Όμορφο εσωτερικό δωμάτιο υγιεινής στο στυλ σοφίτας

Εσωτερικό χώρο υγιεινής σε σοφίτα

Ένας τέτοιος σχεδιασμός της τουαλέτας εφαρμόστηκε πρόσφατα στη χώρα μας. Συχνά μπορεί να βρεθεί σε εμπορικά και αθλητικά κέντρα, αλλά η εγκατάσταση αυτού του μοντέλου είναι ευεργετική και βολική σε διαμερίσματα και σπίτια. Υπάρχουν διαφορετικά μοντέλα και διαμορφώσεις αυτών των προϊόντων. Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και εύκολη συντήρηση. Επιπλέον, αυτή η επιλογή καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο, καθώς η δεξαμενή τοποθετείται στον τοίχο. Μπολ Δεν έχει ένα πόδι που γεμίζει τη δομή, που σας επιτρέπει να τοποθετήσετε κάλυψη δαπέδου υπό την λεκάνη τουαλέτας.

 • Διαρθρωτικά χαρακτηριστικά 
 • Οφέλη
 • Κοινές παρανοήσεις
 • Πρόσθετα χαρακτηριστικά
 • Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του συστήματος
 • Πώς να επιλέξετε;
Σκανδιναβικό στυλ στο σχεδιασμό της τουαλέτας

Σκανδιναβικό στυλ στο σχεδιασμό της τουαλέτας

Διαρθρωτικά χαρακτηριστικά

Σε οποιοδήποτε βολικό μέρος για να χρησιμοποιήσετε ένα μεταλλικό πλαίσιο είναι εγκατεστημένο. Πιο συχνά αυτός είναι ο τοίχος στον οποίο βρίσκονται τα δίκτυα επικοινωνίας, αλλά αυτό δεν είναι αξίωμα.

Συμβουλές! Το κύριο πράγμα είναι να βρείτε ένα μέρος για να εγκαταστήσετε μια δεξαμενή αποστράγγισης. Θα έπρεπε θέση στον τοίχο περίπου 25 εκατοστά, στην οποία για διάφραγμα απόκρυψη της δεξαμενής. Εκτός από το γυψοσανίδα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και άλλο υλικό.

Μάρμαρο διακόσμηση των τοίχων και του δαπέδου του μπάνιου, σε συνδυασμό με την τουαλέτα

Μάρμαρο διακόσμηση των τοίχων και του δαπέδου του μπάνιου, σε συνδυασμό με την τουαλέτα

Η αναρτημένη τουαλέτα είναι πολύ κομψή

Η αναρτημένη τουαλέτα είναι πολύ κομψή

Για τη σημείωση! Η δεξαμενή είναι στερεωμένη σε τέσσερις συνδετήρες (δύο στον τοίχο και δύο στο πάτωμα). Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος. Η δεξαμενή παράγεται συνήθως από πλαστικό και μπορεί να έχει διαφορετικούς όγκους - από 3 έως 9 λίτρα. Οι εύκαμπτοι σωλήνες από το κιτ βοηθούν στην ταχεία εγκατάσταση της τουαλέτας.

Σχέδιο εγκατάστασης ενός κρεβατιού λεκάνης κρεμαστά

Σχέδιο εγκατάστασης ενός κρεβατιού λεκάνης κρεμαστά

Εγκατάσταση του πλαισίου και του δοχείου αποστράγγισης

Εγκατάσταση του πλαισίου και του δοχείου αποστράγγισης

Πλεονεκτήματα του μοντέλου αναστολής

Αυτό το προϊόν φαίνεται καλό στο μικρό μπάνιο ή τουαλέτα, επειδή αυξάνει οπτικά την περιοχή. Μια ποικιλία σχεδιαστικών λύσεων θα ταιριάζει τουαλέτες σε κάθε εσωτερικό μπάνιο.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η μείωση του θορύβου κατά την κάθοδο του νερού. Η φροντίδα και η συντήρηση της τουαλέτας δεν απαιτεί πολύ χρόνο και προσπάθεια. Μια ειδική επίστρωση δεν επιτρέπει τον σχηματισμό της κλίμακας ασβέστη και της σκουριάς, καθώς το νερό απομακρύνεται γρήγορα και δεν παραμένει στην επιφάνεια.

Κοινές παρανοήσεις μεταξύ των καταναλωτών 

 • Τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι που είναι υπέρβαροι αμφιβάλλουν ότι μια τέτοια κατασκευή θα επιβιώσει. Αυτή είναι μια ψευδαίσθηση που δεν έχει καμία βάση.

Πληροφορίες! Το μεταλλικό πλαίσιο παρέχει μια αξιόπιστη και ισχυρή σύνδεση με τον τοίχο και οι κατασκευαστές εγγυώνται ότι το προϊόν μπορεί να αντέξει έως και 400 κιλά.

Πλακάκια δαπέδου με 3D σχέδιο

Πλακάκια δαπέδου με 3D σχέδιο

 • Η δεύτερη εσφαλμένη άποψη είναι η υπόθεση ότι σε περίπτωση βλάβης θα χρειαστεί να αποσυναρμολογηθεί πλακάκι, για να φτάσετε στο μηχανισμό. Η πρακτική λέει το αντίθετο: η πρόσβαση στη δεξαμενή είναι απλή και ο μηχανισμός δεν είναι δύσκολος.
 • Η επόμενη εσφαλμένη αντίληψη είναι ότι είναι δύσκολο να βρείτε μέρη και απαραίτητα εξαρτήματα στην αγορά. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει: παρέχονται όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και στην αγορά ειδών υγιεινής είναι εύκολο να αγοράσετε οποιοδήποτε ανταλλακτικό για αντικατάσταση.
Το μπολ τουαλέτας χωρίς ντους έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα κλασσικά μοντέλα

Το μπολ τουαλέτας χωρίς ντους έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα κλασσικά μοντέλα

Τουαλέτα Inspire Black

Αναρτημένη τουαλέτα Inspire Black

 • Ένας άλλος μύθος είναι το υψηλό κόστος των προϊόντων αυτής της ομάδας. Η τιμή εξαρτάται από το επιλεγμένο σύστημα εγκατάστασης και από τον κατασκευαστή του προϊόντος.

Μεταξύ των ελλείψεων μπορεί να ονομαστεί η ανάγκη αναζήτησης κόγχες για τη συναρμολόγηση της δεξαμενής. Η παροχή νερού γίνεται καλύτερα από έναν εύκαμπτο σωλήνα, αλλά από έναν σωλήνα, καθώς θα είναι ασφαλής.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά

Για να εξασφαλιστεί η ευκολία χρήσης, χρησιμοποιούνται διάφορα σχέδια κάλυψης, ένα από τα οποία ονομάζεται micro lift. Αυτό είναι ένα σύστημα που παρέχει μια ήρεμη άνοδο και πτώση του καπακιού. Μια τέτοια εφεύρεση επιτρέπει όχι μόνο να απαλλαγούμε από τον δυσάρεστο ήχο του πτώματος, αλλά επίσης να μην επιτρέψουμε να σκάσει ή να σχηματίσει ένα τσιπ για τα υδραυλικά.

Απουσία χείλους, το νερό αφήνει ένα γρήγορο ρεύμα, το οποίο λουρίζει καλά μια λεία επιφάνεια χωρίς πρόσθετα μέσα

Απουσία του χείλους, το νερό αφήνει ένα γρήγορο ρεύμα, το οποίο λουρίζει καλά την λεία επιφάνεια χωρίς πρόσθετα μέσα

Συμβουλές! Για οικογένειες με παιδιά, είναι απαραίτητο να αγοράσετε ένα τέτοιο κάθισμα με ένα μικρό ανελκυστήρα, επειδή τα παιδιά τραυματίζονται συχνά λόγω της απότομης χαλάρωσης του καπακιού.

Η αρχή αυτού του μηχανισμού μοιάζει με μια πόρτα κοντά, αλλά έχει μικρότερες διαστάσεις. Η σύγχρονη αγορά προσφέρει τουαλέτες που είναι εξοπλισμένες με τέτοια συστήματα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του συστήματος microlift

Αυτός ο σχεδιασμός έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 1. χάρη στον μικροανιχνευτή, το καπάκι κλείνει ομαλά και η επίστρωση παραμένει χωρίς τσιπς και γρατσουνιές.
 2. η περίοδος χρήσης ενός τέτοιου καθίσματος είναι πολύ μεγαλύτερη.
 3. η ήρεμη λειτουργία είναι βολική τη νύχτα, όταν οι άλλοι κοιμούνται?
 4. στην περίπτωση αυτόματης λειτουργίας, το καπάκι ανεβαίνει και πέφτει ανεξάρτητα. Αυτή η λειτουργία έχει μόνο ακριβές επιλογές που είναι εξοπλισμένες με αισθητήρες που ανταποκρίνονται στην κίνηση.
 5. Η εγκατάσταση είναι απλή και δεν παίρνει πολύ χρόνο.

Το ξύλο στο εσωτερικό της τουαλέτας φαίνεται πολύ κομψό

Το ξύλο στο εσωτερικό της τουαλέτας φαίνεται πολύ κομψό

Ασπρόμαυρο εσωτερικό ενός χώρου υγιεινής

Ασπρόμαυρο εσωτερικό ενός χώρου υγιεινής

Τα μειονεκτήματα του micro lift μπορεί να περιλαμβάνουν:

 1. το σύστημα δεν σας επιτρέπει να κλείσετε γρήγορα το κάλυμμα εάν είναι απαραίτητο.
 2. αν κάνετε μια προσπάθεια, μπορείτε να σπάσετε το μηχανισμό?
 3. δύσκολο να επισκευαστεί.
 4. κατά την αποσυναρμολόγηση του συστήματος, είναι εύκολο να καταστραφούν τα εσωτερικά μέρη.
 5. Κατά τη συναρμολόγηση, θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες.
Μπάνιο με πανοραμικά παράθυρα

Μπάνιο με πανοραμικά παράθυρα

Πώς να επιλέξετε ένα κάθισμα με microlift;

 • Για να επιλέξετε σωστά το καπάκι, πρέπει να μετρήσετε τις διαστάσεις του μπολ τουαλέτας. Είναι εγγεγραμμένα στην κάρτα εγγύησης ή μπορείτε να κάνετε τις μετρήσεις σας μόνοι σας (καθορίστε το μήκος και το πλάτος του μπολ τουαλέτας).

Συμβουλές! Μετρήστε την απόσταση μεταξύ των συνδετήρων δεν αξίζει τον κόπο, είναι πάντα στάνταρ. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι η κάλυψη αναφέρεται σε αγαθά που δεν μπορούν να ανταλλαγούν, οπότε πρέπει να γνωρίζετε το ακριβές μέγεθος. Δεν αξίζει επίσης να αγοράσει φτηνά προϊόντα, δεδομένου ότι τα προϊόντα αυτά είναι συνήθως κακής ποιότητας.

 • Κατά την επιλογή προϊόντων, δώστε προσοχή στην ποιότητα κατασκευής συνδετήρων και την περίοδο εγγύησης των προϊόντων. Μην ξεχάσετε τον εξωτερικό σχεδιασμό της τουαλέτας, πρέπει να ταιριάζει στο εσωτερικό του δωματίου. Η αγορά προσφέρει καθίσματα με πρόσθετες λειτουργίες αυτοκαθαρισμού, θέρμανσης, αρωματισμού αέρα.
Τα υδραυλικά είδη δεν πρέπει μόνο να είναι άνετα, αλλά και τέλεια να ταιριάζουν στο εσωτερικό σας

Οι συσκευές υδραυλικών εγκαταστάσεων δεν πρέπει μόνο να είναι άνετες, αλλά και τέλεια να ταιριάζουν στο εσωτερικό

Αγοράστε μια κρεμαστή τουαλέτα με μια μικρο-ανελκυστήρα-κάθισμα μπορεί να είναι σε ένα εξειδικευμένο κατάστημα ειδών υγιεινής ή το Διαδίκτυο. Στην ιστοσελίδα μπορείτε να δείτε τα προϊόντα, να διαβάσετε την περιγραφή τους και να αγοράσετε για μετρητά ή χωρίς μετρητά διακανονισμό με παράδοση στη σωστή διεύθυνση.

Υπόστεγα τουαλέτας με κάθισμα microlift: επισκόπηση της δομής και των πλεονεκτημάτων της

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1