Φινίρισμα ποδιά στην κουζίνα με φωτεινά κόκκινα κεραμίδια"кабанчик"

Τελειώνοντας μια ποδιά στην κουζίνα με ένα φωτεινό κόκκινο κεραμίδι "αγριογούρουνο"

Πλακάκια στην κουζίνα είναι μια εξαιρετική και πρακτική επιλογή διακόσμησης, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι έγινε δημοφιλής η χρήση ενός τέτοιου μοντέλου όπως το κεραμίδι κουζίνα ποδιάς. Χρησιμοποιώντας υλικά κεραμιδιών σε αντιμετωπίζοντας τον χώρο εργασίας, μπορείτε να αναδημιουργήσετε απολύτως οποιοδήποτε εσωτερικό, το κύριο πράγμα είναι ότι σας ταιριάζει στο στυλ και το ύφος.

Περιεχόμενα:

 • Απαιτήσεις για στοιχεία φινιρίσματος
 • Σχεδιασμός για ποδιά κουζίνας
 • Χαρακτηριστικά προϊόντος
 • Πλακάκια "αγριογούρουνο" σε διάφορα στυλ
 • Χαρακτηριστικά στυλ
 • Πλακάκια KERAMA MARAZZI
Πλακάκι"кабанчик" в форме ёлочки

Πλακάκι "αγριογούρουνο" με τη μορφή γούνας-δέντρου

Μια από τις ποικιλίες πλακιδίων τοιχοποιίας"кабанчик" на фартуке в кухне

Μια από τις ποικιλίες των πλακιδίων τοιχοποιίας "αγριογούρουνο" σε μια ποδιά στην κουζίνα

Κλασική κουζίνα με τοίχους από τούβλα

Κλασική κουζίνα με τοίχους από τούβλα

Πλακάκι για ποδιά κουζίνα απαλά πράσινη απόχρωση

Πλακάκι για ποδιά κουζίνα απαλά πράσινη απόχρωση

Εξαιρετικός συνδυασμός φωτεινών έπιπλων με γκρι πλακάκια"кабанчик"

Εξαιρετικός συνδυασμός ενός φωτεινού σετ επίπλων με γκρίζα πλακάκια "αγριογούρουνο"

Απαιτήσεις για στοιχεία φινιρίσματος

Πλακάκι μπορεί να είναι οποιαδήποτε, και αυτός ο παράγοντας λαμβάνεται υπόψη κατά την επιλογή τραγουδιών. Μερικές φορές ακόμη και το πιο ακριβό προϊόν μπορεί να μην προσελκύει τον αγοραστή λόγω της κακής ποιότητας του υλικού και τελικά, κάθε τύπος φινιρίσματος απαιτεί κάποια ποιότητα και στυλ του υλικού. Δηλαδή, εάν πλακίδια από την Ιταλία και συμμορφώνεται με όλους τους κανόνες και τα πρότυπα της χώρας, αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχει έναν αγώνα ειδικά στους όρους χρήσης σας.

Τοίχο διακόσμηση στην κουζίνα με πλακάκια του καφέ στο τούβλο

Διακόσμηση τοίχου στην κουζίνα με πλακάκια καφέ για τοιχοποιία

Κλασικά λευκά πλακάκια"кабанчик" с контрастными швами

Κλασσικό λευκό κεραμίδι "αγριογούρουνο" με αντιπαραβαλλόμενες ραφές

Σχεδιασμός για ποδιά κουζίνας

Πλάκα "αγριογούρουνο" - ένα αφιέρωμα στη νεωτερικότητα. Το υλικό επικάλυψης ονομάστηκε λόγω της παρουσίας δύο οπών από το άκρο του ακατέργαστου τεμαχίου, το οποίο χρησιμοποιείται για την κατασκευή πλακιδίων και στην εμφάνιση του υλικού είναι παρόμοιο με το στίγμα ενός χοιριδίου.

Γυαλιστερό πλακάκια με 3D εφέ

Γυαλιστερό πλακάκια με 3D εφέ

Μοντέρνα τέτοια πλακάκια έγινε τον τελευταίο αιώνα και παραδοσιακά χρησιμοποιήθηκε ως υλικό διακόσμηση πρόσοψης πολυάριθμα δημόσια κτίρια, δομές τοίχων σε μητροπολιτικές περιοχές, έτσι στην Ευρώπη αυτό το μοντέλο ονομάστηκε "μετρό". Οι σύγχρονες λύσεις σχεδιασμού είναι αδύνατες χωρίς τη χρήση αυτού του κεραμιδιού. Αλλά πριν προχωρήσουμε άμεσα στην απόκτηση προϊόντων, είναι απαραίτητο να μελετήσουμε τις διακυμάνσεις που προσφέρει η αγορά.

Τοίχος εργασίας της σύγχρονης κουζίνας με φινίρισμα κεραμιδιών"кабанчик" цвета металлик

Ο τοίχος εργασίας της σύγχρονης κουζίνας με πλακάκια "αγριογούρουνο" μεταλλικό χρώμα

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Ο "καυτός" πλακιδίων στη σύγχρονη εικόνα είναι ένα κεραμικό προϊόν σε έναν τόνο, εξοπλισμένο με επιφάνεια ομαλού τύπου και επιμήκυνση. Στο εσωτερικό, χάρη στη χρήση ενός τέτοιου προϊόντος, μπορείτε να αναδημιουργήσετε εύκολα τη μορφή έντασης. Όσον αφορά την επιφάνεια του προϊόντος, μπορεί να είναι υφή ή γυαλιστερό, μπορεί να εκτελεστεί "Κάτω από τις παλιές μέρες" ως αποτέλεσμα της μεθόδου τεχνητής γήρανσης.

Στην κουζίνα του στυλ του χωριού, η χρήση φινιρίσματος πλακιδίων με την επίδραση της γήρανσης

Στην κουζίνα του στυλ του χωριού, η χρήση φινιρίσματος πλακιδίων με την επίδραση της γήρανσης

Η παλέτα χρωμάτων των λύσεων αυτής της κατεύθυνσης είναι τεράστια, και κάθε ιδιοκτήτης μπορεί να επιλέξει τόσο φωτεινά κορεσμένα και ήρεμα παστέλ χρώματα. Αλλά για τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες είναι λευκό κεραμίδι "αγριογούρουνο" σε κουζίνα ποδιάς, Μπορείτε να αγοράσετε υλικό ενός τέτοιου σχεδίου σε πολλά μέρη, αλλά μερικές φορές, φαίνεται βαρετό σε πολλούς ανθρώπους λευκό τόνο μπορούν να αραιωθούν με πρωτότυπες διακοσμήσεις, μπούκλες και αντιθέσεις.

Ολοκλήρωση τοίχων κουζίνας με λευκά πλακάκια"кабанчик" в форме ёлочки

Ολοκλήρωση των τοίχων κουζίνας με λευκά πλακάκια "αγριογούρουνο" με τη μορφή χριστουγεννιάτικου δέντρου

Διαστάσεις

Το μήκος του κεραμιδιού που δημιουργείται "Τούβλο", είναι 2 πλάτη και μερικές φορές ακόμη και 3. Τα μεγέθη εξαρτώνται από τον συγκεκριμένο κατασκευαστή και οι δημοφιλείς συλλογές μπορεί να διαφέρουν. Το μήκος είναι από 12 έως 30 cm και η παράμετρος πλάτους είναι 6-10 cm αντίστοιχα. Το βασικό χαρακτηριστικό είναι 7,5 * 15. 10 * 20, 15 * 30.

Μη τυπική επιμήκης μορφή πλακιδίων"кабанчик"

Μη τυποποιημένη επιμήκη μορφή πλακιδίων "αγριογούρουνο"

Πλεονεκτήματα

Το "Kabanchik" μπόρεσε να κερδίσει τεράστια δημοτικότητα λόγω των πλεονεκτημάτων που προσφέρει.

 1. Μια ποικιλία χρωμάτων.
 2. Αντοχή στην επίδραση του υγρού περιβάλλοντος.
 3. Ανθεκτικότητα του προϊόντος στις μεταβολές της θερμοκρασίας.
 4. Απλή συντήρηση και ανεπιτήδευτο υλικό.
 5. Διάρκεια ωφέλιμης ζωής.
 6. Χρήση φιλικών προς το περιβάλλον υλικών.
 7. Η δυνατότητα εφαρμογής σε κάθε λύση.
 8. Αυξημένα διακοσμητικά χαρακτηριστικά.
Sunny διάθεση, με τη βοήθεια των κίτρινων πλακιδίων φινίρισμα, σε μια ελαφριά κουζίνα

Sunny διάθεση, με τη βοήθεια των κίτρινων πλακιδίων φινίρισμα, σε μια ελαφριά κουζίνα

Πολλή αποκλειστικότητα θα αποκτήσετε στο εσωτερικό, αν μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε σωστά το κεραμίδι στο στυλ του "αγριογούρουνο". Παραδοσιακά, δεν θα υπάρξουν προβλήματα με αυτό, δεδομένου ότι είναι καθολικό, πρακτικό και, κυρίως, πρωτότυπο. Στο εσωτερικό με αυτό το κεραμίδι μπορείτε να προσθέσετε πολλές διακοσμήσεις και να δημιουργήσετε μια πραγματικά ελκυστική εικόνα.

Όμορφα κεραμίδια αντίθεση σε μια λευκή κουζίνα

Όμορφα κεραμίδια αντίθεση σε μια λευκή κουζίνα

Πλακάκια "αγριογούρουνο" σε διάφορα στυλ

Εξετάστε τα παραδοσιακά στυλ, στα οποία εφαρμόζεται το κεραμίδι "αγριογούρουνο" στην ποδιά της κουζίνας.

Ένας αρμονικός συνδυασμός διαφόρων στυλ σε μια ευρύχωρη κουζίνα

Ένας αρμονικός συνδυασμός διαφόρων στυλ σε μια ευρύχωρη κουζίνα

Art Deco

Αυτό το ύφος είναι πολύ δημοφιλές για τους συντηρητικούς και τους καινοτόμους, οπότε η οικουμενικότητα του υπαγορεύει τη χρήση διαφορετικών μορφών και τύπων κεραμιδιών. Το εσωτερικό θα ταιριάζει απόλυτα στο λευκό χρώμα των πλακιδίων με την προσθήκη εξαιρετικού ψηφιδωτού, και θα ταιριάζει επίσης ασπρόμαυρη έκδοση σε μεγάλο μέγεθος, που ταιριάζει με τη σειρά του σκάκι. Σε αυτό το στυλ, μπορείτε να συνδυάσετε διάφορα χαρακτηριστικά - διακοσμητικά χαρακτηριστικά και συντηρητική συγκράτηση, λακωνικές λεπτομέρειες και στοιχεία μνημειακότητας. Επιλέγοντας ένα ύφος art deco, θα δημιουργήσετε μέγιστη άνεση στο δωμάτιο και θα απολαύσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Τα φωτεινά τοιχώματα του δωματίου θα αναζωογονήσουν τις έντονες αντιθέσεις αποχρώσεις στο στυλ Art Deco

Τα φωτεινά τοιχώματα του δωματίου θα ανανεώσουν τα φωτεινά χρώματα που αντιτίθενται στο Art Deco στυλ

Σκανδιναβικό στυλ

Είναι αυτός που ενσωματώνει τη συμβατότητα πολλών παραγόντων, παραδοσιακά - στοιχεία χονδροειδούς και ομαλής ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, τοίχο, διακοσμημένο με ταπετσαρία, μπορεί να είναι απολύτως συμβατό με Τσιμέντο. Το όνομα της κατεύθυνσης προήλθε εξαιτίας της αγάπης των Σκανδιναβών γι 'αυτόν. Μετά από όλα, σε πολλά μέρη της κουζίνας και άλλων χώρων ήταν δύσκολο να κατασκευαστεί μια τοιχοποιία, οπότε ο «αγριόχοιρος» άρχισε να εισάγεται και να χρησιμοποιείται ενεργά.

Φωτεινό σκανδιναβικό στιλ με τοίχο αποχρώσεως του καφέ

Φωτεινό σκανδιναβικό στιλ με τοίχο αποχρώσεως του καφέ

Βιομηχανικό ύφος και σοφίτα

Έχει πολλές ισχυρές interlacings με την προηγούμενη κατεύθυνση και περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά. Στο στυλ σοφίτας μπορεί να υπάρχουν πολλά στοιχεία από γυαλί και ξύλο. Βασικά, το εσωτερικό είναι παρόμοιο με την κουζίνα του εστιατορίου ή ολόκληρου του καταστήματος παραγωγής τροφίμων. Στους τοίχους του δωματίου σε αυτό το στυλ, οι ιδιοκτήτες προτιμούν να τοποθετήσουν μεγάλες ρολόι, παρόμοια με τα συσσωματώματα του δρόμου, καθώς και άλλα στοιχεία από μέταλλο μπορεί να είναι παρόντα.

Το παιχνίδι των αντιθέσεων στην κουζίνα του βιομηχανικού στυλ

Το παιχνίδι των αντιθέσεων στην κουζίνα του βιομηχανικού στυλ

Κλασικό στυλ

Σετ κουζίνας σε αυτή την κατεύθυνση στυλ είναι παραδοσιακά εξοπλισμένο με προσόψεις από ξύλο, με ήρεμο χρώμα προσανατολισμό. Στο στυλ μπορεί να βρεθεί ντουλάπια, που βρίσκονται ιδιαίτερα ψηλά, καθώς και μίξερ σε στυλ ρετρό και άλλα στοιχεία διακόσμησης. Παρατηρήθηκε ενσωμάτωση οικιακών συσκευών σε έπιπλα. Τα κλασικά είναι συνήθως εύκολο να εκτελεστούν, αλλά κανείς δεν έχει καταργήσει την κατάλληλη προσέγγιση για το σχεδιασμό της ενότητας στυλ, επομένως, ανατρέξτε στο σχεδιασμό των λεπτομερειών ιδιαίτερα επιμελώς.

Αυστηρή κουζίνα κλασικού στιλ με κεραμίδια"кабанчик" на рабочей стенке

Αυστηρή κουζίνα κλασικού στυλ με κεραμίδι "καυκά" στον τοίχο εργασίας

Χώρα

Χαρακτηρίζεται από country style ελαφριές αποχρώσεις και ανοιχτά ντουλάπια, υπάρχει επίσης ένας μεγάλος αριθμός ράφια με σκεύη. Το "Kabanchik" λόγω της επίδρασης των τούβλων μπορεί επίσης να ολοκληρώσει την ρουστίκ εμφάνιση του δωματίου και να γίνει το "highlight" του.

Αρχική διακόσμηση τοίχων στην κουζίνα του country style

Αρχική διακόσμηση τοίχων στην κουζίνα του country style

Αποδεικνύεται ότι οι χώροι που είναι πιο εκτεθειμένοι στη ρύπανση και είναι οι πλέον ευάλωτοι καλύπτονται με ειδική σύνθεση πλακιδίων. Πλακάκια "αγριογούρουνο" στην ποδιά της κουζίνας, η τιμή της οποίας είναι αρκετά ελκυστική, σας επιτρέπει να επιτύχετε το σωστό αποτέλεσμα από την άποψη του εσωτερικού σχεδιασμού και να δημιουργήσετε μια πρωτότυπη και πολυτελή εικόνα. Σε οποιοδήποτε στυλ, αυτό το στοιχείο θα φαίνεται πρωτότυπο και κατάλληλο, αν, φυσικά, εφαρμόζεται ικανοποιητικά και ποιοτικά.

Μικροαστική κουζίνα χωριού με ελαφρούς τοίχους σε κεραμίδια για τούβλα

Μικροαστική κουζίνα χωριού με ελαφρούς τοίχους σε κεραμίδια για τούβλα

Χαρακτηριστικά στυλ

Η διαδικασία εγκατάστασης θα εξασφαλίσει μια επαρκή και ποιοτική προσέγγιση θα είναι εύκολη.

 • Όλα ξεκινούν με προπαρασκευαστικές εργασίες - οι τοίχοι υφίστανται διαδικασίες καθαρισμού από παλαιές επιχρίσματα τελικής επεξεργασίας και εφαρμογή αστάρι. Ευθυγράμμιση με σοβάδες - Μεγάλη κίνηση.
Μια ενδιαφέρουσα διακοσμητική λύση σχεδιασμού ενός τοίχου με τούβλο και το αντίθετο με τούβλο"кабанчик" - под кирпичную кладку

Μια ενδιαφέρουσα διακόσμηση σχεδίασης ενός τοίχου με τούβλο και η αντίθετη με έναν "αγριογούρουνο" - κάτω από μια τούβλα

 • Μετά την ξήρανση της σύνθεσης σοβάτισμα, θα χρειαστεί να εφαρμοστεί μια άλλη επίστρωση αστάρι. Χρησιμοποιούνται ειδικά εργαλεία γι 'αυτό.
Πρακτική και όμορφη ποδιά κεραμικών πλακιδίων"кабанчик"

Πρακτική και ευχάριστη ποδιά από κεραμικό πλακάκι "αγριογούρουνο"

 • Ποδιά κουζίνας - μια ζώνη υψηλής υγρασίας, επομένως, ο τοίχος, ο οποίος επεξεργάζεται, πρέπει να καλύπτεται με αντισηπτικό διάλυμα, σχεδιασμένο για προστασία από εξωτερικές επιδράσεις.
Αντοχή και αντοχή στην υγρασία - τα κυριότερα πλεονεκτήματα των πλακιδίων για την ποδιά κουζίνας

Αντοχή και αντοχή στην υγρασία - τα κυριότερα πλεονεκτήματα των πλακιδίων για την ποδιά κουζίνας

 • Είναι σημαντικό να περιμένετε την πραγματική πλήρη ξήρανση της επιφάνειας πριν προχωρήσετε σε όλη τη δουλειά. Συγκεκριμένα, μπορεί να θεωρηθεί ότι ξεκίνησε η διαδικασία τοποθέτησης του «αγριόχοιρου».
Πλακάκι"кабанчик" в интерьере кухни смотрится гораздо интереснее чем обычная классическая керамическая плитка

Το κεραμίδι "αγριογούρουνο" στο εσωτερικό της κουζίνας φαίνεται πολύ πιο ενδιαφέρον από τα συνηθισμένα κλασσικά κεραμικά πλακίδια

 • Προκειμένου να διασφαλιστεί η πλήρης στερέωση των προϊόντων, χρησιμοποιείται σύνθεση κόλλας με βάση την ύλη τσιμέντου. Το πλακίδιο έχει μεγάλο βάρος, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η πρόσφυση στην περίπτωση διπλής εφαρμογής κόλλας στον τοίχο και στην επιφάνεια του υλικού.
Πλακάκι"кабанчик" с эффектом 3D поможет сгладить неровности стен

Πλακάκια "αγριογούρουνο" με την επίδραση του 3D θα βοηθήσουν στην εξομάλυνση των ανωμαλιών των τοίχων

 • Προκειμένου να αποφευχθούν ζημιές και παραμορφώσεις, η επιφάνεια πρέπει να τραβηχτεί πριν από την τοποθέτηση, χρησιμοποιώντας ένα επίπεδο λέιζερ ή νερού. Με βάση την τελική σήμανση, ο τοίχος είναι κολλημένος.
Τα πλακάκια στο πάτωμα και το πάτωμα, σε σχήμα μωσαϊκού, με ζώνη με μοτίβο στην ποδιά της κουζίνας, θα διαφοροποιήσουν το εσωτερικό του δωματίου

Πλακάκια τοίχου και δαπέδου στο στυλ συνονθύλευμα Με μια ζώνη που σχεδιάστηκε για τις κουζίνες του ποδιού, διαφοροποιείται το εσωτερικό του δωματίου

 • Έναρξη εργασίας είναι πιο σκόπιμο από τη γωνία. Για τη λειτουργία, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα ενιαίο πλακίδιο για να δώσετε στην ποδιά στην κουζίνα μια τέλεια και πλήρη εμφάνιση.
Μεγάλη ποικιλία πλακιδίων"кабанчик" позволит украсить любой интерьер

Ένα ευρύ φάσμα πλακιδίων "αγριογούρουνο" θα διακοσμήσει οποιοδήποτε εσωτερικό

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, δίνεται προσοχή στις ραφές, διότι η ποιότητα και ο επείγων χαρακτήρας της σύνθεσης εξαρτώνται από την ποιότητά τους.

Ποιότητα εργασίες τελειώματος για την ολοκλήρωση της κουζίνας ποδιά

Ποιότητα εργασίες τελειώματος για την ολοκλήρωση της κουζίνας ποδιά

Επεξεργασία ραφών

Το ίδιο ισχύει σταδιακά. Το κεραμίδι "αγριογούρουνο" στην ποδιά της κουζίνας ορίζεται ακριβώς σύμφωνα με την τεχνική. Εξετάστε μερικές συμβουλές για τη βελτίωση της εικόνας.

Παραδοσιακά πλακάκια"кабанчик" с фаской, другим словом выпуклая

Παραδοσιακό κεραμίδι "αγριογούρουνο" με λοξοτομή, άλλη κυρτή λέξη

 • Για να διασφαλιστεί ότι οι ραφές μεταξύ των πλακιδίων δεν είναι καμπυλωμένες και διατηρούν ίδιες διαστασιακές παραμέτρους, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν κατασκευαστικές διασταυρώσεις από πλαστικό.
Μια ποικιλία κατασκευαστικών σταυρών για την ευκολία της τοποθέτησης πλακιδίων

Μια ποικιλία κατασκευαστικών σταυρών για την ευκολία της τοποθέτησης πλακιδίων

 • Η ιδανική επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε, ακριβέστερα για να δημιουργήσετε τον ελάχιστο αριθμό ραφών, καθώς αυτή η περιοχή καθαρίζεται από βρωμιά, ειδικά από το λίπος, θα είναι εξαιρετικά προβληματική. Για να γίνει αυτό, είναι προτιμότερο να προτιμάτε ένα υλικό πλακιδίων μεγάλου μεγέθους, το οποίο μπορεί να αντιταχθεί στον σχεδιασμό, καθώς το προϊόν χρησιμοποιείται πιο συχνά 10 * 20 cm.
Το πιο δημοφιλές μέγεθος πλακιδίων είναι στην περιοχή οποιουδήποτε κατασκευαστή και είναι διαθέσιμο σε τιμή

Το πιο δημοφιλές μέγεθος πλακιδίων είναι στην περιοχή οποιουδήποτε κατασκευαστή και είναι διαθέσιμο σε τιμή

 • Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, για τον ολοκληρωθεί ποιοτική επεξεργασία πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας ένα μείγμα ραφές σπάτουλα. Σκίαση αυτή η ένωση θα πρέπει να επιλέγεται έτσι ώστε οι διαφορές με το βασικό τόνο των πλακιδίων δεν ήταν, ή ότι δεν ήταν σημαντικές.
Πλακάκι"кабанчик" с классическим размером 7,5х15 см и 10х20 см лучше всего смотрится на фартуке кухни

Το κεραμίδι "αγριογούρουνο" με κλασικό μέγεθος 7,5x15 cm και 10x20 cm φαίνεται καλύτερα στην κουζίνα του ποδιού

 • Αξίζει να προτιμάτε τα εποξικά μείγματα. Τα έτοιμα προϊόντα πρέπει να αγοραστούν στην αποθήκη και να αραιωθούν με νερό χρησιμοποιώντας αυτά και στη συνέχεια να αναμιχθούν σε ομοιογενή συνοχή. Η εφαρμογή γίνεται με σπάτουλα από καουτσούκ.
Μη τυποποιημένη μορφή κεραμικών πλακιδίων στην ποδιά κουζίνας

Μη τυποποιημένη μορφή κεραμικών πλακιδίων στην ποδιά κουζίνας

 • Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, το πλακίδιο σκουπίζεται με ένα υγρό πανί για να αφαιρεθούν τα υπολείμματα κατασκευαστικών μιγμάτων και σωματιδίων σκόνης από αυτό.
Σκουρόχρωμο κεραμίδια στην κουζίνα κάτω από το τούβλο

Σκουρόχρωμο κεραμίδια στην κουζίνα κάτω από το τούβλο

Λευκά και χρωματιστά πλακάκια «Γουρούνι» στην ποδιά κουζίνας παράδοση που κατά την οριζόντια κατεύθυνση. Πρέπει να είναι μια διαδικασία εκτοπισμού, ανάλογα με τον τύπο της τοιχοποιίας. Όμως, λόγω του ορθογώνιο σχήμα και την αυξημένη ευελιξία του προϊόντος, υπάρχουν και άλλες επιλογές για εργασίες συναρμολόγησης, για παράδειγμα, σε μια κάθετη κατεύθυνση, μια σκάλα, με βάση την αρχή της «Δέντρο», έτσι ώστε ακόμη και με τη βοήθεια του απλού σχέδια μπορείτε να δημιουργήσετε μια όμορφη πεδιάδα στοιχεία.

Ποικιλία πλακιδίων τοιχοποιίας με σχέδια"кабанчик"

Ποικιλία από πλακίδια τοιχοποιίας με "

Πλακάκι του αγριόχοιρου στην ποδιά κουζίνας: κεραμίδι KERAMA MARAZZI

Πρόκειται για έναν κορυφαίο ρωσικό κατασκευαστή προϊόντων υψηλής ποιότητας που προσφέρονται σε προσιτές τιμές. Αφού πραγματοποίησε μια συγκριτική ανάλυση των προσφορών της αγοράς, μπορεί να συνοψιστεί ότι η ποδιά κουζίνας από την ταβέρνα "kabanchik" KERAMI MARATZI είναι η ιδανική λύση.

Ένα ενδιαφέρον αρμονικό μοτίβο με περίπλοκο σχέδιο στυλ

Ένα ενδιαφέρον αρμονικό μοτίβο με περίπλοκο σχέδιο στυλ

 1. Προσιτό κόστος.
 2. Δυνατότητα δημιουργίας διαφόρων σχεδίων.
 3. Εξαιρετική ευλυγισία και ιδιότητες ελαστικότητας.
 4. Αξιοπιστία και ανθεκτικότητα σε ύψος.
 5. Εύκολη εγκατάσταση προϊόντων.
 6. Ποικιλία κατευθύνσεων στυλ.
Τα πολυτελή ιταλικά πλακάκια διακρίνονται από την ποιότητα και την πρωτοτυπία τους

Τα πολυτελή ιταλικά πλακάκια διακρίνονται από την ποιότητα και την πρωτοτυπία τους

Κατάλληλη επιλογή και εγκατάσταση πλακιδίων "αγριογούρουνο" - μια υπόσχεση της μακράς και επιτυχημένης εξυπηρέτησης της, κατά την οποία η σύνθεση θα σας ευχαριστήσει με αξεπέραστες και πρωτότυπες λύσεις.

Πλακάκι αγριόχοιρου στην ποδιά της κουζίνας: ο συνδυασμός των αποχρώσεων ενός σετ κουζίνας με κάλυμμα τοίχου της ιταλικής μάρκας

Συνδυάζοντας τις αποχρώσεις ενός σετ κουζίνας με κάλυμμα τοίχου της ιταλικής μάρκας

Τηγανιέρες στην ποδιά της κουζίνας: τύποι επενδύσεων και 80 μοντέρνοι εσωτερικοί χώροι κουζίνας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 4