Καλή σάουνα με σόμπα ξύλου

Καλή σάουνα με σόμπα ξύλου

Φούρνοι για ξύλινα σπίτια Με τη δεξαμενή είναι η καλύτερη λύση για τη δημιουργία σάουνες. Για να έχετε μπάνιο στο σπίτι σας είναι το όνειρο όλων, αφού όλες οι διαδικασίες λουτρού παρέχουν την ανάκτηση ολόκληρου του οργανισμού, αυξάνετε τον τόνο. Και πόσο ωραίο είναι να ατμού μετά από μια δύσκολη μέρα, να χαλαρώσετε τόσο με την ψυχή σας όσο και με το σώμα σας. Αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να οικοδομήσουμε ένα μπάνιο - η γνώση θα χρειαστεί εδώ. Μια σόμπα για μια σάουνα ξύλου με μια δεξαμενή είναι η βάση ολόκληρης της δομής. Φυσικά, μια τέτοια συσκευή προσφέρει μια εξαιρετική θέρμανση νερού και εγκαταστάσεις. Επιλέξτε ένα προϊόν που χρειάζεστε με ασφάλεια.

Περιεχόμενα:

 • Τεχνολογικά χαρακτηριστικά του κλιβάνου
 • Τρόπος λειτουργίας του προϊόντος
 • Τύποι καμίνων
 • Επιλογή κουζίνας ξύλου με δεξαμενή για μπάνιο
 • Πλεονεκτήματα των σόμπων καύσης ξύλου
 • Ξύλινες σόμπες για το λουτρό από τον κατασκευαστή
 • Εγκατάσταση σόμπα σάουνας
Ένα ευρύχωρο ατμόλουτρο με τούβλο τούβλο-kamyanka

Ένα ευρύχωρο ατμόλουτρο με τούβλο τούβλο-kamyanka

Ξύλο κάψιμο σόμπα σε μια μικρή σάουνα

Ξύλο κάψιμο σόμπα σε μια μικρή σάουνα

Ένα μικρό ατμόλουτρο με σόμπα από μέταλλο

Ένα μικρό ατμόλουτρο με σόμπα από μέταλλο

Μπάνιο με σόμπα με μεταλλικό ξύλο και καμινάδα

Μπάνιο με σόμπα με μεταλλικό ξύλο και καμινάδα

Σόμπα ξύλου με δεξαμενή νερού σε ρωσικό λουτρό

Σόμπα ξύλου με δεξαμενή νερού σε ρωσικό λουτρό

Τεχνολογικά χαρακτηριστικά του κλιβάνου

Ο φούρνος έχει σχεδιαστεί για θέρμανση δωματίου. Και αυτό είναι το άμεσο καθήκον της. Προκειμένου το προϊόν να λειτουργεί με εξαιρετική απορρόφηση θερμότητας, είναι εξοπλισμένο με τα ακόλουθα στοιχεία:

 • πέτρες, τα οποία αποτελούν τη βάση του φούρνου. Σας επιτρέπουν να διατηρείτε μια σταθερή ροή θερμότητας. Οι πέτρες αποκτούν θερμότητα και σταδιακά το δίνουν μακριά. Όπως δείχνει η πρακτική, οι πέτρες συμβάλλουν σε μια πιο άνετη θερμοκρασία. Χρησιμοποιούνται επίσης ως διακόσμηση. Αυτά τα φυσικά στοιχεία συμπληρώνουν αρμονικά το δημιουργημένο εσωτερικό, δημιουργούν ένα ειδικό ατμό.
 • σωλήνα καπνού. Αυτό το στοιχείο συμβάλλει στην απομάκρυνση των προϊόντων καύσης. Φυσικά, κατά την καύση του ξύλου, παράγεται καπνός και πρέπει να βγαίνει κάπως. Είναι ο σωλήνας που επιτρέπει στο δωμάτιο να αποφεύγει τον καπνό. Με σωστά τοποθετημένο σωλήνα προϊόντων καύσης, το ξύλο δεν ακούγεται στο δωμάτιο. Επιπλέον, αξίζει να θυμόμαστε ότι ο καπνός μπορεί να προκαλέσει δηλητηρίαση του σώματος, κατά συνέπεια, κατά την κατασκευή της καμινάδας, είναι απαραίτητο να τηρούν ακριβώς τους τεχνολογικούς κανόνες της εγκατάστασης?
 • Μια ειδική σήραγγα, παρέχοντας την ευκαιρία για τη θέρμανση του δωματίου, για παράδειγμα, στην αίθουσα αναμονής. Αυτό το στοιχείο σας επιτρέπει να τοποθετήσετε το φούρνο σε οποιαδήποτε βολική θέση στο λουτρό, γιατί αυτό είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε, γι 'αυτό θα πρέπει να είναι άνετα σε όλα?
Η σόμπα από μέταλλο είναι εύκολη στην εγκατάσταση

Η σόμπα από μέταλλο είναι εύκολη στην εγκατάσταση

Ένα ευρύχωρο ατμόλουτρο με ρωσικό μπάνιο με σόμπα ξύλου

Ένα ευρύχωρο ατμόλουτρο με ρωσικό μπάνιο με σόμπα ξύλου

Σόμπα ξύλου με δεξαμενή νερού που βρίσκεται στο πλάι

Σόμπα ξύλου με δεξαμενή νερού που βρίσκεται στο πλάι

 • εναλλάκτη θερμότητας, ο οποίος θερμαίνει το νερό κατά τη θέρμανση του κλιβάνου. Επιπλέον, ολόκληρο το δωμάτιο θερμαίνεται με τη βοήθεια ενός εναλλάκτη θερμότητας. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στον φούρνο.
 • τζάκι - μια δεξαμενή στην οποία τοποθετείται το ξύλο και λαμβάνει χώρα η διαδικασία της καύσης. Μπορεί να τοποθετηθεί τόσο στο κάτω μέρος του προϊόντος όσο και στην κορυφή. Όλα εξαρτώνται από τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του κλιβάνου στο ξύλο.
 • κουτί τέφρας για τη συλλογή αποβλήτων.

Οι φούρνοι για σάουνα σε ξύλο με δεξαμενή παρέχουν μια άνετη θερμοκρασία στο δωμάτιο, ενώ παράλληλα θερμαίνουν το νερό. Για σήμερα, αυτό είναι την πιο κερδοφόρα επιλογή για θέρμανση σάουνες, η οποία είναι πολύ δημοφιλής, επειδή οι φούρνοι καύσης ξύλου δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, είναι φιλικές προς το περιβάλλον.

Φούρνος-kamyanka σε μια μικρή σάουνα με παράθυρα

Φούρνος-kamyanka σε μια μικρή σάουνα με παράθυρα

Ξυλόφουρνο με καμινάδα στη σάουνα

Ξυλόφουρνο με καμινάδα στη σάουνα

Τρόπος λειτουργίας του προϊόντος

Η σόμπα για τη σάουνα στο ξύλο με τη δεξαμενή λειτουργεί με μια συγκεκριμένη αρχή. Τα καυσόξυλα συσσωρεύονται στο τζάκι. Όταν καίγονται, ο εξοπλισμός θερμαίνεται. Τα τοιχώματα του κλιβάνου είναι κατασκευασμένα από υλικό που έχει υψηλή θερμική αγωγιμότητα. Με τη δαπάνη τους, το δωμάτιο θερμαίνεται γρήγορα. Αξίζει να θυμηθούμε ότι η υψηλή θερμοκρασία σε ένα λουτρό χωρίς συνεχή συντήρηση της διαδικασίας καύσης παραμένει για μικρό χρονικό διάστημα. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να προσθέσετε καυσόξυλα όλη την ώρα όταν χρησιμοποιείτε σάουνα.

Λόγω του ίδιου του κλιβάνου, η σόμπα θερμαίνεται με νερό. Πέτρες για μπάνιο, τοποθετούνται με έναν ειδικό τρόπο, συμβάλλουν σε μεγαλύτερη διατήρηση της θερμοκρασίας, επειδή απορροφούν τη θερμότητα και στη συνέχεια αργά την απομακρύνουν. Σωστή εγκατάσταση φούρνου με μια δεξαμενή σας επιτρέπει να θερμαίνετε γρήγορα το δωμάτιο σε μια άνετη θερμοκρασία. Κατά την περίοδο αδράνειας, δεν είναι απαραίτητο να θερμανθεί.

Μοντέρνο ατμόλουτρο με ανοιχτή εστία ξύλου

Μοντέρνο ατμόλουτρο με ανοιχτή εστία ξύλου

Σάουνα για ένα διαμέρισμα με σόμπα ξύλου

Σάουνα για ένα διαμέρισμα με σόμπα ξύλου

Τύποι καμίνων

Υπάρχουν τύπους κλιβάνων σε ξύλο:

 • από μέταλλο υψηλής ποιότητας. Σήμερα μπορείτε να αγοράσετε μια σόμπα από μια ποικιλία κραμάτων. Ένα ευρύ φάσμα προϊόντων είναι διαθέσιμο για επιλογή. Υπάρχει επίσης μια επιλογή πυρκαγιάς κατά σχήμα. Οι σύγχρονες παραλλαγές στο ξύλο μπορούν να είναι τετράγωνες ή ορθογώνιες, αποτελούνται από χυτοσίδηρο ή χάλυβα. Αλλά σε κάθε περίπτωση, προτιμήστε τα ποιοτικά προϊόντα. Οι μεταλλικοί κλίβανοι έχουν πολλά πλεονεκτήματα: αποδεκτό κόστος του προϊόντος, απλή εγκατάσταση της συσκευής, ταχύτητα θέρμανσης του μπάνιου.

Η εγκατάσταση του κλιβάνου δεν χρειάζεται ισχυρή βάση. Η σόμπα καύσης ξύλου τοποθετείται πολύ γρήγορα και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Το κύριο μειονέκτημα είναι η ταχεία ψύξη. Επίσης, αξίζει να θυμόμαστε ότι ένας φούρνος με ξύλα είναι ασταθής σε διακυμάνσεις της θερμοκρασίας.

Μια μικρή σόμπα ξύλου με μια δεξαμενή, που βρίσκεται στη γωνία του ατμού

Μια μικρή σόμπα ξύλου με μια δεξαμενή, που βρίσκεται στη γωνία του ατμού

Μεταλλικός φούρνος με χυτοσίδηρο σε ευρύχωρη μεγάλη θέρμη

Μεταλλικός φούρνος με χυτοσίδηρο σε ευρύχωρη μεγάλη θέρμη

Ένα ζεστό ατμόλουτρο με μεταλλικό φούρνο και μικρό παράθυρο

Ένα ζεστό ατμόλουτρο με μεταλλικό φούρνο και μικρό παράθυρο

 • που εκτείνονται από τούβλα. Τα προϊόντα αυτά έχουν όμορφη εμφάνιση. Αλλά αυτή η κεφαλαιακή διάρθρωση απαιτεί μια σταθερή βάση. Το πλεονέκτημα ενός φούρνου από τούβλα σε ξύλο είναι η ικανότητα να διατηρείται η θερμοκρασία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ένας τέτοιος φούρνος θα δημιουργήσει μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο μπάνιο, αλλά θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να εργαστούμε για τη δημιουργία του. Επιπλέον, οι κλίβανοι αυτοί είναι τοποθετημένοι αυτή τη στιγμή κατασκευή κτιρίωνΕίμαι. Έτσι, αν προτιμάτε φούρνους τούβλο, πρέπει να ανησυχείτε για την κατασκευή τους εκ των προτέρων.

Μεταλλικοί φούρνοι για ξύλινα σπίτια αγορά είναι πολύ απλή. Στην αγορά δόθηκε τεράστια ποικιλία προϊόντων. Είναι πολύ σημαντικό να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Μπάνιο με ξυλόσομπα φούρνο με πέτρα

Μπάνιο με σόμπα ξύλου, με πέτρινη επένδυση

Ξύλινη κουζίνα είναι χτισμένη στον τοίχο του ατμού

Μια σόμπα ξύλου που χτίστηκε στον τοίχο του ατμού

Επιλογή κουζίνας ξύλου με δεξαμενή για μπάνιο

Πριν αγοράσετε μια σόμπα για μπάνιο, πρέπει να προσδιορίσετε:

 • τις διαστάσεις της δομής, οι οποίες πρέπει να θερμαίνονται, επειδή ένα σωστά επιλεγμένο προϊόν εκτελεί τα καθήκοντά του άψογα. Ταυτόχρονα, ακόμη και ένας μικρός λανθασμένος υπολογισμός μπορεί να οδηγήσει στα πιο απροσδόκητα αποτελέσματα: ο χώρος δεν μπορεί να θερμανθεί στην επιθυμητή θερμοκρασία, ή το αντίθετο. Αλλά σε κάθε περίπτωση θα είναι άβολο να είσαι σε αυτό.
 • το είδος του φούρνου, το οποίο θα ικανοποιεί μεμονωμένες απαιτήσεις και επιθυμίες. Η επιλογή της εστίας εξαρτάται από τον τύπο του λουτρού: για Φινλανδική σάουνα ένα προϊόν με υψηλή θερμαντική ικανότητα είναι κατάλληλο, επειδή μια τέτοια συσκευή θα παρέχει μια άνετη θερμοκρασία ξηρού αέρα. Για μια κλασική ρωσική σάουνα, θα χρειαστείτε ένα ειδικό προϊόν που σας δίνει ζεστή θερμότητα. Φινλανδικές σόμπες για σάουνα σε ξύλο ή ξύλο Κλασική ρωσική - αυτό είναι μια εξατομικευμένη επιλογή, η οποία εξαρτάται από τον τύπο της δομής και το επιθυμητό αποτέλεσμα.
 • εσωτερική διακόσμηση και διακόσμηση του μπάνιου. Αξίζει να θυμηθείτε ότι όλα στο λουτρό πρέπει να δημιουργούν αρμονία. Γι 'αυτό πρέπει να επιλέξετε ένα φούρνο που ταιριάζει απόλυτα στο σχεδιασμό της σάουνας?
Μια μικρή σάουνα με σόμπα και δύο πόρτες

Μια μικρή σάουνα με σόμπα και δύο πόρτες

Ξυλόφουρνος, κεραμικά πλακίδια

Ξυλόφουρνος, κεραμικά πλακίδια

 • αν η εγγύηση παρέχει στον πωλητή των αγαθών. Αφού έχετε αποφασίσει για τον τύπο, θα πρέπει να βρείτε μια υπεύθυνη εταιρεία που παρέχει ένα πιστοποιητικό και μια εγγύηση για το προϊόν. Επίσης, ο πωλητής πρέπει να παρέχει τεχνικές προδιαγραφές. Η ιδανική επιλογή είναι εάν το κατάστημα παρέχει βοήθεια στην επιλογή των προϊόντων. Η εξειδικευμένη βοήθεια για την αγορά μπορεί να προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση: επιλέγετε το σωστό προϊόν που θα διαρκέσει πολύ καιρό.
 • πόσα χρήματα μπορείτε να ξοδέψετε για την οικοδόμηση ενός λουτρού. Αυτή η στιγμή είναι πολύ σημαντική, καθώς στην αγορά υπάρχουν πολλά διαφορετικά μοντέλα διαθέσιμα για επιλογή, τα οποία διαφέρουν όχι μόνο από λειτουργικότητα και τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά και από την τιμή.

Απλές συμβουλές θα σας πει πώς να επιλέξετε μια σόμπα για μια σάουνα στο ξύλο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις συμβουλές των πωλητών ή του κατασκευαστή. Η κατάλληλη βοήθεια στην επιλογή σύγχρονων και λειτουργικών προϊόντων δεν θα βλάψει ποτέ, γιατί ο οδηγός θα βοηθήσει όχι μόνο να επιλέξει το σωστό μοντέλο αλλά και να ελέγξει ότι ο φούρνος είναι κατάλληλος για την χωρητικότητα του δωματίου. Για παράδειγμα, ένα μικρό τζάκι που είναι εγκατεστημένο σε ένα μεγάλο δωμάτιο δεν το θερμαίνει στην απαιτούμενη θερμοκρασία.

Πολυτελές μεγάλο ατμόλουτρο με πανοραμικά παράθυρα και φούρνο με καμινάδα

Πολυτελές μεγάλο ατμόλουτρο με πανοραμικά παράθυρα και φούρνο με καμινάδα

Μια μικρή κομψή σάουνα με τζάκι

Μια μικρή κομψή σάουνα με τζάκι

Φούρνοι για σάουνες σε καυσόξυλα με δεξαμενή: πλεονεκτήματα των καμίνων σε ξύλο

Οι φούρνοι για σάουνα σε ξύλο με δεξαμενή έχουν πολλά πλεονεκτήματα:

 • οικονομικά αποδοτικά προϊόντα. Η τιμή του καυσόξυλου είναι πολύ χαμηλότερη από, για παράδειγμα, την ηλεκτρική ενέργεια. Ξύλινα λουτρά σας επιτρέπουν να αποθηκεύετε σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό όταν αγοράζετε το υλικό.
 • ανθεκτικό στην υγρασία. Οι φούρνοι με καυσόξυλα, από μέταλλο, έχουν αξιόπιστη προστασία. Οι πέτρες μπορούν να χυθούν με ασφάλεια με νερό και μην ανησυχείτε ότι θα υπάρξει βραχυκύκλωμα που θα συμβεί όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές επιλογές.
 • Ο μοναδικός σχεδιασμός των σύγχρονων προϊόντων μας επιτρέπει να ετοιμάζουμε ένα λουτρό για χρήση στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Ο φούρνος θερμαίνεται για 30 λεπτά, δημιουργώντας άνεση στο δωμάτιο.
 • ακόμη και οι μικρές κάμινοι μπορούν να ζεσταίνουν τέλεια ένα δωμάτιο ατμόλουτρο. Γρήγορα θερμαίνουν το νερό, φέρνοντάς το σε μια άνετη θερμοκρασία.
 • δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και ένα υπέροχο μικροκλίμα. Ένα δέντρο είναι ένα φυσικό υλικό και όταν καίγεται, απελευθερώνεται φυσική ενέργεια που έχει ευεργετική επίδραση στο ανθρώπινο σώμα.
Σόμπα από χυτοσίδηρο για μπάνιο

Σόμπα από χυτοσίδηρο για μπάνιο

Μεταλλική σόμπα ξύλου με δεξαμενή χυτοσιδήρου

Μεταλλική σόμπα ξύλου με δεξαμενή χυτοσιδήρου

Μικρή ατμόλουτρο με μια μικρή κουζίνα-kamyanka

Μικρή ατμόλουτρο με μια μικρή κουζίνα-kamyanka

 • Η σάουνα, εξοπλισμένη με σόμπα ξύλου, μπορεί να κατασκευαστεί οπουδήποτε. Αυτή η συσκευή λειτουργεί αυτόνομα. Είναι ανεξάρτητο από την ηλεκτρική παροχή.
 • Εύκολη εγκατάσταση που δεν απαιτεί ειδικό εξοπλισμό για εγκατάσταση. Ο φούρνος καύσης ξύλου μπορεί να εγκατασταθεί στον συντομότερο δυνατό χρόνο.

Σήμερα, είναι δυνατό να δημιουργηθούν φούρνοι για ξύλινα λουτρά με δικά τους χέρια, αλλά αυτό το είδος εργασίας απαιτεί ειδικές γνώσεις. Επιπλέον, θα χρειαστείτε ένα εργαλείο. Μια εξαιρετική εναλλακτική λύση σε τέτοιους φούρνους είναι τα τελικά προϊόντα από τον κατασκευαστή, παρέχοντας ένα ζεστό δωμάτιο με χαμηλότερο κόστος. Τα μοντέρνα προϊόντα έχουν όμορφη εμφάνιση, είναι ιδανικά για κάθε διακόσμηση του δωματίου.

Ξύλινες σόμπες για το μπάνιο από τον κατασκευαστή - η καλύτερη επιλογή για αγορά

Μια εξαιρετική επιλογή αγοράς για σήμερα είναι η αγορά μιας σόμπας ξύλου για σάουνα απευθείας από τον κατασκευαστή. Η εταιρεία που παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα είναι σε θέση να εκπλήξει με την ποικιλία των σχεδίων και τη μεγάλη λειτουργικότητα τους. Υπάρχει πάντα εγγύηση για τέτοιους κλιβάνους. Έχουν υψηλή απόδοση, αξιοπιστία και μακροζωία. Επιπλέον, ο κατασκευαστής μπορεί πάντα να υποβάλει αιτήσεις για δυσαρέσκεια με τα εμπορεύματα. Ωστόσο, αυτό συμβαίνει πολύ σπάνια, επειδή ο κατασκευαστής παρέχει μια πραγματική περιγραφή των προϊόντων τους, βοηθά να κάνει τη σωστή επιλογή.

Φούρνος-θερμαντήρας Teplodar

Φούρνος-θερμαντήρας Teplodar

Φούρνος για σάουνα και σάουνα Siesta

Φούρνος για σάουνα και σάουνα Siesta

Ξυριστική σόμπα Rainbow

Ξυριστική σόμπα Rainbow

Αξίζει να θυμηθούμε ότι κάθε είδος μεταλλικού φούρνου για μπάνιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να τα καταλάβεις. Οι ειδικοί υψηλού επιπέδου θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε και να επιλέξετε ένα τέτοιο προϊόν, το οποίο θα είναι κατάλληλο για τεχνικούς δείκτες, εξωτερικό σχεδιασμό και λειτουργικότητα με τον καλύτερο τρόπο. Φούρνοι για λουτρά από χυτοσίδηρο σε καυσόξυλα, από μοναδικά έργα, θα διαρκέσει πολύ καιρό. Έχουν υψηλά χαρακτηριστικά χρήσης. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες επιλογές αγοράς.

Σόμπα Μπάρμ με δεξαμενή με αρθρωτή βάση

Σόμπα Μπάρμ με δεξαμενή με αρθρωτή βάση

Ξυλόσομπα για σάουνα Harvia

Ξυλόσομπα για σάουνα Harvia

Φούρνοι για σάουνα σε ξύλο με δεξαμενή: φούρνος μπάνιου με δεξαμενή νερού Kastor

Φούρνος μπάνιου με δεξαμενή νερού Kastor

Εγκατάσταση σόμπα σάουνας

Εγκατάσταση ενός σύγχρονου φούρνου για μπάνιο είναι πολύ απλή, αλλά πρέπει να γίνει σωστά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι εμπειρογνώμονες συνιστούν ότι κατά την εγκατάσταση του προϊόντος, χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες των επαγγελματιών πλοιάρχων. Με αυτήν την εγκατάσταση, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη λανθασμένη διάταξη των στοιχείων της δομής. Ο ειδικός όχι μόνο θα εγκαταστήσει σωστά το φούρνο αλλά και θα λάβει υπόψη τις επιθυμίες σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα μόνοι σας.

Εγκατάσταση σόμπας σόμπας και καμινάδα

Εγκατάσταση σόμπας σόμπας και καμινάδα

Το σχέδιο της συσκευής μιας καμινάδας για μπάνιο

Το σχέδιο της συσκευής μιας καμινάδας για μπάνιο

Ο πλοίαρχος θα έρθει στην πρόκληση και θα κάνει όλη τη φυσική δουλειά, έχοντας εγκαταστήσει σωστά το φούρνο σε ξύλο, και θα πρέπει μόνο να απολαύσετε την άψογη δουλειά της. Οι φούρνοι για ρωσική σάουνα με καυσόξυλα, που κατασκευάζονται με σύγχρονη τεχνολογία, συναρμολογούνται σχετικά γρήγορα. Έχουν υψηλή λειτουργικότητα και μπορούν να αντεπεξέλθουν στην εργασία τέλεια - ζεστάνουν το λουτρό σε μια άνετη θερμοκρασία, δημιουργούν ένα ευεργετικό σώμα για το σώμα.

Φούρνοι για λουτρά σε καυσόξυλα μακράς καύσης - αυτό είναι μια τέλεια καινοτομία. Το μυστικό τους έγκειται στην τοποθέτηση υλικού, το οποίο τροφοδοτείται σταδιακά στον κλίβανο. Όταν χρησιμοποιείτε αυτό το είδος προϊόντος, δεν υπάρχει ανάγκη να τοποθετείτε συνεχώς καυσόξυλα και να βεβαιώνεστε ότι δεν εξαντλούνται εντελώς.

Το σχέδιο εγκατάστασης μιας δεξαμενής για το νερό σε ένα λουτρό

Το σχέδιο εγκατάστασης μιας δεξαμενής για το νερό σε ένα λουτρό

Το σχέδιο της επένδυσης μιας σόμπα με τούβλο

Το σχέδιο της επένδυσης μιας σόμπα με τούβλο

Η σόμπα καύσης ξύλου είναι ένα αναπόφευκτο χαρακτηριστικό μοντέρνο μπάνιο. Δημιουργεί ένα ειδικό μικροκλίμα στο δωμάτιο, σας επιτρέπει να απολαμβάνετε άνετη ζεστασιά. Για να θερμάνετε ένα λουτρό και άφθονο ατμό - αυτό μπορεί να πάψει να είναι ένα όνειρο. Συνειδητοποιήστε τις επιθυμίες τους τόσο εύκολα, και οι σύγχρονες συσκευές μπορούν να σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό - φούρνοι για σάουνα σε ξύλο. Έτσι οικοδομήστε ένα λουτρό, εγκαταστήστε μια σόμπα και απολαύστε ανελέητες αισθήσεις!

Φούρνοι για σάουνα σε ξύλο με δεξαμενή: 60 + τις πιο λειτουργικές και προσεγμένες εφαρμογές

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 50 = 52