Χειμερινός επισκέπτης από τις μπάλες και τις σκάλες του νέου έτους

Χειμερινός επισκέπτης από τις μπάλες και τις σκάλες του νέου έτους

Είναι αδύνατο να φανταστούμε εορτασμός του νέου έτους χωρίς ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, ειδικά αν η οικογένειά σας έχει παιδιά που τρέμουν αναμονή για θαύματα και δώρα από τον Άγιο Βασίλη. Οι μοντέρνοι σχεδιαστές και βιοτέχνες προσφέρουν πολλές επιλογές για τη δημιουργία ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου χωρίς τη χρήση ενός ζωντανού δέντρου και χωρίς καν να καταφύγουν σε τεχνητή απομίμηση.

 • Κωνικό χριστουγεννιάτικο δέντρο των μπάλες του νέου έτους
 • Χριστουγεννιάτικο δέντρο ελάτης
 • Χριστουγεννιάτικο δέντρο των Χριστουγέννων
Χριστουγεννιάτικο δέντρο για εορταστικό τραπέζι με μεταλλικό πλαίσιο

Χριστουγεννιάτικο δέντρο για εορταστικό τραπέζι με μεταλλικό πλαίσιο

Παρουσιάζουμε στην προσοχή σας διάφορες επιλογές για τη δημιουργία ενός δένδρου νέου έτους.

 1. Μπορείτε να κάνετε ένα πλωτό ή κωνοφόρο δέντρο, αποτελούμενο αποκλειστικά από Χριστούγεννα μπάλες με τη χρήση πρόσθετου υλικού.
 2. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ασυνήθιστα μπαλόνια, και συν - χριστουγεννιάτικα δέντρα. Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν πολλές δημιουργικές επιλογές για τη δημιουργία ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου για τον εορτασμό του νέου έτους με τα χέρια του.
Η αρχική ιδέα της σύγχρονης διακόσμησης τοίχων

Η αρχική ιδέα της σύγχρονης διακόσμησης τοίχων

Κωνικό χριστουγεννιάτικο δέντρο των μπάλες του νέου έτους

Για να δημιουργήσετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με μπάλες, θα χρειαστείτε τα παρακάτω υλικά:

 1. Κώνος πολυστυρολίου. Εξαρτάται από το μέγεθός της εξαρτάται από το μέγεθος του τελικού προϊόντος, έτσι ώστε η κύρια αναφορά - οι διαστάσεις του κώνου.
 2. Χριστούγεννα μπάλες. Είναι απαραίτητο να φροντίσουμε χρώματα ή να χρησιμοποιούν εντελώς διαφορετικά χρώματα, χωρίς να συνδέονται με μια συγκεκριμένη ακολουθία συνδυασμών.
 3. Για να ολοκληρώσετε τη σύνθεση στην κορυφή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια νιφάδα χιονιού, ένα αστέρι, μια άκρη, ένα τόξο - ό, τι θέλετε.
 4. Κολλητικό πιστόλι ή άλλη κόλλα καλής ραφής.
 5. Ψαλίδι.
 6. Ταινίες, organza και ούτω καθεξής.
 7. Ξίφος από ένα δέντρο.
Μια σύντομη master-class για τη δημιουργία μιας ελαφριάς και όμορφης τέχνης

Μια σύντομη master-class για τη δημιουργία μιας ελαφριάς και όμορφης τέχνης

Για να δημιουργήσετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, πρέπει να ακολουθήσετε την ακολουθία:

 1. Παίρνουμε κώνο αφρού. Διακοσμήστε το με μπάλες και βγαίνουμε σταδιακά από κάτω προς τα πάνω (αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο).
 2. Συνεχίζουμε να στερεώνουμε τις μπάλες με ένα πιστόλι. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο σχηματισμός της δεύτερης σειράς σφαιρών πρέπει να γίνει ως εξής: τοποθετούνται μεταξύ των σφαιρών του πρώτου. Αν έχετε επιλέξει το κατάλληλο μοτίβο στα χρώματα, πρέπει να το ακολουθήσετε και να εναλλάσσετε τις μπάλες.
 3. Συμπληρώστε τον κώνο στην κορυφή, ενώ κατά τη διαμόρφωση των ανώτερων σειρών μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Χριστουγεννιάτικες μπάλες μικρότερης διαμέτρου.
 4. Στη συνέχεια ακολουθεί το σχηματισμό του στέμματος.
 5. Τα κενά ανάμεσα στις μπάλες μπορούν να γεμιστούν με οργαντά ή χάντρες. Όταν χρησιμοποιείτε την οργανίδα, πρέπει να την κόψετε σε μικρά τετράγωνα. Συνδέοντας δύο τετράγωνα με ξύλινο σουβλάκι και κόλλα, πρέπει να τοποθετήσετε την προκύπτουσα διακόσμηση σε κενό χώρο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πούλιες για αυτό.

 Χριστουγεννιάτικο δέντρο ελάτης

Η ιδέα της δημιουργίας ενός ασυνήθιστου χριστουγεννιάτικου δέντρου για το νέο έτος μπορεί να πραγματοποιηθεί με τα χέρια σας. Έλα θα φανεί σαν να κινείται στον αέρα. Για λόγους ασφαλείας, μπορεί να τοποθετηθεί σε ύψος (εάν υπάρχουν μικρά παιδιά). Επίσης, αυτό το είδος Χριστουγεννιάτικου δέντρου θα είναι μια ασυνήθιστη διακόσμηση του σχολείου ή του νηπιαγωγείου για τις διακοπές.

Αναστατωμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Αναστατωμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Για να το κάνετε θα χρειαστείτε:

 1. αλυσίδες με τις οποίες θα ανασταλεί η δομή ·
 2. καραμπίνες - σε μεγάλες ποσότητες.
 3. άγκιστρα - από τον αριθμό των καραβιών.
 4. παχιά γραμμή αλιείας ·
 5. Χριστουγεννιάτικες μπάλες
 6. Σφιγκτήρες που θα χρησιμοποιηθούν για τη γραμμή αλιείας.
 7. πένσες κοπής σύρματος.
 8. Η βάση για τον καθορισμό των μπάλων θα είναι ένα πλέγμα που χρησιμοποιείται για το μαγείρεμα με ατμό.
Μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τη δημιουργία μιας τέτοιας ομορφιάς

Μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τη δημιουργία μιας τέτοιας ομορφιάς

 • Με τη βοήθεια των τσιμπίδων, είναι απαραίτητο να κόψουμε τις αλυσίδες σε κομμάτια του ίδιου μήκους, η δομή θα ανασταλεί πάνω τους. Με τη βοήθεια αγκίστρων, θα πρέπει να στερεώσετε τις αλυσίδες στο πλέγμα και να συνδέσετε τα άκρα τους με τις καραμπίνες.
 • Στη συνέχεια θα πρέπει να κόψετε σε διαφορετικά μήκη κομμάτια της γραμμής αλιείας για να στερεώσετε τις μπάλες. Σε κάθε άκρο της γραμμής, γίνονται βρόχοι, εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικούς σφιγκτήρες ή απλά να συνδέσετε κόμπους.

Συμβουλές! Ασφαλίστε τη βάση στη θέση στην οποία θα χρησιμοποιηθεί. Είναι πιο εύκολο να σχηματίσετε μια σιλουέτα ενός δέντρου με βάρος. Μπάλες σε μια μικρή γραμμή είναι κρεμασμένες στο κέντρο, και στη μεγάλη γραμμή - στις άκρες.

Δώστε προσοχή! Προκειμένου να επιδέξια διακοσμούν ένα δέντρο αέρα, χρησιμοποιήστε τη χωρική και τη φανταστική σκέψη. Μια τέτοια ομορφιά θα ευχαριστήσει τους επισκέπτες και τα μέλη της οικογένειάς σας καθ 'όλη τη διάρκεια των διακοπών, ενώ κανένα ζωντανό δέντρο δεν θα υποφέρει και η διάθεση του Νέου Έτους θα παρασχεθεί με ενδιαφέρον.

Οι στρογγυλές βάσεις διευκολύνουν τη διαδικασία

Οι στρογγυλές βάσεις διευκολύνουν τη διαδικασία

Χριστουγεννιάτικο δέντρο των Χριστουγέννων

Για να δημιουργώντας ένα δέντρο νέου έτους, που θα διακοσμήσει τον τοίχο, είναι επίσης απαραίτητο να προσεγγίσουμε δημιουργικά και με φαντασία. Για να το εκτελέσετε, θα χρειαστείτε:

 1. Χριστουγεννιάτικες μπάλες (χρωματική σειρά και μέγεθος εκ των προτέρων)?
 2. σκελετό (μπορεί να δράσει μια ξύλινη ακτίνα)?
 3. γραμμή αλιείας ·
 4. Πρωτοχρονιά διακοσμήσεις, γιρλάντες.

Πρώτα απ 'όλα είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο, στο οποίο στη συνέχεια θα αναστέλλονται οι μπάλες. Μπορείτε να το κάνετε απευθείας με τη μορφή ερυθρελάτης (ένα τρίγωνο) ή να εκτελέσετε σε διάφορα επίπεδα (τμήματα διαφορετικών μηκών, που βρίσκονται από τα μικρότερα έως τα μεγαλύτερα). Με τη βοήθεια του εργαλείου πρέπει να κρεμάσετε το πλαίσιο στο νύχι. Τότε τα πάντα εξαρτώνται από τη φαντασία σας: τοποθετήστε τις μπάλες στη γραμμή, συνδέοντάς τις με το πλαίσιο και χρησιμοποιήστε τα διακοσμητικά της Πρωτοχρονιάς.

Συμβουλές! Εφαρμογή γιρλάντες (ειδικά στην περίμετρο του πλαισίου) κάνει το δέντρο ακόμα πιο φωτεινό και εορταστικό.

Δημιουργική προσέγγιση της διακόσμησης τοίχων του νέου έτους

Δημιουργική προσέγγιση της διακόσμησης τοίχων του νέου έτους

Σημαντικό! Γιορτάζοντας το νέο έτος είναι η παράδοση κάθε οικογένειας, η οποία είναι σημαντική για να διατηρηθεί από έτος σε έτος. Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει διακοπές. Το πιο σημαντικό είναι να προσεγγίσετε αυτό το θέμα δημιουργικά και θα πετύχετε και όλες οι επιθυμίες θα γίνουν πραγματικότητα!

Κάνουμε ένα πολυτελές χριστουγεννιάτικο δέντρο με μπάλες με τα δικά μας χέρια: ένα βήμα-βήμα μάθημα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3