Αυτό το μεταλλικό ορυκτό έχει τα ακόλουθα ειδικά πλεονεκτήματα και φυσικά χαρακτηριστικά:

Παράμετροι Τιμές
Ογκομετρικό βάρος 2980 kg / m
Δείκτης σημείου τήξης 1640 ° C
Ειδική θερμότητα 0,98
Το μέγεθος της θερμικής αγωγιμότητας 6 στοιχεία
Συντελεστής θερμικής ακτινοβολίας 0,001% / C
Σκληρότητα 2-3

Αξίζει επίσης να δοθεί προσοχή στις ειδικές ιδιότητες αυτού του ορυκτού για να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα της χρήσης του.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε! Κατά τη θέρμανση της πέτρας, υπάρχει μια ακτινοβολία μαλακής θερμότητας, η οποία είναι παρόμοια με την ηλιακή ακτινοβολία. Προωθεί μια ομοιόμορφη θέρμανση δωματίου και τη δυνατότητα διατήρησης ενός δεδομένου καθεστώτος θερμοκρασίας και υγρασίας του αέρα.

Σημειώνεται ότι αυτές οι παράμετροι συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και στην προώθηση της ομαλοποίησης του μεταβολισμού, καθώς και στη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Λόγω της χημικής ουδετερότητας, το προϊόν προστατεύεται πλήρως κατά τη διαδικασία των υδάτων. Ως εκ τούτου, μπορείτε να εφαρμόσετε με ασφάλεια το ορυκτό με τους παραπάνω σκοπούς και ταυτόχρονα να αισθάνεστε σίγουροι.

Περιοχές εφαρμογής του σαπουνιού

Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς επένδυση τοίχων, καθώς και για πισίνα τελειώνει, ιδίως το δάπεδο, τα τοιχώματα, τις πλευρές του. Το πλακίδιο σαπουνιού χρησιμοποιείται συχνά για την κατασκευή ασπίδας θωράκισης μεταλλικό φούρνο. Όπως δείχνουν τα πρακτικά στατιστικά στοιχεία, το αντικείμενο αυτό μπορεί να διατηρήσει τη θερμότητα από μία ανάφλεξη καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι, γίνεται δυνατή η εξοικονόμηση της κατανάλωσης καυσίμων, γεγονός που δημιουργεί πρόσθετο πλεονέκτημα στα πλεονεκτήματα αυτής της πέτρας.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε! Ο Talcochlorite είναι το πιο ανθεκτικό από όλες τις πέτρες που υπάρχουν στη φύση. Στη χημική του σύνθεση - φυσικά ορυκτά και πετρώματα, έτσι όταν θερμαίνονται, δεν απελευθερώνονται επιβλαβείς τοξίνες. Από αυτή την άποψη, η επιλογή αυτής της πέτρας είναι απολύτως ασφαλής για την ανθρώπινη υγεία.

Οι σωστά επιλεγμένες πέτρες για μπάνιο μπορούν να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας επούλωσης αρκετές φορές

Οι σωστά επιλεγμένες πέτρες για μπάνιο αυξάνουν την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας επούλωσης αρκετές φορές

Όταν οι σταγόνες νερού πέφτουν σε αυτόν τον τύπο πέτρας, ζεστό ζεστό ατμό μορφές, το οποίο είναι αρκετά άνετο για το ανθρώπινο σώμα. Αυτό σας επιτρέπει να κολυμπήσετε αποτελεσματικά με τη χρήση σκούπας.

Υπάρχουν κάποια μειονεκτήματα;

Όπως και κάθε άλλο φυσικό ορυκτό, το σάπωνα έχει μερικές αρνητικές πλευρές. Επισημαίνουμε τα σημαντικότερα, σημαντικά μειονεκτήματα.

Οι πέτρες για τη σάουνα δεν πρέπει να εκπέμπουν επιβλαβείς ουσίες

Οι πέτρες για τη σάουνα δεν πρέπει να εκπέμπουν επιβλαβείς ουσίες

Ευρύχωρο ατμόλουτρο σε ρουστίκ στιλ

Ευρύχωρο ατμόλουτρο σε ρουστίκ στιλ

 1. Υψηλό κόστος χρήσης υλικών. Αν γεμίσετε μια θερμάστρα δεν είναι πάρα πολύ ακριβό, εφαρμογή πλακιδίων θα κοστίσει ένα σημαντικό ποσό. Επομένως, αξίζει να αναλυθεί προσεκτικά η αγορά εφοδιασμού πριν γίνει η τελική επιλογή.
 2. Μεγάλη περίοδο προθέρμανσης. Μπορείτε να πετύχετε ατμό από αυτό το είδος πρώτης ύλης μόνο λίγες ώρες μετά την ανάφλεξη. Έτσι, αν θέλετε να πάρετε λουτρό σε μια βιασύνη, αυτό είναι απίθανο να λειτουργήσει.
 3. Μεγάλο βάρος πέτρας. Εάν ένας φούρνος συναρμολογηθεί από αυτό το υλικό στη σάουνα, θα πρέπει να τοποθετηθεί κάτω από το δικό του θεμέλιο, το οποίο θα ενισχυθεί με ενισχυμένη πλάκα.

  Αντίθεση στο εσωτερικό του μοντέρνου μπάνιου

  Αντίθεση στο εσωτερικό του μοντέρνου μπάνιου

 4. Ένα άλλο σημαντικό μειονέκτημα του σχεδιασμού είναι η ανεπαρκώς ποικίλη γκρίζα παλέτα του σαπουνιού. Φυσικά, η πέτρα θα χωρέσει τέλεια μέσα κλασική λύση εσωτερικού χώρου ατμού, αλλά αν πρόκειται για χώρο αναψυχής, αξίζει να προτιμάτε ένα άλλο ορυκτό.

Έτσι, αυτή η πέτρα είναι πολύ χρήσιμη και έχει πολλές ιδιότητες που την καθιστούν ξεχωριστή. Η κατάλληλη εφαρμογή του ορυκτού θα επιτύχει το βέλτιστο αποτέλεσμα και θα πάρει το μέγιστο όφελος από την επίσκεψη στο μπάνιο.

Talchokhlorit για μπάνιο: σφαίρες εφαρμογής, ιδιότητες και πλεονάσματα-μείγματα αυτής της πέτρας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − = 12