Κομψή σχάρα μπάρμπεκιου για να δώσει πέτρα

Κομψή σχάρα μπάρμπεκιου από πέτρα

Ένα ταξίδι στη ντάκα περιλαμβάνει όχι μόνο μια ανάσα καθαρού αέρα και την ευκαιρία να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη εβδομάδα εργασίας ή ακόμα και να περάσετε ολόκληρες διακοπές. Οι περισσότεροι άνθρωποι πηγαίνουν στο dacha για ένα πικνίκ, συμπεριλαμβανομένης της μαγειρικής στη φωτιά. Πολλοί προτιμούν να αναφλέξουν μια ανοιχτή φωτιά και, όπως και οι πραγματικοί ρομαντικοί, να τον παρακολουθήσουν, να τραγουδήσουν τραγούδια κοντά του και να μαγειρέψουν τα kebab shish σε κάρβουνο. Ωστόσο, οι σύγχρονες τεχνολογίες έχουν προχωρήσει πολύ, προσφέροντας στους ερασιτέχνες άνεση και ευκολία μπάρμπεκιου-σχάρα για θερινή κατοικία. Εξετάστε τις λεπτότητες της επιλογής των σχεδίων και των κυριότερων πλεονεκτημάτων τους.

Περιεχόμενα:

 • Πλεονεκτήματα της κατασκευής για τα kebabs shish
 • Χαρακτηριστικά της επιλογής του προϊόντος: τι να αναζητήσετε
 • Ποικιλίες σχάρες ψησταριάς, επιλογές και επιλογές
Κομψή και τεράστια σχάρα μπάρμπεκιου για μοντέρνα εξοχικά σπίτια

Κομψή μαζική σχάρα μπάρμπεκιου για μια μοντέρνα ντσα

Σταθερό μπάρμπεκιου για εξοχικές κατοικίες

Σταθερό μπάρμπεκιου για εξοχικές κατοικίες

Μοντέρνο κιόσκι για ένα καλοκαιρινό σπίτι με ενσωματωμένο μπάρμπεκιου

Μοντέρνο καλοκαιρινό εξοχικό σπίτι με ενσωματωμένο μπάρμπεκιου

Τα πλεονεκτήματα της τεχνικής, που επιτρέπει το μαγείρεμα σε ανοικτή φωτιά, είναι προφανή. Πρώτον, συνδέονται με υψηλή ταχύτητα μαγειρέματος: χρειάζονται τρεις φορές λιγότερο χρόνο από το μαγείρεμα σε άλλες συνθήκες. Δεύτερον, τα μαγειρεμένα πιάτα έχουν ιδιαίτερη γεύση και γεύση. Τρίτον, τα συστατικά για το μαγείρεμα διατηρούν το χυμό τους και ταυτόχρονα χάνουν τα επιβλαβή για το λίπος υγείας. Τέταρτον, ένα τεράστιο πλεονέκτημα είναι η διατήρηση των θρεπτικών προϊόντων.

Πλεονεκτήματα της κατασκευής για τα kebabs shish

Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά μαχαιροπήρουνα, τα οποία είναι σχεδιασμένα για το μαγείρεμα kebabs shish, τέτοιες σχάρες σας επιτρέπουν να μαγειρεύετε πιο ποικίλα πιάτα. Έχουν επίσης και άλλα πλεονεκτήματα που σας επιτρέπουν να μαγειρεύετε γρήγορα, αποτελεσματικά και απολαυστικά.

 1. Στην παραδοσιακή σχάρα υπάρχει η δυνατότητα παρασκευής λεπτών πιάτων - προϊόντων κρέατος, λαχανικών και ακόμη και σιτηρών.
 2. Η βολική τεχνολογία μαγειρέματος δεν θα φοβηθεί ότι τα συστατικά θα πετάξουν στα κάρβουνα.
 3. Χάρη στη σχάρα, γίνεται δυνατή η μαγειρέψωση σχετικά μεγάλων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένου του κοτόπουλου στη σχάρα.
 4. Είναι δυνατή η χρήση ποικιλίας καυσίμων, για παράδειγμα, αερίου.

Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε μια σχάρα μπάρμπεκιου για μια ντάκα, δεν θα το μετανιώσετε, γιατί θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα υπέροχο γεύμα και ταυτόχρονα να απολαύσετε νόστιμα πιάτα ενώ θα παραμείνετε στη φύση.

Art Nouveau dachas με την ίδια αυθεντική σχάρα μπάρμπεκιου

Πρωτότυπη σχάρα μπάρμπεκιου στη ντέτσα σε στιλ αρτ νουβό

Φορητό μπάρμπεκιου ταιριάζει καλά στο εσωτερικό του εξοχικού σπιτιού

Φορητό μπάρμπεκιου ταιριάζει αποτελεσματικά στο εσωτερικό του εξοχικού σπιτιού

Με τη βοήθεια μιας ψησταριάς για μπάρμπεκιου μπορείτε να μαγειρεύετε οποιαδήποτε πιάτα

Με τη βοήθεια μιας σχάρας με μπάρμπεκιου αερίου, μπορείτε να μαγειρέψετε οποιοδήποτε πιάτο

Χαρακτηριστικά της επιλογής του προϊόντος: τι να αναζητήσετε

Υπάρχουν διάφορα κριτήρια στα οποία πρέπει να προσέχετε κατά την επιλογή αυτού του δομικού στοιχείου:

 • λειτουργικά χαρακτηριστικά υποδηλώνουν τον υπολογισμό του προϊόντος για μια συνηθισμένη σχάρα, το κάπνισμα ή το μαγείρεμα ενός νόστιμου μπάρμπεκιου.
 • τύπος καυσίμου για το μαγείρεμα: παραδοσιακά λαμβάνει υπόψη άνθρακα, ξύλο, φυσικό αέριο?
 • ποιότητα του τελικού προϊόντος σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά γεύσης. Παραδοσιακά, οι κάτοικοι του καλοκαιριού καθοδηγούνται από τη δική τους εμπειρία και την ανατροφοδότηση από άτομα που κατέχουν ήδη τέτοιες συσκευές.
 • έναν παράγοντα εποχικής χρήσης που καθορίζει αν είναι εφικτή η χρήση της συσκευής καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους ή αν προορίζεται αποκλειστικά για την άνοιξη, την καλοκαιρινή περίοδο. Οχήματα όλων των εποχών έχουν μια μικρή τέντα, παρέχοντας προστασία των προϊόντων από υγρές βροχοπτώσεις.
Μια άνετη βεράντα με το στυλ μιας χώρας με γκριλ αερίου

Μια άνετη βεράντα με το στυλ μιας χώρας με γκριλ αερίου

Όμορφη βεράντα με μεσογειακό στιλ με μπάρμπεκιου

Όμορφη βεράντα με μεσογειακό στιλ με μπάρμπεκιου

 • Χαρακτηριστικά της υπηρεσίας: ορισμένοι τύποι δομών απαιτούν την ανάγκη για πρόσθετο καθαρισμό και φροντίδα.
 • υλικό για σχάρα ψησταριάς: πολλά καταναλωτικά χαρακτηριστικά του τελικού προϊόντος εξαρτώνται από αυτό.

Μπάρμπεκιου σχάρα για κάρβουνο θα είναι μια ιδανική επιλογή, διότι θα πάρει νόστιμα πιάτα για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Η σχάρα για μπάρμπεκιου είναι ένα απαραίτητο πράγμα που πρέπει να δώσετε

Η σχάρα για μπάρμπεκιου δίνει την ευκαιρία για ένα μικρό χρονικό διάστημα να μαγειρέψετε νόστιμα πιάτα

Κομψό και μοντέρνο εσωτερικό μιας μικρής βίλας με γκριλ αερίου

Κομψό μοντέρνο εσωτερικό μιας μικρής βίλας με ψησταριά αερίου

Ψησταριά μπάρμπεκιου για εξοχικές κατοικίες: ποικιλίες, επιλογές και επιλογές

Η ζεστή εποχή δεν προϋποθέτει μόνο μια καρδινάλικη αλλαγή της ντουλάπας και της εικόνας, αλλά και πικνίκ στη φύση. Στη ζεστή εποχή, θέλω να περάσω περισσότερες μέρες και βράδια με την οικογένειά μου - και πώς εδώ χωρίς μια πλούσια γιορτή; Για την οργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων είναι κατάλληλο ένα kebab shish από λαχανικά ή προϊόντα κρέατος - είναι ένα πιάτο με στέμμα από οποιοδήποτε τραπέζι. Για να δείξετε και να επιδείξετε τη μαγειρική σας τέχνη μπορείτε σε οποιοδήποτε μέρος του κήπου σας, είναι απαραίτητο μόνο να καθορίσετε το σύνολο των χαρακτηριστικών που θα κάνουν μια αρμόδια επιλογή:

 1. Αν το η παιδική χαρά έχει ανοικτό τύπο, φορητά στοιχεία είναι τέλεια για αυτό. Πολλοί από αυτούς είναι ελαφρύ σε βάρος, έτσι ώστε να μπορούν να επιλεγούν με βάση το μέγεθος της εταιρείας και την επιθυμητή περιοχή.
 2. Επιπλέον, οι σταθερές κατασκευές συνίστανται στον εξοπλισμό τους με επιπλέον διαμερίσματα που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση καυσίμων. Σας επιτρέπουν επίσης να μαγειρεύετε δεκάδες μερίδες ταυτόχρονα.
 3. Όταν χρησιμοποιείτε μια σχάρα σε κιόσκι ή σε άλλο χώρο με περιορισμό, αξίζει να προτιμάτε σχάρες, που κατέχουν ελάχιστο χώρο.

Η αγορά σχάρας μπάρμπεκιου σε ξυλάνθρακα για εξοχικές κατοικίες είναι μια εξαιρετική λύση για όσους θέλουν να περάσουν αξέχαστα και σαν νόστιμα παρασκευασμένα νόστιμα πιάτα.

Άνοιξη στο στυλ της σύντηξης με μια στάσιμη σχάρα ξύλου

Άνοιξη στο στυλ της σύντηξης με μια στάσιμη σχάρα ξύλου

Μικρή άνετη βεράντα με ενσωματωμένο μπάρμπεκιου

Μικρή άνετη βεράντα με ενσωματωμένο μπάρμπεκιου

Φούρνοι αερίου-μπάρμπεκιου - μια εξαιρετική λύση για το μαγείρεμα των πιάτων

Γκριλ μπάρμπεκιου αερίου - μια εξαιρετική λύση για το μαγείρεμα των πιάτων

Τύπος κατασκευής

Συχνά, οι εγκαταστάσεις τοποθετούνται στην περιοχή των ανοιχτών χώρων, οπότε πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή κατά την επιλογή του υλικού κατασκευής:

 • Κεραμικά - το φιλικό προς το περιβάλλον υλικό συμβάλλει στην πλήρη διατήρηση των βασικών ιδιοτήτων των τροφίμων στα προϊόντα και συμβάλλει επίσης στην αποφυγή ξένων δυσάρεστων οσμών από τους καπνούς.
 • Ανοξείδωτο ατσάλι είναι η καλύτερη επιλογή, αλλά δεν είναι κατάλληλη για εκείνους τους ανθρώπους που δίνουν σημασία στο ιδανικό είδος σχάρας: κατά τη χρήση ενός τμήματος τέτοιου σχεδιασμού ξεθωριάζει, χάσει την όραση.
 • Τα εμαλοποιημένα στοιχεία θεωρούνται ως τα πλέον αναξιόπιστα, επειδή η επικάλυψη επιδεινώνεται γρήγορα, αλλά το κόστος είναι διαθέσιμο και με σπάνια χρήση του προϊόντος, αυτή η επιλογή μπορεί να γίνει αποδεκτή.
 • Χυτοσίδηρος - το πιο ανθεκτικό υλικό, που χαρακτηρίζεται από την ιδιότητα ανθεκτικότητας. Οι αισθητικοί δείκτες δεν είναι κατώτεροι από τα προϊόντα από άλλα υλικά.

Όποια γκριλ μπάρμπεκιου αερίου για μια dacha που θα επιλέξετε, θα πρέπει να καθοδηγείται από τις παραμέτρους και τους σκοπούς χρήσης, αυτό θα σας επιτρέψει να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή διατηρώντας παράλληλα τις απαραίτητες ιδιότητες και χαρακτηριστικά του προϊόντος.

Όμορφη και άνετη κεραμική σχάρα μπάρμπεκιου

Όμορφη και άνετη κεραμική σχάρα μπάρμπεκιου

Επεξεργασμένο φορητό μπάρμπεκιου για εξοχικές κατοικίες

Επεξεργασμένο φορητό μπάρμπεκιου για εξοχικές κατοικίες

Κατασκευές και τα χαρακτηριστικά τους

Σταθερή σχάρα

Κάποτε τοποθετείται σε ένα συγκεκριμένο μέρος, το οποίο είναι σταθερό σε αυτόν για πάντα. Αξίζει να ανακαλύψετε μια κατάλληλη περιοχή στο τμήμα dacha, όπου όλα τα μέλη της οικογένειας θα συγκεντρωθούν στα πολυτελή θορυβώδη γεύματα. Οφέλη σταθερή σχάρα μπάρμπεκιου αποτελείται από το γεγονός ότι είναι συνεχώς σε ένα μέρος, έτσι είναι δυνατόν να το διακοσμήσετε σύμφωνα με το τοπίο. Και αν έχετε ένα προϊόν όλο το χρόνο, μπορείτε να απολαύσετε τη νόστιμη γεύση των φρεσκοψημένων γευμάτων όλο το χρόνο.

Ψευδοροφή

Ο σχεδιασμός είναι διατεταγμένος έτσι ώστε ο χρήστης στις πλευρές του κυλίνδρου, και στις δύο πλευρές, να κάνει τρύπες, και στη συνέχεια να περάσει μέσω αυτών μια αλυσίδα. Παραδοσιακά, ένα τέτοιο σχέδιο δεν είναι μεταβιβάσιμο, παρόλο που αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη. Το πλεονέκτημα είναι ομοιόμορφο τηγάνισμα, stewing και προϊόντα καπνίσματος, έτσι έτοιμα γεύματα έχουν μια υπέροχη γεύση. Οι αναρτημένες σχάρες μπάρμπεκιου είναι ακίνητες, έτσι ώστε να μπορούν να σχεδιαστούν έτσι ώστε να περιβάλλουν εδάφους και ενεργούν ως αντικείμενο πρόσοψη.

Φορητό προϊόν

Πρόκειται για μια μικρή μονάδα συναρμολόγησης που μπορεί να λειτουργήσει όχι μόνο σε συνθήκες χώρας, αλλά και μαζί σας στη φύση σε αστικές συνθήκες. Το προϊόν δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο και σας επιτρέπει να προετοιμάσετε νόστιμα πιάτα. Το πλεονέκτημα αυτής της επιλογής είναι μια γρήγορη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση, οπότε δεν χρειάζεται να χάνετε την προσοχή πριν κάνετε ένα kebab shish. Αυτός ο τύπος κατασκευής μπορεί εύκολα να μεταφερθεί στο αυτοκίνητο, καθώς δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στο χώρο αποσκευών. Και, αν είναι απαραίτητο, μπορείτε να το μεταφέρετε στα χέρια σας - ένα μικρό βάρος σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό χωρίς μεγάλη δυσκολία.

Ενσωματωμένη επιλογή

Αυτός ο τύπος προϊόντος είναι τεράστιος, οπότε το κύριο πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα να βάζετε πολλά τρόφιμα. Επίσης τα πλεονεκτήματα είναι η αντοχή, η αξιοπιστία και η σταθερότητά του. Αυτός ο σχεδιασμός είναι παραδοσιακά χτισμένος σε συνθήκες χώρας και χρησιμοποιείται για αναψυχή μεγάλων εταιρειών. Τα πλεονεκτήματά του είναι ότι η εγκατάσταση δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο και σας επιτρέπει να προετοιμάσετε νόστιμο φαγητό για μεγάλο αριθμό ανθρώπων.

Τζάκι + μπάρμπεκιου

Αυτή η συσκευή λειτουργεί με όλη την γνωστή αρχή "δύο σε ένα". Τέτοια προϊόντα είναι συχνά ενσωματωμένα κιόσκια, στην οποία τα βράδια η θερμοκρασία του αέρα γίνεται μια τάξη μεγέθους χαμηλότερη. Οι κατασκευές επιτρέπουν όχι μόνο να θερμαίνονται από τη φωτιά, αλλά και να μαγειρεύουν φαγητά στο πηδάλιο.

Smokehouse

Το προϊόν μοιάζει με βαρέλι από χυτοσίδηρο εξοπλισμένο με δομή κλεισίματος. Κάτω από αυτό, μπορείτε εύκολα να χτίσετε μια πυρκαγιά, και στην παλέτα που διατίθενται προϊόντα για το μαγείρεμα. Περαιτέρω, αυτή η παλέτα μετακινείται στην περιοχή του βαρελιού, που θερμαίνεται από τη φωτιά. Σε ένα κλειστό δοχείο, υπάρχει μια ποιοτική παρασκευή τροφής, σε σχέση με την οποία αποκτά όχι μόνο μια εξαιρετική γεύση, αλλά διατηρεί τις χρήσιμες ουσίες της.

Σταθερά άνετα, αν και μια τεράστια γκριλ με καπνό

Σταθερή μαζική ψησταριά με καπνό

Ταξινόμηση με εσωτερικό τμήμα

Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός διαφορετικών σχάρων, και οι πιο συνηθισμένες είναι η σχάρα με κάρβουνο για τα σπίτια. Οι εγκαταστάσεις αερίου χρησιμοποιούνται επίσης συχνά.

Γκριλ αερίου

Προϊόντα που λειτουργούν με αέριο, Έχουν ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα - πολλές ευκαιρίες και πλούσια λειτουργικά χαρακτηριστικά. Η θερμοκρασία μαγειρέματος ρυθμίζεται με τροφοδοσία αερίου σε ορισμένες πλάκες κεραμικών καυστήρων. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η υψηλή ταχύτητα θέρμανσης, η οποία σας επιτρέπει να μαγειρεύετε γρήγορα αυτά τα ή άλλα πιάτα. Το μειονέκτημα είναι ότι το φαγητό δεν έχει έντονη γεύση.

Προϊόντα από ξύλο

Τέτοια σχέδια είναι ιδανικά για το τηγάνισμα οποιουδήποτε προϊόντος κρέατος. Χρησιμοποιούνται επίσης ευρέως για το κάπνισμα. Το κύριο μειονέκτημα των προϊόντων - η εμφάνιση αιθάλης και βρωμιάς μετά τη διαδικασία μαγειρέματος.

Μια μικρή, αυθεντική σχάρα από καυσόξυλα

Μια μικρή σχάρα στο ξύλο

Δομή της Τοσκάνης

Πρόκειται για μια ειδική φορητή συσκευή που είναι εξοπλισμένη με ένα μικρό μεταλλικό πλέγμα και εξοπλισμένο με τα πόδια. Αυτός ο τύπος κατασκευής είναι ο απλούστερος, χρησιμοποιείται ευρέως για το μαγείρεμα ενός μεγάλου αριθμού πιάτων σε ένα τζάκι στο σπίτι.

Ηλεκτρική αρχή

Αυτός ο τύπος εγκατάστασης είναι σε ζήτηση. Λειτουργεί σύμφωνα με το σχήμα του ανεστραμμένου χαλκού και τα πιάτα παραμένουν τα αντίστοιχα ίχνη. Έλεγχος θερμοκρασίας πραγματοποιείται μέσω του ενσωματωμένου θερμοστάτη. Το μειονέκτημα είναι ότι τα μαγειρεμένα πιάτα δεν έχουν μοναδική γεύση ζωντανής φωτιάς.

Έτσι, για να αγοράσετε ένα κάρβουνο ψησταριά για ένα dacha δεν θα είναι δύσκολο. Μετά την επιλογή της σωστής συσκευής, πρέπει να επιλέξετε εξαρτήματα και ειδικά προϊόντα φροντίδας για να εξασφαλίσετε μεγάλη διάρκεια ζωής. Το υποχρεωτικό σετ περιλαμβάνει παραδοσιακά λαβίδες, μακριούς αγώνες, πιρούνια, σπάτουλες, μπρικέτα. Μια κατάλληλη προσέγγιση για την επιλογή μιας συσκευής σας εγγυάται ένα υπέροχο χόμπι στη φύση και μια καλή διάθεση. Και μπορείτε να απολαύσετε φρέσκα kebab shish ή άλλα προϊόντα μαγειρεμένα στη φωτιά, ακόμη και όλο το χρόνο!

Ένα μικρό φορητό μπάρμπεκιου με κάρβουνο είναι κατάλληλο τόσο για ντάκα όσο και για απλό πικνίκ στη φύση

Ένα μικρό φορητό μπάρμπεκιου με κάρβουνο είναι κατάλληλο τόσο για ντάκα όσο και για απλό πικνίκ στη φύση

Ψησταριά μπάρμπεκιου για νακάμες: μια επισκόπηση των μοντέρνων μοντέλων για την πιο νόστιμη και άνετη ξεκούραση

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 38 = 47