Μινιμαλιστικό σκανδιναβικό στιλ με πλούσιο δέντρο

Μινιμαλιστικό σκανδιναβικό στιλ με πλούσιο δέντρο

Το νέο έτος είναι η πιο μυστηριώδης και μυστηριώδης διακοπές. Γιορτάζεται μαζικά στη χώρα μας. Κάθε οικογένεια αρχίζει να προετοιμάζεται για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς από τα τέλη Νοεμβρίου και τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου. Ο καθένας σκέφτεται για δώρα για συγγενείς, κάνει ένα εορταστικό μενού. Ξεκινάμε να πουλάμε πράσινες ομορφιές, γιατί χωρίς αυτό το σύμβολο είναι δύσκολο να φανταστείς τις διακοπές. Προετοιμασία προετοιμασίας διακοπών καλύπτει επίσης τη στέγαση: είναι διακοσμημένα δωμάτια στο θέμα της Πρωτοχρονιάς, και στη συνέχεια σε κάθε σπίτι υπάρχει μια πραγματικά εορταστική ατμόσφαιρα!

  • Ιδέες σχεδιασμού
  • Οι γιρλάντες του νέου έτους
  • Συνθέσεις του νέου έτους
  • Βοηθήστε στην προετοιμασία για τις διακοπές
Υπέροχες διακοσμήσεις Χριστουγέννων στο παράθυρο

Υπέροχες διακοσμήσεις Χριστουγέννων στο παράθυρο

Ιδέες εγγραφής κατοικίας

Προσφέρουμε να εξετάσετε διάφορες επιλογές για τη διακόσμηση δωματίων για να δώσετε ένα περιβάλλον παραμυθιού.

Διακόσμηση του δωματίου σε ρουστίκ στυλ

Σε περίπτωση που έχετε στο σπίτι σας υπάρχει σκάλα, μπορείτε εύκολα να το μετατρέψετε. Για να γίνει αυτό, θα χρειαστεί μια λαμπερή μπλε κορδέλα, την οποία μπορείτε να διακοσμήσετε το κιγκλίδωμα σκαλοπατιών και τις εγκάρσιες δοκοί, και στις διασταυρώσεις συνδέστε κηροπήγια και Χριστουγεννιάτικα στολίδια. Μια θαμπό καθημερινή σκάλα θα μετατραπεί σε μια εορταστική και υπέροχη!

Συμβουλές! Δεν είναι απαραίτητο να κόψετε ένα ζωντανό δέντρο. Έχοντας δείξει λίγη φαντασία και συγχορηγώντας ένα όμορφο έλατο, διακοσμείτε το σπίτι σας με ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο με γιρλάντες, LEDs ή τις συνηθισμένες ξύλινες σανίδες.

Ασυνήθιστο κομψό χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο μπορεί να αντέξει όσο θέλετε

Ασυνήθιστο κομψό χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο μπορεί να αντέξει όσο θέλετε

Χώρα στυλ στο εσωτερικό

Χώρα στυλ στο εσωτερικό

Χρήση φυσικών στοιχείων και υλικών

Εάν έχετε προγραμματίσει μια ρομαντική γιορτή του νέου έτους, τότε μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε σύνθεση διακοπών για διακόσμηση τραπεζιών με τη βοήθεια φυσικών υλικών και κεριών.

  1. Συλλέξτε όλα τα κεριά στο σπίτι, και αν είναι διαφορετικά σε μέγεθος και διάμετρο, δεν χαλάει το ντεκόρ, μάλλον, αντίθετα.
  2. Τοποθετήστε τα κεριά σε ένα μεταλλικό δίσκο, στην αντανάκλαση του, οι φλόγες θα ρίξουν έξω.
  3. Ανάμεσα στα κεριά, τοποθετήστε τα καρύδια, εναλλάσσοντάς τα με μικρά παιχνίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
  4. Αν το χρωματικό σχέδιο ταιριάζει αρμονικά, η διακόσμηση θα αφήσει μια αξέχαστη εντύπωση.

Συμβουλές! Χρησιμοποιήστε επίσης εδώδιμη διακόσμηση, για παράδειγμα, αντί για ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, ειδικά αν ταιριάζει με τον τόνο που χρησιμοποιούνται υλικά και θέματα. Μπορεί να είναι ένα μανταρίνι, το οποίο σίγουρα βρίσκεται σε κάθε σπίτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ξύλινα φώτα, κώνοι και χαριτωμένο αγαλματίδιο προσθέτουν ρομαντισμό στο εσωτερικό

Ξύλινα φώτα, κώνοι και ένα χαριτωμένο ειδώλιο θα δώσουν στο εσωτερικό ένα πραγματικό ειδύλλιο

Ασυνήθιστη διακόσμηση - χάντρες για παράθυρα

Γιατί διακόσμηση παραθύρων χάντρες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχεδόν οποιαδήποτε αυτοσχέδια μέσα: εδώ είναι χρήσιμα και χριστουγεννιάτικα δέντρα (κατά προτίμηση δεν είναι μεγάλα), μπιζέλια, χάντρες, κομμένα ζυμαρικά, το οποίο είναι επιθυμητό να βαφεί με βαφή ψεκασμού. Όλα αυτά και πολλά άλλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να χτυπήσουν τις χάντρες, οι οποίες στη συνέχεια κρέμονται στα παράθυρα. Δεν ευχαριστεί μόνο τους ιδιοκτήτες κατοικιών, αλλά και τυχαίους περαστικούς στο δρόμο.

Κομψές χάρτινες γιρλάντες στο παράθυρο

Κομψές χάρτινες γιρλάντες στο παράθυρο

Φορέστε τον πολυέλαιο σε μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Διακοσμημένα με τα παιχνίδια της Πρωτοχρονιάς πολυέλαιος - αυτός είναι ίσως ο ευκολότερος τρόπος να δώσετε στο σπίτι μια διάθεση για το νέο έτος. Για να φανεί πιο αποτελεσματική η διακόσμηση, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε υψηλής ποιότητας παιχνίδια (συνήθως πιο ακριβό) από γυαλί και μια κορδέλα, επιλεγμένη σε τόνο, θα ολοκληρώνει τη σύνθεση.

Μια όμορφη διακόσμηση που αξίζει να κρέμονται κάτω από το ανώτατο όριο

Όμορφη διακόσμηση που αξίζει να τοποθετηθεί κάτω από το ανώτατο όριο

Νέα τάση στο ντεκόρ - Νέο Έτος

Στην εποχή μας, έχει γίνει μια εξαιρετικά μοντέρνα τάση να μην κοσμούν ζωντανά με ζωντανό δέντρο, αλλά να δημιουργούν ένα δέντρο Πρωτοχρονιάς από φυσικό υλικό, γυαλί και αυτοσχέδια μέσα.

Για τη σημείωση! Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας τα μπαστούνια και τα κλαδιά βρισκόταν στην σιλουέτα τοίχου του δέντρου, χρησιμοποιώντας μόνο κλαδιά, βαμμένα από ένα κουτί στο χρώμα που προτιμάτε.

Μην ζωγραφίζετε το υλικό στο σπίτι: πηγαίνετε στην αυλή ή στο βοηθητικό δωμάτιο (αν υπάρχει). Είναι πολύ ενδιαφέρον και ασυνήθιστο μοιάζει με ένα δέντρο, κατασκευασμένο από χριστουγεννιάτικα παιχνίδια. Επίσης μπορείτε συνδυάζουν διάφορα χρώματα.

Ροζ εσωτερικό με τεχνητή λευκή έλατο

Ροζ εσωτερικό με τεχνητή λευκή έλατο

Μοντέρνο εσωτερικό με στυλιζαρισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Μοντέρνο εσωτερικό με στυλιζαρισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Διακόσμηση Κουρτινών με Γιρλάντες

Μεταμόρφωση κουρτίνες Τα φώτα της Πρωτοχρονιάς θα φέρουν μια χαρούμενη διάθεση όχι μόνο στα παιδιά, αλλά και στους ενήλικες. Επίσης, εφιστούμε την προσοχή σας στο γεγονός ότι για την αποφυγή δυσμενών στιγμών και για λόγους ασφάλειας, υψηλής ποιότητας γιρλάντα. Τοποθετήστε το στην κουρτίνα.

Συμβουλές! Εάν η κουρτίνα είναι διαφανής, μερικά φώτα μπορούν να κρυφτούν στις πτυχώσεις, ενώ παρέχεται ένα απαλό φως ομίχλης. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μεγάλες κορδέλες από κορδέλες παστέλ χρώματα, αυτό θα δώσει επίσης μια εορταστική ατμόσφαιρα.

Διακοσμήστε το ένδυμα με μια λυχνία κομοδίνου και προσθέστε τη διάθεση της Πρωτοχρονιάς

Διακοσμήστε το ένδυμα με μια λυχνία κομοδίνου και προσθέστε τη διάθεση της Πρωτοχρονιάς

Συνθέσεις λουλουδιών

Δημιουργήστε μια διάταξη λουλουδιών, μπορείτε, χρησιμοποιώντας, για παράδειγμα, γαρύφαλλα. Για να γίνει αυτό, πρέπει να αγοράσετε μια ειδική πράσινη όαση. Το βυθίζετε στο νερό εκ των προτέρων, παίρνετε τα γαρύφαλλα και, κλαδεύοντας τα πόδια, εισάγετε λουλούδια μέσα σε αυτό, δίνοντας την όαση σφαιρικό σχήμα.

Συμβουλές! Ως στάση κατάλληλο βάζο στο μίσχο.

Πρωτοχρονιά - μια μαγευτική διακοπές, μετά από όλα, κάτω από τη μάχη των χτυπήματος, κάνετε την πιο αγαπημένη επιθυμία, η οποία σίγουρα θα γίνει πραγματικότητα! Και αν η οικογένεια έχει παιδιά, πρέπει να επισκεφτείτε τον Άγιο Βασίλη. Μην ξεχάσετε το περιβάλλον στο οποίο θα πραγματοποιήσετε το συμβάν.

Πρωτοχρονιά bouquet με κωνοφόρα

Πρωτοποριανή μπουκέτο κωνοφόρων

Οι γιρλάντες του νέου έτους

Τώρα, στο Διαδίκτυο και στα καταστήματα, υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός γιρλάντων που γίνονται με διάφορες μορφές, θέματα και υλικά. Υπάρχουν επίσης μαθήματα για την κατασκευή γιρλάντων. Όπως ήδη αναφέρθηκε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εντελώς διαφορετικά και απρόβλεπτα υλικά για να τα δημιουργήσετε. Μπορούμε να κρεμάσουμε μια γιρλάντα σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, σε παράθυρα, κουρτίνες, σκάλες, πολυέλαιοι, τοίχους - όπου μόνο η ψυχή θέλει. Και η κατάσταση θα είναι εκθαμβωτική, εορταστική!

Όμορφα αστέρια του νέου έτους διακοσμούν κάθε εσωτερικό

Όμορφα αστέρια του νέου έτους διακοσμούν κάθε εσωτερικό

Εάν έχετε παιδιά, δημιουργήστε μαζί τους μια γιρλάντα - γι 'αυτούς θα είναι ακόμα πιο μαγευτική και αξέχαστη. Το πιο πρωτότυπο και το ίδιο νόστιμο θα είναι μια γιρλάντα γλυκά. Συχνά χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ζελατινώδους καραμέλας - στην πώληση μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία από χρώματα και σχήματα. Τα γλυκά είναι απλά στοιβάζονται στο νήμα με μια βελόνα.

Συμβουλή: αγοράστε καραμέλες με περιθώριο, επειδή είναι πιθανό ότι κατά τη δημιουργία μιας γιρλάντας, ένα μέρος των γλυκών θα καταναλωθεί.

Απλές γιρλάντες με αστερίσκους

Απλές γιρλάντες με αστερίσκους

Συνθέσεις του νέου έτους

Για να διακοσμήσετε το εορταστικό τραπέζι, μπορεί να προσεγγιστεί ένα ανθοδέσμο του νέου έτους, το οποίο μπορεί να αγοραστεί ή να εκτελεστεί από τα δικά του χέρια. Μια παρόμοια σύνθεση πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας διακοσμητικό κερίκαι, που βρίσκεται σε ένα μπουκέτο από κλαδιά ερυθρελάτης και πεύκου, κώνοι, κουδούνι Πρωτοχρονιάς, κορδέλες και διακοσμητικές χάντρες. Το μπουκέτο είναι πολύ χαριτωμένο και δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στο τραπέζι, αλλά δίνει έμφαση στη γιορτή του δείπνου.

Για τη σημείωση! Είναι επίσης δυνατή η χρήση παιχνιδιών της Πρωτοχρονιάς κηροπήγια.

Απλή και χαριτωμένη διακόσμηση για το νέο έτος

Απλή χαριτωμένη διακόσμηση για το νέο έτος

Βοηθήστε στην προετοιμασία για τις διακοπές

Για να δημιουργήσετε μια ιδιαίτερη εορταστική ατμόσφαιρα στο σπίτι ή το γραφείο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες ειδικών οργανώσεων. Επαγγελματικά και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα διακοσμήσουν το δωμάτιο. Οι σχεδιαστές θα λάβουν υπόψη όλες τις επιθυμίες σας και θα αποδεχτείτε μόνο το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους. Περιττό να πούμε ότι η παροχή τέτοιων υπηρεσιών δεν είναι δωρεάν, αλλά εξοικονομεί πολύ χρόνο.

Εδώ μπορείτε να εφαρμόσετε τα πιο μοντέρνα χρώματα, χρώματα, συνθέσεις και υλικά, κομμένα πάγο, κρύσταλλα, χριστουγεννιάτικα δέντρα κρύσταλλο και πολλά άλλα. Δώστε ένα παραμύθι στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας! Αλλά μην ξεχνάτε ότι καμία εταιρεία, η οργάνωση και η ομάδα δεν θα αντικαταστήσει τα μαγικά συναισθήματα και τις κραυγές των παιδιών από μόνα τους για να διακοσμήσει το σπίτι του, ένα δωμάτιο, και μαζί τους θα βυθίσει στα υπέροχα αναμνήσεις, επιθυμίες και συναισθήματα για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Πιστέψτε με ένα θαύμα και αυτό θα συμβεί, όνειρο και όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα!

Οι κόκκινες κουρτίνες συμπληρώνονται με κόκκινη διακόσμηση στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Οι κόκκινες κουρτίνες συμπληρώνονται με κόκκινη διακόσμηση στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Πώς να διακοσμήσετε ένα δωμάτιο για το νέο έτος: 60+ απίστευτα ζεστές ιδέες για ένα εορταστικό ντεκόρ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1