Οι πίνακες εργασίας του μωσαϊκού φαίνονται πολύ πρωτότυπες

Οι πίνακες εργασίας του μωσαϊκού φαίνονται πολύ πρωτότυπες

Πάγκος ενεργεί ως απαραίτητο στοιχείο χαρακτηριστικών μοντέρνο μπάνιο. Χάρη σε αυτό, το δωμάτιο μπορεί να γίνει πιο λειτουργικό, πρακτικό και αισθητικό. Έτσι, αντί για μέτρια Ράφι Αξίζει να προτιμήσετε μια ευρύχωρη μονάδα και να αγοράσετε ένα πρωτότυπο πάγκο. Μετά από όλα, αυτό το κομμάτι των επίπλων θα σας επιτρέψει να οργανώσετε ορθολογικά χώρο, να αυξήσετε τη χρήσιμη περιοχή και να γίνει σχεδόν η κύρια προφορά του εσωτερικού. Μη με πιστέψεις; Δείτε μόνοι σας!

 • Υλικά κατασκευής countertops
 • Οφέλη
 • Ποια μορφή πρέπει να επιλέξω;
 • Μέθοδοι εφαρμογής 
 • Διαδικασία αυτοπαραγωγής
3D τοίχους σε ένα μοντέρνο εσωτερικό

3D τοίχους σε ένα μοντέρνο εσωτερικό

Υλικά κατασκευής countertops

Σε συνδυασμό με τη δημοτικότητα που έχει αποκτήσει στη σύγχρονη αγορά, έχουν εμφανιστεί πολλά υλικά από τα οποία γίνονται σύγχρονα επιτραπέζια σκεύη, ακόμη και αν υποδηλώνουν ψηφιδωτό.

Υλικό Χαρακτηριστικά
Πλαίσιο Μια φτηνή επιλογή που δεν έχει ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια ζωής. Αλλά το υλικό ταιριάζει απόλυτα σε οποιοδήποτε στυλ ζωγραφικής και έχει μια ελκυστική εμφάνιση.
Φυσική πέτρα  φαίνεται κομψό και μνημειώδες, δημιουργεί ένα ξεχωριστό ύφος στο δωμάτιο. Αλλά το κόστος του είναι υψηλό: είναι κατανοητό, επειδή είναι το καλύτερο υλικό που φέρνει σημειώσεις της φυσικότητας σε οποιοδήποτε δωμάτιο.
Τεχνητή πέτρα  κοστίζει πολύ λιγότερο σε σχέση με το φυσικό υλικό, ωστόσο, δεν είναι κατώτερος από την άποψη της ομορφιάς και της πρωτοτυπίας.
Δέντρο Λεπτό φυσικό υλικό, προικισμένο με μεγάλο αριθμό πλεονεκτημάτων και πλεονεκτημάτων. Αλλά θυμηθείτε ότι αυτή η λύση δεν είναι κατάλληλη για κάθε μπάνιο.
Γυαλί τότε, πόσο επιτυχημένη και βολική η επιλογή θα δοθεί σε αυτό το υλικό, εξαρτάται από το συγκεκριμένο στυλ και διακόσμηση του πάγκου. Γενικά, το μωσαϊκό του γυαλιού φαίνεται πολύ ασυνήθιστο - φουτουριστικό.
Πλαστικά τα προϊόντα από αυτό το υλικό θα είναι πάντοτε στη μόδα, επειδή έχουν μεγάλο αριθμό πλεονεκτημάτων. Χαμηλή τιμή, ελαφρότητα, πολλές σχεδιαστικές λύσεις - γι 'αυτό πρέπει να επιλεγεί.
Όμορφο τραπέζι νεροχύτη

Όμορφο τραπέζι νεροχύτη

Λευκό πέτρινο λίθο

Λευκό πέτρινο λίθο

Ψηφιδωτό από χειροποίητο γυαλί

Ψηφιδωτό από χειροποίητο γυαλί

Πλεονεκτήματα της χρήσης μωσαϊκού στο εσωτερικό

Υπάρχουν πολλοί λόγοι διακοσμήστε το τραπέζι με μωσαϊκό. Εξετάστε το κύριο:

 1. κομψό - θα αποδείξετε στον εαυτό σας και σε όλους ότι είστε προοδευτικός άνθρωπος και μπορείτε να ακολουθήσετε τις τελευταίες τάσεις και τάσεις της μόδας.
 2. εξαιρετικά - Μέσω του ψηφιδωτού, μπορείτε να τονίσετε τη δική σας προσωπικότητα και να το σχεδιάσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 3. ανέξοδα - υπάρχουν φήμες ότι ένα ψηφιδωτό είναι δαπανηρό, αλλά μια αρμόδια προσέγγιση στο θέμα θα διασφαλίσει ότι αυτό δεν συμβαίνει.
 4. για μεγάλο χρονικό διάστημα - αν επιλέξετε το σωστό υλικό, ο συνολικός σχεδιασμός θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 5. πρακτική - Το μωσαϊκό δεν απολεπίσει, δεν σπάει. Ακόμη και αν υπάρξουν μικρές ζημιές, αυτό δεν θα χαλάσει τη συνολική εικόνα του μπάνιου.

Μαύρο και άσπρο εσωτερικό μπάνιο

Μαύρο και άσπρο εσωτερικό μπάνιο

Wall έκδοση του πάγκου

Wall έκδοση του πάγκου

Ποια μορφή πρέπει να επιλέξω;

Στη συσκευή το ψηφιδωτό μπορεί να έχει μερικές βασικές μορφές, θα εξετάσουμε τις πιο διαδεδομένες παραλλαγές.

Προβολή και εγκατάσταση Χαρακτηριστικά Σχεδιασμός
Πάνω-κορυφές Αυτά τα έπιπλα είναι εύκολο στην εγκατάσταση και βολικό στη χρήση. Το μόνο που απαιτείται από εσάς - το βάζετε στη θέση του, στα πόδια, ρυθμίζετε τη θέση τους και στη συνέχεια συνδέετε το νιπτήρα. Επιλέγοντας ένα πάγκο για ένα μπάνιο από ένα μωσαϊκό: το σχέδιο, τα υλικά και τα χαρακτηριστικά της στοίβαξης
Επιτοίχιο προϊόν Στην ουσία δεν παραδέχεται τον αδελφό του δαπέδου, διαφέρει μόνο σε μικρότερη χωρητικότητα και χαρακτηριστικά εγκατάστασης, αλλά δεν είναι πιο δύσκολο, παρά στην πρώτη περίπτωση. Οι άγκυρες χρησιμοποιούνται για να κρεμάσουν αυτά τα έπιπλα στον τοίχο. Επιλέγοντας ένα πάγκο για ένα μπάνιο από ένα μωσαϊκό: το σχέδιο, τα υλικά και τα χαρακτηριστικά της στοίβαξης
Διακοσμητικές παραλλαγές Δεν έχουν ντουλάπια και βάθρα, μπορεί να είναι δάπεδο και τοίχος. Το κόστος αυτών των δομών, κατά κανόνα, είναι υψηλό, αλλά το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται αντίστοιχα. Επιλέγοντας ένα πάγκο για ένα μπάνιο από ένα μωσαϊκό: το σχέδιο, τα υλικά και τα χαρακτηριστικά της στοίβαξης
Κοχύλια τοποθετημένα σε εσοχή

Κοχύλια τοποθετημένα σε εσοχή

Ένας όμορφος συνδυασμός μαύρου και χρυσού χρώματος

Ένας όμορφος συνδυασμός μαύρου και χρυσού χρώματος

Μέθοδοι για την κατασκευή μωσαϊκών πάγκων

Το μωσαϊκό λειτουργεί ως ποικιλία πλακάκι μικρού μεγέθους. Αν αποφασίσετε να κάνετε ένα τραπέζι από ένα μωσαϊκό, αξίζει να καταλάβετε ότι αυτό το γεγονός είναι μάλλον περίπλοκο. Αλλά συνολικά θα έχετε ένα ισχυρό προϊόν με εξαιρετικό οπτικό αποτέλεσμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο σε μπάνιο, αλλά και σε άλλα δωμάτια.

Για τη σημείωση! Οι διαστασιακές παράμετροι θραυσμάτων τοποθετούνται πιο συχνά στη ράβδο 1,5-2,5 εκ. Το σχήμα μπορεί να είναι στρογγυλό, τετράγωνο ή αυθαίρετο (αυτό ισχύει για πιο σύνθετες συνθέσεις).

Διάφορα φινίρισμα στο σχεδιασμό του χώρου υγιεινής

Διάφορα φινίρισμα στο σχεδιασμό του χώρου υγιεινής

Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές στην εκτέλεση τέτοιων κατασκευών:

 • μια ξεχωριστή επιφάνεια μωσαϊκού.
 • μεταβατικά στοιχεία μεταξύ σχεδίων επίπλων.
 • μικρό τραπεζάκι του καφέ.
Οι μπλε τοίχοι θα σας βοηθήσουν να τονίσουμε το θαλάσσιο στυλ του εσωτερικού

Οι μπλε τοίχοι θα σας βοηθήσουν να τονίσουμε το θαλάσσιο στυλ του εσωτερικού

Το ψυγείο με επιφάνειες καθρέφτη θα χρησιμεύσει επίσης ως στοιχείο διακόσμησης

Το ψυγείο με επιφάνειες καθρέφτη θα χρησιμεύσει επίσης ως στοιχείο διακόσμησης

Συμβουλές! Στο ρόλο των βάσεων μπορούν να ενεργήσουν ορισμένα υλικά - σκυρόδεμα, κόντρα πλακέ, πολυουρεθάνη.

Διαδικασία αυτοπαραγωγής

Για αυτό θα χρειαστείτε ορισμένα υλικά:

 • γυαλόχαρτο?
 • στοιχείο γείωσης.
 • αντισηπτικό.
 • στόκος.

Συμβουλές! Για αξιόπιστη διατήρηση ψηφιδωτά στο μπάνιο Είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν ειδικά μείγματα με κόλλα.

Προπαρασκευαστικές εργασίες με την επιφάνεια

Προκειμένου το μωσαϊκό να βρίσκεται καλά και χωρίς μεγάλη προσπάθεια, είναι απαραίτητο να καθαρίσετε τη βάση και να το τοποθετήσετε με ένα στόκο. Πριν από την περαιτέρω επεξεργασία, είναι σημαντικό να αφαιρεθεί η σκόνη και να απολιπανθεί πλήρως η επιφάνεια.

Σημαντικό εφαρμόστε ένα εμποτισμό αποτελούμενο από ένα αντισηπτικό. Αυτό το βήμα θα αποτρέψει την εμφάνιση μούχλας, μύκητας.

Επιπλέον, ο πάγκος θα πρέπει να λερωθεί με ένα αστάρι.

Διακόσμηση του πάγκου με νομίσματα με τα χέρια σας

Διακόσμηση του πάγκου με νομίσματα

Στα καταστήματα μπορείτε να αγοράσετε έτοιμες εκδόσεις του μωσαϊκού

Στα καταστήματα μπορείτε να αγοράσετε έτοιμες εκδόσεις του μωσαϊκού

Πριν την εγκατάσταση του ψηφιδωτού, είναι απαραίτητο να προετοιμάσετε την επιφάνεια

Πριν την εγκατάσταση του ψηφιδωτού, είναι απαραίτητο να προετοιμάσετε την επιφάνεια

Χαρακτηριστικά της εργασίας συσκευασίας

Για να countertop είχε μια όμορφη και ελκυστική εμφάνιση, είναι σημαντικό να επιλέξετε τον πραγματικό αριθμό πριν από την έναρξη των δραστηριοτήτων επένδυσης. Η διαδικασία τοποθέτησης ξεκινά από το κοντινό άκρο.

Συμβουλές! Αν εμφανιστούν ανωμαλίες κατά την τοποθέτηση (και είναι απαραίτητα παρόντες), πρέπει να τις κρύψετε χρησιμοποιώντας πλίνθου τοίχου. Κατά τον σχεδιασμό της εφαρμογής ενός σύνθετου σχεδίου, που συνεπάγεται περιμετρικές διασταυρώσεις, αξίζει να εξασφαλιστεί η πρόσοψη του πάγκου από το κεντρικό σημείο.

Είναι σημαντικό ο πλοίαρχος να παρατηρεί την ομαλότητα της επίστρωσης και επίσης να εξασφαλίζει την απομάκρυνση των ίδιων αρμών σε όλη την περιοχή. Η δημιουργία θραυσμάτων τύπου κοπής γίνεται με τη βοήθεια των τσιμπίδων.

Σημαντικό! Για την προστασία του προκύπτοντος προϊόντος από υγρά περιβάλλοντα συνιστάται η χρήση μαστιχών ειδικής χρήσης καθώς και εποξειδικών στοιχείων.

Επιλέγοντας ένα πάγκο για ένα μπάνιο από ένα μωσαϊκό: το σχέδιο, τα υλικά και τα χαρακτηριστικά της στοίβαξης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1