Η αποτελεσματική οροφή τέντωμα στο κλουβί θα κάνει το εσωτερικό σας μοναδικό

Η αποτελεσματική οροφή τέντωμα στο κλουβί θα κάνει το εσωτερικό σας μοναδικό

Επέκταση οροφής στην κουζίνα - ένα σημαντικό στοιχείο στη δημιουργία μιας γενικής ιδέας εσωτερικού χώρου. Κουζίνα ήταν πάντα ένας ιδιαίτερος χώρος στον οποίο συγκεντρώνουν με όλη την οικογένεια και με φίλους, επικοινωνούν, μοιράζονται προβλήματα και επιτυχίες και όλα όσα αφορούν το φινίρισμα είναι πρωταρχικής σημασίας. Αυτός είναι ο λόγος για το θέμα της επιλογής ενός ανώτατου ορίου για τραπεζαρία αξίζει να προσεγγίσετε από επαγγελματική άποψη.

 • Πλεονεκτήματα μιας οροφής στην κουζίνα
 • Χρώματα για την επιλογή μιας οροφής για την κουζίνα
 • Stretch οροφή στην κουζίνα: μια ποικιλία από στυλ
Μοντέρνα ελαφριά κουζίνα με γυαλιστερά έπιπλα και την ίδια οροφή

Μοντέρνα ελαφριά κουζίνα με γυαλιστερά έπιπλα και την ίδια οροφή

Συμβουλές! Για το πόσο άνετη και ζεστή κουζίνα θα είναι, εξαρτάται από τη διάθεση και την ειρήνη του μυαλού όλων των ενοικιαστών στο σπίτι.

Ως εκ τούτου, οι σχεδιαστές προσπαθούν να βρουν πρωτότυπες λύσεις στυλ που δεν θα είναι μόνο θεαματικές, αλλά και λειτουργικές στις συνθήκες ενός τέτοιου δωματίου.

Πλεονεκτήματα μιας οροφής στην κουζίνα

Στα περισσότερα διαμερίσματα οι κουζίνες δεν διαφέρουν στην ευρυχωρία, έτσι οι ιδιοκτήτες σε ένα ντουέτο με τους σχεδιαστές πρέπει να βρουν νέους τρόπους όχι μόνο να δημιουργήσουν ένα κομψό εσωτερικό, αλλά και μια οπτική επέκταση του χώρου. Και ανώτατο όριο Μπορεί να διαδραματίσει βασικό ρόλο και, αν όχι ένα σημασιολογικό κέντρο, να γίνει ένα καλό υπόβαθρο έπιπλα και διακόσμηση.

Σε συνδυασμό με την κουζίνα τραπεζαρίας, διακοσμημένη σε λευκό

Σε συνδυασμό με την κουζίνα τραπεζαρίας, διακοσμημένη σε λευκό

Τα φωτεινά έπιπλα θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε το ασπρόμαυρο εσωτερικό

Τα φωτεινά έπιπλα θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε το ασπρόμαυρο εσωτερικό

Ο καθένας οροφή στην κουζίνα αργά ή γρήγορα γίνεται βρώμικο και χάνει μια ελκυστική εμφάνιση, οπότε πρέπει να ενημερώνεται συχνά. Η σύγχρονη τεχνολογία χρησιμοποιείται στην κουζίνα τεντωμένες οροφές ως ιδανική εναλλακτική λύση από τη συνήθη ταπετσαρία και σοβάδες.

Στα προφανή και αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα μιας οροφής στην κουζίνα είναι:
 1. Θεαματική εμφάνιση και αισθητική. Τεντώστε οροφή στην κουζίνα όχι μόνο φαίνεται εντυπωσιακό, αλλά και σας επιτρέπει να κρύψετε τις γραμμές επικοινωνιών, καθώς και την ανώμαλη επιφάνεια της κύριας οροφής.
 2. Πρακτικότητα και ευκολία συντήρησης. Η διάρκεια ζωής του τεντωμένου οροφής δεν είναι μικρότερη από 10 χρόνια. Όλη αυτή τη φορά διατηρεί μια ελκυστική εμφάνιση και τις λειτουργικές της ιδιότητες. Επιπλέον, αυτό ανώτατο όριο αρκεί να σκουπίζετε με ένα καθαρό υγρό πανί για να αποκαταστήσετε τη λάμψη και την καθαριότητα.

 3. Ασφάλεια. Τα πιστοποιημένα υλικά που χρησιμοποιούνται από επιχειρήσεις με καλή φήμη είναι απόλυτα ασφαλή για την ανθρώπινη υγεία.
 4. Βοήθεια σε περίπτωση πλημμύρας. Όπως γνωρίζετε, είναι η κουζίνα που είναι η πιο επικίνδυνη ζώνη, συχνά υπόκειται σε πλημμύρες. Τεντώστε οροφή είναι τοποθετημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφεύγει τα προβλήματα με τις πλημμύρες: σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης το συσσωρευμένο νερό αποστραγγίζεται και η ίδια η οροφή θερμαίνεται και επιστρέφει στην αρχική του κατάσταση.
 5. Υψηλή ταχύτητα και εύκολη εγκατάσταση. Δεν υπάρχουν συντρίμμια κατασκευής ή σκόνη κατά την εγκατάσταση της οροφής τέντωμα: οι ειδικοί ξοδεύουν αυτή τη δουλειά για δύο ώρες για ένα απλό ανώτατο όριο και όχι περισσότερο από μια ημέρα κατά την εγκατάσταση μιας πολυεπίπεδης κατασκευής.
Κουζίνα με εσωτερικό, διακοσμημένο σε στιλ αρτ νουβό

Κουζίνα με εσωτερικό, διακοσμημένο σε στιλ αρτ νουβό

Η κουζίνα συνδυάζεται με την τραπεζαρία, με ένα εσωτερικό στο στιλ της Προβηγκίας

Η κουζίνα σε συνδυασμό με την τραπεζαρία: ένα εσωτερικό στο στυλ της Προβηγκίας

Μεταξύ των ελλείψεων, οι οποίες θα πρέπει να συμβιβαστούν, εάν ληφθεί οριστικά η απόφαση για την τοποθέτηση ενός ανώτατου ορίου στην κουζίνα, σημειώστε:

 • Μια σημαντική μείωση του ύψους των οροφών, πράγμα που αποτελεί πρόβλημα για διαμερίσματα με χαμηλά ταβάνια. Υπάρχει επίσης ένας «φόβος» ζημίας - μια τέτοια οροφή μπορεί να διατρυπηθεί με ένα μαχαίρι, όπως ένα μαχαίρι. Σε αυτή την περίπτωση, αλλάξτε τα πάντα.
Μια μινιμαλιστική λευκή κουζίνα με μια οροφή τέντωμα

Μια μινιμαλιστική λευκή κουζίνα με μια οροφή τέντωμα

Φωτεινή κουζίνα με οροφή με ημι-τέντωμα στον τόνο των τοίχων

Φωτεινή κουζίνα με οροφή με ημι-τέντωμα στον τόνο των τοίχων

Η τελική επιλογή θα πρέπει να γίνει μόνο όταν ζυγίζονται όλα τα επιχειρήματα υπέρ ενός τέτοιου ορίου και εναντίον του.

Μπορώ να κάνω τέντωμα οροφής για την κουζίνα και πώς να το κάνω σωστά;

Για τον σχεδιαστή είναι σημαντικό να ληφθούν υπόψη όλες οι λεπτομέρειες κατά τη διακόσμηση του εσωτερικού χώρου και η οροφή μπορεί να θεωρηθεί ένα από τα σημαντικά συστατικά στοιχεία που καθορίζουν τη συνολική διάθεση του δωματίου. Για καθένα στυλ το τιμολόγιο και το δικό σας χρώμα, το όφελος από το φάσμα των καμβάδων είναι τόσο ευρύ που σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε φαντασία των σχεδιαστών.

Τοποθέτηση χώρου με πηγές φωτός

Τοποθέτηση χώρου με πηγές φωτός

Συμβουλές! Η τοποθέτηση της οροφής είναι μια διαδικασία που απαιτεί την προσοχή των επαγγελματιών, οπότε μην προσπαθήσετε να κάνετε την εργασία μόνοι σας.

Πριν εγκαταστήσετε το τέντωμα οροφής, πρέπει να εγκαταστήσετε ένα σύστημα φωτισμού spot

Πριν εγκαταστήσετε το τέντωμα οροφής, πρέπει να εγκαταστήσετε ένα σύστημα φωτισμού spot

Η τοποθέτηση της οροφής είναι καλύτερη για τους ειδικούς

Παρέχετε μια εγκατάσταση τέντωσης για ειδικούς

Γιατί μικρές κουζίνες οι σχεδιαστές συμβουλεύονται να επιλέξουν ανοιχτά χρώματα και μια γυαλιστερή επιφάνεια που θα επεκτείνει οπτικά το χώρο του δωματίου. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις εγχώριες κουζίνες στο λεγόμενο Χρουστσόφ: ένας επιτυχημένος συνδυασμός των χρωμάτων και υφές, ή τη χρήση της εκτύπωσης χύμα επεκτείνει οπτικά το χώρο του δωματίου.

Εάν οι διαστάσεις του δωματίου επιτρέπουν, μπορείτε να παίξετε με πιο σκούρα χρώματα καμβά και σχέδια πολλαπλών επιπέδων. Ένα πολύπλοκο σχέδιο επιτρέπει τη χρήση διαφόρων χρωμάτων από ύφασμα και τοποθετεί αρκετά πολύπλοκες μεταβάσεις, ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας επιτόπου φωτισμό.

Οροφή δύο επιπέδων είναι πολύ πιο αξιόπιστο σχέδιο, ενώ ταυτόχρονα έχει όλα τα πλεονεκτήματα των συμβατικών τεντωμένων οροφών.

Επέκταση οροφή στην κουζίνα: μια φωτογραφία από μια ποικιλία από στυλ 

Χρήσιμες! Πολυέλαιοι για οροφή - επιλογή φωτισμού: γενικοί κανόνες, επιλέγουμε λάμπες, εγκατάσταση πολυέλαιων.

Οι σύγχρονες κουζίνες δεν είναι απλώς ένα σύνολο επίπλων, αλλά ένα καλά σχεδιασμένο εσωτερικό που ταιριάζει με το στυλ που επιλέγουν οι ιδιοκτήτες σπιτιού. Όλα στην κουζίνα πρέπει να ταιριάζουν με την επιλεγμένη κατεύθυνση και να τονίζουν ένα συγκεκριμένο στυλ. Χάρη σε ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων και υφασμάτων, η οροφή τέντωμα μπορεί να χωρέσει τέλεια σε οποιοδήποτε εσωτερικό της κουζίνας.

 • Κλασικό εσωτερικό απαιτεί αυστηρά σχήματα και συγκρατημένα χρώματα, έτσι ώστε μια τέτοια κουζίνα να επιλέξει λευκό ή παστέλ τέντωμα οροφής. Ταυτόχρονα, οι σχεδιαστές συστήνουν να προτιμούν ματ ή σατέν πίνακες ζωγραφικής, που υπογραμμίζουν ευνοϊκά τη σοβαρότητα του εσωτερικού.
 • Μινιμαλισμός και σύγχρονη ιδανικά σε συνδυασμό με μια γυαλιστερή κρύα οροφή, για παράδειγμα, μαύρο ή γκρι.
Λευκό χρώμα, απαλές επιφάνειες και ελάχιστη διακόσμηση - ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του στυλ μινιμαλισμού

Λευκό χρώμα, απαλές επιφάνειες και ελάχιστη διακόσμηση - ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του στυλ μινιμαλισμού

 • Για την κουζίνα με στυλ art deco κατάλληλη οροφή με μαύρη τέντωμα με πλούσια στιλπνότητα και υποχρεωτικά αντιληπτό συνδυασμό χρωμάτων.
 • Εσωτερικό του πρωτοπορίας ή kitsch θα απαιτήσει μια φωτεινή και χυμώδη γυαλιστερή οροφή. Μια φωτεινή σκιά θα ταιριάζει τέλεια σε ένα ενεργητικό και εκφραστικό στυλ.
 • Στυλ υψηλής τεχνολογίας μπορεί να συμπληρωθεί με μια διαφανή ή ημιδιαφανή οροφή με το αρχικό φωτισμό τεμαχίων.
 • Ακόμα και στις Κουζίνα στυλ Provence ή χώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια οροφή τέντωμα: ο καμβάς ματ, σταθερό μεταξύ των διακοσμητικών ξύλινων δοκών, θα δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα βάθος.

Οροφές με μοντέρνα κουζίνα - δεν είναι μόνος πραγματικός τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα με τον καθαρισμό, την εμφάνιση και την αξιοπιστία, αλλά και μια μεγάλη επιλογή και να αλλάξετε τη διάθεση του γενικού στυλ του δωματίου.

Συμβουλές! Ιδανική οροφή stretch εμπειρογνώμονες θα ευχαριστήσει τους ιδιοκτήτες με την ιδανική επιφάνεια τους για πολλά χρόνια.

Stretch οροφή στην κουζίνα: μπορώ να κάνω 70+ φωτογραφία σχεδιαστής για γυαλιστερό και ματ φινίρισμα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3