Η θήκη για ντους είναι ένα πρακτικό αξεσουάρ που θα εξασφαλίζει την άνεση των επεξεργασιών νερού

Οι κάτοχοι είναι πρακτικά αξεσουάρ που θα παρέχουν άνεση κατά τις διαδικασίες ύδρευσης

Βραχίονες τοίχου για την ψυχή - ουσιαστικά ο ακρογωνιαίος λίθος για το μπάνιο. Εκτός από τον αισθητικό σκοπό τους, ο κύριος στόχος τους είναι να παρέχουν άνεση και ποιοτική παροχή νερού. Η αγορά παρουσιάζει μια ποικιλία διαφορετικών σχεδίων, τα οποία διαφέρουν μεταξύ τους σε διάφορες λειτουργίες. Και αυτό σημαίνει ότι πριν αγοράσετε είναι απαραίτητο να κατανοήσετε αυτό το ζήτημα λεπτομερώς και αυτό το άρθρο έχει σχεδιαστεί για να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολο για σας να υποφέρετε τα πιθανά βασανιστήρια της επιλογής!

 • Από ποια υλικά κάνουν οι κάτοχοι
 • Στερέωση με μπάρα
 • Φορητή συσκευή που συνδέεται με βεντούζα
 • Οφέλη από τη χρήση 
 • Κεφαλή ντους - στοιχείο μπάνιου
 • Πώς να τοποθετήσετε σωστά τη θήκη;
 • Συμβουλές αγοράς
Η θήκη για το ντους ταιριάζει στο εσωτερικό του κάθε μπάνιου

Ντουζιέρα - ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό του μπάνιου

Το ύψος του κατόχου ντους μπορεί να είναι διαφορετικό και εξαρτάται από το ύψος της καμπίνας ντους ή τις προτιμήσεις των ιδιοκτητών του σπιτιού

Το ύψος του μπορεί να είναι διαφορετικό και εξαρτάται από το ύψος της καμπίνας ντους, την ανάπτυξη των οικοδεσποτών ή άλλες προτιμήσεις

Σε ένα μεγάλο μπάνιο μπορείτε να εγκαταστήσετε δύο ντους - ένα αφαιρούμενο με ένα στήριγμα σε επίπεδο ζώνης και έναν ενσωματωμένο τοίχο

Σε ένα μεγάλο μπάνιο μπορείτε να εγκαταστήσετε δύο ντους - ένα αφαιρούμενο με ένα στήριγμα σε επίπεδο ζώνης και έναν ενσωματωμένο τοίχο

Κατά την επιλογή ενός κατόχου ντους, προσέξτε τα εξής:

 • τοποθέτηση της θέσης της κεφαλής του ντους.
 • προσαρμογή της θέσης στο απαιτούμενο επίπεδο ·
 • ρυθμίζοντας την κλίση του δοχείου ποτίσματος για να αλλάξετε την κατεύθυνση του πίδακα νερού.

Από ποια υλικά γίνονται

Σημαντικό σημείο στην κατασκευή των κατόχων είναι οι πρώτες ύλες παραγωγής, το κύριο χαρακτηριστικό των οποίων πρέπει να είναι υψηλή αντοχή στην υγρασία. Πριν κάνετε μια επιλογή υπέρ ενός συγκεκριμένου προϊόντος αξίζει να εξοικειωθείτε με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των υλικών από τα οποία κατασκευάζεται:

 • Πλαστικά. Τα στοιχεία που κατασκευάζονται από αυτό το υλικό είναι επιχρωμιωμένα, γεγονός που τους κάνει να φαίνονται αισθητικά ευχάριστα. Πρέπει όμως να καταλάβουμε ότι το πλαστικό είναι ένα αρκετά εύθραυστο υλικό. Επιπλέον, η επίστρωση με χρώμιο σβήνεται γρήγορα και χάνει την ελκυστική του εμφάνιση. Το μόνο πλεονέκτημα αυτού του υλικού είναι το χαμηλό του κόστος.
Πλαστικό κατόχου ντους - επιλογή προϋπολογισμού για το σπίτι

Πλαστική θήκη - επιλογή προϋπολογισμού για το σπίτι

Η επιχρωμιωμένη επίστρωση παρέχει την πλαστική υποδοχή με αισθητική εμφάνιση. Εξωτερικά δεν μπορεί να διακριθεί από ένα ορειχάλκινο ή μεταλλικό ανάλογο

Η επιχρωμιωμένη επίστρωση παρέχει αισθητική θέα στο μπάνιο. Εξωτερικά δεν μπορεί να διακριθεί από ένα ορειχάλκινο ή μεταλλικό ανάλογο

 • Μεταλλικό κράμα. Λιγότερο ανώτερη από τα χαρακτηριστικά της στην προηγούμενη έκδοση. Καλύψτε τα στοιχεία αυτά με ψεκασμό με απομίμηση χρυσού ή αργύρου.

Κάτοχος από κράμα μετάλλου με επίστρωση "για χρυσό"

Η θήκη για ντους με μεταλλικό κράμα ταιριάζει στο πολυτελές εσωτερικό του μαρμάριου μπάνιου

Η παραλλαγή με μεταλλικό κράμα ταιριάζει στο πολυτελές εσωτερικό του μαρμάριου μπάνιου

 • Ο ορείχαλκος είναι η καλύτερη από τις αναφερόμενες επιλογές. Αλλά πρέπει να πούμε ότι ο ορείχαλκος μπορεί να οξειδωθεί και η παραμικρή ζημιά οδηγεί σε διαβρωτικές διεργασίες. Το πλεονέκτημα είναι ότι η διάρκεια ζωής του προϊόντος από το υλικό αυτό θα είναι μεγαλύτερη από ό, τι στις άλλες επιλογές.
Ο κάτοχος ντους από ορείχαλκο φαίνεται ακριβός και μπορεί να διαρκέσει αρκετές δεκαετίες

Ο κάτοχος ντους από ορείχαλκο φαίνεται ακριβός και μπορεί να διαρκέσει αρκετές δεκαετίες

Στερέωση με μπάρα

Το στήριγμα ράβδου είναι ένας σωλήνας από μέταλλο ή πλαστικό που είναι τοποθετημένος κάθετα πάνω στην επιφάνεια του τοίχου και μπορεί να έχει διαφορετικά μήκη, από 50 cm έως 2 μέτρα. Η επιλογή του απαιτούμενου μήκους οφείλεται στο ύψος καμπίνα ντους ή την ανάπτυξη ενός ατόμου που θα το χρησιμοποιήσει. Στον σωλήνα υπάρχουν ειδικοί σύνδεσμοι για τη λαβή του ντους, οι οποίοι επιτρέπουν τη σταθεροποίησή του στην απαραίτητη θέση.

Αυτός ο τύπος είναι το πιο συνηθισμένο μοντέλο τοίχου τοποθέτησης ντους. Εάν η σταθεροποίηση του ποτίσματος μπορεί να συμβεί σε ένα ορισμένο ύψος με μια κλασική στερέωση, τότε στην περίπτωση αυτή μπορεί να στερεωθεί σε ένα βολικό επίπεδο χρησιμοποιώντας αρθρωτούς συνδέσμους. Αρκεί μόνο να μετακινήσετε το δοχείο ποτίσματος σε ένα συγκεκριμένο ύψος για ευκολία στη χρήση και στη συνέχεια να το συνδέσετε. Με αυτόν τον τρόπο, τα μέλη της οικογένειας θα είναι σε θέση να προσαρμόσουν τη θέση του δοχείου ποτίσματος σε ένα βολικό επίπεδο για κάθε επίπεδο. Τις περισσότερες φορές, το μήκος του σωλήνα μπορεί να ποικίλει σε μέγεθος 0,6-1 m.

Ειδικές λαβές στην ράβδο στήριξης σας επιτρέπουν να ελέγχετε την κατεύθυνση του πίδακα νερού

Ειδικές λαβές στην ράβδο στήριξης σας επιτρέπουν να ελέγχετε την κατεύθυνση του πίδακα νερού

Αυτό το είδος ράβδου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα λουτρό στενά δίπλα στον τοίχο. Αλλά η σύγχρονη αγορά προσφέρει λουτρά ωοειδές και γωνιακό σχήμα, και ειδικά για αυτές τις επιλογές, οι βραχίονες είναι σχεδιασμένοι με καμπύλο σχήμα, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σε γωνία.

Στον καταναλωτή προσφέρονται διάφορες εκδόσεις τέτοιων μοντέλων. Συγκεκριμένα, μπορεί να τοποθετηθεί ένα ράφι πάνω στη ράβδο, το οποίο μπορεί επίσης να περιλαμβάνει ένα πιάτο σαπουνιού ή ένα στήριγμα πετσετών. Αυτό το μοντέλο είναι πρακτικό στη χρήση: μπορεί να φιλοξενήσει όλα τα απαραίτητα για τη λήψη ντους - σαμπουάν, τζελ, σφουγγαράκι κλπ. Ένα πιάτο σαπουνιού προσαρτημένο στη ράβδο ντους είναι κοινό. Η απόφαση αυτή εμφανίστηκε σχετικά πρόσφατα και κέρδισε δημοτικότητα.

Ντουζιέρα με δύο ντους - τοίχο και αφαιρούμενο

Ντουζιέρα με δύο ντους - τοίχο και αφαιρούμενο

Η υποδοχή ντους παρέχει άνετη κατεύθυνση του πίδακα νερού και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής

Αυτό το εξάρτημα παρέχει μια άνετη κατεύθυνση του πίδακα νερού και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής

Φορητή συσκευή που συνδέεται με βεντούζα

Το στήριγμα τοίχου για το ντους στην βεντούζα είναι μια καθολική λύση, με την οποία, σε λίγα λεπτά, μπορείτε να στερεώσετε το ντους στον τοίχο. Κρεμάστε μια θήκη για ντους με κλασικό τρόπο σε μια επιφάνεια τοίχου δεν είναι εύκολη. Ωστόσο, αυτό είναι ένα εφικτό έργο που μπορεί να εκτελεστεί από ένα άτομο που δεν διαθέτει τεράστιες δεξιότητες οικοδόμησης. Κατά την αγορά υδραυλικών εγκαταστάσεων, θα πρέπει να αξιολογήσετε τις ιδιαιτερότητες της εγκατάστασής του και να καταλάβετε αν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. Εάν δεν ξέρετε πώς ή απλά δεν θέλετε να τρυπήσετε τους τοίχους, επιλέξτε τα προϊόντα στα κορόιδο. Τα φθηνά και πρακτικά προϊόντα είναι δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Τέτοιες επιλογές χρησιμοποιούνται συχνά καμπίνες ντους, γιατί σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει ανάγκη να τρυπήσετε τους τοίχους. Τα κυριότερα πλεονεκτήματα των κατόχων στην βεντούζα περιλαμβάνουν τα εξής:

 • δεν χρειάζεται να τρυπήσετε τους τοίχους.
 • καθιστά εύκολη την μετακίνηση από τόπο σε τόπο.
 • σε περίπτωση ανάγκης μπορείτε να πάρετε ένα ντους?
 • υπάρχει η ευκαιρία να γυρίσετε το ποτιστήρι σε οποιαδήποτε κατεύθυνση.
 • Χαμηλή τιμή σε σύγκριση με τις παραλλαγές τοίχων.

Συμβουλές! Αν δεν θέλετε να χαλάσετε πλακάκια δαπέδου, επιλέξτε την επιλογή στην βεντούζα.

Οφέλη από τη χρήση

Στην αγορά υπάρχουν συνδετήρες, που έχουν διαφορετικό σχήμα, δομικές ιδιότητες και έναν τρόπο ρύθμισης της κλίσης. Οι κινητές θήκες για ντους τοίχου έχουν περιστρεφόμενο μηχανισμό. Επίσης υπάρχουν παραλλαγές με σταθερή θέση του κεφαλιού. Και οι δύο παραλλαγές είναι αισθητικά ευχάριστες και εναρμονισμένες με οποιαδήποτε εσωτερική διακόσμηση μπάνιου. Είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε ότι ο μηχανισμός της κατασκευής οφείλεται στην παρουσία μίας άρθρωσης που επιτρέπει την προσάρτηση να γέρνει σε οποιαδήποτε γωνία.

Οι κάτοχοι ντους σας επιτρέπουν να ελέγχετε το ύψος του ντους και την κλίση του πίδακα νερού

Ποιότητα κατόχους ντους ως στοιχείο του στυλ του μπάνιου

Επιπλέον, το σχήμα του προϊόντος δεν επηρεάζει τη λειτουργία στερέωσης και αυτό καθιστά δυνατή την αγορά του προϊόντος που σας αρέσει όταν επιλέγετε ένα μοντέλο που ταιριάζει απόλυτα στην στυλιστική λύση του δωματίου και θα ευχαριστήσει τον ιδιοκτήτη του. Αλλά ανεξάρτητα από τον τόνο, το υλικό κατασκευής και το συνολικό μέγεθος, όλοι οι τοίχοι τοποθετημένοι κάτοχοι ντους, ρυθμιζόμενοι σε ύψος, έχουν τέτοια λειτουργικά και σχεδιαστικά πλεονεκτήματα:

 • Το ντους μπορεί να στερεωθεί σε άνετο ύψος.
 • ποιοτικούς και αξιόπιστους μηχανισμούς ·
Οι κάτοχοι ντους έχουν ισχυρούς μηχανισμούς, έτσι ώστε να εξυπηρετούν αρκετό καιρό

Ανθεκτικοί, ανθεκτικοί σε βλάβες μηχανισμοί: εύκολη λειτουργία και μεγάλη διάρκεια ζωής

 • κατασκευή υλικών υψηλής ποιότητας, ανθεκτικά στις διεργασίες διάβρωσης. Αυτό τους επιτρέπει να χρησιμοποιηθούν σε χώρους με υψηλή υγρασία.
 • αντοχή σε μηχανική βλάβη, τριβή της επιφάνειας ψεκασμού,
 • είναι δυνατό να αλλάξει η γωνία της λευχαιμίας.
Η βάση του ντους δεν καταστρέφει την αισθητική εμφάνιση του μπάνιου

Ντους με τη βάση - απαραίτητη στο μπάνιο

Κεφαλή ντους - στοιχείο μπάνιου

Ένα σημαντικό στοιχείο που προάγει την άνεση κατά τη διάρκεια των διαδικασιών ύδρευσης είναι ένα δοχείο ποτίσματος. Αυτά τα προϊόντα διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σχήματα. Κατά την επιλογή αυτού του αξεσουάρ, πρέπει να εξοικειωθείτε με τα χαρακτηριστικά και τα χαρακτηριστικά των μοντέλων και να λάβετε υπόψη τις ειδικές ανάγκες όλων των μελών της οικογένειας.

Όταν επιλέγετε ένα κατόχου ντους, σκεφτείτε τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες της οικογένειάς σας

Όταν επιλέγετε ένα κατόχου ντους, εξετάστε τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες όλων των μελών της οικογένειας

Υπάρχουν διάφοροι τύποι λεκτικών:

 • για ένα ντους κορυφής με βάση τοίχου?
Οι κεφαλές ντους με τοποθέτηση σε τοίχο και οι αφαιρούμενοι μηχανισμοί σας επιτρέπουν να κάνετε ντους

Οι κεφαλές ντους με τοποθέτηση σε τοίχο και οι αφαιρούμενοι μηχανισμοί σας επιτρέπουν να κάνετε ντους

 • για ένα μπάνιο με μάνικα τοποθέτησης στο ταμπλό?
Μπανιέρα σε βικτοριανό στιλ με μανσέτα στο πλάι

Μπανιέρα σε βικτοριανό στιλ με μανσέτα στο πλάι

 • "Τροπικό" ντους;
Το τροπικό ντους είναι στερεωμένο στην οροφή και παρέχει το μέγιστο σπρέι νερού σε όλο το ντους

Ένα τροπικό ντους είναι τοποθετημένο στην οροφή και παρέχει μέγιστο ψεκασμό νερού σε ολόκληρη την καμπίνα ντους

 • με λειτουργία αερισμού.
Η λειτουργία αερισμού κορεσμεί το ρεύμα νερού με αέρα και δημιουργεί μικρές φυσαλίδες

Η λειτουργία αερισμού κορεσμεί το ρεύμα νερού με αέρα και δημιουργεί μικρές φυσαλίδες

 • με το φωτισμό.
 • για το υγιεινό ντους με δυνατότητα θέρμανσης.
Λειτουργία θέρμανσης - χρήσιμη τεχνογνωσία για ένα υγιεινό ντους

Λειτουργία θέρμανσης - χρήσιμη τεχνογνωσία για ένα υγιεινό ντους

Σημαντικό στα χαρακτηριστικά των κεφαλών ντους είναι ο τύπος της προσκόλλησής τους. Υπάρχουν πολλοί τύποι αυτής της παραμέτρου:

 • Σταθερό. Συχνότερα χρησιμοποιούνται για κουτιά ντους και καμπίνες. Ασφαλώς στερεωμένο στον τοίχο ή στην οροφή. Η εγκατάσταση πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικών βραχιόνων και εξαρτημάτων. Το ύψος τοποθέτησης μπορεί να ρυθμιστεί όπως απαιτείται.
Διπλή κατασκευή - Σταθερό και αφαιρούμενο ντους σε ένα μπουκάλι

Διπλή κατασκευή - σταθερό και αφαιρούμενο ντους σε ένα

 • Με εύκαμπτο σωλήνα. Τέτοια είδη ονομάζονται συχνά ζωντανά λόγω του γεγονότος ότι κρατούνται εύκολα στο χέρι, μετατρέποντάς τα σε μια βολική θέση. Τοποθετείται σε ειδική θήκη στην επιφάνεια του τοίχου, στην πλευρά του μπάνιου ή της ράβδου. Το στήριγμα τοίχου για την κεφαλή ντους έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα - εξασφαλίζει την στερέωση της κεφαλής του ντους σε ένα συγκεκριμένο μέρος. Τοποθετώντας το δοχείο ποτίσματος στη θήκη, μπορείτε να εξασφαλίσετε την καθαριότητα του, να τον προστατεύσετε από υπερβολική υγρασία και να αποκτήσετε τον έλεγχο της θέσης. Μην κρεμάτε την κεφαλή του ντους μίξερ ή να ρίξει μέσα παλέτα, οι χειρισμοί αυτοί μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στις υδραυλικές εγκαταστάσεις και δεν θα παρέχουν σωστή υγιεινή.
Εύκαμπτος σωλήνας ντους - αφαιρούμενος σχεδιασμός για οικιακή χρήση

Εύκαμπτος σωλήνας ντους - αφαιρούμενος σχεδιασμός για οικιακή χρήση

Επιπλέον, οι κεφαλές ντους μπορούν να κατασκευαστούν από μια ποικιλία υλικών. Είναι πλαστικά, χρώμιο κορυφή ή χάλυβα. Το πλαστικό είναι πιο πρακτικό, γιατί αν πέσετε κατά λάθος σε ένα λουτρό, το προϊόν δεν θα υποστεί βλάβη και δεν θα βλάψει την επιφάνεια. Επίσης το πότισμα μπορεί να έχει αρκετούς τρόπους ύδρευσης, αυτοκαθαρισμού και ρύθμισης της κεφαλής, που εξοικονομεί νερό.

Πώς να εγκαταστήσετε σωστά τη βάση τοίχου για το ντους

Πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση, είναι απαραίτητο να ελέγξετε προσεκτικά τις οδηγίες που συνοδεύουν το προϊόν. Δείχνει τα σχήματα και τις μεθόδους εγκατάστασης. Για εργασία, ίσως χρειαστεί ένα τρυπάνι και ένα τρυπάνι για σκυρόδεμα και κεραμικά πλακίδια.

Κατά την τοποθέτηση της υποδοχής σε κεραμικό πλακίδιο, χρησιμοποιήστε ειδικό εξοπλισμό. Αυτό θα σας εξασφαλίσει ένα ποιοτικό αποτέλεσμα

Κατά την τοποθέτηση της υποδοχής σε κεραμικό πλακίδιο, χρησιμοποιήστε ειδικό εξοπλισμό. Αυτό θα εξασφαλίσει ένα αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας

Το κύριο στάδιο της εργασίας είναι η προσεκτική σήμανση - πρέπει να προσδιορίσετε σωστά τη θέση των οπών στερέωσης, επειδή δεν μπορείτε να τις αλλάξετε ή να τις μετακινήσετε πια. Όταν όλες οι μετρήσεις γίνονται και τα σημάδια γράφονται, πρέπει να τρυπήσετε το κεραμίδι με ένα ειδικό τρυπάνι, και στη συνέχεια να βάλετε την τρύπα με ένα burr στο σκυρόδεμα.

Στη συνέχεια, ένα μέρος του κατόχου είναι στερεωμένο και σταθεροποιημένο χρησιμοποιώντας έναν πείρο.

Εμπιστευθείτε την εργασία εγκατάστασης του κατόχου ντους και το μπάνιο σας θα φανεί τέλειο

Αναθέστε την εργασία της τοποθέτησης ενός κατόχου ντους σε έναν ειδικό - και το μπάνιο σας θα είναι τέλειο

Αν δεν θέλετε να τρυπήσετε τρύπες στην επιφάνεια του τοίχου, αγοράστε μια έκδοση στην βεντούζα στο κατάστημα. Αυτά τα μοντέλα είναι κατάλληλα για οποιοδήποτε τύπο επιφάνειας και μπορούν να στερεωθούν στον τόπο που επιλέγεται από την επιθυμία σας.

Βασικές συστάσεις κατά την αγορά

Πριν αγοράσετε έναν τοίχο τοποθετημένο στον κάτοχο ντους, είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι η χαμηλή τιμή του προϊόντος είναι πιθανό να υποδηλώνει τη χαμηλή του ποιότητα. Είναι προτιμότερο να μην αγοράζετε ένα τέτοιο προϊόν ταυτόχρονα, έτσι ώστε να μην πληρώνετε δύο φορές μετά από λίγο. Άλλοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε ένα προϊόν:

 • δώστε προσοχή στο πως είναι τοποθετημένο το προϊόν: στην επιφάνεια του τοίχου, στην οροφή ή στον τοίχο του ντους. Τα απλά μοντέλα θεωρούνται κορόιδα, αλλά τα ανθεκτικά άγκυρα που βασίζονται σε πείρους είναι πιο ανθεκτικά και αξιόπιστα.
 • αν είναι δυνατό να αλλάξετε τη στροφή ή τη γωνία της κεφαλής του ντους. Αν ναι, το προϊόν θα είναι πιο βολικό. Εάν δεν υπάρχει τέτοια λειτουργία, τότε το προϊόν είναι φθηνότερο.
 • είναι δυνατόν να αλλάξετε το ύψος του ντους. Αν αυτή είναι μια βασική απαίτηση για εσάς, δώστε προτίμηση στο στήριγμα τοίχου για το τοίχο ρυθμιζόμενο.

Για να επιλέξετε το σωστό προϊόν, το οποίο θα εξυπηρετεί μια μακρά περίοδο και θα δημιουργήσει άνεση κατά τη λειτουργία, να ενδιαφέρεστε για μια ποικιλία επιλογών που παρουσιάζονται στην αγορά υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Επιτοίχιοι βραχίονες ντους σε αναρρόφηση κατάλληλα για μικρά συμπαγή δωμάτια

Βάση ντους για αναρρόφηση κατάλληλη για μικρά συμπαγή μπάνια

Εξετάστε τις πληροφορίες που παρουσιάζονται στο δίκτυο, συγκρίνετε τις επιλογές και, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι θα έχετε το πιο λειτουργικό και απαραίτητο εξάρτημα για το μπάνιο σας!

Επιτοίχιες ντουζιέρες: πώς να επιλέξετε το καλύτερο μοντέλο για μπάνιο;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 50 = 58