Τα έγχρωμα ψυγεία αποτελούν εξαιρετική επιλογή για κάθε κουζίνα

Τα έγχρωμα ψυγεία αποτελούν εξαιρετική επιλογή για κάθε κουζίνα

Χρωματισμένο ψυγεία, φωτογραφίες από τις οποίες, τουλάχιστον μία φορά ο καθένας είδε, κερδίζουν γρήγορα δημοτικότητα, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη, διότι στο εσωτερικό της σύγχρονης κουζίνας δεν υπάρχει χώρος για ρουτίνα και τριβότητα. Από τους βαρετούς μονότονους εσωτερικούς χώρους, όλο και περισσότεροι σχεδιαστές αρνούνται, για τους οποίους η καλή γεύση είναι πρωτίστως η ικανότητα να χρησιμοποιούμε το χρώμα ικανοποιητικά. Οι φωτεινές ενδείξεις μπορούν να αλλάξουν εντελώς, να μετατρέψουν οποιαδήποτε κατάσταση, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική σε ένα δωμάτιο όπως μια κουζίνα όπου ένα άτομο ξοδεύει πολύ χρόνο. Ως εκ τούτου, ένα έγχρωμο ψυγείο δεν είναι μόνο ένα αφιέρωμα στη μόδα, αλλά ένας πολύ καλός τρόπος για να φτιάξετε την κουζίνα σας κομψή και άνετη, τόσο λειτουργικά όσο και ψυχολογικά.

Περιεχόμενα

 • Κάτω από στερεότυπα!
 • Πού να αγοράσετε;
 • Επιλέξτε ένα χρώμα
 • Ευγενή υλικά
 • Σχέδιο
Κουζίνα-στούντιο με vintage μοτίβα συμπληρώνει τέλεια το χρώμα του ψύκτη της σκιάς μέντα παστέλ

Κουζίνα-στούντιο με vintage μοτίβα συμπληρώνει τέλεια το χρώμα του ψύκτη της σκιάς μέντα παστέλ

Ήπια μπλε ψυγείο σε μια μικρή κουζίνα σε βιομηχανικό στιλ

Το ελαφρύ μπλε ψυγείο σε μια μικρή κουζίνα σε βιομηχανικό στιλ

Ελαφριά vintage κουζίνα με ένα ασυνήθιστο έγχρωμο ψυγείο

Ελαφριά vintage κουζίνα με ένα ασυνήθιστο έγχρωμο ψυγείο

Κάτω από στερεότυπα!

Πιστεύεται ευρέως ότι οι οικιακές συσκευές στην κουζίνα θα πρέπει να είναι πλαισιωμένες στο ίδιο χρώμα, αλλά και ουδέτερες. Τα πιο "αγαπημένα" χρώματα είναι λευκά και χαλύβδινα. Συγκεκριμένα, αυτό αφορά το ψυγείο. Αλλά γιατί να είναι απαραίτητα λευκό ή ανοξείδωτο χάλυβα; Ποιος όρισε αυτόν τον κανόνα;

Η αυθεντική, ενσωματωμένη κουζίνα, ψυγείο βαθύ σκούρο μπλε χρώμα

Το αρχικό ενσωματωμένο ψυγείο στην κουζίνα είναι βαθύ βαθύ σκούρο μπλε

Ένα έγχρωμο ψυγείο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γεμίσετε την κουζίνα με φρέσκα χρώματα, προσθέστε προσωπικότητα. Μια τέτοια διφορούμενη από την πρώτη ματιά, το αντικείμενο θα ταιριάζει στις περισσότερες εσωτερικές στυλ: από ρομαντικό ρετρό έως αυστηρό μινιμαλισμό. Το φωτεινό ψυγείο θα αναζωογονήσει την κουζίνα του "αποχρωματισμένου" σκανδιναβικού σχεδίου, τονίζουν τη φύση της σοφίτας και τη δυναμική της νεωτερικότητας.

Πού να αγοράσετε;

Ένας από τους πιο γνωστούς κατασκευαστές αυτού του εξοπλισμού είναι η ιταλική μάρκα Premium Smeg. Προσφέρει μοντέλα ψυγείων διαφόρων σχεδίων: μονόχρωμα ή με μοτίβο, κορεσμένες ή παστέλ κλίμακες, μοντέρνα ή σε στυλ ρετρό. Αναγνωρισμένο χαρακτηριστικό των ψυγείων Smeg εκτός από το χρώμα είναι οι λεπτές γραμμές και μια χειρολαβή σε retrostyle. Η υψηλή ποιότητα και κομψή σχεδίαση έχουν κάνει το εμπορικό σήμα δημοφιλές σε όλο τον κόσμο. Τα μοντέλα φαίνονται εντυπωσιακά και ευγενή, αλλά σε αυτά τα ψυγεία χρώματος (όπως στη φωτογραφία) και η τιμή είναι αρκετά υψηλή.

Το ψυγείο μάρκας Smeg φωτεινό μπλε σε μια ευρύχωρη κουζίνα σε ανοιχτά χρώματα. Περαιτέρω στο άρθρο θα μπορείτε επίσης να δείτε μια ποικιλία ψυγείων αυτού του εμπορικού σήματος

Το ψυγείο μάρκας Smeg φωτεινό μπλε σε μια ευρύχωρη κουζίνα σε ανοιχτά χρώματα.

Τα έγχρωμα ψυγεία παράγονται από άλλους κατασκευαστές. Τα μοντέλα Bright προσφέρουν Bosch και Electrolux, LG και Ardo. Στο τμήμα premium, μπορείτε επίσης να δώσετε προσοχή στα ψυγεία Gorenje και Bill Chill. Μεταξύ όλων αυτών των επιλογών μπορεί να επιλεγεί ως συμπαγές μοντέλο σε στυλ ρετρό και υπερσύγχρονη μονάδα με χειριστήρια αφής και πλήθος λειτουργιών.

Ένας τολμηρός συνδυασμός ενός σκούρου κουζινικού σετ με φωτεινά μπλε συσκευές σε μια μικρή κουζίνα

Ένας τολμηρός συνδυασμός ενός σκούρου κουζινικού σετ με φωτεινά μπλε συσκευές σε μια μικρή κουζίνα

Επιλογές όπου μπορείτε να αγοράσετε τέτοια έγχρωνα ψυγεία: ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, επίσημες τοποθεσίες κατασκευαστών, μέσω ενός στούντιο σχεδιασμού ή από προμηθευτές κουζίνας.

Αλλά ακόμα και αν μεταξύ όλων ποικιλία σκληρά για να βρουν το ιδανικό μοντέλο ή την αξία σας αρέσει είναι πολύ υψηλή, κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να πάρει το συνηθισμένο λευκό ψυγείο και την εκ νέου βαφή με το γούστο σας.

Απαλό ενσωματωμένο ψυγείο διακοσμημένο με φυσικό ξύλο

Απαλό ενσωματωμένο ψυγείο, σχεδιασμένο για φυσικό ξύλο

Επιλέξτε ένα χρώμα

Στο εσωτερικό της κουζίνας δεν ήταν βαρετό ή πολύ ζοφερή, αξίζει να εξετάσει προσεκτικά την επιλογή του χρώματος του ψυγείου, το οποίο χρησιμεύει ως φωτεινό προφορά. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να τηρηθεί μία από τις ακόλουθες αρχές:

Ενσωματωμένο ψυγείο στην κουζίνα με πολύ λεπτό κρεμ χρώμα

Χτισμένο στην κουζίνα που είναι πιο δροσερό με κρέμα χρώματος κρέμας

 1. Το έγχρωμο ψυγείο είναι αρμονικά εγγεγραμμένο στο περιβάλλον της κουζίνας και η σκιά του επαναλαμβάνεται σε άλλα θέματα (εστία μαγειρέματος ή φούρνο, προσόψεις ή υφάσματα, τραπεζαρία ή το χρώμα των τοίχων).
 2. Το χρώμα του ψυγείου συμπληρώνει τις αποχρώσεις των επίπλων, αλλά δεν επαναλαμβάνεται σε αυτά. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος ή επιτυχείς συνδυασμοί τόνων χωρίς αντίθεση.
 3. Το έγχρωμο ψυγείο έρχεται σε αντίθεση με το υπόλοιπο περιβάλλον. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να είναι ένα στοιχείο "σόλο" ή να ηχώ άλλα αντικείμενα, για παράδειγμα, κόπρανα ή σκίαση λαμπτήρων, τραπεζομάντιλο, κύκλους. Αυτά τα αντικείμενα πρέπει να είναι μικρά, διαφορετικά το αποτέλεσμα της έντασης θα χαθεί.
Οι φωτεινές μπλε ενδείξεις στις οικιακές συσκευές συμπληρώνουν τέλεια το σετ κουζίνας από φυσικό ξύλο

Οι φωτεινές μπλε ενδείξεις στις οικιακές συσκευές συμπληρώνουν τέλεια το σετ κουζίνας από φυσικό ξύλο

Συμβουλές! Οι πιο επιτυχημένοι εσωτερικοί χώροι της κουζίνας αποκτώνται εάν το έγχρωμο ψυγείο επιλέγεται στην επιφάνεια του τραπεζιού, το δάπεδο, μια ποδιά κουζίνας, τραπεζαρία.

Το ψυγείο είναι χτισμένο σε μια κουζίνα με φωτεινό πορτοκαλί χρώμα

Ψυγείο ενσωματωμένο στην κουζίνα σε φωτεινό πορτοκαλί χρώμα

Ο ευκολότερος τρόπος για να επιλέξετε ένα έγχρωμο ψυγείο είναι εάν η κουζίνα είναι διακοσμημένη σε ουδέτερο μαύρο και άσπρο, ενώ η σκιά του μπορεί να είναι οτιδήποτε. Σε άλλες περιπτώσεις, η επιλογή του χρώματος θα πρέπει να προσεγγίζεται πιο προσεκτικά, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μην αποδειχθεί άγευστο ή χυδαίο.

Μια ευρύχωρη κουζίνα σε ουδέτερα χρώματα με ψυγείο για το χρώμα της μονάδας κουζίνας

Μια ευρύχωρη κουζίνα σε ουδέτερα χρώματα με ψυγείο για το χρώμα της μονάδας κουζίνας

Μπεζ

Εάν τα πολύ φωτεινά χρώματα των ψυγείων φαίνονται πολύ ριζοσπαστικά, τότε η καλύτερη λύση θα είναι η επιλογή μπεζ ή ένα μοντέλο κρέμας. Αυτή η επιλογή είναι η πλησιέστερη στο "ήχο" σε λευκό χρώμα, οπότε θα είναι εύκολο να το τοποθετήσετε στο εσωτερικό.

Μεγάλο σταθερό ψυγείο με κρύο γάλα

Μεγάλο σταθερό ψυγείο με κρύο γάλα

Είναι καλύτερα να δώσει προσοχή στις φωτεινές προσόψεις των οποίων απόχρωση συμπίπτει ή επικαλύψεις με τις δροσερές αποχρώσεις (μπεζ, κρέμα γάλακτος, λευκό, άμμο, απαλό ροζ). Είναι σημαντικό για την υπόλοιπη συσκευές και τα έπιπλα ήταν διαφορετικού χρώματος, αλλά και ουδέτερο (γκρι ή ασήμι, μαύρα, φωτεινές ενδείξεις είναι επιτρεπτές), διαφορετικά η κατάσταση θα είναι υπερβολικά θολή, μη εκπεφρασμένη.

Ενσωματωμένο μπεζ ψυγείο σε τόνο στο σύνολο της κουζίνας

Ενσωματωμένο μπεζ ψυγείο στον τόνο της κουζίνας

Μαύρο

Το μαύρο ψυγείο δεν είναι τόσο εξωτικό, μια παρόμοια επιλογή επιλέγεται συχνά κατά το σχεδιασμό κουζίνες με μοντέρνα στυλ. Το μαύρο είναι καθολικό και σε συνδυασμό με οτιδήποτε, έτσι το χρώμα της κουζίνας μπορεί να είναι οποιοδήποτε. Ιδιαίτερα καλή είναι η επιλογή στην κουζίνα με το ύφος της υψηλής τεχνολογίας, όπου αφθονούν τα ανοξείδωτα και τα γυάλινα στοιχεία.

Κομψό μαύρο ψυγείο στην φωτεινή ευρύχωρη κουζίνα

Κομψό μαύρο ψυγείο στην φωτεινή ευρύχωρη κουζίνα

Ακόμα και το κλασική κουζίνα με ένα μαύρο ψυγείο θα φανεί εντυπωσιακό αν το συνδυάσετε με ένα ελαφρύ ξύλινο ή πέτρινο πάγκο, μίξερ vintage και κουκούλα.

Μια πολύ τολμηρή λύση για το στούντιο κουζίνας: ο σχεδιασμός του χώρου εργασίας με κόκκινους και μαύρους τόνους

Μια πολύ τολμηρή λύση για το στούντιο κουζίνας: ο σχεδιασμός του χώρου εργασίας με κόκκινους και μαύρους τόνους

Εάν είναι επιθυμητό, ​​οι προσόψεις της κουζίνας μπορούν επίσης να γίνουν μαύρες ως ψυγείο, αλλά στην περίπτωση αυτή είναι σημαντικό να προσέξουμε ότι το δωμάτιο παραμένει ελαφρύ (λόγω κάλυψη δαπέδου, υφάσματα, έπιπλα, αφθονία φυσικού ή τεχνητού φωτός).

Το μαύρο ψυγείο ταιριάζει απόλυτα με τις χαλύβδινες επιφάνειες της κουζίνας

Το μαύρο ψυγείο ταιριάζει απόλυτα με τις χαλύβδινες επιφάνειες της κουζίνας

Κόκκινο

Κορεσμένα κόκκινο χρώμα συχνά χρησιμοποιείται όταν Σχεδιασμός κουζινών σε σοφίτα, avant-garde, ρετρό, έτσι ώστε το ψυγείο αυτού του τόνος θα χωρέσει με επιτυχία στο εσωτερικό. Οι αποχρώσεις του κόκκινου είναι συνήθως "σόλο", ειδικά μοιάζουν καλά με το ασπρόμαυρο σχέδιο της κουζίνας.

Ένα ευρύχωρο δωμάτιο με σοφίτα με έντονη έμφαση στο κόκκινο ψυγείο

Ένα ευρύχωρο δωμάτιο με σοφίτα με έντονη έμφαση στο κόκκινο ψυγείο

Συμβουλές! Μια σκοτεινή σκιά κόκκινου χρώματος θα προσθέσει στην κουζίνα την ατμόσφαιρα της βιαιότητας. Αυτό το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα καλό βιομηχανικό εσωτερικό.

Κόκκινο ψυγείο σε μια μικρή κουζίνα με vintage μοτίβα

Κόκκινο ψυγείο σε μια μικρή κουζίνα με vintage μοτίβα

Για κλασικά και μοντέρνους εσωτερικούς χώρους της κουζίνας ψυγεία εφεδρικών κόκκινων τόνων, για παράδειγμα, μπορντό, κεράσι, κοράλλι. Θα φαίνονται καλά σε συνδυασμό με φυσικό ξύλο, γυαλισμένο countertops από γρανίτη, ανοξείδωτο ατσάλι και γυαλί.

Μια τολμηρή λύση για μια μικρή ελαφριά κουζίνα - για να εστιάσετε στο κόκκινο ψυγείο

Μια τολμηρή λύση για μια μικρή ελαφριά κουζίνα - για να εστιάσετε στο κόκκινο ψυγείο

Μπλε

Ψυγείο μπλε, ανάλογα με τη σκιά, μπορεί να πραγματοποιηθεί όπως σε μια αυστηρή κουζίνα μέσα στυλ μινιμαλισμό, και δημιουργήστε μια ρομαντική ατμόσφαιρα μέσα πατάρι.

Η σκούρα, κορεσμένη απόχρωση του μπλε ταιριάζει απόλυτα με λευκές ή ανοξείδωτες προσόψεις, καθώς και με δάπεδα από φαρδιές σανίδες ή κεραμίδια αντίθεσης.

Φωτεινή, ευρύχωρη κουζίνα με φωτεινό προφορά στο μπλε ψυγείο

Φωτεινή, ευρύχωρη κουζίνα με φωτεινό προφορά στο μπλε ψυγείο

Το ελαφρύ μπλέ του ψυγείου ταιριάζει απόλυτα κουζίνα με μέτωπα της ίδιας σκιάς. Για το εσωτερικό δεν συγχωνεύεται, είναι καλύτερα να το αραιώσετε με αντιθέσεις λεπτομέρειες: λευκά υφάσματα, φυσικό ξύλο, κλπ.

Ένα ευρύχωρο στούντιο κουζίνας σε ανοιχτά χρώματα με έντονες προεκτάσεις στο τιρκουάζ ψυγείο και τραπεζαρία στο ίδιο χρώμα

Ένα ευρύχωρο στούντιο κουζίνας σε ανοιχτά χρώματα με έντονες προεκτάσεις στο τιρκουάζ ψυγείο και τραπεζαρία στο ίδιο χρώμα

Τα ελαφρά μπλε ψυγεία θα φαίνονται εντυπωσιακά στο αντίθεση του εσωτερικού της κουζίνας με λευκές ή λεμονιές προσόψεις.

Αρχική κουζίνα με κόκκινους τόνους που συνδυάζονται αρμονικά με το λαμπρό μπλε ψυγείο

Αρχική κουζίνα με κόκκινους τόνους που συνδυάζονται αρμονικά με το λαμπρό μπλε ψυγείο

Πράσινο

Τα μοντέλα πλούσιου πράσινου χρώματος είναι κατάλληλα για ένα περιβάλλον βιομηχανικού στυλ, θα χρησιμεύσουν ως έμφαση σε ένα μινιμαλιστικό εσωτερικό. Μια καλή λύση είναι να συνδυάσετε ένα σκούρο πράσινο ψυγείο με ένα φούρνο και μεταλλικά εξαρτήματα το ίδιο χρώμα, το ξύλινο ή το μωσαϊκό δάπεδο.

Ένα ασυνήθιστο πράσινο ψυγείο, σχεδιασμένο για πίνακα γραφής, όπου μπορείτε να γράψετε κιμωλία σε όλες τις περιπτώσεις που χρειάζεστε σήμερα

Ασυνήθιστο πράσινο ψυγείο, σχεδιασμένο για μια σανίδα γραφής, όπου μπορείτε να κάνετε κιμωλία σε όλα τα απαραίτητα περιστατικά

Οι φωτεινές αποχρώσεις του πράσινου (βότανα, μήλα) είναι κατάλληλες για κουζίνα σε σκανδιναβικό στιλ, καθώς και για τη δημιουργία ενός θετικού περιβάλλοντος. Αυτές οι αποχρώσεις είναι καλά συνδυασμένες με λευκό και μαύρο χρώμα, ελαφρύ ξύλο, ελαφριά υφάσματα, είδη από ανοξείδωτο χάλυβα, γυαλί.

Πολύχρωμο ψυγείο ζουμερό πράσινο χρώμα σε μια ευρύχωρη κουζίνα με ένα σύνολο από ελαφρύ φυσικό ξύλο

Πολύχρωμο ψυγείο ζουμερό πράσινο χρώμα σε μια ευρύχωρη κουζίνα με ένα σύνολο από ελαφρύ φυσικό ξύλο

Παστέλ αποχρώσεις

Οι φίλοι του ρετρό, νεοκλασικά, στυλ pin-up και απλά απαλές φύσεις όπως τα έγχρωμα ψυγεία παστέλ αποχρώσεις: νομισματοκοπείο, μπλε, ροζ, λεμόνι. Ταιριάζουν απόλυτα με τις προσόψεις της ίδιας σιωπηρής κλίμακας (σε αντίθεση ή σε τόνο), μονοφωνικούς τοίχους και δάπεδο από ξύλο ή κεραμίδι σκακιού.

Ένα ελαφρύ ελαφρύ μπλε φως ψυγείο σε μια μικρή κουζίνα, με ζώνες με χρώμα τόνους

Απαλό ψυγείο ανοιχτόχρωμης απόχρωσης σε μια μικρή κουζίνα, με ζώνες με χρωματικές πινελιές

Συμβουλές! Ψυκτικά παστέλ χρώματα θα προσθέσει μια ατμόσφαιρα ελαφρύ, το φως, θα κάνει την ατμόσφαιρα στην κουζίνα ήρεμη.

Μεγάλο επώνυμο ψυγείο Smeg στην κουζίνα με μαύρα και άσπρα μοτίβα με στοιχεία από ένα σύνολο φυσικού ξύλου

Μεγάλο επώνυμο ψυγείο Smeg στην κουζίνα με μαύρα και άσπρα μοτίβα με στοιχεία από ένα σύνολο φυσικού ξύλου

Κατά το σχεδιασμό κουζίνες στο ύφος του cheby-chic ή σοφίτα μπορεί να ξαναβαφτούν ένα παλιό ψυγείο στο νέο παστέλ απόχρωση, και τεχνητά ηλικίας την επιφάνεια ή τη λαβή. Θα δούμε καλά μοντέλα του τυρκουάζ, μέντα ή βανίλιας χρώμα.

Χυμώδης!

Φωτεινό ζουμερό ελαιόχρωμο ψυγείο σε μια μικρή κουζίνα ενός ιδιωτικού σπιτιού

Φωτεινό ζουμερό ελαιόχρωμο ψυγείο σε μια μικρή κουζίνα ενός ιδιωτικού σπιτιού

Το ψυγείο είναι ζουμερό φωτεινό κίτρινο, λιλά, πορτοκαλί, σκιά φούξιας ή ώριμα μήλα που ταιριάζει απόλυτα τόσο σε αυστηρό βιομηχανικό σχεδιασμό όσο και στην οικεία οικογενειακή ατμόσφαιρα της κουζίνας. Αυτά τα φωτεινά χρώματα κάνουν καλύτερη χρήση του σχεδιασμού μονόχρωμη με κουζίνα σε ουδέτερα χρώματα (μαύρο και άσπρο, μπεζ, γκρι), σε συνδυασμό με το φως ξύλο και υφάσματα, επαναλαμβάνοντας απαλά σκιά στην ταπετσαρία εικόνα.

Πορτοκαλί ψυγείο στον τόνο ποδιά κουζίνας με το φως σε μια μικρή κουζίνα

Πορτοκαλί ψυγείο στον τόνο της ποδιάς κουζίνας με οπίσθιο φωτισμό σε μια μικρή κουζίνα

Ευγενή υλικά

Ασυνήθιστα και ευγενικά τα χρώματα ψυγεία στο εσωτερικό, διακοσμημένα για χρυσό, χάλκινο, χαλκό. Παρόμοιες επιλογές είναι κατάλληλες για κλασική κουζίνα ή έπιπλα Art Nouveau. Συμπληρώνονται τέλεια προσόψεις από σκούρο ξύλο, παρκέ ή μαρμάρινο πάτωμα, γρανίτη countertops και σκαλιστά έπιπλα.

Συμβουλές! Μια γυαλισμένη ή ημι-ματ επιφάνεια, χρωματισμένη για πολύτιμα μέταλλα, θα αντανακλά το φως πολύ καλά, έτσι στην κουζίνα μπορείτε να τοποθετήσετε αρκετά λαμπτήρες με κρυστάλλινα μενταγιόν.

Ένα μεγάλο ενσωματωμένο ψυγείο μεταλλικής απόχρωσης συνδυάζεται τέλεια με ένα ελαφρύ μαγειρείο

Ένα μεγάλο ενσωματωμένο ψυγείο μεταλλικής απόχρωσης συνδυάζεται τέλεια με ένα ελαφρύ μαγειρείο

Οι ίδιοι κανόνες πρέπει να τηρούνται όταν αγοράζετε ένα έγχρωμο ψυγείο με ξύλινη επένδυση. Πρέπει να επιλεγεί, ξεκινώντας από το χρώμα των προσόψεων, αλλά όχι κατ 'ανάγκη επαναλαμβάνοντας, οι αποχρώσεις μπορούν να εναρμονιστούν επιτυχώς μεταξύ τους, έτσι ώστε να διατηρηθεί ο μονόχρωμος εσωτερικός σχεδιασμός.

Χρώματα ψυγεία: επιλογές φωτογραφιών για σχέδια

Ορισμένα μοντέλα χρωματιστών ψυγείων χαρακτηρίζονται από την παρουσία ενός σχεδίου. Η εκτύπωση συχνά καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια (ρίγες, αφηρημένη στολίδι), αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι ενιαία. Πολύ δημοφιλής είναι ο "θεματικός" σχεδιασμός, για παράδειγμα, με τη μορφή τηλεφωνικού θαλάμου ή βρετανικής σημαίας.

Επίσης αρκετά δημοφιλής είναι ο σχεδιασμός ενός ψυγείου για ένα αυτόματο με μια κόλα

Πολύ δημοφιλές σχέδιο ενός ψυγείου για ένα αυτόματο με μια κόλα

Εάν θέλετε, μπορείτε να βάλετε μια εικόνα στο παλιό ψυγείο σας τεχνική αερογραφίας - ανεξάρτητα ή επικοινωνώντας με το εργαστήριο. Μπορεί να είναι οποιαδήποτε εικόνα: λουλούδια ή φρούτα, ζώα, αστικά ή φυσικά τοπία, αφαίρεση, ζωϊκές εκτυπώσεις και ακόμη και το δικό σας πορτρέτο.

Επίσης, μπορείτε να εκτυπώσετε οικογενειακές φωτογραφίες σε ειδική χαρτί αυτοκόλλητη, δημιουργώντας το δικό σας μοναδικό σχέδιο του ψυγείου

Μπορείτε να εκτυπώσετε οικογενειακές φωτογραφίες σε ειδική χαρτί αυτοκόλλητη, δημιουργώντας το δικό σας μοναδικό σχέδιο του ψυγείου

Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε το ψυγείο σας χρησιμοποιώντας:

 • έγχρωμη ταινία βινυλίου.
 • χρώματα αεροζόλ ή σμάλτα ·
 • καθρέφτη κεραμίδια?
 • αυτοκόλλητα και στρας.
Χρησιμοποιώντας συμβατική βαφή, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό διακοσμητικό σχέδιο του ψυγείου σας

Χρησιμοποιώντας συμβατική βαφή, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό διακοσμητικό σχέδιο του ψυγείου σας

Οποιαδήποτε από αυτές τις μεθόδους ή ο συνδυασμός τους θα συμβάλλει όχι μόνο στην ενημέρωση του γνωστού αντικειμένου του περιβάλλοντος της κουζίνας, αλλά και στην έκφραση της δημιουργικότητας.

Ασυνήθιστο έγχρωμο ψυγείο με φυτικά μοτίβα

Ασυνήθιστο έγχρωμο ψυγείο με φυτικά μοτίβα

Χρωματιστά ψυγεία - τα καλύτερα μοντέλα των γνωστών κατασκευαστών, ή το αποτέλεσμα της ανεξάρτητης δημιουργικής πειραματισμού - μια ιδανική ευκαιρία για να προσθέσετε στη συνηθισμένη καθημερινή ζωή είναι κάτι νέο, να δείξουν στους άλλους το γούστο σας και να δημιουργήσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα στην κουζίνα με τη βοήθεια ενός απλού αντικειμένου των νοικοκυριών.

Χρώμα ψυγεία: φωτογραφία - και ολόκληρη η πόρτα του ψυγείου μπορεί να διακοσμηθεί με οποιαδήποτε φωτογραφία ή φωτογραφία

Η όλη πόρτα του ψυγείου μπορεί να διακοσμηθεί με οποιαδήποτε φωτογραφία ή φωτογραφία

Χρώμα ψυγεία: φωτεινές ενδείξεις κατά της γκρίζας καθημερινής ζωής στην κουζίνα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 + = 82