Η μεταφορά της κουζίνας στο διάδρομο είναι ένα σημαντικό στάδιο στην αναδιαμόρφωση ενός διαμερίσματος ή ενός σπιτιού

Η μεταφορά της κουζίνας στο διάδρομο είναι ένα σημαντικό στάδιο στην αναδιαμόρφωση ενός διαμερίσματος ή ενός σπιτιού

Η μεταφορά της κουζίνας στο διάδρομο είναι μια πολύ πρακτική επιλογή Αναδιαμόρφωση, η οποία τώρα χρησιμοποιείται συχνά από τους ιδιοκτήτες διαμερίσματα ενός δωματίου, στην οποία η περιοχή του διαδρόμου επιτρέπει μια τέτοια ανακατασκευή. Γιατί χρειαζόμαστε τέτοιες αλλαγές; Ποιες είναι οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων ενός δωματίου με καθοδήγηση, πραγματοποιώντας μεγάλες αλλαγές στο σπίτι τους; Η απάντηση είναι πολύ απλή - η μεταφορά της κουζίνας σε διάδρομο απελευθερώνει ένα σκεύος κουζίνας, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εξοπλίσει ένα άλλο σαλόνι. Έτσι, το πρόβλημα επιλύεται μικρού μεγέθους κατοικία, και τα μέλη της οικογένειας να απαλλαγούν από την ανάγκη να συγκεντρωθούν στο ίδιο δωμάτιο.

 • Μεταφορά της κουζίνας στο διάδρομο: συντονισμός
 • Τι μπορεί να αποτρέψει τον προορισμό;
 • Μεταφορά εξοπλισμού υγιεινής
 • Ιδέες για τη διακόσμηση της κουζίνας στο διάδρομο
 • Διακόσμηση και λεπτομέρειες σχεδίασης
 • Πιθανές επιλογές για τη θέση της κουζίνας
Η κουζίνα στο διάδρομο έχει συχνά μια επιμήκη μορφή

Η κουζίνα στο διάδρομο έχει συχνά μια επιμήκη μορφή

Μαύρη μοντέρνα κουζίνα-διάδρομος

Μαύρη μοντέρνα κουζίνα-διάδρομος

Η μεταφορά της κουζίνας στο διάδρομο σας επιτρέπει να επεκτείνετε το καθιστικό ή να εξοπλίσετε μια ευρύχωρη τραπεζαρία

Η μεταφορά της κουζίνας στο διάδρομο σας επιτρέπει να επεκτείνετε το καθιστικό ή να εξοπλίσετε μια ευρύχωρη τραπεζαρία

Μεταφορά της κουζίνας στο διάδρομο: συντονισμός

Η μεταφορά της κουζίνας στο διάδρομο διαμέρισμα ενός δωματίου δεν περιορίζεται στη μετακίνηση επίπλων. Ο ανασχεδιασμός απαιτεί τη λήψη της κατάλληλης άδειας, καθώς θα πρέπει να αλλάξει τη θέση των επικοινωνιών:

 • παροχή ύδατος ·
 • τον αγωγό αερίου ·
 • λυμάτων ·
 • εξαερισμού.

Δεδομένου ότι η κίνηση των ανυψωτών απαγορεύεται από τους κανονισμούς, μόνο η εσωτερική καλωδίωση μπορεί να αλλάξει (και όχι πάντα), επομένως η ανασυγκρότηση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Η άδεια για ανάπλαση πρέπει να λαμβάνεται πριν από οποιαδήποτε αλλαγή. Υπάρχουν συχνά περιπτώσεις κατά τις οποίες οι δημοτικές οργανώσεις απαγορεύουν τις μεγάλες αλλαγές σε ένα διαμέρισμα, τότε η ανάπλαση θεωρείται παράνομη.

Εάν το διαμέρισμα διαθέτει ευρύχωρη διάταξη με ευρύ διάδρομο, οι τοίχοι δεν θα κατεδαφιστούν

Εάν το διαμέρισμα διαθέτει ευρύχωρη διάταξη με ευρύ διάδρομο, δεν απαιτείται κατεδάφιση των τειχών

Η μεταφορά της κουζίνας στο διάδρομο επιτρέπεται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Ο τοίχος του διαδρόμου, ο οποίος υπόκειται σε πλήρη ή μερική κατεδάφιση, δεν είναι φορέας.
 • στον τόπο όπου σχεδιάζεται η τοποθέτηση της σόμπας αερίου και πλυντήριο αυτοκινήτων, στο διαμέρισμα από το κάτω μέρος δεν θα πρέπει να υπάρχει καθιστικό. Αν και σε τυπικά σπίτια, η διάταξη των διαμερισμάτων στον κατακόρυφο είναι σχεδόν πάντοτε πανομοιότυπη.
 • η περιοχή του νέου χώρου κουζίνας πρέπει να είναι τουλάχιστον πέντε τετραγωνικά μέτρα.
 • η κουζίνα πρέπει να είναι καλά φωτισμένο.
 • Ο εξαερισμός κατά τη μεταφορά της κουζίνας στο διάδρομο είναι υποχρεωτική απαίτηση.
 • Ο αγωγός αποχέτευσης μπορεί να απομακρυνθεί σε οποιοδήποτε ύψος που βρίσκεται πλησιέστερα στον διάδρομο.

Συμβουλή: ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων στο ισόγειο μπορεί να μεταφέρει κουζίνα σε οποιοδήποτε βολικό δωμάτιο. Αυτό το πλεονέκτημα οφείλεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν πλέον καθίσματα κάτω, πράγμα που σημαίνει ότι οι γείτονες δεν θα υποφέρουν από τέτοιες αλλαγές.

Η εύκολη μεταφορά της κουζίνας στο διάδρομο με ελάχιστους περιορισμούς είναι δυνατή μόνο στους κάτω ορόφους του σπιτιού

Η εύκολη μεταφορά της κουζίνας στο διάδρομο με ελάχιστους περιορισμούς είναι δυνατή μόνο στους κάτω ορόφους του σπιτιού

Τι μπορεί να αποτρέψει τον προορισμό;

Ο επανασχεδιασμός (μεταφορά της κουζίνας στο διάδρομο) είναι δύσκολος ή εντελώς αδύνατος εάν:

 • Ο διάδρομος είναι πολύ μακριά από τις επικοινωνίες αερίου. Απαγορεύεται η μεταφορά κρησφύρων αερίου, μπορείτε να επεκτείνετε μόνο το σωλήνα καλωδίωσης ή να χρησιμοποιήσετε μια ηλεκτρική κουζίνα για το μαγείρεμα. Τέτοιες αλλαγές θα απαιτηθούν αυξάνοντας την ισχύ στο ηλεκτρικό δίκτυο. Επιπλέον, συνεπάγονται πρόσθετο οικονομικό κόστος για τη μηνιαία πληρωμή των λογαριασμών για την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.
 • Τα πρότυπα απομόνωσης απαιτούν αύξηση του ανοίγματος τοίχου και ο τοίχος είναι φορέας. Ο ανασχεδιασμός μπορεί να γίνει, αλλά ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες ενός αρχιτέκτονα, ο οποίος θα κάνει ακριβείς υπολογισμούς και θα παράσχει την ενίσχυση του ανοίγματος. Για πολυώροφες κατοικίες (πάνω από 17) υπάρχουν ειδικοί περιορισμοί.
 • Η νέα κουζίνα δεν μπορεί να εξοπλιστεί στον τόπο όπου βρίσκεται το επάνω όροφο ένα μπάνιο.
 • είναι αδύνατο ότι η έξοδος από την κουζίνα ήταν στο μπάνιο ή στην τουαλέτα. Επομένως, η απλή κατάργηση του διαμερίσματος δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα.
Περιμετρική κουζίνα-διάδρομος σε εξοχική κατοικία

Περιμετρική κουζίνα-διάδρομος σε εξοχική κατοικία

Η έλλειψη ανοίγματος παραθύρου και ο χώρος που χωρίζει την μελλοντική κουζίνα από τα καθιστικά είναι ένα σημαντικό πρόβλημα. Εάν είναι δυνατόν, ο τοίχος πρέπει να αποσυναρμολογηθεί πλήρως, έτσι ώστε το φυσικό φως (τουλάχιστον εν μέρει) να διεισδύσει από άλλους χώρους.

Συμβουλή: στο έδαφος της πρώην κουζίνας είναι καλύτερα εξοπλισμένο δωμάτιο ή dressing room, γιατί αν οι γείτονες έχουν μια κουζίνα στην κορυφή, υπνοδωμάτιο ή νηπιαγωγείο εδώ δεν μπορείτε να το κάνετε.

Η έλλειψη φυσικού φωτισμού στο διάδρομο κουζίνας μπορεί να είναι ένα πρόβλημα: να εγκαταστήσετε πανοραμικά παράθυρα στην τραπεζαρία και να επιλέξετε μια ελαφριά κουζίνα που να λύσει το πρόβλημα

Η έλλειψη φυσικού φωτισμού στο διάδρομο κουζίνας μπορεί να είναι ένα πρόβλημα. Για να λύσετε το πρόβλημα, εγκαταστήστε τα πανοραμικά παράθυρα στο τραπεζαρία και επιλέξτε ένα φως Σετ κουζίνας

Μεταφορά εξοπλισμού υγιεινής

Η μεταφορά της κουζίνας απαιτεί αλλαγές στις επικοινωνίες μηχανικής. Εάν δεν πληρούν τα πρότυπα ή βρίσκονται σε μη ικανοποιητική κατάσταση, η επιθεώρηση στέγασης μπορεί να αρνηθεί να εκδώσει μια συμφωνία.

Διακοσμητικό τούβλο στους τοίχους της νέας κουζίνας στο διάδρομο θα επιτρέψει την εξομάλυνση των ανομοιόμορφων τοίχων

Διακοσμητικά τούβλα στους τοίχους της νέας κουζίνας στο διάδρομο θα επιτρέψει την εξομάλυνση των ανομοιόμορφων τοίχων

Όταν η άδεια του ιδιοκτήτη είναι στα χέρια του, μπορεί να προχωρήσει σε έναν επανασχεδιασμό. Η μεταφορά του εξοπλισμού υγιεινής πρέπει να γίνεται από επαγγελματία υδραυλικό.

Μεταφέρονται τα ακόλουθα στοιχεία:

 • Σωλήνες νερού.
 • Σωλήνες αποχέτευσης.
 • Υποκαταστήματα.
 • Νεροχύτης.
 • Βρύσες και σωλήνες.
Το πρόβλημα με την αναδιαμόρφωση της κουζίνας είναι ο εξοπλισμός υγιεινής

Το πρόβλημα με την αναδιαμόρφωση της κουζίνας είναι ο εξοπλισμός υγιεινής

Για μια αξιόπιστη εργασία θα απαιτηθεί νέα διάταξη σωληνώσεων. Λαμβάνεται υπόψη ότι μεταφέρονται τόσο η παροχή κρύου νερού όσο και η παροχή ζεστού νερού. Η εκτροπή των υδάτινων σωμάτων παρέχεται από τον πλησιέστερο κόμβο του συστήματος ύδρευσης, συνήθως είναι μπάνιο.

Για να μετακινηθεί το σύστημα ύδρευσης, οι σωλήνες από μέταλλο-πλαστικό ή πολυπροπυλένιο χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα, λιγότερο συχνά από:

 • ορείχαλκος;
 • χαλκός.
 • χάλυβα.

Στο σύγχρονες κουζίνες εγκαθιστώ αρκετά συχνά το πλύσιμο και πλυντήρια πιάτων. Κατά τη διεξαγωγή ενός αγωγού, αυτό το γεγονός πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη και το σύστημα να είναι εφοδιασμένο με επιπλέον σημεία εισόδου.

Μεγάλη κουζίνα στο διάδρομο της εξοχικής κατοικίας με φούρνο και πλυντήριο πιάτων

Μεγάλη κουζίνα στο διάδρομο της εξοχικής κατοικίας με φούρνο και πλυντήριο πιάτων

Αν το η κουζίνα σχεδιάζεται σε στιλ υψηλής τεχνολογίας, μια ποικιλία σωλήνων και εξαρτημάτων δεν θα είναι μόνο λειτουργική, θα τους δοθεί ο ρόλος των πρόσθετων διακοσμήσεων που είναι αποδεκτές σε αυτή την στυλιστική κατεύθυνση.

Συμβουλή: Όταν χρησιμοποιείτε εξαρτήματα μεταλλικών σωλήνων, πρέπει να προσέχετε ώστε να μην στρέφονται κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. Διαφορετικά, η πλεξούδα θα σπάσει πολύ γρήγορα, πράγμα που θα βλάψει τον εύκαμπτο σωλήνα. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε μεταλλικούς πλαστικούς σωλήνες, είναι πολύ πιο ασφαλείς και πιο ανθεκτικοί.

Ιδέες για τη διακόσμηση της κουζίνας στο διάδρομο

Ανεξάρτητα από το αν η νέα κουζίνα είναι ένα ανεξάρτητο δωμάτιο ή μέρος του καθιστικού, το εσωτερικό του πρέπει να είναι σε αρμονία με το γενικό στυλ του σπιτιού. Όταν ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έχει διευθετήσει όλες τις διατυπώσεις, πρέπει να φροντίσει για τη δημιουργία ενός σχεδίου μελέτης για μια νέα κουζίνα.

Κουζίνα στο διάδρομο στο εσωτερικό του κλασικού διαμερίσματος

Κουζίνα στο διάδρομο στο εσωτερικό του κλασικού διαμερίσματος

Αν για ζωνοποίηση χώρου κουζίνας χρειάζονται ένα διαμέρισμα, συνήθως χρησιμοποιούν γυψοσανίδα - ένα υλικό με ευκολία, αντοχή στη φωτιά και μεγάλες δυνατότητες όσον αφορά το φινίρισμα του.
Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα του υλικού είναι ότι είναι αρκετά εύκολο να τοποθετήσετε όλα τα είδη φωτιστικών σε γυψοσανίδες, σημείο, τα οποία είναι απαραίτητα για τον υψηλής ποιότητας φωτισμό και την οπτική χωροθέτηση του χώρου.

Για την τελική επεξεργασία μιας τέτοιας κουζίνας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω υλικά:

 1. τεχνητή πέτρα.
 2. κεραμικά πλακάκια?
 3. αφίσες που απεικονίζουν τη νυχτερινή πόλη.
 4. διακοσμητικό γύψο.
 5. MDF.
 6. πλαστικοποιημένη μοριοσανίδα ·
 7. πλαστικό.

 

Η κουζίνα στο διάδρομο μπορεί να διακοσμηθεί με διακοσμητικά πλακάκια

Η κουζίνα στο διάδρομο μπορεί επίσης να διακοσμηθεί με διακοσμητικά πλακίδια

Το κάτω μέρος του δωματίου τελειώνει με σκοτεινούς πίνακες. Κάνοντας σχέδια για την ανασυγκρότηση, μερικοί άνθρωποι δεν ενοχλούν με ριζικές αλλαγές. Από την κουζίνα, μόνο το σετ μεταφέρεται στο διάδρομο και το υπόλοιπο του εξοπλισμούνεροχύτη, φούρνος, πλυντήριο πιάτων) παραμένει στην ίδια θέση.

Η ταλαιπωρία με μια τέτοια ανακατασκευή είναι πολύ μικρότερη, αλλά η οικοδέσποινα θα δυσκολευτεί στη διαδικασία μαγειρέματος, καθώς θα πρέπει να συνεχίζει να πηγαίνει από το ένα δωμάτιο στο άλλο - από τη σόμπα στο ντουλάπια με σκεύη και πίσω στο νεροχύτη. Αλλά αν οι οικοδεσπότες δεν το θεωρούν ενοχλητικό, αυτή η επιλογή είναι αρκετά ένα μέρος για να είναι.

Υπάρχει επίσης μια αντίστροφη επιλογή - όλος ο εξοπλισμός από την κουζίνα βγαίνει στον διάδρομο και στη θέση του είναι άνετος και ευρύχωρος καντίνα, όπου όλα τα μέλη μιας μεγάλης οικογένειας μπορούν να φιλοξενηθούν ταυτόχρονα.

Η μεταφορά της κουζίνας στο διάδρομο σε ένα μοντέρνο διαμέρισμα

Τραπεζαρία και κουζίνα-διάδρομο σε ένα σύγχρονο διαμέρισμα

Διακοσμητικά στοιχεία και λεπτότητα του σχεδιασμού

Στη νέα κουζίνα πρέπει να αισθάνεστε στυλ. Για την τοποθέτηση του τμήματος διαδρόμου από τη χρήση της κουζίνας ράφι μπαρ - ένα πολύ λειτουργικό και σύγχρονο στοιχείο του εσωτερικού. Καναπές είναι μια άξια εναλλακτική λύση για τον πάγκο μπαρ, με τη βοήθειά του μπορείτε να διαχωρίσετε το χώρο μαγειρέματος από την τραπεζαρία.

Ο μετρητής μπαρ στην κουζίνα κινήθηκε προς το διάδρομο

Ο μετρητής μπαρ στην κουζίνα κινήθηκε προς το διάδρομο

Επιπλέον, η παρουσία ενός καναπέ είναι απαραίτητη. Μετά την επιστροφή στο σπίτι από την εργασία ή από ένα ταξίδι αγορών στην οικοδέσποινα ή τον ιδιοκτήτη, πρώτα απ 'όλα, χρειάζεστε τουλάχιστον λίγα λεπτά για να καθίσετε και να χαλαρώσετε. Για τον ίδιο λόγο στον τοίχο πρέπει να κρεμάσετε μια μικρή τηλεόραση.

Εάν το δωμάτιο είναι ευρύχωρο, στο κέντρο δημιουργούν Μεγάλο τραπέζι και καρέκλες surround, που του αντιστοιχούν με στυλ. Για να προσθέσετε ζεστασιά και άνεση στο εσωτερικό, το δωμάτιο είναι διακοσμημένο με καλά υφάσματα, ζωγραφιές, πίνακα, ράφια για διάφορα αξεσουάρ και μικρά αξεσουάρ κουζίνας, που είναι επίσης διακοσμητικά.

Εικόνες και φυτά στο διάδρομο κουζίνας-διάδρομο

Εικόνες και φυτά στο διάδρομο κουζίνας-διάδρομο

Συμβουλή: σχεδιάστε το εσωτερικό της κουζίνας στο διάδρομο με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εύκολο να διατηρηθεί η τάξη και η καθαριότητα σε αυτό. Αυτή η κατάσταση είναι πολύ σημαντική, καθώς οι επισκέπτες και οι κάτοικοι του ίδιου του σπιτιού θα μπουν αμέσως στην κουζίνα από την πόρτα. Η διαταραχή και η ακαταστασία στην περίπτωση αυτή είναι απλά απαράδεκτες.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι μπροστινή πόρτα είναι πάντα στη ζώνη ορατότητας, εκείνοι στο δωμάτιο θα αισθάνονται συνεχώς την παρουσία τους σε μια τεταμένη μητρόπολη. Αυτή η ψευδαίσθηση δεν μπορεί μόνο να μετριαστεί, αλλά και να χρησιμοποιηθεί στην επιλογή μιας κατεύθυνσης στυλ.

Σε αυτή την περίπτωση, είναι καλύτερο να προσεγγίσετε πατάρι - μοντέρνο και πολύχρωμο στυλ με αστικές νότες που δημιουργούνται με τη χρήση του διακοσμητική πέτρα. Αυτό το υλικό μπορεί να αντικατασταθεί από αυστηρό και δροσερό σκυρόδεμα, το οποίο θα συνδυάζεται τέλεια με ζεστές φυσικές ξύλινες επιφάνειες και κεραμικά.

Κουζίνα στο διάδρομο στο διαμέρισμα με στυλ"Лофт"

Κουζίνα στο διάδρομο στο διαμέρισμα σε στυλ σοφίτα

Έπιπλα στην κουζίνα που κινείται προς το διάδρομο είναι καλύτερα τοποθετημένη με τη μορφή του γράμματος "G". Αυτή η ρύθμιση θα εξοικονομήσει χώρο. Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός είναι κρυμμένος σε θυρίδες, που τελειώνουν με μονοφωνικές προσόψεις. Μην φοβάστε εάν το χρώμα του σετ μικροφώνου-ακουστικού σχεδόν θα συγχωνευτεί με τον γενικό τόνο το φινίρισμα τοίχων. Αυτός ο συνδυασμός, αντίθετα, συμβάλλει στην οπτική επέκταση ενός μικρού χώρου.

Πιθανές επιλογές για τη θέση της κουζίνας

Η επικοινωνία κουζίνα, η οποία έχει μια αγγλική ονομασία «γαλέρα» (που μεταφράζεται ως «μαγειρείο»), που χαρακτηρίζεται από μια γραμμική διάταξη των ντουλάπια και ηλεκτρικές συσκευές και στις δύο πλευρές διάδρομο. Αυτή η διάταξη βρίσκεται συχνότερα σε συνθήκες οξείας έλλειψης τετραγωνικών μέτρων.

Περιμετρική κουζίνα με πνεύμα μινιμαλισμού

Παροχή κουζίνας στο στυλ μινιμαλισμό

Στην κουζίνα, κατά κανόνα, δεν υπάρχει μέρος όπου μπορείτε να φάτε. Μπορεί να είναι εξοπλισμένο στο σαλόνι ή σε άλλο δωμάτιο. Αυτή η θέση του χώρου της κουζίνας δεν μπορεί να ονομαστεί άνετα, αλλά καταφεύγει μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο.

Στο εξοχική κατοικία η κουζίνα δεν χρειάζεται να διαθέτει μεμονωμένους μετρητές. Η περιοχή δεν είναι ποτέ περιττή, και ο αποθηκευμένος χώρος θα αυξηθεί σε ένα υπνοδωμάτιο ή ένα νηπιαγωγείο. Όλα όσα χρειάζεστε για μαγείρεμα και φαγητό μπορούν να τοποθετηθούν με επιτυχία σε μια ευρύχωρη αίθουσα. Στο διώροφα σπίτια υπό την σκάλες αναγκαστικά υπάρχει ένα μέρος όπου μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα μικρό τραπεζαρία και επιφάνειες εργασίας.

Κουζίνα στο διάδρομο ενός εξοχικού σπιτιού μπορεί να έχει πρόσβαση σε βεράντα με τραπέζια

Η κουζίνα στο διάδρομο ενός εξοχικού σπιτιού μπορεί να αποτελέσει σημείο πώλησης βεράντα με τραπεζάκια

Σε ένα πολύ μεγάλο διάδρομο, όλα τα αξεσουάρ κουζίνας (έπιπλα, εξοπλισμός, υδραυλικά) τοποθετούνται στη μια πλευρά. Εάν επιθυμείτε, υπάρχει ένα μέρος για ένα τραπέζι, ακόμη και αν είναι μικρό, αλλά λειτουργικό. Αγορά ιδανικά μετασχηματίζοντας πίνακα, που αναπτύσσεται αφού τα μέλη της οικογένειας έχουν τελειώσει το γεύμα τους. Στην διπλωμένη κατάσταση, αυτό το κομμάτι των επίπλων δεν παρεμποδίζει την ελεύθερη κίνηση κατά μήκος του διαδρόμου-κουζίνας.

Όλα τα έπιπλα στο διάδρομο κουζίνας βρίσκονται στη μία πλευρά

Όλα τα έπιπλα στο διάδρομο κουζίνας βρίσκονται στη μία πλευρά

Τέλος μερικές περισσότερες συμβουλές:

 • Η μεταφορά της κουζίνας στο διάδρομο απαιτεί τη χρήση κλειστών ντουλαπιών.
 • Πρέπει να εγκαταστήσετε υποχρεωτικό εξαερισμό, που θα εμποδίσουν τις μυρωδιές του μαγειρέματος να φτάσουν σε άλλα δωμάτια.
 • Για μέγιστη άνεση, οι σχεδιαστές καλούνται να αγοράσουν Σετ κουζίνας, στην οποία μπορείτε να μεταμφιέσετε με επιτυχία όλο τον εξοπλισμό.
 • Εάν η πόρτα πηγαίνει κατευθείαν στην προσγείωση, στην είσοδο του διαμερίσματος πρέπει να βάζετε ένα ποιοτικό χαλί. Θα αποτρέψει την είσοδο βρωμιάς και σκόνης στο δωμάτιο, όπου θα πρέπει πάντα να υπάρχει στείρα καθαριότητα.

Όλες οι άλλες αποχρώσεις επιλύονται κατά τη διάρκεια της ίδιας της διαδικασίας επανασχεδιασμού. Για μεγαλύτερη σαφήνεια, συνιστάται να μελετήσετε τις φωτογραφίες και να δείτε το παρακάτω βίντεο.

Η μεταφορά της κουζίνας στο διάδρομο: μια επισκόπηση των επιλογών σχεδιασμού για την ανακατασκευή του σπιτιού

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 + = 66