Εσωτερικό σε μοντέρνο στιλ

Εσωτερικό σε μοντέρνο στιλ

Από άλλες κατασκευές πόρτας Οι βασιλικές πόρτες διαφέρουν στο σχεδιασμό τους, γεγονός που έχει ορισμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να καταλάβετε τι είδους προϊόν είναι και ποια είναι τα χαρακτηριστικά του.

 • Αυτοκρατορικές πόρτες - αυτό είναι ένα είδος πλαισίου από τις εγκάρσιες ράβδους που είναι προσαρτημένες στα πλαϊνά ράφια. Είναι γεμάτο με διάφορα βοηθητικά υλικά. Ο αριθμός των ράβδων είναι συνήθως τρία ή περισσότερα. Παρέχουν τη δομή με ακαμψία.

Περιεχόμενα:

 • Χαρακτηριστικά σχεδιασμού
 • Υλικά
 • Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των προϊόντων
 • Περιγραφή της τεχνολογίας κατασκευής
Κομψή πόρτα εσωτερικού χώρου

Κομψή πόρτα εσωτερικού χώρου

Χαρακτηριστικά σχεδιασμού

 • Τα καλύμματα των θυρών είναι μια βελτιωμένη έκδοση με επένδυση. Η διάρκεια ζωής είναι πολύ μεγαλύτερη, καθώς τα ένθετα έχουν μεγαλύτερο πάχος.
Η τέλεια λύση για ένα φωτεινό σαλόνι

Η τέλεια λύση για ένα φωτεινό σαλόνι

Δώστε προσοχή! Χάρη στην αρθρωτή συναρμολόγηση, τα εξαρτήματα είναι εύκολο να αλλάξουν αν είναι κατεστραμμένα. Είναι σαν στον κατασκευαστή: μπορείτε να βγάλετε και να αντικαταστήσετε οποιοδήποτε στοιχείο.

Τα υλικά που θα απαιτηθούν για την κατασκευή

Δεν υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις για την πλήρωση και το φινίρισμα, το κυριότερο είναι να δημιουργήσετε ένα σταθερό και ομοιόμορφο πλαίσιο. Εάν συνδυάσετε πολλά υλικά, μπορείτε να πάρετε μια έλλειψη αρμών στο φινίρισμα, και αυτό θα παρατείνει τη διάρκεια ζωής του τελικού προϊόντος.

 • Για μια σταθερή βάση για την κατασκευή του πλαισίου, οι πόρτες στην παραγωγή χρησιμοποιούνται συχνότερα ξύλινη βελανιδιά. Σε δημοσιονομικές εκδόσεις, το υλικό αυτό αντικαθίσταται από πεύκο ή λειχήνες, που είναι λίγο πιο ακριβό, αλλά ισχυρότερο.
 • Για μερικά μοντέλα υψηλής ποιότητας ισχύουν μερικές φορές πολύτιμα είδη ξύλου, Σε αυτή την περίπτωση, το φύλλο πόρτας είναι από φυσικό ξύλο.
Κομψό μοντέλο στο σκοτεινό ξύλο

Κομψό μοντέλο στο σκοτεινό ξύλο

 • Για τη βάση, MDF, Μόνο το πάχος του πρέπει να επαρκεί για την αντοχή του τελικού προϊόντος.
 • Για τα εσωτερικά μέρη, χρησιμοποιείται συνήθως ξύλο ή MDF, το πάχος μπορεί να είναι μικρότερο ή ίδιο με το υλικό σκελετού. Αυτό θα επηρεάσει το σχεδιασμό του τελικού προϊόντος.
Αίθουσα σε παστέλ χρώματα

Αίθουσα σε παστέλ χρώματα

Επιλογή με παγωμένο γυαλί

Επιλογή με παγωμένο γυαλί

Για τη σημείωση! Μπορείτε να εξετάσετε μοντέλα με γυάλινα ένθετα, θα δοθεί η ευκολία στην κατασκευή. Δεν είναι απαραίτητο να ληφθεί ένα διαφανές γυαλί: μπορεί να είναι χαραγμένο, χρωματισμένο ή να χρησιμοποιηθεί ως έμπλαστρο στην επιφάνεια.

Τα γυάλινα ένθετα προσδίδουν κομψότητα

Κομψά ένθετα από γυαλί

Για τους λάτρεις των αυστηρών σχεδίων

Για τους λάτρεις των αυστηρών σχεδίων

Για την επίστρωση στην πόρτα της πόρτας χρησιμοποιούνται διάφορα υλικά φινιρίσματος. Έρχονται σε μια ποικιλία από υφές και χρώματα. Στην πώληση υπάρχουν μοντέλα από:

 1. καπλαμά.
 2. πλαστικό;
 3. laminate.
 4. οικολογική οθόνη.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των προϊόντων

Οι βασιλικές πόρτες είναι δημοφιλείς επιλογές για εσωτερικές ομάδες εισόδου. Αυτή η δημοτικότητα προσφέρει πολλά αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα των προϊόντων. Περιλαμβάνουν τα εξής:

Πλεονεκτήματα Μειονεκτήματα
Η δομή του πλαισίου είναι ανθεκτική και έχει αυξημένη αξιοπιστία. Εξασφαλίζει τη σταθερότητα ολόκληρου του φύλλου πόρτας, ανεξάρτητα από το υλικό πλήρωσης του. Όσο περισσότερο χρησιμοποιούνται οι πλευρικές νευρώσεις από το μπαρ, τόσο πιο αξιόπιστος γίνεται ο σχεδιασμός Χαμηλό επίπεδο ασφάλειας. Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την μπροστινή πόρτα
Οι μονάδες καθιστούν δυνατή την αποσυναρμολόγηση και τη συναρμολόγηση του προϊόντος χωρίς να καταστραφεί η διακόσμηση. Αυτό βοηθά στην αντικατάσταση των φθαρμένων εξαρτημάτων ή στην πλήρη αλλαγή του εξωτερικού σχεδιασμού της πόρτας Ένα άλλο μειονέκτημα είναι το μεγάλο βάρος στην περίπτωση της χρήσης μαζικών στοιχείων στην κατασκευή ή ενός μεγάλου αριθμού εγκάρσιων ράβδων
Λόγω του ότι δεν υπάρχουν αρμοί στην άκρη, τα δομικά μέρη προστατεύονται από εξωτερικές επιδράσεις - αυτό επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των προϊόντων. Η τεχνολογία παραγωγής επιτρέπει την παραγωγή της επένδυσης και των άκρων του φύλλου πόρτας χωρίς ραφές
Τα Imperial προϊόντα μπορούν να αντιμετωπίσουν καλά τις διαφορές θερμοκρασίας και να μην υποστούν διακυμάνσεις στην πυκνότητα των υλικών όταν αλλάζει το καθεστώς
Ανθεκτικά προϊόντα και να αλλάξετε το επίπεδο υγρασίας στο δωμάτιο. Το προστατευτικό φινίρισμα δεν επιτρέπει την είσοδο υγρασίας στις αρθρώσεις του προϊόντος
Αισθητική εμφάνιση. Στην αγορά μπορείτε να βρείτε διάφορες επιλογές σχεδιασμού, είναι επίσης δυνατό να αλλάξετε το προϊόν εν όλω ή εν μέρει, εάν είναι απαραίτητο

Περιγραφή της τεχνολογίας κατασκευής

Τα προϊόντα αυτά παράγονται με τη μέθοδο επένδυση, αλλά η τεχνολογία έχει κάποιες διαφορές.

 • Πρώτον, η άκρη γίνεται χωρίς ραφή, έτσι ώστε τα μέρη του υφάσματος να έχουν μια προστατευτική επίστρωση σε όλες τις πλευρές, η οποία ταυτόχρονα χρησιμεύει ως διακόσμηση.
 • Δεύτερον, η βάση του τελικού προϊόντος είναι ένα πλαίσιο κατασκευασμένο από εγκάρσιες νευρώσεις και στήλες. Με την αρχή της οριζόντιας πλήρωσης γεμίζει.

Για τη σημείωση! Μερικές φορές γίνεται μια βοηθητική κάθετη, εάν η λεπίδα είναι πολύ μεγάλη.

Σχέδιο κατασκευής πόρτας

Σχέδιο κατασκευής πόρτας

 • Τρίτον, κατά την κατασκευή εξαρτημάτων, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τη γεωμετρία, διαφορετικά θα υπάρξουν κενά και αποκλίσεις κατά τη συναρμολόγηση των εξαρτημάτων. Η πόρτα που κατασκευάστηκε ποιοτικά θα έχει μακρά επιχειρησιακή ζωή.
Η βασιλική πόρτα σε μια περικοπή

Η βασιλική πόρτα σε μια περικοπή

Γεγονός! Ένα σημαντικό πλεονέκτημα αυτού του σχεδιασμού είναι η δυνατότητα αλλαγής του σχεδιασμού. Εάν ενημερώσατε το εσωτερικό και η πόρτα δεν ταιριάζει πλέον στη λύση στυλ σας, μπορείτε να την αλλάξετε τελείως ή να διαχωρίσετε τμήματα.

Βασικές εσωτερικές πόρτες: χαρακτηριστικά κατασκευών και μοντέλα 60+ στο εσωτερικό

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 57 = 63