Μια μικρή ξύλινη επέκταση φαίνεται υπέροχη στο εσωτερικό

Μια μικρή ξύλινη επέκταση φαίνεται υπέροχη στο εσωτερικό

Ο καθαρός και φωτεινός χώρος, που είναι αφρώδης με λευκότητα, αποτελεί την ιδανική λύση Σχεδιασμός του μπάνιου. Ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον για Σκανδιναβικό στυλ, επιτρέποντας να συνδυάσετε την άνεση και την πρακτικότητα, εξακολουθεί να είναι σχετική. Πώς να υλοποιήσετε ένα τέτοιο έργο και τι απαιτείται για αυτό;

Περιεχόμενα:

  • Υλικά τελειώματος
  • Υδραυλικά και έπιπλα
  • Διακόσμηση και αξεσουάρ
Ο σχεδιασμός είναι διακοσμημένος με χαριτωμένες ξύλινες κόγχες

Ο σχεδιασμός τονίζεται από κομψές ξύλινες κόγχες

Υλικά τελειώματος

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά Σκανδιναβικό στυλ είναι η διαθεσιμότητα ενός ευρύχωρου δωματίου, στον οποίο προγραμματίζονται σημαντικές αλλαγές. Η ελάχιστη ποσότητα τεμαχίων επίπλων και αξεσουάρ επιτρέπει τη λήψη χαρακτηριστικών στιλιστικών χαρακτηριστικών. Αλλά μην εγκαταλείπετε τις προτιμήσεις σας, αν η περιοχή του μπάνιου απέχει πολύ από το απαιτούμενο μέγεθος. Εξάλλου, δεν είναι απαραίτητη η αυστηρή τήρηση όλων των κανόνων, ακόμη και η εισαγωγή ορισμένων στοιχείων του βόρειου στυλ θα είναι κατάλληλη.

Ευρύχωρο μπάνιο με τριγωνική οροφή

Ευρύχωρο μπάνιο με τριγωνική οροφή

Τα υλικά φινιρίσματος θα πρέπει να δίνουν σχεδόν την προσοχή, διότι δίνουν στο εσωτερικό ένα άτομο και μια ατμόσφαιρα. Μια ιδιαίτερη θέση στο σχεδιασμό των σκανδιναβικών χωρών δίνεται ξυλεία, χωρίς την οποία δεν υπάρχει ούτε ένα εσωτερικό. Δεδομένου ότι τα χαρακτηριστικά του κλιματισμού στο μπάνιο δεν επιτρέπουν τη χρήση ξύλου σε μεγάλες ποσότητες, θα πρέπει να διαδραματίσει έναν επιπλέον ρόλο. Για τους σκοπούς αυτούς, είναι τέλειοι ντουλάπια, κομοδίνα ή τραπέζι.

Συμβουλές! Υψηλή υγρασία και μικρές διαστάσεις του δωματίου είναι καλύτερα να επιλέξετε πλαστικοποιημένη μοριοσανίδα.

Μπάνιο σε κόκκινα χρώματα

Μπάνιο σε κόκκινα χρώματα

Τα κεραμίδια εξάγωνο δημιουργούν μια όμορφη προφορά

Τα εξαγωνικά κεραμίδια δημιουργούν μια εντυπωσιακή έμφαση

Το πιο πρακτικό υλικό είναι κεραμίδι, ειδικά αφού μια τεράστια επιλογή σας επιτρέπει να επιλέξετε οποιαδήποτε υφή και εμφάνιση. Εξαιρετικά εξαγωνικά κεραμίδια φωτεινών χρωμάτων σε συνδυασμό με σκοτεινό πάτωμα. Α ξύλο-πλακάκι - αυτή είναι μια θαυμάσια απομίμηση, βοηθώντας στη δημιουργία του απαραίτητου περιβάλλοντος, χωρίς να θυσιάζεται η πρακτικότητα.

Παρά την τεράστια επιλογή των χρωμάτων, μοτίβα και υφές, Αξίζει να θυμηθούμε ότι η σκανδιναβική φιλοσοφία στυλ υιοθετεί μια ορισμένη συγκράτηση και αυστηρότητα στο σχεδιασμό.

Μικρό αλλά άνετο μπάνιο

Μικρό αλλά άνετο μπάνιο

Συμβουλές! Εάν το μπάνιο δεν είναι αρκετά ευρύχωρο για την εφαρμογή του σκανδιναβικού στυλ, μπορείτε να εγκαταλείψετε το μπάνιο, αφήνοντας μόνο καμπίνα ντους. Η γυάλινη επιφάνεια της είναι κομψή, μοντέρνα και σας επιτρέπει να αποθηκεύετε κάθε εκατοστό της περιοχής.

Υδραυλικά και έπιπλα

Κατά την επιλογή αντικειμένων εσωτερικού είναι σημαντικό να ακολουθήσετε μια γενική ιδέα, καθώς κάθε στοιχείο βοηθά στη δημιουργία της απαραίτητης στιλιστικής γνώσης. Ο βασικός κανόνας του σκανδιναβικού στυλ είναι η ελάχιστη ποσότητα επίπλων, η οποία διακρίνεται από την απλότητα και την εργονομία του.

Για την κατάσταση του μπάνιου θα χρειαστείτε:

  1. Μπάνιο. Για αυτό το στυλ, η χρήση ντους είναι πιο κοινή, αλλά η μπανιέρα μπορεί εύκολα να βρει τη θέση της. Κομψή εμφάνιση οβάλ σχήμα, εσοχή στο πάτωμα ενός ειδικά διαμορφωμένου βάθρου. Μπάνιο στο στυλ του SPA - αυτό είναι μια εξαιρετική λύση για ευρύχωρα δωμάτια.
  2. Τουαλέτα. Η πιο επιτυχημένη επιλογή είναι η κρεμαστή σχεδίαση, αφού ένα τέτοιο συμπαγές σχέδιο φαίνεται μοντέρνο.
  3. Ο νεροχύτης. Είναι επιθυμητό να παραμείνετε σε ένα λευκό μοντέλο μιας απλής μορφής που δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο.
  4. Καμπίνα ντους. Εάν υπάρχει μπάνιο, το ντους δεν είναι απαραίτητο. Αλλά αν θέλετε και οι δυνατότητες τοποθέτησης ντους με γυάλινο διαχωριστικό δεν είναι σίγουρα περιττό.
  5. Καμπίνα ή ράφια. Απλές, απλές δομές τύπου δέντρου χωρίς σκαλισμένα στοιχεία.
  6. Μίξερ. Είναι προτιμότερο να επιλέγονται μοντέλα αυστηρών γραμμών, χωρίς λαξευμένους γερανούς και επιχρυσωμένο ψεκασμό. Οι παραδοσιακές μορφές, η απλότητα εκτέλεσης και η καλή εργονομία είναι όλα απαραίτητα για το σκανδιναβικό στυλ.
  7. Σκαμπό ή πάγκος. Η παρουσία μιας καρέκλας στο μπάνιο δεν είναι απαραίτητη, αλλά εάν ένα τέτοιο αντικείμενο είναι απαραίτητο, είναι προτιμότερο να επιλέξετε απλά έπιπλα από ξύλο που εναρμονίζονται αρμονικά στο εσωτερικό.
Το κρεμασμένο λεκάνη τουαλέτας φαίνεται κομψό

Το κρεμασμένο λεκάνη τουαλέτας φαίνεται κομψό

Το απλό λευκό κέλυφος δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη στιλιστική φιλοσοφία

Το απλό λευκό κέλυφος δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη στιλιστική φιλοσοφία

Ένα μικρό σκαμνί φαίνεται καλό δίπλα σε μια οβάλ μπανιέρα

Ένα μικρό ξύλινο σκαμνί συνδυάζεται με μια οβάλ μπανιέρα

Συμβουλές! Σε μια μικρή τουαλέτα για την αποθήκευση των ρούχων ταιριάζει απόλυτα στις ενσωματωμένες δομές. Μια περιορισμένη περιοχή απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στην οργάνωση του χώρου, αφού κάθε μικροσκοπική θέση πρέπει να τοποθετηθεί σωστά.

Διακόσμηση και αξεσουάρ

Στοιχεία διακόσμησης για το σκανδιναβικό εσωτερικό pick up δεν είναι δύσκολο, ειδικά όταν το θεωρείτε αυτό το το δωμάτιο κυριαρχείται από λευκό χρώμα. Ως εκ τούτου, τα αξεσουάρ μπορούν να είναι σε μια παλέτα που ταιριάζει με το στυλ, ή να γίνει μια φωτεινή προφορά. Οι φίλοι του κλασικού κρύου εσωτερικού θα πρέπει να κολλήσουν στο γκρι, γαλάζιο και καφέ κλίμακα. Και αν θέλετε να διαφοροποιήσετε το εσωτερικό, μπορείτε να προσθέσετε κάποια υφάσματα φωτεινό πράσινο, λεβάντα ή το χρώμα της άμμου.

Πολύχρωμες πετσέτες κάνουν ποικιλία στην κύρια παλέτα

Πολύχρωμες πετσέτες κάνουν ποικιλία στην κύρια παλέτα

Το φωτεινό ματ είναι πολύ κατάλληλο

Φωτεινό στρώμα είναι κατάλληλο στο μπάνιο

Εκτός πατάκια και πετσέτες στο μπάνιο είναι απαραίτητα καθρέφτη, που είναι μια σημαντική λεπτομέρεια του εσωτερικού και πρέπει να συμμορφώνεται πλήρως με τη γενική ιδέα. Είναι επιθυμητό να επιλέξετε έναν καθρέφτη απλής μορφής πανέμορφο πλαίσιο από ξύλο ή εντελώς χωρίς πλαίσιο. Το αξεσουάρ δεν πρέπει να είναι δυσκίνητο και επιτηδευμένο, μόνο αυστηρά και συνοπτικά μοντέλα.

Συμβουλές! Ένας κάδος απορριμμάτων δεν πρέπει επίσης να προσελκύσει την προσοχή, έτσι ένα μεταλλικό περίβλημα με ένα πεντάλ είναι κατάλληλο.

Καθρέφτης σε ξύλινο μαύρο πλαίσιο

Καθρέφτης σε ξύλινο μαύρο πλαίσιο

Οι σχεδιαστές καλούνται να διακοσμήσουν το μπάνιο με πράσινα για να αναζωογονήσουν ελαφρώς το εσωτερικό. Σε λευκό φόντο πολύ αποτελεσματική εμφάνιση φυτά εσωτερικού χώρου. Και για τη θέση τους είναι κατάλληλο για σχεδόν οποιοδήποτε μέρος.

Για τη σημείωση! Κατά κανόνα, τα λουλούδια τοποθετούνται δίπλα σε νεροχύτη ή σε ράφι, αν το εργοστάσιο είναι κυρτό. Στις περιπτώσεις που το λουτρό βρίσκεται στο βάθρο, ένα δοχείο από λουλούδια θα βοηθήσει να διακοσμήσετε τον περιβάλλοντα χώρο.

Τα λουλούδια συμπληρώνουν τέλεια τη διακόσμηση

Τα λουλούδια συμπληρώνουν τέλεια τη διακόσμηση

Συμβουλές! Δώστε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια: σκεύη σαπουνιού, διανεμητές σαπουνιού, βούρτσες για γυαλιά, κάτοχος χαρτιού θα πρέπει να επιλεγεί προσεκτικά και να συνδυαστεί αρμονικά με το εσωτερικό, διαφορετικά το στυλ θα σπάσει.

Βόρειος μινιμαλισμός: 60+ καλαίσθητοι εσωτερικοί χώροι ενός μπάνιου σε σκανδιναβικό στιλ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + = 13