Το έργο του καλλιτέχνη και της μαγειρικής καλλιτέχνιδας Linda Miller Nicholson

Το έργο του καλλιτέχνη και της μαγειρικής καλλιτέχνιδας Linda Miller Nicholson

Χειροτεχνία από δημητριακά ήταν πάντα πολύ δημοφιλής τόσο μεταξύ των ενηλίκων όσο και των νέων εφευρετών. Και αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, επειδή η ζήτηση για τέτοιες δημιουργίες είναι τεράστια. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα δημητριακά είναι οικονομικά προσιτά υλικά και η διαδικασία δεν απαιτεί πολύ χρόνο και αναπτύσσεται καλά προς όλες τις κατευθύνσεις. Ας μιλήσουμε για το πώς γίνεται και να προετοιμάσει μαζί τους τους πρωτότυπους πίνακες ζυμαρικών!

 • Εικόνες από ζυμαρικά και την εφαρμογή τους
 • Η γενική αρχή της δημιουργίας: μία βαθιά κύρια τάξη
 • Βασικές ιδέες
 • Άλλες συνθέσεις
Τα ζυμαρικά δεν είναι μόνο μια γευστική γαρνιτούρα, αλλά και ένα εξαιρετικό υλικό για την κατασκευή χειροτεχνιών

Τα ζυμαρικά δεν είναι μόνο ένα γευστικό πιάτο, αλλά και ένα εξαιρετικό υλικό για την κατασκευή χειροτεχνιών

Εικόνες από ζυμαρικά και την εφαρμογή τους

Οι εικόνες που προκύπτουν δεν είναι μόνο λίγα λεπτά χαράς. Μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμητικά στοιχεία κουζίνα, στο διάδρομο και ακόμη σαλόνι. Και μπορείτε ακόμη και να τραβήξετε μια ολόκληρη γωνία ζωγραφικής από τα ζυμαρικά και να την μετατρέψετε σε υπερηφάνεια. Οι εικόνες από αυτά τα νόστιμα προϊόντα αλεύρου έχουν αρκετά σημαντικά πλεονεκτήματα.

Ποικιλία σχημάτων σας επιτρέπει να χάσετε τη φαντασία

Η ποικιλία σχημάτων σας επιτρέπει να παίζετε φαντασιώσεις

 1. Ευκολία κατασκευής. Αφού δείξετε στο παιδί σας την αρχή της εργασίας, μπορεί να αντιμετωπίσει την ίδια την εργασία.
 2. Ένας μεγάλος αριθμός μοναδικών ιδεών. Λουλούδια, ζώα, έντομα, τοπία και ακόμα και αφαίρεση - όλα αυτά μπορούν να μετατραπούν σε ένα μοναδικό μια εικόνα των ζυμαρικών.
 3. Διαθεσιμότητα. Τα μακαρόνια είναι φθηνά και προσφέρονται σε ένα ευρύ φάσμα. Και για να διαφοροποιήσετε ακόμη περισσότερο τις χειροτεχνίες, μπορείτε να βάψετε τη ζύμη σε διαφορετικά χρώματα.
 4. Μοναδικότητα. Μια ποιοτικά κατασκευασμένη και διακοσμημένη εικόνα των ζυμαρικών θα γίνει θέμα υπερηφάνειας σας.

Εάν θέλετε ένα απλό αριστούργημα από μια απλή ιδέα, θα πρέπει να εξετάσετε τους βασικούς κανόνες για τη δημιουργία τέτοιων έργων ζωγραφικής.

Η γενική αρχή της δημιουργίας: μία βαθιά κύρια τάξη

Για να έχετε μια αξιοπρεπή διακόσμηση του σπιτιού σας και ένα πρωτότυπο δώρο ως αποτέλεσμα αρκετών ωρών εργασίας, θα πρέπει να προετοιμάσετε τα παρακάτω εργαλεία και υλικά:

 1. έγχρωμο ή απλό χαρτόνι.
 2. ένα φύλλο χαρτιού Α4.
 3. υδατογραφία ή γκουάς.
 4. ζυμαρικά στη συλλογή?
 5. κόλλα PVA.
Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να δημιουργήσετε μια φωτογραφία

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να δημιουργήσετε μια φωτογραφία

Γαρνιρισμένο με τα τρόφιμα τελικό προϊόν θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον

Το προϊόν, διακοσμημένο με δημητριακά, θα είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον

ακολουθία ενεργειών:
 1. Συνταιρίστε το χαρτόνι και ένα φύλλο χαρτιού. Αυτό είναι απαραίτητο για να βασιστεί η εικόνα πιο πυκνή και όχι να λυγίσει, να μην σκιστεί, να μην υποστεί βλάβη από το βάρος των ζυμαρικών. Η βάση για την εικόνα μπορεί να θεωρηθεί έτοιμη.
 2. Μετά από αυτό, σχεδιάζεται ένα σκίτσο στο κάτω μέρος. Μπορεί να είναι οτιδήποτε: μια νεκρή φύση, το τοπίο, αφαίρεση, χωριστά αντικείμενα. Σχεδιάστε αυτά τα πρότυπα για να δείτε λεπτομερέστερα την προκύπτουσα εικόνα και να την καταστήσετε πιο ξεκάθαρη.
 3. Στη συνέχεια, πρέπει να επικολλήσετε με ζυμαρικά PVA κόλλα με τη δεδομένη σειρά. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται μακαρόνια διαφόρων ειδών - φτερά, κέρατα, σπιράλ, σπαγγέτι, σωληνάρια, χυλοπίτες και ούτω καθεξής.
 4. Αφού η βάση για περαιτέρω ενέργειες είναι έτοιμη, είναι απαραίτητο να προχωρήσετε στη χρώση των ζυμαρικών, εάν παρέχονται από την κύρια κατηγορία. Ως αποτέλεσμα, θα έχετε μια ρεαλιστική όμορφη εικόνα.

Έτσι, η κύρια τάξη για τη λήψη εικόνων από ζυμαρικά είναι αρκετά απλή. Και τώρα είναι καιρός να μάθετε τις βασικές ιδέες για να κάνετε χειροτεχνίες!

Βασικές ιδέες για ζωγραφιές ζυμαρικών

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ιδεών εικόνων με βάση τα ζυμαρικά, και πρέπει να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν με τις προσωπικές σας επιθυμίες και επίπεδο δεξιοτήτων. Εξετάστε μερικά έτοιμα σκίτσα, εξετάζοντας τα οποία, θα μπορείτε να κάνετε παρόμοια δουλειά.

Ασυνήθιστη τέχνη από ζυμαρικά και δημητριακά

Ασυνήθιστη τέχνη από ζυμαρικά και δημητριακά

Λουλούδια από ζυμαρικά

Τα λουλούδια είναι τα πιο κοινά στοιχεία σε τέτοιους πίνακες ζωγραφικής. Μπορείτε να δημιουργήσετε αρχικά κλαδιά από μακαρόνια με τη μορφή φύλλων και μικρών διακοσμητικών σφαιρών. Για να ολοκληρώσετε την εικόνα, χρειάζεστε για την προετοιμασία ενός πλαισίου, Περικοπή του φύλλου γύρω από την περίμετρο με άλλο τύπο ζυμαρικών. Στην περίπτωσή μας, αυτά είναι floral στοιχεία.

Σπιτικό καμβά διακοσμεί κάθε εσωτερικό χώρο

Σπιτικό καμβά διακοσμεί κάθε εσωτερικό χώρο

Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε ασυνήθιστες αιχμές με μαργαρίτες, χρησιμοποιώντας αυτά τα είδη ζυμαρικών, σαν ένα σπιράλ φύλλα για τη διακόσμηση, τα κέρατα για να δημιουργήσει τα πέταλα, φτερά για το κεφάλι αυτιά διακόσμηση, τα μακαρόνια για στελέχη.

Συμβουλές! Μπορείτε να αφήσετε την εικόνα σε φυσικό χρώμα, σε σκούρο φόντο, αλλά είναι καλύτερα να βάψετε με γκουάς ή ακουαρέλα.

Μια άλλη κοινή έκδοση των βιοτεχνιών ένα τέτοιο σχέδιο - λουλούδια πεδίου. Αυτά μπορεί να είναι συγκεκριμένα φυτά ή φανταστικά, άγνωστα λουλούδια. Για να μεταφέρετε ολόκληρη την ατμόσφαιρα του πεδίου και τη διάθεση άνοιξη-καλοκαίρι, συνιστάται να ζωγραφίζετε τη ζωγραφική σε διαφορετικά χρώματα - κίτρινο, κόκκινο, πράσινο, κυανό, παρέχοντάς του ένα πρωτότυπο φόντο. Στη φωτογραφία - ένα από τα παραδείγματα.

Καλοκαιρινό τοπίο, κατασκευασμένο από τα χέρια του

Καλοκαιρινό τοπίο, κατασκευασμένο από τα χέρια του

Ζώα από μακαρόνια σε εικόνες

Μια άλλη κοινή κατηγορία χειροτεχνίας - ζώα από ζυμαρικά σε εικόνες. Για παράδειγμα, μια γάτα με μια πεταλούδα στην ουρά της φαίνεται κομψή και εξαιρετική, αλλά χρειάζεται πολύς χρόνος για να την δημιουργήσετε.

Συμβουλές! Εάν θέλετε να κάνετε κάτι λιγότερο περίπλοκο, αλλά όχι λιγότερο όμορφο, μπορείτε να δώσετε προτίμηση θαλάσσια ζητήματα, κάνοντας χρυσόψαρο και καβούρια.

Η δημιουργία ενός πίνακα θα είναι ευκολότερη αν σχεδιάσετε πρώτα ένα σκίτσο

Η δημιουργία μιας εικόνας είναι ευκολότερη αν σχεδιάσετε πρώτα ένα σκίτσο

Ιδιαίτερη προσοχή αξίζει το θέμα των γατών. Ως εκ τούτου, μεταξύ των απλών και μη συνήθων έργων ζωγραφικής, μπορεί κανείς να ξεχωρίσει το ακόλουθο παράδειγμα.

Εφαρμογή από προχρωματισμένα σπαγγέτι

Εφαρμογή από προχρωματισμένα σπαγγέτι

Άλλες συνθέσεις

Από τα ζυμαρικά μπορείτε να διαμορφώσετε όχι μόνο μεμονωμένα αντικείμενα αλλά και ολοκληρωμένες συνθέσεις. Αυτό είναι μόνο ένα μικρό μέρος των επιτυχημένων παραδειγμάτων για το πώς να συνδυάσετε τα διάφορα στοιχεία αυτού του προϊόντος, συνθέτοντάς τα στις αρχικές φωτογραφίες. Ένα τέτοιο χειροποίητα θα φέρει στο σπίτι σας περισσότερη ζεστασιά, άνεση και θα δώσει μια πραγματική ευχαρίστηση στην κατασκευή του. Και κάνουν το εσωτερικό πιο ζωντανό και εξαιρετικό!

Εικόνες από ζυμαρικά: δημιουργικές ιδέες και μαθήματα με τα χέρια τους

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =