Στο στυλ της Προβηγκίας

Στο στυλ της Προβηγκίας

Κάθε γυναίκα είναι ο κάτοχος της εστίας, που επιδιώκει να δημιουργήσει μια άνετη φωλιά. Στα σύγχρονα καταστήματα μπορείτε να αγοράσετε πολλά έτοιμα οικιακά αξεσουάρ, αλλά χειροτεχνία δεν πρόκειται ποτέ να βγαίνει από τη μόδα, διότι εκτός από την καλλιτεχνική αξία, φέρει ένα φορτίο θετικής ενέργειας. Σήμερα θα μελετήσουμε μια ενδιαφέρουσα ιδέα - τα καλάθια ύφανσης. Το καλύτερο υλικό είναι ένα αμπέλι, αλλά το να μην είναι τόσο εύκολο, είναι εξίσου δύσκολο να το αντιμετωπίσεις χωρίς εμπειρία. Ωστόσο, υπάρχει μια εξαιρετική μη δαπανηρή εναλλακτική λύση - να την αντικαταστήσετε με σωλήνες εφημερίδων!

 • Τρόποι ύφανσης
 • Προετοιμασία του
 • Τι χρειαζόμαστε;
 • Κάνουμε ένα αμπέλι από την εφημερίδα
 • Η απλούστερη ιδέα
 • Γύρος καλάθι
 • Πλατεία 
 • Το κάνουμε δίπλα στο κουτί
 • Επιλογές σχεδίασης
 • Σχετικά με την προετοιμασία και τη ζωγραφική
 • Χρήσιμες συμβουλές από έμπειρους βελόνες
Κασετίνα από χαρτί για διακοσμήσεις

Κασετίνα για κοσμήματα από χαρτί

Τρόποι ύφανσης

Αρχή needlewoman θα πρέπει να έχει μια ιδέα των βασικών επιλογών για τη δέσμευση.

Τεχνικές

Τεχνικές

Τύποι ύφανσης:

 1. Layered - Οι ράβδοι κατασκευάζονται ώστε να περιβάλλουν δύο σωλήνες εργασίας, έναν κάτω από αυτούς και τον άλλο από πάνω.

 2. Σπείρα - η βάση κατασκευάζεται και μέσα από αυτήν σε μια ξεκάθαρη σειρά οι σωλήνες περνούν συνεχώς και στοιβάζονται από μια συμπαγή σειρά.
  Η τεχνική της ύφανσης από χαρτί γίνεται πολύ δημοφιλής

  Η τεχνική της ύφανσης από χαρτί γίνεται πολύ δημοφιλής

  Ένα μικρό καλάθι από αυτοσχέδια υλικά

  Ένα μικρό καλάθι από αυτοσχέδια υλικά

 3. Σχοινί - Οι σωλήνες αλληλοσυνδέονται με τους στύλους και μεταξύ τους.

Προετοιμασία του

Κάθε νοικοκυρά έχει παλιές εφημερίδες ή περιοδικά στο σπίτι. Κάποιος χρησιμοποιεί άχρηστα βιβλία, αλλά θα τα κάνουμε χωρίς αυτά, επειδή είναι σχεδιασμένα για ανάγνωση και θα ήταν βλασφημία να χαλάσουν τη δημιουργικότητα κάποιου. Προσδιορίστε τα εργαλεία και τα υλικά.

Ακόμη και από απλά υλικά μπορείτε να δημιουργήσετε αριστουργήματα

Ακόμη και από απλά υλικά μπορείτε να δημιουργήσετε αριστουργήματα

Τι χρειαζόμαστε;

 • εφημερίδες ή περιοδικά.
 • κόλλα?
 • μίλησε.
Απαραίτητα υλικά και εργαλεία

Απαραίτητα υλικά και εργαλεία

 • συνήθη clothespins?
 • ψαλίδι;
 • μαχαίρι για κοπή χαρτιού.
 • ένα συρραπτικό?
 • χαρτόνι ή ένα παλιό κουτί.
 • βαφή ή λεκέ ·
 • βερνίκι.
Υπέροχο κασκέτο διακοσμημένο με λουλούδια

Υπέροχο κασκέτο διακοσμημένο με λουλούδια

Καλάθι για λευκά χέρια

Καλάθι για λευκά χέρια

Κάνουμε ένα αμπέλι από την εφημερίδα

Κόψτε σε λωρίδες με διαστάσεις περίπου 10 x 30 cm το καθένα κενό σε μια συστροφή σωλήνα αναγκαία :. Για να ληφθεί αυτό μια λεπτή βελόνα, τοποθετήστε το υπό μία οξεία γωνία και βιδώνεται επάνω σε αυτό, κομμένα κομμάτι χαρτί.

Συμβουλές! Μπορείτε να το κόψετε με ψαλίδι, αλλά είναι πολύ πιο βολικό να χρησιμοποιήσετε ένα χαρτοπωλείο μαχαίρι.

Παράλληλα, χρησιμοποιούμε κόλλα, επικαλύπτοντας την άκρη του τεμαχίου προς τα έξω έτσι ώστε να μην περιστρέφεται. Κατά τη διαδικασία των συστροφών, πρέπει να δίνεται προσοχή σε ένα σημαντικό σημείο: το ένα άκρο πρέπει να είναι ευρύτερο από το άλλο, έτσι ώστε να είναι δυνατή η επιμήκυνση των άκρων και η σωστή διαμόρφωση του σωλήνα.

Διάταξη ζωνών

Διάταξη ζωνών

Κοπτικές λωρίδες

Κοπτικές λωρίδες

Σημαντικό! Οι σωλήνες πρέπει να στριφογυρίζονται όσο το δυνατόν πιο σφιχτά - αυτό εξασφαλίζει ανθεκτικότητα. Εάν το υλικό είναι κοίλο, καλάθι σύντομα θα είναι εκτός λειτουργίας.

Υπάρχει και μια άλλη απλούστερη εκδοχή: οι σωλήνες δεν χρειάζεται να είναι στριμωγμένοι, διπλωμένοι πολλές φορές κατά μήκους, έτσι ώστε να επιτυγχάνονται οι ομοιότητες των παχιών κορδελών του ίδιου πλάτους. Περαιτέρω από αυτά είναι δυνατόν να κάνετε μια πλεξούδα - είναι μια εξαιρετική βάση για έναν πυθμένα και τοίχους. Αυτή η μέθοδος είναι πιο εύκολη για περιστροφή, αλλά δεν φαίνεται λιγότερο πρωτότυπη.

Η απλούστερη ιδέα

Πλέκοντας ένα τετράγωνο καλάθι

Πλέκοντας ένα τετράγωνο καλάθι

Χρησιμοποιούμε τη δεύτερη μέθοδο κατασκευής του υλικού με δίπλωση. Κατ 'αρχάς, κάνουμε το κάτω μέρος - βάζουμε τις ταινίες μεταξύ τους σε διασταυρούμενο μοτίβο, και όταν φτάσουμε στο σωστό μέγεθος, καθορίστε τις άκρες με συρραπτικό. Στη συνέχεια, υφάνουμε τους τοίχους - κάνουμε 4 μοντέλα του ίδιου ύψους, συσχετίζοντας τις διαστάσεις με τις παραμέτρους του πυθμένα. Επίσης, προσαρμόζουμε τα άκρα με το συρραπτικό, αφαιρώντας τα επιπλέον εξαρτήματα.

Συμβουλές! Για την ομορφιά, κόβουμε τις άνω άκρες με μια στερεή λωρίδα χαρτιού. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα στυλό.

Τώρα ζωγραφίζουμε το προϊόν μας και το αφήνουμε να στεγνώσει, για καλύτερη εμφάνιση και δύναμη είναι δυνατό να επικαλύψει το καλάθι με λάκα.

Στρογγυλό καλάθι με σωληνάρια

Η ξύλινη λαβή φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα

Η ξύλινη λαβή φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα

Για τη σημείωση! Καλάθια από τις ανατροπές είναι πολύ πιο όμορφα, είναι περισσότερο σαν μια αμπέλου.

Στάδια εργασίας:

 1. Ξεκινάμε από το κάτω μέρος. Λαμβάνουμε δέκα σωλήνες, διασταυρώνονται - δύο ζεύγη κάθετα και τρία σε οριζόντια θέση - και υφαίνονται γύρω από τον κύκλο του ενδέκατου εργάτη. Διπλασιάζεται, το ένα άκρο είναι από κάτω, το άλλο είναι πάνω, τότε, αντίθετα, με αυτό τον τρόπο, υφαίνουμε 2 σειρές. Όταν τελειώσει ο σωλήνας εργασίας, πρέπει να παραταθεί, - για αυτό, πρέπει να εισάγετε ένα νέο στην προηγούμενη και μπορείτε να το κάνετε ακόμα.
 2. Αφού ολοκληρωθούν δύο σειρές, τα άκρα των σωλήνων κάμπτονται στο κέντρο, υφαίνονται άλλες 4 σειρές, κατευθύνοντας τους σωλήνες από το κέντρο.
 3. Στη συνέχεια, μπορείτε να εισαγάγετε μεγάλες ξύλινες χάντρες, να τις τοποθετήσετε σε κάθετους σωλήνες και στη συνέχεια να πλέξετε ξανά πολλές σειρές.

  Δημιουργήστε μια διακόσμηση χαρτιού με τα χέρια σας

  Δημιουργήστε μια διακόσμηση χαρτιού με τα χέρια σας

 4. Τα άχρηστα άκρα κόβονται και μπαίνουν στο εσωτερικό με μια βελόνα πλεξίματος, σχηματίζοντας ένα κρόσσιο.
 5. Πριν αφαιρέσετε την περίσσεια, είναι απαραίτητο να αφήσετε τρεις σωλήνες η μία απέναντι στην άλλη για τη λαβή, αν είχε σχεδιαστεί. Είναι διασυνδεδεμένα και συνυφασμένα με μια ακόμα συστροφή.
 6. Στη συνέχεια, ζωγραφίζουμε το προετοιμασμένο καλάθι, το στεγνώνουμε και το βερνάρουμε. Ως στολίδι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τεχνική decoupage και εφαρμόστε ένα σχέδιο.

Συμβουλές! Αν κατά τη διαδικασία της ύφανσης τους τοίχους που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την πληθώρα των προεξέχουν σωλήνες που είναι συνεχώς να χαλαρώσετε, μπορείτε να διορθώσετε τα προσωρινά μανταλάκια.

Τετράγωνα καλάθια σωληναρίων

Διακοσμητικός δίσκος

Διακοσμητικός δίσκος

Η κλασική μέθοδος: Κόψτε δύο τετράγωνα από χαρτόνι, κόλλα στο πρώτο κομμάτι του σωλήνα γύρω από την περίμετρο της κορυφής του δεύτερου κολλήσει ένα κομμάτι χαρτόνι, αυτό θα παρέχει ένα ασφαλή εφαρμογή. Κόλλησα κατά μήκος της περίμετρος ένα νέο σωλήνα και ύφανση των τοίχων με έναν απλό τρόπο ύφανσης.

Σημαντικό! Όλα τα κολλημένα τμήματα κάμπτονται προς τα πάνω και, εάν είναι απαραίτητο, στερεώνουν τα μανταλάκια και επιμηκύνονται κατά τη διάρκεια της εργασίας, εισάγοντας τους σωλήνες εργασίας μέσα στο άλλο. Όταν τα τοιχώματα φτάσουν στο επιθυμητό μήκος, αφαιρούνται τα υπερβολικά τμήματα και η βελόνα σπειρώθηκε μέσα.

Προϊόντα από χάρτινες σωλήνες σε ναυτικό ύφος

Προϊόντα από χάρτινες σωλήνες σε ναυτικό ύφος

Το κάνουμε δίπλα στο κουτί

Η βάση λαμβάνεται από οποιοδήποτε κουτί με άκρα ίσου ύψους. Γυρίστε το ανάποδα, το superglue σε απόσταση 4-5 cm συνδέεται στο κάτω μέρος του σωλήνα, δημιουργώντας μια ομοιότητα των ράφια. Γυρίζουμε από κάτω προς τα κάτω, οι στύλοι-σωλήνες κατευθύνονται προς τα πάνω.

Συμβουλές! Για να μην κινηθούν, μπορείτε να τα διορθώσετε με μια ελαστική ταινία.

Απλής ύφανσης κάνει την πρώτη σειρά, το φυτό κάθε «ράφι» για την επόμενη μία, τότε κόλλα στο κάτω μέρος του νέου σωλήνα, το σπείρωμα πάνω από την κατακόρυφη και κάτω, εναλλάσσοντας αλληλουχία. Συνεχίστε τη διαδικασία μέχρι τα τοιχώματα των στροφών να φτάσουν στην άκρη του κιβωτίου βάσης. Σταθερούμε τα άκρα με κόλλα, κόβουμε την περίσσεια, γεμίζουμε τη βελόνα με τη βελόνα.

Επιλογές σχεδίασης

Καλάθι από νήμα από χαρτί

Καλάθι από νήμα από χαρτί

Έχοντας κατανοήσει τα βασικά της πλέξης, μπορείτε να πειραματιστείτε και να μάθετε νέους τρόπους ύφανσης και διάφορα βοηθητικά υλικά. Για παράδειγμα, η αλληλοσύνδεση ενός pigtail ή η χρήση του αποτελέσματος των κάθετων κενών, με τα οποία το καλάθι φαίνεται πιο ευάερο. Στη συνέχεια, μπορείτε πλέκουν σατέν κορδέλες και δέστε τα τόξα.

Ιδέες! Στα καλάθια ψωμιού, όπου δεν σχεδιάζονται χειρολαβές, μπορείτε να ράψετε ασυνήθιστα ένθετα και να ανοίξετε το εσωτερικό, στρέφοντας τις άκρες. Η περίμετρος μπορεί να διακοσμηθεί με δαντέλα.

Ζωγραφική κουτιά με ακρυλικό χρώμα

Ζωγραφική κουτιά με ακρυλικό χρώμα

Τόνωση χάρτινων σωλήνων στο χρώμα μιας φυσικής αμπέλου

Τόνωση χάρτινων σωλήνων στο χρώμα μιας φυσικής αμπέλου

Σχετικά με την προετοιμασία και τη ζωγραφική

Το έτοιμο καλάθι πρέπει να είναι σε πολλές στρώσεις αδιάβροχο χρώμα ή κόλλα PVA, το οποίο θα πρέπει να αραιωθεί λίγο με νερό. Εφαρμόστε με ένα πινέλο με ένα πυκνό σωρό. Μετά το ξεσκόνισμα, το προϊόν πρέπει να στεγνώσει, τότε μόνο η εξωτερική πλευρά είναι βαμμένη. Το χρώμα εφαρμόζεται επίσης αρκετές φορές, το καλάθι στεγνώνεται ξανά και στη συνέχεια βερνικώνεται.

Συμβουλές! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και λεκέ - τότε το χρώμα της δημιουργίας σας θα είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο φυσικό αμπέλι.

Ζωγραφική από λυγαριά

Ζωγραφική από λυγαριά

Για τη σημείωση! Το αστάρι μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί με διαφορετικό τρόπο - να μην χρωματίσει το τελικό προϊόν, αλλά αμέσως να μεταδώσει χρώμα στους σωλήνες και να υφαίνει από το τελικό υλικό.

Τυπογραφικά κενά

Τυπογραφικά κενά

Πολλές βελόνες αντί για την εφημερίδα χρησιμοποιούν σελίδες με χρωματιστά γυαλιστερά περιοδικά, κατόπιν το καλάθι παίρνει τη γοητεία του, όπως ένα πάπλωμα, και υπενθυμίζει το εθνικό στυλ.

Χρήσιμες συμβουλές από έμπειρους βελόνες

Κατά τη διάρκεια της εργασίας, απρόβλεπτες στιγμές και κοινές αποχρώσεις, κατανοητά πλεονεκτήματα, αλλά προκαλώντας σύγχυση και δυσκολία για αρχάριους μπορεί να προκύψουν. Οι έμπειροι χειριστές μοιράζονται εύκολα συστάσεις.

Τι πρέπει να ξέρετε:

 1. Η απόσταση μεταξύ των στύλων, εάν σχεδιαστεί ένα μικρό καλάθι, δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 2 cm, διαφορετικά η κατασκευή θα είναι τρελή και εύθραυστη.
 2. Όταν τη θεραπεία των αρθρώσεων, σωλήνες θα πρέπει να κοπεί σε οξεία γωνία, τότε είναι απαραίτητο να στάζει κόλλα και τοποθετήστε ένα μέσα στο άλλο, έτσι ώστε η κόλλα ήταν μέσα, όχι έξω.
 3. Αν τυχαίνει να είναι υπερβολικό, και απλώστε πολύ πυκνό και δεν είναι πολύ καλά λυγισμένα, αρνούμενη να δεχθεί την απαραίτητη μορφή, μπορεί να είναι υγρό από το πιστόλι ψεκασμού και τοποθετήστε το σε μια πλαστική σακούλα. Στη συνέχεια, βγάλτε το ένα από την τσάντα και τραβήξτε το καλάθι ένα προς ένα. Στην υγρανθείσα κατάσταση θα γίνουν και πάλι εύθραυστα και μετά την ξήρανση θα είναι και πάλι δυνατά.
 4. Αν χρειάζεστε αυξημένη αντοχή, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε γυαλιστερά κούτσουρα χαρτιού πυκνής επικάλυψης για συστροφή. Ωστόσο, να είστε προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι τέτοιες σωλήνες είναι στη συνέχεια πιο δύσκολο να χρωματίσετε.
 5. Οι καλύτεροι σωλήνες λαμβάνονται από το ταμείο, αλλά αυτό δεν είναι μια δαπανηρή ευχαρίστηση.

 • Μερικές φορές τα απλά φύλλα χαρτιού για έναν εκτυπωτή είναι καλύτερα από τις εφημερίδες, επειδή δεν έχουν γραμματοσειρά.
 • Για να ενωθούν οι σωλήνες εργασίας, η κόλλα PVA ταιριάζει καλύτερα. Θα χρειαστούν πολλά, οπότε είναι λογικό να το αγοράσετε σε μεγάλη χωρητικότητα - έτσι θα κοστίσει λιγότερο.
 • Είναι καλύτερα να μην χρησιμοποιείτε κόλλα με στιγμιαία ξήρανση, τελικά δεν θα έχετε χρόνο να διορθώσετε ένα σχέδιο και δεν θα σώσει την ακεραιότητα σε περιστασιακές παραμορφώσεις.
 • Εάν ζωγράφετε τους σωλήνες πριν από την ύφανση και έγιναν εύθραυστες, μπορείτε να τους πασπαλίζετε με νερό - αυτό θα σώσει την κατάσταση.
 • Το αστάρι γίνεται καλύτερα από ένα μείγμα PVA και νερού συν την προσθήκη ενός μικρού βερνικιού εκεί - αυτό θα βελτιώσει την αντίσταση στο νερό.
 • Μπορείτε να ζωγραφίσετε το καλάθι από χρώματα σε κυλίνδρους - έτσι πέφτει ομοιόμορφα.
Τα προϊόντα από έγχρωμους σωλήνες φαίνονται πολύ εντυπωσιακά

Τα προϊόντα από έγχρωμους σωλήνες φαίνονται πολύ εντυπωσιακά

Διακοσμητικό καλάθι χαρτιού

Διακοσμητικό καλάθι χαρτιού

Μια χειροποίητη εικόνα από σωλήνες εφημερίδων δεν είναι απλά ένα δημιουργικό έργο για το σπίτι. Μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα εξαιρετικό δώρο για τους φίλους και τους γονείς, αλλά και να γίνει μια ιδέα για τις επιχειρήσεις. Ο επαγγελματισμός έρχεται με εμπειρία και, ίσως, ένα απλό χειροποίητο έργο θα φέρει στη συνέχεια ένα σημαντικό εισόδημα, και το νέο έργο σας θα προσφέρει ευχαρίστηση εκτός από τα χρήματα, που είναι η βάση για μια αρμονία της ζωής!

Καλάθια ύφανσης από σωλήνες εφημερίδων: πλοίαρχοι και συμβουλές για γυναίκες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =