Οι καρέκλες είναι ρυθμιζόμενες σε ύψος σε ένα δωμάτιο με μαριναρισμένα μοτίβα

Ρυθμιζόμενες από ύψος καρέκλες σε ένα κλασικό δωμάτιο με σκούρο μπλε πινελιές

Ρυθμιζόμενη για ύψος σκαμνί για τον σπουδαστή είναι μια επένδυση στην υγεία του παιδιού σας για τα επόμενα χρόνια. Οργάνωση του χώρου εργασίας του φοιτητή - ένα δύσκολο έργο, πάνω από τη λύση των οποίων οι γονείς σπάζουν τα κεφάλια τους σε όλο τον κόσμο. Και αυτό δεν προκαλεί έκπληξη. Εξάλλου, πόσο καλά επιλέγονται τα έπιπλα εξαρτάται από την παραγωγικότητα της εργασίας του παιδιού, την επιθυμία του να μάθει και φυσικά την υγεία και την ευημερία. Είναι τόσο σημαντικό να εξασφαλίζετε ότι το παιδί κάθεται επίπεδη και η σπονδυλική του στήλη είναι στη σωστή θέση. Αγοράζοντας σχολικά έπιπλα, Προτεραιότητα δεν πρέπει να δοθεί στην εμφάνισή της, αλλά στη λειτουργικότητα, την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα. Ξεχωριστά, πρέπει να λάβετε υπόψη το γεγονός ότι το παιδί σας θα αυξηθεί και σύμφωνα με αυτή τη διαδικασία, το μέγεθος των επίπλων που χρησιμοποιούνται θα πρέπει να αλλάξει. Επομένως, για να μην αποκτάτε συνεχώς νέα έπιπλα, θα πρέπει να αγοράσετε αντικείμενα με ρυθμιζόμενο ύψος. Όλα αυτά τα κριτήρια ισχύουν για τις καρέκλες των μαθητών.

 • Κριτήρια επιλογής καρέκλας για φοιτητή
 • Ποιο υλικό πρέπει να επιλέξετε
 • Ορθοπεδικές καρέκλες και τα πλεονεκτήματά τους
 • Σχεδιασμός καρέκλες
 • Καρέκλες-μετασχηματιστές
 • Η σωστή στάση του μωρού και του μηχανισμού της καρέκλας
 • Άλλες απαιτήσεις για σωστή στάση του σώματος
 • Καινοτομίες στον κλάδο
 • Επιλέγοντας μια καρέκλα για τάξεις ηλεκτρονικών υπολογιστών
Ξύλινη καρέκλα ρυθμιζόμενη σε ύψος στους τροχούς

Ξύλινη καρέκλα, ρυθμιζόμενη σε ύψος, σε τροχούς

Μαλακή καρέκλα με ρυθμιζόμενο πόδι από χάλυβα στο εσωτερικό του φοιτητικού δωματίου

Μαλακή καρέκλα με ρυθμιζόμενο πόδι από χάλυβα στο εσωτερικό του φοιτητικού δωματίου

Ροζ καρέκλα για μαθητή γυμνασίου με ρύθμιση ύψους τοποθετημένη κάτω από το κάθισμα

Ροζ καρέκλα για μαθητή γυμνασίου με ρύθμιση ύψους τοποθετημένη κάτω από το κάθισμα

Κριτήρια επιλογής καρέκλας για φοιτητή

Από τη σωστή επιλογή καρέκλας εξαρτάται από τη στάση του σώματος και την υγεία του μαθητή, γι 'αυτό το θέμα θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή. Μετά από όλα, το παιδί δεν μπορεί να σωθεί. Έτσι, για να αποφευχθεί η ανάπτυξη πολλών επιπλοκών με τη στάση του σώματος είναι πολύ ευκολότερη (και φθηνότερη) από τότε για την εξάλειψή τους.

Καρέκλα σε κλασικό σχέδιο για μαθητές

Καρέκλα σε κλασικό σχέδιο για μαθητές

Επομένως, δώστε προσοχή στις καρέκλες που είναι εργονομικά σχεδιασμένες. Σας επιτρέπει να διασφαλίσετε τη σωστή θέση του παιδιού στο τραπέζι. Αυτές οι καρέκλες μπορούν ακόμα να ονομαστούν "έξυπνες", καθώς παρακολουθούν την ομαλή στάση του παιδιού και μεγαλώνουν μαζί του. Επομένως, μόλις επενδύσετε σε αυτή την καρέκλα, θα δώσετε στο παιδί σας ένα άνετο και άνετο χώρο εργασίας για τα επόμενα χρόνια. Ως εκ τούτου, πριν πάτε στο κατάστημα για μια αγορά, θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τα κύρια χαρακτηριστικά που πρέπει να δώσετε προσοχή.

Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να ενδιαφέρεστε για το ερώτημα σε ποιο υλικό κατασκευάζεται η καρέκλα. Μπορεί το κάθισμα να ρυθμιστεί για ύψος, κλίση και βάθος. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην παρουσία υψηλής πλάτης. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να είναι σε θέση να αλλάξει τη θέση του. Δεν είναι η τελευταία σημαντική θέση στην επιλογή μιας καρέκλας είναι η διαθεσιμότητα πρόσθετων επιλογών, όπως:

 • ρόδες ·
 • υποβραχιόνια.
 • υποπόδιο.
Ιδανική καρέκλα για το παιδί: ψηλή πλάτη για σωστή στάση, υποβραχιόνια, πόδι με ρυθμιζόμενο ύψος και ρόδες

Ιδανική καρέκλα για το παιδί: ψηλή πλάτη για σωστή στάση, υποβραχιόνια, πόδι με ρυθμιζόμενο ύψος και ρόδες

Μια ποιοτική καρέκλα για έναν μαθητή πρέπει να έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • δύναμη;
 • αξιοπιστία ·
 • φιλική προς το περιβάλλον.

Μεταξύ άλλων, οι καρέκλες χωρίζονται ανάλογα με τον τύπο στήριξης: μπορούν να είναι σε ένα ή σε δύο και τέσσερα πόδια.

Λευκές καρέκλες με ρυθμιζόμενο ύψος στο εσωτερικό ενός φωτεινού παιδικού δωματίου

Λευκές καρέκλες με ρυθμιζόμενο ύψος στο εσωτερικό ενός φωτεινού παιδικού δωματίου

Ποιο υλικό πρέπει να επιλέξετε

Η σημασία της επιλογής του υλικού εξαρτάται από το γεγονός ότι η ανθεκτικότητα του προϊόντος και η ασφάλεια του παιδιού εξαρτώνται από αυτό. Επομένως, τα υλικά και οι αξιόπιστοι σύνδεσμοι είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την επιλογή μιας καρέκλας. Είναι σημαντικό το υλικό από το οποίο κατασκευάζεται η καρέκλα να είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Μέταλλο και δέντρο - τα κύρια υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή έπιπλα για παιδιά και εφήβους. Ταυτόχρονα, οι καρέκλες από φυσικό ξύλο διακρίνονται από υψηλότερη οικολογική συμβατότητα. Μην χάσετε τη δύναμή τους. Ο βαθμός αξιοπιστίας θα εξαρτηθεί από τον τύπο των ειδών δένδρων που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή ενός συγκεκριμένου μοντέλου. Η ποιότητα των εξαρτημάτων εξαρτήματα επηρεάζει επίσης τη δύναμη της καρέκλας. Μεταξύ των άλλων πλεονεκτημάτων των ξύλινων κατασκευών, μπορεί να σημειωθεί ότι είναι πιό ευχάριστα στην αφή από ότι οι κρύες μεταλλικές εκδόσεις. Ταυτόχρονα, οι μεταλλικές καρέκλες έχουν υψηλότερη λειτουργικότητα από τους ξύλινους "συναδέλφους" τους.

Ξύλινες καρέκλες με απαλά αφαιρούμενα καθίσματα - μια νέα τάση στο εσωτερικό

Ξύλινες καρέκλες με απαλά αφαιρούμενα καθίσματα - μια νέα τάση στο εσωτερικό

Αφού σταματήσατε την επιλογή, για παράδειγμα, στις μεταλλικές κατασκευές, θα πρέπει να αποφασίσετε σχετικά με το μοντέλο, το οποίο διαθέτει επίσης επαρκή αριθμό. Μπορεί να είναι σαν τα συνηθισμένα σκαμνιά χωρίς περιττές λεπτομέρειες, και πολυλειτουργικές ορθοπεδικές δομές ή ακόμα και καρέκλες για μαθητές, ρυθμιζόμενο ύψος.

Πλαστικά και μέταλλα - ένας συνδυασμός προϋπολογισμού για τη δημιουργία καρέκλας για μαθητές

Πλαστικά και μέταλλα - ένας συνδυασμός προϋπολογισμού για τη δημιουργία καρέκλας για μαθητές

Ορθοπεδικές καρέκλες και τα πλεονεκτήματά τους

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην καρέκλα του μαθητή, ρυθμιζόμενη σε ύψος, ορθοπεδική. Αυτά τα μοντέλα έχουν πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Έτσι, μερικές από αυτές σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε την πλάτη στην ανάπτυξη του μαθητή, που του επιτρέπει να καταλάβει τη σωστή θέση στο τραπέζι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν κάθεστε σε μια καρέκλα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το κάθισμα και η πλάτη μπορούν να κατασκευαστούν είτε με σκληρή είτε με μαλακή επιφάνεια. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να είναι συνηθισμένη ή να έχει ορθοπεδικό σχήμα. Για να δημιουργήσετε καρέκλες με σκληρή επιφάνεια, χρησιμοποιήστε ξύλο ή κόντρα πλακέ. Για να κάνετε το κάθισμα πιο μαλακό, χρησιμοποιήστε ένα μαλακτικό. Για να το κάνετε αυτό, τοποθετήστε ένα στρώμα αφρώδους ελαστικού ή κάποιο άλλο ανθεκτικό μαλακό υλικό μέσα στο κάθισμα. Τότε όλα είναι καλυμμένα με ένα πανί. Σήμερα στο οπλοστάσιο των κατασκευαστικών εταιρειών υπάρχει ένα ευρύ φάσμα ποικιλιών ταπετσαρίας υφάσματα για καρέκλες.

Το ορθοπεδικό σχήμα της καρέκλας επαναλαμβάνει τις στροφές του σώματος και διαμορφώνει τη σωστή στάση στο παιδί

Το ορθοπεδικό σχήμα της καρέκλας επαναλαμβάνει τις στροφές του σώματος και διαμορφώνει τη σωστή στάση στο παιδί

Κατά την επιλογή ενός υλικού, είναι σημαντικό να θεωρηθεί ότι μπορεί να καθαριστεί εύκολα.

Σχεδιασμός καρέκλες

Για έναν έφηβο, ο σχεδιασμός είναι επίσης σημαντικός. Αναθέστε αυτήν την ενδιαφέρουσα δραστηριότητα στο παιδί. Μετά από όλα, κανείς δεν τον γνωρίζει καλύτερα από τα γούστα και τις προτιμήσεις του. Ωστόσο, οι υπερβολικά υπερβολικές του επιθυμίες θα πρέπει να ελέγχονται: στην πραγματικότητα σήμερα θα απολαύσει τα κίτρινα σκαμνιά και αύριο θα τον ενοχλήσει - δεν θα αγοράσετε καινούργιο;

Συμβουλή: αν η καρέκλα είναι σαν το παιδί σας, τότε οι πιθανότητες ότι θα ασχοληθεί με την ευχαρίστηση, θα αυξηθούν σημαντικά. Ως εκ τούτου, εκτός από τα λειτουργικά χαρακτηριστικά, όταν επιλέγετε ένα σχέδιο, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε αυτή την πτυχή της σύγχρονης καρέκλας.

Λευκή πλαστική καρέκλα με ρυθμιζόμενο ύψος στο παιδικό δωμάτιο του αγοριού

Λευκή πλαστική καρέκλα με ρυθμιζόμενο ύψος στο παιδικό δωμάτιο του αγοριού

Καρέκλες-μετασχηματιστές

Μια καρέκλα για έναν μαθητή, ρυθμιζόμενο σε ύψος, είναι ίσως το βέλτιστο μοντέλο. Μετά από όλα, θα μεγαλώσει μαζί του και γι 'αυτό θα τον υπηρετήσει πολύ. Ως εκ τούτου, η επιλογή της καρέκλας είναι καλύτερο να πάει στο κατάστημα με το παιδί.

Συμβουλή: Αγοράστε μια καρέκλα για έναν μαθητή, ρυθμιζόμενο σε ύψος, είναι καλύτερο όχι στο διαδίκτυο, αλλά σε ένα πραγματικό κατάστημα. Μετά από όλα, εάν παραγγείλετε μια καρέκλα σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, το παιδί σας δεν θα μπορέσει να το δοκιμάσει να "χτυπάει", να αισθανθεί πόσο βολικό είναι γι 'αυτόν. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε το καταλληλότερο μοντέλο στο κατάστημα και να αγοράσετε μια ήδη δοκιμασμένη καρέκλα στο διαδίκτυο, εάν η τιμή είναι ελκυστική.

Ενδιαφέρουσες προσφορές μπορείτε να βρείτε στο Ikea, όπου οι καρέκλες για τον μαθητή, ρυθμιζόμενες σε ύψος, παρουσιάζονται σε ένα ευρύ φάσμα.

Μετασχηματιστής σκαμπός από το IKEA

Μετασχηματιστής σκαμπός από το IKEA "μεγαλώνει" με τα παιδιά

Αφήστε το παιδί σας να κανονίσει μια πραγματική "δοκιμαστική κίνηση" για την καρέκλα: θα καθίσει σε αυτό, fidget. Πόσο άνετα θα είναι μαζί του για αρκετές ώρες; Αυτό δεν σημαίνει ότι οι γονείς αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι ανενεργοί. Παρακολουθήστε πόσο σωστή είναι η στάση του σώματος σε αυτό το σημείο στον μαθητή, πόσο ευθεία και σταθερή κάθεται. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο βαθμό στον οποίο η καρέκλα μπορεί να προσαρμοστεί στο "master" της.

Αγοράζοντας μια παιδική καρέκλα, ρυθμιζόμενη σε ύψος, για τον σπουδαστή, επενδύετε στην υγεία του.

Η σωστή στάση του μωρού και του μηχανισμού της καρέκλας

Τα πόδια του μαθητή θα πρέπει να στέκονται σταθερά στο πάτωμα και μεταξύ των ποδιών και της γνάθου να σχηματίζουν μια ορθή γωνία. Η θέση των ποδιών μπορεί να ρυθμιστεί με τη βοήθεια του ειδικού μηχανισμού, που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το ύψος του καθίσματος για την ανάπτυξη του παιδιού.

Η σωστή οργάνωση του χώρου εργασίας του φοιτητή

Η σωστή οργάνωση του χώρου εργασίας του φοιτητή

Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές της κατασκευής ενός τέτοιου μηχανισμού. Έτσι, για παράδειγμα, ένα μοντέλο υποθέτει ότι το κάθισμα μπορεί να κινείται σταδιακά. Η στερέωση πραγματοποιείται μέσω αντίστοιχων ανοιγμάτων. Το βήμα της κίνησης του καθίσματος παρέχεται από την απόσταση μεταξύ αυτών των οπών. Αυτός ο τύπος κατασκευής χρησιμοποιείται κυρίως για ξύλινα μοντέλα. Σε αυτή την περίπτωση, τα μεταλλικά προϊόντα μπορούν να εξοπλιστούν με αυτό ή τον ακόλουθο μηχανισμό ρύθμισης.

Μια άλλη παραλλαγή του σχεδίου είναι ικανή να αλλάζει το μήκος του ποδιού απλά μετακινώντας το μέσα σφαγίου. Μερικές φορές ο μηχανισμός αυτός συμπληρώνεται με ειδικό μοχλό, με τον οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος του καθίσματος. Αυτό επιτυγχάνει την απείρως μεταβλητή λειτουργία του μηχανισμού.

Σχεδιασμός σκαμπό με ρυθμιζόμενο ύψος πόδι

Σχεδιασμός σκαμπό με ρυθμιζόμενο ύψος πόδι

Και οι δύο αυτοί μηχανισμοί είναι βολικοί. Ταυτόχρονα, ο βαθμός αξιοπιστίας τους εξαρτάται από την ποιότητα των συνδετήρων και του χρησιμοποιούμενου υλικού.

Άλλες απαιτήσεις για σωστή στάση του σώματος

Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις όπου ακόμη και όταν ρυθμίζεται ο μηχανισμός τα πόδια του παιδιού δεν φτάνουν στο πάτωμα. Σε αυτή την περίπτωση, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε το κατάλληλο στάση. Αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις είναι ευκολότερο να επιλέξετε μια καρέκλα με ένα ειδικό σταυρό που έχει ήδη τοποθετηθεί σε αυτό.

Ο ρόλος του υποπόδιου μπορεί να εκτελεστεί από το κάτω ράφι του τραπεζιού

Ο ρόλος του υποπόδιου μπορεί να εκτελεστεί από το κάτω ράφι του τραπεζιού

Είναι επίσης σημαντικό για το παιδί να παρέχει μια σωστή γωνία μεταξύ των γόνατων και της γνάθου. Αυτή η θέση μπορεί να προληφθεί με πολύ χαμηλή καρέκλα. Σε αυτή την περίπτωση, τα γόνατα είναι πολύ υψηλά, πράγμα που εμποδίζει την σωστή κυκλοφορία. Ως αποτέλεσμα, τα πόδια σας κουράζονται γρήγορα.

Υψηλή καρέκλα δημιουργεί επίσης ενοχλήσεις για το παιδί. Σε αυτή την περίπτωση, δεν υπάρχει στήριξη στα πόδια. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μπορείτε να προσαρμόσετε το κάθισμα. Για να συντονιστεί σωστά το βάθος του, είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί ότι τα γόνατα του μαθητή δεν αγγίζουν την πλευρά της καρέκλας.

Απλή καρέκλα με ρυθμιζόμενο ύψος καθίσματος χωρίς μπράτσα

Απλή καρέκλα με ρυθμιζόμενο ύψος καθίσματος χωρίς μπράτσα

Καινοτομίες στον κλάδο

Πρόσφατα, υπάρχουν όλες οι νέες παραλλαγές ρυθμιζόμενου ύψους τραπέζια και καρέκλες. Διακρίνονται όχι μόνο από τους ασυνήθιστους μηχανισμούς τους, αλλά και από τις αρχικές σχεδιαστικές λύσεις.

Έτσι, το μοντέλο καρέκλα-μετασχηματιστή Το "Kotokota" διακρίνεται από έναν αξιόπιστο και ανθεκτικό μηχανισμό. Και το υψηλό επίπεδο φιλικότητας προς το περιβάλλον υποδεικνύεται από το υλικό από το οποίο κατασκευάζεται. Αυτό είναι ένα φυσικό δέντρο. Αυτή η καρέκλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους πρώτους μήνες της ζωής. Και θα υπηρετήσει μέχρι την αποφοίτησή του. Είναι πραγματικά ένα έξυπνο σχέδιο που μπορεί να αναπτυχθεί με το παιδί σας. Αυτά τα χαρακτηριστικά παρέχονται από τα χαρακτηριστικά της ρύθμισης του μηχανισμού. Ως αποτέλεσμα, δημιουργείται η σωστή θέση της στάσης του παιδιού. Το μοντέλο είναι τόσο ισχυρό που μπορεί να αντέξει ακόμη και 100 κιλά.

Το μοντέλο παρέχει τη σωστή θέση του σώματος στην καρέκλα

Το μοντέλο παρέχει τη σωστή θέση του σώματος στην καρέκλα

Ένα άλλο σύγχρονο μοντέλο της καρέκλας-μετασχηματιστή - "smartstool" είναι ένα είδος του λεγόμενου μοντέλου γόνατος. Έχει μια κινητή βάση, η οποία επιτρέπει στο παιδί να πάρει οποιαδήποτε στάση. Η έμφαση δίνεται στην παροχή υποστήριξης για την άρθρωση του γόνατος, με αποτέλεσμα τα πόδια να μην είναι τόσο κουρασμένα. Αυτός ο σχεδιασμός παρέχει τη στήριξη του ποδιού σε ειδική βάση, με αποτέλεσμα η στάθμη της σπονδυλικής στήλης να είναι αυτόματη. Το μοντέλο επιτρέπει την εξασφάλιση ομοιόμορφης κατανομής πίεσης, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει υπερβολική τάση. Αυτό βοηθά στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, καθώς και στην ενίσχυση των μυών της πλάτης.

Κατανομή του σωματικού βάρους ενώ κάθεστε στο smartstool

Κατανομή του σωματικού βάρους ενώ κάθεστε στο smartstool

Καρέκλα για μαθητές ρυθμιζόμενου ύψους: επιλογή για μαθήματα στον υπολογιστή

Αγοράζοντας μια καρέκλα για έναν υπολογιστή, είναι επιθυμητό να επιλέξετε μια καθολική επιλογή, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλους τύπους εργασίας. Μια τέτοια γενική επιλογή μπορεί να είναι μια καρέκλα στους τροχούς. Σε αυτή την περίπτωση, το παιδί δεν θα χρειαστεί να αλλάξει τη θέση της σπονδυλικής στήλης, κάμπτοντας τη στάση του σώματος, σε μια προσπάθεια να γυρίσει από την επιφάνεια εργασίας στον υπολογιστή. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να οδηγείτε πιο κοντά στον υπολογιστή.

Καρέκλα υπολογιστών με μαλακό περίβλημα σε τυρκουάζ χρώμα

Καρέκλα υπολογιστών με μαλακό περίβλημα σε τυρκουάζ χρώμα

Συνήθως, το πίσω μέρος της καρέκλας του υπολογιστή είναι υπό γωνία 90 μοιρών. Αυτό συμβάλλει στην σωστή στάση του σώματος. Ωστόσο, τα κλασικά μοντέλα δεν έχουν καμία ταπετσαρία καθισμάτων, έτσι ώστε να καθίσει σε τέτοιες δομές δεν είναι πολύ βολικό. Κατά συνέπεια, προκειμένου να παράσχει περισσότερη άνεση για το παιδί, να αγοράσει ένα μοντέλο με ταπετσαρία. Σε αυτή την περίπτωση, το κάθισμα και η πλάτη του καθίσματος θα είναι επενδεδυμένα με μαλακό υλικό ή δέρμα. Επιλέγοντας μια καρέκλα για έναν υπολογιστή, είναι επιθυμητό να παραμείνει στο μοντέλο χωρίς μπράτσα, επειδή δεν μπορεί να ρυθμιστεί σε ύψος.

Μια καρέκλα για έναν μαθητή ρυθμιζόμενου ύψους: ένα κλασικό μοντέλο καρέκλας για εργασία σε υπολογιστή - χωρίς μπράτσα και στους τροχούς

Κλασικό μοντέλο καρέκλας για εργασία με υπολογιστή - χωρίς μπράτσα και σε τροχούς

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί σε ειδικά μοντέλα σχεδιασμένα για παιδιά. Η πλάτη τους γίνεται λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά της δομής του σώματος του παιδιού. Αυτά τα μοντέλα είναι ευθείες, λυγισμένα στα κάτω πόδια ή πλήρως καμπυλωμένα.

Συμβουλή: Η πιο κατάλληλη επιλογή για το παιδί είναι οι εργονομικές καρέκλες για την εργασία στον υπολογιστή. Είναι εξοπλισμένα με τροχούς και επομένως είναι σε θέση να περιστρέφονται 360 μοίρες. Το πίσω μέρος και το κάθισμα αυτών των μοντέλων μπορούν να ρυθμιστούν.

Ρυθμιζόμενο για το ύψος της καρέκλας για τον μαθητή: άνεση πάνω από όλα και 80+ καλύτερα μοντέλα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 + = 44