Για να δημιουργήσετε προσκλήσεις πρέπει να προσεγγίζετε πολύ υπεύθυνα, καθώς αυτή είναι η πρώτη πρώτη εντύπωση του γάμου σας. Σε αυτό το άρθρο θα σας πούμε όλα τα μυστικά της επιλογής τους

Για να δημιουργήσετε προσκλήσεις πρέπει να προσεγγίσετε υπεύθυνα, καθώς δημιουργούν την πρώτη εντύπωση του γάμου σας

Σύμφωνα με το περίφημο ρητό, το θέατρο ξεκινά με μια κρεμάστρα, και η αρχή του γάμου θεωρείται πρόσκληση για το γάμο. Τα μαθήματα φωτογραφιών και βίντεο από επαγγελματίες θα σας βοηθήσουν στη δημιουργία μίνι αριστουργημάτων. Αυτές οι προσκλήσεις σε χαρτί απέχουν πολύ από τις λεπτομέρειες, αλλά ένα μικρό φόντο ενός μεγάλου λαμπρού μέλλοντος, το πρόσωπο των μελλοντικών σας διακοπών. Μπορείτε βεβαίως να κάνετε και όμορφα τελικά δείγματα από τον εκτυπωτή, αλλά φανταστείτε την έκπληξη και ευχαρίστηση τους επισκέπτες να ανακαλύψουν δεν σφραγίδα καρτ-ποστάλ και τα γράμματα με το κλειστό μέρος της ψυχής! Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε όλα τα μυστικά της δημιουργίας προσκλήσεων σε ένα γάμο και χαρακτηριστικά γάμου.

 • Προσκλήσεις για το γάμο με τα χέρια τους. Πού να ξεκινήσετε;
 • Ασυνήθιστες προσκλήσεις για το γάμο
 • Επιλογές δαντέλας
Απαλή προσκλήσεις για το γάμο με τα χέρια τους με floral στολίδια

Απαλή προσκλήσεις για το γάμο με τα χέρια τους με floral στολίδια

Μια άλλη επιλογή για την έκδοση ενός φακέλου πρόσκλησης για ένα γάμο

Μια άλλη επιλογή για την έκδοση ενός φακέλου πρόσκλησης για ένα γάμο

Δημιουργήστε γαμήλιες προσκλήσεις για το γάμο σας - μια εξαιρετική ευκαιρία να δείξετε όλη τη δημιουργικότητά σας και να βάλετε την ψυχή σας σε αυτό το χαρακτηριστικό του γάμου

Δημιουργήστε γαμήλιες προσκλήσεις για το γάμο σας - μια εξαιρετική ευκαιρία να δείξετε τη δημιουργικότητα, να εκφράσετε συναισθήματα και να βάλετε την ψυχή σας σε αυτό το χαρακτηριστικό του γάμου

Προσκλήσεις για το γάμο με τα χέρια τους. Πού να ξεκινήσετε; 

Πρώτα πρέπει να σκεφτείτε το γενικό θέμα και τις αποχρώσεις. Συνήθως για κάθε γάμο επιλέγεται ένα συγκεκριμένο θέμα, το οποίο καθορίζει τους εσωτερικούς χώρους, τα ρούχα και τις προσκλήσεις. Αφού αποφασίσαμε την ιδέα, αξίζει να επεξεργαστούμε πρότυπα που θα βοηθήσουν στην απλοποίηση της διαδικασίας και στην ταχεία παραγωγή μηνυμάτων για μεγάλο αριθμό ανθρώπων.

Προσκλήσεις για το γάμο. Πρότυπα

Αν έχετε καλή γνώση των γραφικών επεξεργαστών, τότε προσπαθήστε να δημιουργήσετε μια διάταξη πρόσκλησης σε ηλεκτρονική μορφή, αλλιώς - απλώς σχεδιάστε ένα σκίτσο στο χέρι σε χαρτί

Εάν έχετε καλή γνώση γραφικών επεξεργαστών, δοκιμάστε να δημιουργήσετε μια διάταξη πρόσκλησης σε ηλεκτρονική μορφή. Ή απλά σχεδιάστε ένα σκίτσο στο χέρι σε χαρτί

Ας πάμε από απλό σε περίπλοκο: ξεκινήστε με μια χειροποίητη ευχετήρια κάρτα σε ένα φάκελο. Αγοράζουμε ένα σύνολο ωραίο χαρτί, δημιουργούμε τα ίδια βιβλία από φύλλα, ζωγραφίζουμε σε ένα θέμα, γράφουμε κείμενο μέσα. Προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο, μπορείτε να πάρετε ένα παχύ λαστιχένιο σφουγγάρι, κόψτε μέσα από αυτό τα απαραίτητα σχέδια, βουτηγμένα σε συνήθεις μαύρο μελάνι και σφραγίδα στα ίδια σημεία που είναι διαφορετικές γραμμές (βλ. Φωτογραφία).

Συμβουλές! Οι έτοιμες σφραγίδες πωλούνται σε χαρτικά καταστήματα, τα οποία μπορούν να αγοραστούν και να χρησιμοποιηθούν στον σχεδιασμό καρτ-ποστάλ.

Επίσης, πολύ πρωτότυπο θα μοιάζει με μια πινακίδα με τα πορτρέτα σας

Το πρωτότυπο θα μοιάζει με μια πινακίδα με πορτρέτα των νεόνυμφων

Σε αυτήν την περίπτωση, είναι καλύτερο να επιλέξετε μια επιλογή αντίθεσης - μαύρο με λευκό ή λευκό με κόκκινο, κλπ. Το κύριο είναι το περιεχόμενο. σε σχέση με την εξωτερική απλότητα, το κείμενο θα πρέπει να κερδίσει.

Chic, λάμψη, ομορφιά

Από τη μία πλευρά, αυτό είναι το λεξικό Ellochka, οι κανιβάλια από τις "12 καρέκλες", από την άλλη πλευρά, μερικές φορές θέλετε πραγματικά υπερβολή. Σε αυτή την περίπτωση, μια φορά στη ζωή δεν θα βλάψει το κρύσταλλα, φτερά, μετάξι κορδέλα, κ.λπ. Αποκοπή, να κολλήσει, γράφοντας -. Εδώ δεν θα πρέπει να σκεφτούμε πολύ προσεκτικά το κείμενο, θα εξακολουθεί να επισκιάσει πολυτελείας λάμπει έξω. Μια σύντομη και πιασάρικα γραμμή είναι αρκετή, κάτι σαν το "Vasya και η Katya σας προσκαλούν στην καλύτερη γαμήλια μπάλα του XXI αιώνα".
Η απλότητα μπορεί να είναι και πρωτότυπο - θα εξετάσουμε μια τέτοια 3D παραλλαγή προσκλήσεων.

Πολυτελείς προσκλήσεις για το γάμο με τα χέρια τους με ογκώδη διακόσμηση

Πολυτελείς προσκλήσεις για το γάμο με τα χέρια τους με ογκώδη διακόσμηση

Από σταθερά πρότυπα - μέχρι την ένταση

 1. Μαγικά κουτιά. Σήμερα πολλά καταστήματα προϋπολογισμού πωλούν πολύχρωμα μονοκόμικα κουτιά από χαρτόνι δώρου. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό υλικό για την αρχή της μαγείας. Μένει να αγοράσει σατέν κορδέλες, κιτ για κεντήματα με διάφορες μορφές - πασχαλιές, λουλούδια, καρδιές κ.λπ., σε αυτοκόλλητη ταινία. Ένα ζευγάρι βράδια - και ένα σωρό από προσκλήσεις είναι έτοιμο? τώρα μένει με το επιλεγμένο να πληκτρολογήσετε στον υπολογιστή, να εκτυπώσετε ή να γράψετε με το χέρι το κείμενο. Βγάζουμε σε κουτιά και δίνουμε στους αποδέκτες - να μας βοηθήσουν στο "Mail της Ρωσίας", στην προσωπική μεταφορά ή στην υπηρεσία ταχυμεταφορών.
  Επίσης, μπορείτε να κανονίσετε κάρτες πρόσκλησης σε τέτοιους τακτικούς φακέλους

  Οι προσκλήσεις μπορούν να τοποθετηθούν σε τακτοποιημένους φακέλους

  Συμβουλές! Αν στέλνετε προσκλήσεις μέσω ταχυδρομείου, κάντε το εκ των προτέρων, διορθωμένο για πιθανή εβδομαδιαία καθυστέρηση. Εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά μια υπηρεσία ταχυμεταφορών, μπορείτε να συνδεθείτε με τη διαδικασία παράδοσης πολλών φίλων σε προσωπικά οχήματα υπό την αυστηρότερη προϋπόθεση μη αποκάλυψης του απορρήτου.

 2. Αστεία μικρά μπουκάλια. Πολλά ζευγάρια προτιμούν να οργανώσουν έναν γάμο στην ύπαιθρο. Αν σκοπεύετε να παντρευτείτε κοντά στη θάλασσα ή τον απλό ποταμό, επωφεληθείτε από την ιδέα των προσκλήσεων με τη μορφή μπουκάλια. Διακοσμητικά γυάλινα δοχεία πωλούνται επίσης σε πολλά καταστήματα προϋπολογισμού. Ορισμένα από αυτά σε μια φθηνή τιμή μοιάζουν με έργα τέχνης. Μένει να γράψετε προσκλήσεις, να κυλήσετε σε ένα σωλήνα, να τοποθετήσετε μέσα, να συμπληρώσετε για την ομορφιά κάποια διακοσμητικά θαλάσσια αστέρια, "μαργαριτάρια" - και voila! ευτυχής ιστιοπλοΐα στους παραλήπτες.
 3. Λευκό γάντι. Αφού δανείστηκε την ιδέα με κάλτσες για τον Άγιο Βασίλη, ράφουμε τα πιο απλά σατέν γάντια σαν τα μαξιλάρια για ένα τηγάνι, μόνο λεπτό και μικρό. Επεκτείνουμε τα στρας, τα μίνι-λουλούδια και άλλα διακοσμητικά στοιχεία. Εσωτερικά, βάζουμε κύλινδροι με το κείμενο "Αναθέτουμε στα χέρια σας την ατμόσφαιρα του πιο σημαντικού μας για εσάς, καλείτε σε έναν γάμο εκεί και στη συνέχεια σε τόσα πολλά πράγματα."
 4. Απροσδόκητη γλυκύτητα. Μια απλή και ταυτόχρονα λαμπρή ιδέα - ονομαστικό καπάκι με καρδιές. Αγοράζουμε αυτά τα μίνι κέικ, επενδύουμε προσκλήσεις και τα στέλνουμε σε φίλους. Το μόνο αρνητικό: αυτή η επιλογή είναι κατάλληλη μόνο για τους κατοίκους μιας πόλης.

  Δεν είναι απαραίτητο να περιορίζεται σε ένα kapekeykom, μπορείτε να εκδώσετε προσκλήσεις σε περίπου μια τέτοια σύνθεση

  Μην περιορίζετε τον εαυτό σας σε μια σύλληψη. Μπορείτε να οργανώσετε προσκλήσεις σχετικά με αυτή τη σύνθεση

 5. Σας ευχαριστώ για τη σοκολάτα. Αφού αγόρασε τη χονδρική καλή σοκολάτα, μπορείτε να απογυμνώσετε το εργοστάσιο και να το αντικαταστήσετε με μια εικόνα του ευτυχισμένου ζευγαριού σας και την ημερομηνία, τον τόπο του γάμου.
 6. Καλαίσθητες μικρές τσάντες. Organza ήρθαν σε μας από την Ανατολή, αλλά ερωτεύτηκαν όλες τις χώρες του κόσμου. Για τις αρχικές προσκλήσεις αρκεί να αγοράσετε λίγα μέτρα από την οργάντζα και να ράψετε μικρές σακούλες. Το κόστος είναι ελάχιστο, αλλά πόσο ενθουσιασμό προκαλείται από ιριδίζον ιστό!
 7. Candy με έκπληξη. Μπορείτε να αγοράσετε ένα πολύχρωμο πακέτο για δώρα και να οργανώσετε τις προσκλήσεις ως εύθυμα καραμέλες, περιτυλίγετε τα άκρα με τόξα.

  Μια από τις επιλογές για την κατασκευή τέτοιων καραμελών χρησιμοποιώντας κυματοειδές χαρτί

  Μια από τις επιλογές για τις εκπλήξεις καραμέλα με κυματοειδές χαρτί

 8. Μια τεράστια καρδιά είναι αρκετή για όλους. Επιλογή για γυναίκες: Αγοράστε το πυκνό ιστό, όπως τσόχα, σημειώνεται και κόβεται με τη μορφή ενός παζλ, καθένα από τα κεντημένα λέξη τελικά συγκεντρώνονται ολόκληρη επιγραφή ή τη ζωγραφική. Αυτό είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι για ενήλικες! Μια τέτοια καρδιά μπορεί να τοποθετηθεί στην είσοδο ενός μεγάλου τραπεζιού, και κάθε επισκέπτης θα πρέπει να φέρει ένα κομμάτι για να κάνει ολόκληρη τη σύνθεση.

Συμβουλές! Εάν πήρατε την ιδέα μιας πρόσκλησης καρδιά-παζλ, αφιερώστε το χρόνο και να το αντιγράψετε, επειδή κάποιος από τους επισκέπτες μπορεί να ξεχάσει ή να χάσει μια πρόσκληση. Τα διπλότυπα θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε μια ιδέα χωρίς συμβάντα.

Και αυτό δεν είναι το όριο, αφήστε τη φαντασία σας να τρέξει άγρια ​​και να δημιουργήσει ένα πραγματικό αριστούργημα

Δώστε φως στη φαντασία σας και δημιουργήστε ένα πραγματικό αριστούργημα!

Ασυνήθιστες προσκλήσεις για το γάμο με τα χέρια τους

Οι σύγχρονες τάσεις δεν έχουν αφεθεί, και σήμερα ενδιαφέρουσες ιδέες με μοντέρνα ονόματα ήρθαν σε εμάς από διάφορες χώρες. Θέλετε να εκπλήξετε; Δοκιμάστε το τώρα quilling ή scrapbooking.

Quilling

Είναι η τέχνη της διακόσμησης οτιδήποτε με τη βοήθεια των στοιχείων από ταινίες χαρτιού. Το όλο μυστικό είναι να τους στρίψουμε με κάποιο τρόπο.

Θα χρειαστείτε:

 • δύο φύλλα χαρτιού - παχύ και λεπτό?
 • κυβερνήτης.
 • ψαλίδι;
 • κόλλα?
 • χαρτικά ψαλίδια?
 • μολύβι;
 • έγχρωμο χαρτί.
 • Εργαλείο Quilling;
 • μισές χάντρες?
 • ταινία από σατέν.

Συμβουλές! Είναι πολύ πιο βολικό να αγοράσετε ένα έτοιμο σύνολο για quilling, παρά να το συλλέξετε ανεξάρτητα σε μέρη.

Ένα παράδειγμα ενός έτοιμου κιτ για το quilling

Ένα παράδειγμα ενός έτοιμου κιτ για το quilling

Πορεία εργασίας:

 1. Κόβουμε λεπτές όμοιες λωρίδες, περίπου σε 15 φέτες σε κάθε καρτ-ποστάλ. Γυρίζουμε τα ρολά από αυτά σε ένα εργαλείο quilling. Το ένα άκρο είναι σταθερό και το δεύτερο περιελίσσεται στο εργαλείο. Στερεώστε την ελεύθερη άκρη με κόλλα.
 2. Ταυτόχρονα, κολλώνουμε το έγχρωμο χαρτί στο στερεό χαρτί για το φόντο, προσαρμόζουμε τα λουλούδια στην καρτ ποστάλ, δημιουργούμε τα φύλλα. Αν ο έτοιμος "κύλινδρος" είναι ισοπέδωσε και στις δύο πλευρές, θα δημιουργηθεί ένα φύλλο.
 3. Στη μέση των λουλουδιών στερεώνουμε τις χάντρες, από τη σατέν κορδέλα που διπλώνουμε την πλώρη και την κολλάμε. Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε με τις προτιμήσεις σας με βοηθητικά εξαρτήματα.
 4. Υπάρχει μια απλούστερη έκδοση, αλλά όχι λιγότερο όμορφη επιλογή. Στο φύλλο σχεδιάζουμε ένα κλαδί, το πλαισιώνουμε με ένα πλεξούδα γύρω από το περίγραμμα, στρίβουμε τις καρδιές, στερεώνουμε και παίρνουμε ένα κλαδί με τις καρδιές του γάμου.
Μια από τις πιο απλές επιλογές για το σχεδιασμό μιας κάρτας πρόσκλησης με την τεχνική quilling

Μια από τις απλούστερες επιλογές για το σχεδιασμό μιας κάρτας πρόσκλησης στην τεχνική quilling

Ο παλιός κύλινδρος

Οι λάτρεις των λειψάνων και των αντίκες μπορούν να κάνουν μια γαμήλια πρόσκληση με τη μορφή ενός αρχαίου παπύρου, έλασης ενός σωλήνα.

Invitative-papyri φαίνονται αρκετά μυστηριώδη, επειδή ξεδιπλώνει το ηλικιωμένο χαρτί, φαίνεται να prikosayemsya σε κάτι αιώνια

Η πρόσκληση-παπύρη φαίνεται αρκετά μυστηριώδης, διότι ξετυλίγοντας το παλαιό χαρτί, φαίνεται να αγγίζουμε κάτι αιώνιο

Θα χρειαστούμε:

 • χοντρό χαρτί μεγέθους Α4.
 • σχοινί (όπως δεμένα κέικ).
 • τσάι δυνατό τσάι?
 • αγώνες, έναν αναπτήρα ή ένα κερί.

Πορεία εργασίας:

 1. Γερνάνουμε το χαρτί. Για να το κάνετε αυτό, τοποθετούμε το σε ένα δοχείο με τσάι και το απορροφούμε και το στεγνώνουμε. Στη συνέχεια μεγαλώνουμε ακόμα περισσότερο, φτιάχνουμε στίγματα μελάνης. Στεγνώστε το στεγνωτήρα μαλλιών.
 2. Γράφουμε την επιγραφή, που μιμείται την παλαιά γραμματοσειρά.
 3. Εκτοξεύσαμε το φύλλο που προκύπτει γύρω από την περίμετρο.
 4. Από πάνω διορθώνουμε τη συμβολοσειρά, περιστρέφουμε το σωλήνα και το στερεώνουμε.

Συμβουλές! Οι κηλίδες μελανιού μπορούν να αντικατασταθούν από κρασί. Έτσι, η προετοιμασία των προσκλήσεων μπορεί να συνδυαστεί ρομαντικό δείπνο για ένα ποτήρι κρασί.

Συμφωνώ τέτοιες προσκλήσεις για το γάμο, φτιαγμένες από τον εαυτό σας, φαίνονται αρκετά ατμοσφαιρικές και γοητευτικές

Τέτοιες γαμήλιες προσκλήσεις, φτιαγμένες με τα χέρια τους, φαίνονται κομψές και μυστηριώδεις

Scrapbooking + Decoupage

Scrapbooking - ένα είδος κεντήματος, που αποτελείται από την κατασκευή και το σχεδιασμό των οικογενειακών ή προσωπικών φωτογραφικών λευκωμάτων βιβλίων. Decoupage - Τεχνική διακόσμησης μεταφέροντας μια εικόνα σε ένα αντικείμενο και στερεώνοντάς την με ένα βερνίκι. Η μέθοδος μας συνδυάζει και τις δύο επιλογές.

Οι έκτακτες προσκλήσεις θα είναι πολύ συναφείς στον κύκλο των οπαδών των παιχνιδιών με κάρτες

Οι έκτακτες προσκλήσεις θα είναι πολύ συναφείς στον κύκλο των οπαδών των παιχνιδιών με κάρτες

Τι χρειάζεστε:

 • κάθε έτοιμη καρτ ποστάλ ή χαρτόνι.
 • φύλλο φύλλου μουσικής?
 • ένα φύλλο διαφανούς χαρτιού.
 • τεχνητά μικρά λουλούδια.
 • πλεξούδα?
 • χάντρες ·
 • ψαλίδι;
 • κόλλα?
 • γκουάς?
 • μεμβράνη.

Πορεία εργασίας:

 1. Το χαρτόνι σκύβει στη μέση ή παίρνει μια έτοιμη κάρτα, κόβει τις άκρες με εικονιστικό τρόπο, διακοσμεί την μπροστινή πλευρά με μονογράμματα μέσα από ένα έτοιμο stencil. Ξεχωριστά, ετοιμάζουμε ένα κομμάτι χαρτί με μια μεγάλη περικοπή στη μέση της καρδιάς.
 2. Κολλάμε το μπροστινό μισό του ημιδιαφανούς χαρτιού, τοποθετούμε σημειώσεις πάνω σε αυτό, κολλώνουμε το κομμάτι στην κορυφή με την καρδιά, έτσι ώστε να υπάρχουν σημειώσεις σε αυτό. Οι άκρες είναι διακοσμημένες με πλεξούδα, διακοσμημένες με τεχνητά λουλούδια, χάντρες κλπ. Γράφουμε το κείμενο.
Μερικά παραδείγματα προσκλήσεων για το γάμο με τα χέρια τους στην τεχνική του scrabbuking

Μερικά παραδείγματα προσκλήσεων για το γάμο με τα χέρια τους στην τεχνική του scrapbooking

Lacy πρόσκληση γάμου

Η δαντέλα θα είναι πάντα σχετική στο γάμο, γιατί αντηχεί το φόρεμα της νύφης.

Τι χρειάζεστε:

 • χαρτόνι?
 • δαντέλα?
 • ταινία / πλεξούδα?
 • γκουάς?
 • ψαλίδι;
 • κόλλα?
 • μεμβράνη.

Παίρνουμε το χαρτόνι και το διπλώνουμε στο μισό σαν μια συνηθισμένη καρτ ποστάλ, τυπώνουμε το επιθυμητό κείμενο της πρόσκλησης, κόβουμε τις άκρες όμορφα με ψαλίδι. Το μπροστινό μέρος είναι οπτικά χωρισμένο σε δύο, ζωγραφίζουμε ένα μέρος με καρδιές, λουλούδια κλπ., Το δεύτερο είναι διακοσμημένο με κορδέλα. Εσωτερικά κόλλα το μήνυμά μας. Μπορείτε να το κάνετε ακόμα πιο εύκολο - μην βάφετε τίποτα και τοποθετήστε μια κορδέλα δαντέλα και ένα σατέν τόξο στη μία πλευρά.

Πολύ απαλή επιλογές για την εγγραφή των προσκλήσεων σε ένα γάμο με μοτίβα δαντέλα

Πολύ απαλή επιλογές για την εγγραφή των προσκλήσεων σε ένα γάμο με μοτίβα δαντέλα

Συμβουλές! Οι επισκέπτες θα σημειώσουν μια πικάντικη ιδέα, αν η δαντέλα στην πρόσκληση θα επαναλάβει το φινίρισμα στο φόρεμα της νύφης.

Μια άλλη επιλογή για να σχεδιάσετε προσκλήσεις σε ένα γάμο με μοτίβα δαντέλας

Μια άλλη επιλογή για να σχεδιάσετε προσκλήσεις σε ένα γάμο με μοτίβα δαντέλας

Οι έτοιμες κάρτες βγαίνουν σταδιακά από τη μόδα. Σήμερα, προς τιμήν, δημιουργικότητα και ατομικότητα, και σύγχρονες προσκλήσεις για το γάμο με τα χέρια τους - αυτά είναι μικρά έργα τέχνης. Τα βίντεο ή τα φωτογραφικά υλικά των επαγγελματιών χειρογράφων από το Διαδίκτυο θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε το έργο οποιουδήποτε επιπέδου πολυπλοκότητας και να εκπλήξετε όχι μόνο τους επισκέπτες, αλλά και τον εαυτό σας.

Προσκλήσεις για το γάμο: οι τάσεις το 2018 και οι μάστερ-τάξεις για να δημιουργήσουν τα δικά τους χέρια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =