Εσωτερικό ενός μικρού σαλόνι στο ύφος της Σύγχρονης

Εσωτερικό ενός μικρού σαλόνι στο ύφος της Σύγχρονης

Στυλ kontemporari στο εσωτερικό - μια νέα κατεύθυνση του σχεδιασμού, με ρίζες αρχιτεκτονική. Χαρακτηριστικό της ορθολογικής χρήσης του οικιστικού χώρου με την εισαγωγή των πολυλειτουργικών λεπτομερειών της κατάστασης. Σύγχρονα κλασικά Εντυπωσιάστε τις λύσεις σχεδιασμού για τη βελτίωση της στέγασης με τη χρήση μοντέρνων εσωτερικών αντικειμένων.

Αυτό το εσωτερικό είδος είναι παράγωγο Σκανδιναβική έννοια σχεδιασμού, καλωσορίζοντας το μέγιστο χώρο στους καθιστικούς χώρους με άπλετο φυσικό φως, λακωνικές μορφές λεπτομέρειας επίπλωσης και φυσικά χρώματα. Στα μέσα του εικοστού αιώνα, οι εσωτερικοί σχεδιαστές χρησιμοποίησαν έπιπλα και υλικά τελικής επεξεργασίας για τη διακόσμηση της κατοικίας των εκπροσώπων της εργατικής τάξης χωρίς διακοσμητικές λιχουδιές με προσιτό κόστος.

Για το εσωτερικό στο στυλ των σύγχρονων γυναικών χαρακτηρίζονται από φυσικά χρώματα

Για το εσωτερικό στο στυλ των σύγχρονων γυναικών χαρακτηρίζονται από φυσικά χρώματα

Κανόνες του σύγχρονου στυλ

Αρχική απλότητα καναπέδες, καμπίνες, κρεβάτια, τραπέζια και άλλα εσωτερικά αντικείμενα με απλές λεπτομέρειες, διακριτικά χρώματα Ταπετσαρίες και χαλιά, έλλειψη κουφώματα στους καθρέφτες και τα έργα ζωγραφικής δημιούργησαν μια αίσθηση ευρυχωρίας σε καλά φωτισμένα δωμάτια, ιδανικά για χαλάρωση και εργασία στο σπίτι.

Ζωντανό διαμέρισμα στούντιο με έπιπλα

Ζωντανό διαμέρισμα στούντιο με έπιπλα

Τοιχοποιία στο σχεδιασμό του υπνοδωματίου

Τοιχοποιία στο σχεδιασμό του υπνοδωματίου

Συμβούλια και τρέχοντα εμπόριο kontemporari από τη σχεδιαστή Laura Kierar:

Στυλ contemporari στο εσωτερικό: μια επισκόπηση των συνοπτικών και άνετων τάσεων για το σπίτι

Η Laura Kirar είναι Αμερικανός σχεδιαστής, γνώστης της αμερικανικής πολυτελείας και ειδικός της σύγχρονης πολυτέλειας. Συνεργάζεται με τις εκμεταλλεύσεις των Kohler (Baker, McGuire, Kallista, Ann Saks)

 

 1. Ο λακωνισμός είναι παντού. Αυτό ισχύει για τα έπιπλα, τα είδη υγιεινής, τα υφάσματα, τον εξοπλισμό θέρμανσης και φωτισμού.
 2. Συγκράτηση στο φινίρισμα του δαπέδου και της οροφής, που βλέπει στους τοίχους, το σχεδιασμό του παραθύρου και των θυρών.
 3. Απόκρυψη από τα εξωτερικά μάτια των συστημάτων αποθήκευσης αντικειμένων, κλινοσκεπασμάτων και άλλων ειδών οικιακής χρήσης.

 4. Χώρος χωρισμού και τη χρήση ανοικτών σχεδίων στη διαδικασία δημιουργίας σχεδίων σχεδιασμού μικρά διαμερίσματα.
 5. Συνδυασμός μπάνιου και τουαλέτας με τη χρήση πολυλειτουργικών καμπίνες ντους με ένα πλαίσιο από καθαρό ή παγωμένο πλεξιγκλάς.
 6. Χρήση ενσωματωμένων οικιακών συσκευών, επίπλων και εξοπλισμού φωτισμού.
 7. Εγκατάσταση του συστήματος επικοινωνίας "έξυπνο σπίτι", το οποίο επιτρέπει τη δημιουργία ενός βέλτιστου μικροκλίματος στην κατοικία με ελάχιστο κόστος χρόνου.

Ο εσωτερικός σχεδιασμός στο στυλ του Contemporary είναι σε μεγάλη ζήτηση από τη νεότερη γενιά, οδηγώντας έναν ενεργό τρόπο ζωής με ένα στενό πρόγραμμα εργασίας. Για να εξοικονομήσετε χρόνο για διάφορες οικιακές εργασίες, είναι σημαντικό να γεμίσετε το σπίτι με πολυλειτουργικές συσκευές κουζίνας για γρήγορο μαγείρεμα, μεταμορφωμένα έπιπλα, ικανή για άμεση μετατροπή από καναπέ στο κρεβάτι, από το πεζοδρόμια ή bar μετρητές στο τραπεζαρία.

Πανοραμικά τζάμια στο σχεδιασμό του υπνοδωματίου

Πανοραμικά τζάμια στο σχεδιασμό του υπνοδωματίου

Κουζίνα-τραπεζαρία, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο ενός ιδιωτικού σπιτιού

Κουζίνα-τραπεζαρία, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο ενός ιδιωτικού σπιτιού

Για εκείνους που σχεδιάζουν να οργανώσουν ένα γραφείο στο σπίτι, είναι πραγματικό να μετατρέψει μια loggia ή ένα ντουλάπι σε ένα άνετο γραφείο. Για να γίνει αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τραπέζια με πτυσσόμενα τραπέζια, ράφια ενσωματωμένου τύπου, ερμάρια με μεγάλα κουτιά. Εάν είναι δυνατόν, δείτε το πανόραμα της πόλης μπαλκόνια σε ένα τόσο άνετο γραφείο στο σπίτι, μπορείτε να ξεκουραστείτε νοητικά από την εργασία και να εμπνευστείτε για την εκτέλεση παραγωγικών εργασιών.

Συμβουλές! Ο κύριος κανόνας kontemporari - για να δημιουργήσετε μια πλήρη εσωτερική σύνθεση των κομψών λεπτομερειών επίπλωση, εκτελώντας ορισμένες λειτουργίες. Η στέγαση πρέπει να κυριαρχείται από χώρο, έπιπλα - μην γεμίζετε τα δωμάτια, και τα πράγματα - να βρίσκονται σε μια ζώνη άνετης προσέγγισης. Επομένως, όταν σχεδιάζετε ένα εσωτερικό σχέδιο ενός διαμερίσματος ή ενός σπιτιού, πρέπει να διαθέσετε χώρο για οργάνωση του δωματίου, Χρησιμοποιήστε ενότητες επίπλων με δυνατότητα μετασχηματισμού.

Η λεπτότητα της διακόσμησης της κουζίνας

Το στιλ contemporari στο εσωτερικό της κουζίνας είναι εύκολα αναγνωρίσιμο από τον τρόπο τελειώματος του δωματίου, τοποθέτηση επίπλων και σχεδιασμού λύσεων. Συνδυάζοντας τραπεζαρία με χώρο μαγειρέματος, κουζίνα με σαλόνι - μια νικηφόρα παραλλαγή της τοποθέτησης ενός χώρου για γεύματα και τη δημιουργία γαστρονομικών αριστουργημάτων σε ένα σπίτι που κυριαρχείται από την αισθητική των συγχρόνων που αγαπούν την ελευθερία.

Λευκές καρέκλες κουζίνας από μέταλλο

Λευκές καρέκλες κουζίνας από μέταλλο

Τα μπλε έπιπλα φαίνονται ιδιαίτερα όμορφα στο φόντο των τούβλων

Τα μπλε έπιπλα φαίνονται ιδιαίτερα όμορφα στο φόντο των τούβλων

Σύμφωνα με τους κανόνες αυτού του στυλ, ο χώρος της κουζίνας πρέπει να γεμίσει με καινοτόμα στοιχεία:

 1. Σετ κουζίνας με ομαλές προσόψεις, εξοπλισμένες με διαφανείς ή διαφανείς λαβές, μορφοποιημένα προφίλ, κουμπιά ή εξαρτήματα, μόλις αντιληπτή από το γενικό υπόβαθρο.
 2. Ακουστικά και τραπεζάκια με το πρωτότυπες πάγκες εργασίας από τεχνητή πέτρα ή πορσελάνη από πέτρα, ιδανικά αντιγράφοντας με ακρίβεια την υφή των φυσικών υλικών.
 3. Έπιπλα με ενσωματωμένο σύστημα φωτισμού, ενσωματωμένο όχι μόνο στο κάτω μέρος των κρεμασμένων ντουλαπιών, αλλά και στα εντοιχισμένα ντουλάπια, τις τραπεζομάντιλες και τις πάγκες. Ο φωτισμός του δαπέδου οπτικά διευρύνει τον περιορισμένο χώρο και δημιουργεί ένα συναρπαστικό οπτικό αποτέλεσμα.
 4. Γυάλινη ποδιά κουζίνας με την εικόνα των αφαίρεσης, την υφή της φυσικής πέτρας - όνυχα, γρανίτη, τραβερτίνη, μάρμαρο, σχιστόλιθο ή άλλα υλικά.
 5. Πάνελ τοίχου, διακοσμημένο με περιγράμματα διαφόρων γεωμετρικών σχημάτων και αφαίρεσης.
 6. Πλειάδες Είδη κουζίνας με συμπαγή πλαφονιές από επινικελωμένο χάλυβα ή διαφανές πλαστικό, χαμηλά πάνω από το τραπέζι.

Στυλ contemporari στο εσωτερικό του διαμερίσματος με έναν τρόπο διακόσμησης έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τις σύγχρονες κατευθύνσεις του σχεδιασμού: σύγχρονη, υψηλής τεχνολογίας, μινιμαλισμό. Ως εκ τούτου, στις κουζίνες, τα οποία ενσωματώνουν αυτό το νέο-fashioned εσωτερικό ύφος εντοπιστεί συγκρατημένη στυλ, λόγω της έλλειψης στοιχείων διακόσμησης επίδειξη, οικιακές συσκευές και διάφορα μαγειρικά σκεύη, κρεμασμένα στις βέργες, ράγες οροφής.

Συμβουλές! Εξετάστε την εσωτερική πολλαπλών συνόλων περιεχομένου ολοκληρωμένη σανίδες κοπής, δοχεία, κύπελλα για τους δίσκους ζώα κατόχου, καπάκια, μπουκάλια που προορίζονται για την αποθήκευση των χύμα προϊόντων διατροφής - δημητριακά ή μπαχαρικά.

Best Interiors Σύγχρονη στυλ - ένα άνετο χώρο για μια άνετη ζωή, όπου κυριαρχεί βρίσκεται στην κατάσταση γεύμα, και όλα τα χαρακτηριστικά της κουζίνας είναι σε κοντινή απόσταση περιοχή, η οποία μειώνει το χρόνο που απαιτείται για το μαγείρεμα.

Αναδημιουργώντας μια τυπική διάταξη κουζίνας είναι δυνατή με την εγκατάσταση μιας αμφίδρομης κουζίνας τύπου νησιού με μια πτυσσόμενη ή ακίνητη επιτραπέζια κορυφή. Λόγω της στενής θέσης του χώρου μαγειρέματος και του χώρου για πρωινό ή μεσημεριανό γεύμα, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο ρύθμιση πίνακα και σερβίρει πιάτα. Σχεδιαστής σκαμπό μπαρ μη τετριμμένη μορφή χρωματισμένων ή διαφανών πολυμερών θα κοιτάξει βιολογικά στην κουζίνα, αντικατοπτρίζοντας τον τρόπο της εσωτερικής διαρρύθμισης στο ύφος του σύγχρονου.

Μεγάλοι μαύροι πολυέλαιοι πάνω από το τραπέζι

Μεγάλοι μαύροι πολυέλαιοι πάνω από το τραπέζι

Σκυρόδεμα δαπέδου σε μοντέρνο εσωτερικό

Σκυρόδεμα δαπέδου σε μοντέρνο εσωτερικό

Πολυμερικές διακοσμητικές επικαλύψεις με αποτέλεσμα μαργαριταρένια μαργαριταρένια, που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή μονάδων επίπλων και πάνελ τοίχου, δημιουργήστε ένα καταπληκτικό περιβάλλον στο χώρο της κουζίνας, προσομοιάζοντας μια επιφάνεια που καλύπτεται από παγετό ή πάγο. Η μονόχρωμη παλέτα χρωμάτων έχει σημασία για εσωτερικούς χώρους που εκτελούνται με τρόπο σύγχρονο.

Συμβουλές! Style Contemporary Εντυπωσιάστε όλα τα είδη των πειραμάτων σχεδιασμού. Ως εκ τούτου, για να τελειώσει τοίχους έμφαση σε διαφορετικά δωμάτια του σπιτιού χρησιμοποιούν πραγματικά άτυπη ταπετσαρία με οπίσθιο φωτισμό LED, ψηφιακή εκτύπωση, φθορισμού ή μεταλλική επίστρωση, μοναδικά μοντέλα που απεικονίζουν σκηνές από διάσημες ταινίες.

Χαρακτηριστικά της διάταξης του μπάνιου

Μοντέρνο μπάνιο, αντανακλώντας τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του σύγχρονου, απαιτεί την πλήρωση με εσωτερικά αντικείμενα με τις σωστές κατασκευαστικές γραμμές. Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις και τα έπιπλα θα πρέπει να έχουν ελάχιστο χώρο για να δημιουργήσουν ένα χαλαρωτικό περιβάλλον. Ως εκ τούτου, οι σχεδιαστές εξασκούν τη βελτίωση των μπάνιων με τη βοήθεια συμπαγών εξαρτημάτων:

 1. Κάθοδος κάτω από το νεροχύτη, μπιντέ και ένα λεκάνη τουαλέτας τύπου κρεμαστού θα εξοικονομήσει το μερίδιο του λέοντος στην περιοχή ενός μικρού δωματίου.
 2. Καμπίνες ντους χωρίς παλέτα με συρόμενες πόρτες - την καλύτερη εναλλακτική λύση στα μεγάλα λουτρά.

 3. Τα μη αποσπώμενα λουτρά πρέπει να εγκαθίστανται σε ευρύχωρα δωμάτια. Για να αποκρύψετε τα πολυάριθμα αξεσουάρ μπάνιου από την εξωτερική θέα, η οθόνη του μπάνιου μπορεί να είναι εξοπλισμένη με ενσωματωμένο σύστημα αποθήκευσης με πτυσσόμενα συρτάρια.
 4. Στεγνωτήρια πετσετών, διανεμητές υγρού σαπουνιού, κατόχους οδοντόβουρτσες και πάστες, κατόχους χαρτιού υγείας, στεγνωτήρες χεριών και άλλα αξεσουάρ ασυμμετρικού σχήματος από τζάμια κεραμικά, χρωματισμένα πλαστικά ή χρώμιο χάλυβα - αισθητικά σημεία αναφοράς του σύγχρονου στυλ.

Ως σημεία εστίασης στο εσωτερικό του μπάνιου, που αντανακλούν τα χαρακτηριστικά αυτής της αρχικής σχεδίασης, μπορούν να κάνουν σύγχρονες βρύσες με ένα φως νέον ή ένα καταρράκτη, που μιμείται την αρχή του καταρράκτη.

Για την αντιμετώπιση είναι απαραίτητη η χρήση πλακών μεγάλου μεγέθους κεραμικού γρανίτη ή κεραμικών πλακιδίων ήρεμοι ήχοι χρωματικής κλίμακας: γκρι, λευκό, άμμο, ανοιχτό μπλε ή γαλακτώδης σκιά. Σε ένα μονοφωνικό υπόβαθρο, είναι πιο εύκολο να εντοπίσετε τα βασικά συστατικά ενός στυλ, επιτρέποντάς σας να αναγνωρίσετε εύκολα τα σημάδια μιας μοντέρνας κατεύθυνσης σχεδιασμού.

Μεταλλικό τοίχο με αποτέλεσμα σκουριάς

Μεταλλικό τοίχο με αποτέλεσμα σκουριάς

Γυάλινο τοίχο στο εσωτερικό του μπάνιου

Γυάλινο τοίχο στο εσωτερικό του μπάνιου

Στυλ Σύγχρονη στο εσωτερικό του καθιστικού

Για να γίνει ορθολογική εσωτερικό, σχεδιασμένο σε μοντέρνο στιλ, σπιτική εμφάνιση, είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη το κύριο κριτήριο προς αυτή την κατεύθυνση - μια ζεστή ζώνη άνεσης για κάθε επιβάτη. Μπορούν να είναι σε διάφορα μέρη του σπιτιού, ανάλογα με τα συμφέροντα των νοικοκυριών: στην κουζίνα, δημιουργώντας ευκολία για διάφορες γαστρονομικές πειράματα στο σαλόνι με ένα ιδιωτικό και αντιπροσωπευτικές περιοχές, σε αρχική βιβλιοθήκη ή αθλητικές γωνίες.

Ανεξάρτητα από το είδος των προσωπικών ζωνών άνεσης, πρέπει πάντα να υπάρχει ένας άνετος χώρος για κοινό οικογενειακό ελεύθερο χρόνο και συναντήσεις με τους επισκέπτες. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη ρύθμιση του επίκεντρου ενός σπιτιού ή διαμερίσματος - σαλόνι. Οι σύγχρονες λεπτομέρειες της κατάστασης θα δώσουν έμφαση στις αρχές της αισθητικής και της ευκολίας. Για να οργανώσετε μια αντιπροσωπευτική περιοχή στην αίθουσα, πρέπει να εκτελέσετε τις παρακάτω εργασίες σχεδιασμού:

 1. Σήκωσε το πολυ-χώρο επικαλυμμένα έπιπλα υποτονικές αποχρώσεις και διακοσμημένα με διακριτική στολίδια για τη διοργάνωση άνετο καναπέ ομάδα, η οποία θα πρέπει να τοποθετηθεί στο κεντρικό τμήμα της ευρύχωρη αίθουσα ή περιμετρικό τοίχο σε ένα μικρό καθιστικό μπροστά από ένα συμπαγές ηλεκτρικό τζάκι.
 2. Δίπλα στην καναπέ ομάδα πρέπει να είναι συμπαγές τραπέζι του καφέ με ένα μη τετριμμένο σχέδιο. Στην εσωτερική σύνθεση στο στυλ της σύγχρονης, τα μοντέλα από ξύλινες παλέτες ή γυαλί από γυαλί θα ταιριάζουν τέλεια.
 3. Παράθυρα με πανοραμικά παράθυρα - αναπόσπαστο μέρος της τρισδιάστατης δομής του καθιστικού, που χαρακτηρίζει το ύφος του σύγχρονου στο εσωτερικό. Φωτογραφία υπερσύγχρονο εσωτερικό συνθέσεις στο ύφος των τάσεων σχεδιασμού δείχνουν ένα σαφές παράδειγμα ενός χώρου προσομοίωσης με το συνδυασμό χαγιάτια με καθιστικό και εγκατάσταση των Windows μεγάλης παράθυρο. Ως διακόσμηση για τα παράθυρα πρέπει να επιλέξετε πρακτικό μονόχρωμο Ρωμαίοι τυφλοί ή blinds, συνδυάζονται αρμονικά με ταπετσαρίες επίπλων, χαλιά και άλλα υφάσματα.
 4. Ανοιχτά ράφια με ασυνήθιστα στοιχεία διακόσμησης (αγγεία ασύμμετρο σχήμα, ηλεκτρονικό κορνίζες φωτογραφιών, επιτραπέζιο ρολόι με οπίσθιο φωτισμό LED, ενυδρεία USB με ενσωματωμένο διοργανωτή και άλλα αξεσουάρ) αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα του σύγχρονου στυλ. Η ενδιαφέρουσα εσωτερική πλήρωση των ράφια θα προσθέσει σημειώσεις θετικής και φωτεινής εκκεντρικότητας στο σαλόνι με ουδέτερους ή κρύους τόνους.

Συμβουλές! Αν θέλετε να οργανώσετε μια περιοχή αναψυχής στο σαλόνι, διάταξη φυτοστενών, που συμπληρώνεται με ένα χαλί σμαραγδένιου χρώματος, που μιμείται χόρτο γκαζόν. Είναι επίσης δυνατή η εγκατάσταση αερίου καμινάδα, και δίπλα του να βάλει στο πάτωμα το δέρμα ενός ζέβρας, μιας τίγρης ή άλλου άγριου ζώου. Σε ένα τέτοιο ηρεμιστικό περιβάλλον θα υπάρχει πάντα μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα, επιτρέποντάς σας να χαλαρώσετε από τον έντονο ρυθμό της ζωής.

Αυτό το εσωτερικό είδος χαιρετίζει τη διακόσμηση του σπιτιού με χρωματιστά κολάζ, πασπαρτού, πίνακα, αφίσες και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα που δημιουργούν σύγχρονοι σχεδιαστές και ζωγράφοι. Η καλλιτεχνική διαταραχή στο στυλ του σύγχρονου ανυψώνεται στο βαθμό της αξιοπρέπειας. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να γεμίσετε το σπίτι με πολύχρωμα διακοσμητικά αντικείμενα που δεν έρχονται σε αντίθεση με τις αρχές της αισθητικής και της ευκολίας. Εάν χρησιμοποιείτε το στυλ contemporari στο εσωτερικό του διαμερίσματος, είναι δυνατόν να συνδυάσετε αρμονικά τον ορθολογισμό του εσωτερικού με την αισθητική ενός άνετου σπιτιού. Φωτογραφία υπερσύγχρονης αντικείμενα τέχνης, δημιουργήθηκε από καλλιτέχνες σχεδιαστών, θα βοηθήσει να γίνει η κατοικία λειτουργική και άνετη.

Κομψός πολυέλαιος από δαχτυλίδια LED

Κομψός πολυέλαιος από δαχτυλίδια LED

Η τοιχογραφία θα κάνει το εσωτερικό σας πιο μοναδικό

Η τοιχογραφία θα κάνει το εσωτερικό σας πιο μοναδικό

Σήμερα, το στυλ της Σύγχρονης στην κορυφή της εσωτερικής μόδας. Ακολουθήστε τις τάσεις που διορθώνουν τους κανόνες των μοντέρνων κλασικών και περιοδικά τροποποιήστε την οικεία εμφάνιση του σπιτιού με έπιπλα, φωτισμό, κλωστοϋφαντουργικά και άλλες διακοσμητικές καινοτομίες.

Στυλ contemporari στο εσωτερικό: μια επισκόπηση των συνοπτικών και άνετων τάσεων για το σπίτι

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 − = 85