Δημιουργώντας ένα μοναδικό εσωτερικό με διακοσμητικά τελειώματα

Δημιουργώντας ένα μοναδικό εσωτερικό με διακοσμητικά τελειώματα

Οι σύγχρονες τεχνολογίες επιστρέφουν στους εσωτερικούς χώρους, όπως τα παραμελημένα στοιχεία που έχουν ξεχάσει πολλά χρόνια πάνελ τοίχου. Προηγουμένως, χρησιμοποιήθηκαν καθολικά ως ελκυστική ανθεκτική διακόσμηση, αλλά με την πάροδο του χρόνου αντικαταστάθηκαν από νέες λύσεις. Τώρα αυτά τα πάνελ έχουν αποκτήσει νέα δημοτικότητα χάρη σε νέα υλικά, όπως MDF και τις τροποποιήσεις της.

Περιεχόμενα

 • Τι είναι αυτό;
 • Ιδέες για το εσωτερικό
 • Χαρακτηριστικά της διαδικασίας φινιρίσματος
 • Συνέλευση
 • Λειτουργία και συντήρηση
 • Κόστος
Η κατασκευή φυσικών υλικών θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το δικό σας στυλ

Η κατασκευή φυσικών υλικών θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το δικό σας στυλ

Τι είναι αυτό;

Στο μοντέρνο σχεδιασμό πάνελ τοίχου - αυτά είναι ελαφρά δομικά υλικά που δεν βαρύνουν την ατμόσφαιρα και ανταποκρίνονται στους κανονισμούς υγιεινής και πυρκαγιάς. Ως εκ τούτου, η προτίμηση, μπορείτε να ανασάνουν με ανακούφιση, που ενώνει την εμφάνιση του σχεδιασμού δωμάτιο-the-art, του περιβάλλοντος, της ασφάλειας και της ομορφιάς.

Αρχικό και ατμοσφαιρικό ντιζάιν μπάνιου

Αρχικό σχεδιασμό ατμοσφαιρικών λουτρών

Για τη σημείωση! Το κύριο πλεονέκτημα αυτών των πλακών μπορεί να θεωρηθεί μια ευρεία επιλογή των ειδών δέντρων που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία ενός εσωτερικού ορατού στρώματος.

Αυτά περιλαμβάνουν:

 1. σφενδάμι?
 2. δρυς.
 3. καρύδι.
 4. ελάτη;
 5. πεύκο;
 6. κεράσι?
 7. μηλιά?
 8. τέφρα.
 9. εξωτικές φυλές

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι τέτοιες παραστάσεις είναι πολύ ευέλικτες και είναι κατάλληλες όχι μόνο για τη γωνιά του σπιτιού αλλά δημιουργούν και μια ευχάριστη ζεστή ατμόσφαιρα εστιατόρια, βιβλιοθήκες και γραφεία.

Ένα άλλο πλεονέκτημα για τον σχεδιαστή είναι ένα ευρύ φάσμα αποχρώσεων και υφή. Οι πρώτοι κατασκευαστές επίδρασης επιτυγχάνουν τη χρήση της επίστρωσης λάκας, και η δεύτερη - με τη βοήθεια της μετα-επεξεργασίας. Χάρη σε αυτό το εύρος μπορείτε να βρείτε γυαλιστερό και ματ επιλογές, λεία και βελούδινη στην αφή.

Ένα λεπτό φύλλο φυσικού ξύλου ως αποτέλεσμα του πριονίσματος βοηθά να αποκαλύψει το αποκλειστικό και μοναδικό πρότυπο του

Αποκλειστικό, μοναδικό μοτίβο σε λεπτό φύλλο φυσικού ξύλου, που προέρχεται από πριόνισμα

Τέτοια διαλύματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σύγχρονες τοποθεσίες στο ύφος της υψηλής τεχνολογίας, eco, καθώς και στο κλασική και αποικιακό στυλ ως μια πιο ελκυστική εναλλακτική λύση στα φυσικά δομικά υλικά που υπόκεινται στις καταστροφικές επιπτώσεις των εντόμων και διαφόρων μικροοργανισμών.

Η επίστρωση με λάκα αποκαλύπτει περαιτέρω την υφή του υλικού

Η επίστρωση λακών δίνει έμφαση στην υφή του υλικού

Ιδέες για το εσωτερικό

Σημαντικό! Το κύριο λειτουργικό χαρακτηριστικό αυτού του δομικού υλικού είναι η ευελιξία του. Ασχολείται κυρίως με την οργάνωση του χώρου. Έτσι, οι τοίχοι μπορούν να επενδυθούν εξ ολοκλήρου, να δημιουργήσουν συνθέσεις πολλαπλών επιπέδων και ακόμη και υπό όρους ζώνες.

Κάλυμμα τοίχου με σχέδια στην κρεβατοκάμαρα

Κάλυμμα τοίχου με σχέδια στην κρεβατοκάμαρα

Στην πρώτη περίπτωση θα είναι δυνατή η αναδημιουργία σχεδιασμός με στυλ μινιμαλισμού χρησιμοποιώντας μόνο μία επιλογή. Αν χρησιμοποιείτε ένα συνδυασμό δύο διαμετρικά αντίθετων χρωμάτων, μπορείτε να επιτύχετε πιο ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Ταυτόχρονα, μπορούν να συνδυαστούν σε κλιμακωτή σειρά, ακόμη και με τη μεταβολή της κατεύθυνσης των ινών ξύλου για να τονιστεί η αντίθεση.

Η κομψή διακόσμηση σκακιού στο σαλόνι με τη βοήθεια φυσικών υλικών

Η κομψή διακόσμηση σκακιού στο σαλόνι με τη βοήθεια φυσικών υλικών

Ενδιαφέρουσα και αρκετά δημοφιλής εφαρμογή αυτού του οικοδομικού υλικού άμεσα για τη διευθέτηση εσωτερικά πάνελ, που έχουν καθιερωθεί ως μια από τις καλύτερες μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων στους τοίχους, που μπορούν να δημιουργήσουν, για παράδειγμα, παιδιά. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • λεκέδες από βρώμικα χέρια.
 • εκτυπώσεις παπουτσιών?
 • σκίτσα;
 • αυτοκόλλητα.

Όσον αφορά το ζωνοποίηση, τότε σε σύγκριση με άλλα ντεκόρ γίνεται ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, καθώς είναι τόσο εύκολο να τοποθετήσετε τα τεμάχια πάνω σε επικαλύψεις όσο και να παίξετε με τον σχεδιαστή.

Χαρακτηριστικά της διαδικασίας φινιρίσματος

Η διαδικασία της τοποθέτησης της δομής είναι αρκετά απλή, αλλά από την αρχή πρέπει να τηρήσουμε πολλές συνθήκες. Αφορούν κυρίως τις παραμέτρους των τοιχωμάτων προς επεξεργασία.

Το ξύλο στο εσωτερικό είναι πάντα ακριβό και ευγενές

Το δέντρο στο εσωτερικό πάντα φαίνεται ακριβά και ευγενής

Κατά την εγκατάσταση, όλοι οι όροφοι πρέπει να υποβληθούν σε βασική εκπαίδευση και να είναι ελαττωματικοί:

 • ρωγμές ·
 • τσιπς.
 • παρατυπίες ·
 • διαφορές επιπέδων επιπέδων.
 • κακή ευθυγράμμιση γωνιών.
Ελκυστική εμφάνιση της κουζίνας λόγω του συνδυασμού του λευκού με το μαόνι

Ελκυστική εμφάνιση της κουζίνας λόγω του συνδυασμού του λευκού και του μαόνι

Συμβουλές! Επιπλέον, είναι απαραίτητο να προετοιμάζονται και τα εξαρτήματα των συσχετισμένων συστημάτων, για παράδειγμα, ο φωτισμός και η τροφοδοσία ρεύματος, εάν τα μέρη τους είναι ορατά στις οροφές.

Φόδρα από πολύτιμα ξύλα - μια μοναδική ισορροπία τιμής και ποιότητας

Φόδρα από πολύτιμα ξύλα - μια μοναδική ισορροπία τιμής και ποιότητας

Όταν οι επιφάνειες είναι έτοιμες διακοσμητικό φινίρισμα, αρχίζει η προετοιμασία του έργου, η βάση της οποίας είναι οι μετρήσεις των εγκαταστάσεων.

Συμβουλές! Είναι συνιστάται να πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας ένα επίπεδο λέιζερ από το μετρήσεις που έγιναν από την ταινία θα αποφέρει ένα σημαντικό σφάλμα που δεν ισχύει σε αυτή την περίπτωση, επειδή η εμφάνισή της θα οδηγούσε στη δημιουργία πρόσθετες δυσκολίες στις συνιστώσες εγκατάσταση turn-based.

Για παράδειγμα, το πιο κοινό πρόβλημα στην περίπτωση αυτή είναι η κοπή ξύλου και μετάλλου. Θα χρειαστεί πρόσθετος εξοπλισμός, όπως τα πριόνια, που δεν βρίσκονται σε κάθε σπίτι.

Η ενδιαφέρουσα διακόσμηση των τειχών με ένα δέντρο θα είναι το επίκεντρο κάθε δωματίου

Η διακόσμηση των τοίχων με ένα δέντρο θα είναι το "highlight" οποιουδήποτε δωματίου

Συνέλευση

Η εγκατάσταση των στοιχείων μπορεί να πραγματοποιηθεί και από το το ανώτατο όριο, και από σεξ - ανάλογα με τη μορφή κατασκευής που έχει ορίσει ο κατασκευαστής. Τοποθετούνται εναλλάξ στις αυλακώσεις του μεταλλικού προφίλ, το οποίο στερεώνεται στους τοίχους με βίδες.

Τα προφίλ συνήθως κατασκευάζονται από ελαφρύ και ανθεκτικό αλουμίνιο. Υπάρχουν σε διάφορα σχέδια. Στην εμφάνιση, τα προφίλ χωρίζονται σε δύο τύπους:

 1. κρυμμένο.
 2. ορατό.
Τοποθέτηση με προφίλ σύνδεσης αλουμινίου

Τοποθέτηση με προφίλ σύνδεσης αλουμινίου

Οι κρυμμένες ράγες καλύπτονται από βοηθητικές πλάκες, οι οποίες εγκαθίστανται στις αντίστοιχες σχισμές ή στερεώνονται με τη βοήθεια ενός συγκροτήματος στήριξης.

Με ραντεβού, μπορούν να είναι:

 • καθολική?
 • ξεκινώντας?
 • φινίρισμα.
Ο πίνακας είναι τοποθετημένος σε ένα κρυφό προφίλ

Ο πίνακας είναι τοποθετημένος σε ένα κρυφό προφίλ

Σημαντικό! Universal τοποθετούνται μέσα στον καμβά, ξεκινώντας - στη βάση της κατασκευής, και τελειώνοντας - πάνω από τις τελευταίες λωρίδες, τελειώνοντας τον καμβά.

Ωστόσο, ορισμένοι κατασκευαστές κοστίζουν μόνο το αρχικό προφίλ. Όλα τα άλλα στοιχεία σε αυτό καθορίζονται από τις αντίστοιχες αυλακώσεις. Ωστόσο, υπάρχει έλλειψη λειτουργικής λύσης αυτού του είδους: δεν είναι δυνατή η αποσυναρμολόγηση της δομής χωρίς καταστροφή, επομένως είναι πρακτικά αδύνατο να επαναχρησιμοποιηθούν τα συστατικά της.

Οι τοίχοι του ξύλου δημιουργούν μια υπέροχη ατμόσφαιρα

Οι τοίχοι του ξύλου δημιουργούν μια υπέροχη ατμόσφαιρα

Συμβουλές! Εκ των προτέρων, καθορίστε πού το μέλλον φώτα τοίχου και πρίζες για να συνδέσετε ηλεκτρικές συσκευές με σκοπό να δημιουργήσετε κατάλληλες τρύπες στα πλακάκια και να αποφύγετε την καταστροφή των διακοσμημένων τοίχων με την επακόλουθη στερέωση των εξαρτημάτων των ηλεκτρικών δικτύων.

Η εμφανής εμφάνιση του υλικού βοηθά να τονιστεί το στυλ του εσωτερικού

Η εμφανής εμφάνιση του υλικού δίνει έμφαση στο ύφος του εσωτερικού

Ιδιαίτερη προσοχή κατά την εγκατάσταση θα πρέπει να δοθεί στην εγκατάσταση κάτω από την οροφή και στις γωνίες του δωματίου. Κατά την εγκατάσταση κάτω από την οροφή χωρίς χρήση πλίνθου Τα κομμάτια φινιρίσματος κόβονται, αφαιρώντας το υπόλοιπο και ρυθμίζοντας το ύψος στο απαιτούμενο επίπεδο. Ο καθορισμός του συμβαίνει επίσης κάπως διαφορετικά και πάντα εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά της φόρμας.

Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα αυτού του υλικού είναι τα χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης της θερμομόνωσης και ηχομόνωσης

Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα αυτού του υλικού είναι τα υψηλά λειτουργικά χαρακτηριστικά της θερμομόνωσης και ηχομόνωσης

Όσο για τις γωνιακές αρθρώσεις, οργανώνονται με διαφορετικούς τρόπους. Μερικοί προγραμματιστές παρέχουν αυτό το ειδικό αξεσουάρ - ξεχωριστά για εσωτερικές γωνίες και για υπαίθρια. Άλλοι προσφέρουν τέτοια εξαρτήματα αποκλειστικά για εξωτερικές γωνίες για να διευκολύνουν τη συναρμολόγηση.

Λειτουργία και συντήρηση

Για τη σημείωση! Η φροντίδα για διακοσμητικές επενδύσεις τοίχων είναι απλή. Μειωμένη σε ένα απλό καθαρισμό χωρίς τη χρήση βοηθητικών απορρυπαντικών και προϊόντων καθαρισμού, τα οποία πρέπει να ληφθούν υπόψη στην οργάνωση της επισκευής των οργάνων, όπου υπάρχει συχνά ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και υπάρχουν παιδιά.

Η βάση τελειώματος αυτού του τύπου είναι τα φύλλα MDF. Είναι κατασκευασμένα όχι μόνο από φυσικά συστατικά, αλλά επίσης και με τη χρήση των πολυμερών συνθέσεων που αυξάνουν τη διάρκεια ζωής του τελικού προϊόντος, και να απλοποιήσει τις εργασίες συναρμολόγησης. Χάρη σε αυτό, η κοπή των ακατέργαστων τεμαχίων απλοποιείται και δεν δίνει περιττό απόβλητο, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό, λαμβάνοντας υπόψη το τελικό κόστος.

Αυτός ο τύπος επένδυσης τοίχου είναι ανθεκτικός σε ξεθώριασμα, υψηλή υγρασία και υπεριώδη ακτινοβολία

Αυτός ο τύπος επένδυσης τοίχου είναι ανθεκτικός σε ξεθώριασμα, υψηλή υγρασία και υπεριώδη ακτινοβολία

Κόστος

Το κόστος μιας τέτοιας ιδιοτροπίας είναι σχετικά χαμηλό, λαμβάνοντας υπόψη τα μπόνους που λαμβάνει ο χρήστης. Ταυτόχρονα, εξαρτάται από ορισμένους παράγοντες εκτός από την περιοχή που θα διακοσμηθεί. Πρώτα απ 'όλα, περιλαμβάνουν την τιμή των πρώτων υλών - πολύτιμο ξύλο, το οποίο χρησιμοποιείται για καπλαμά, και την ποσότητα του.

Ο τελευταίος παράγοντας είναι σημαντικός επειδή ορισμένοι δημιουργοί προτιμούν να επενδύουν και τις δύο πλευρές του MDF. Αυτό αυξάνει όχι μόνο το ποσό των φυσικό ξύλο, καθώς και σχετικά υλικά, καθώς και στην παραγωγή τεχνολογικών διαδικασιών.

Άψογη διακόσμηση για το διάδρομο

Μοναδική διακόσμηση για το διάδρομο

Σημαντικό! Διαφορές στην τιμή διατίθενται επίσης με το κόστος των σχετικών υλικών στο κιτ. Αυτά περιλαμβάνουν το μέταλλο εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένων ταινιών, καθώς και επένδυση και γωνίες.

Δημιουργική λύση στο σχεδιασμό του τοίχου στην κεφαλή του κρεβατιού

Δημιουργικό σχέδιο του τοίχου στο κεφάλι του κρεβατιού

Επιπλέον, το κόστος αυξάνεται όταν η εταιρεία που χτίζει το κιτ κατά παραγγελία, αναπτύσσεται και χώρους του έργου. Οι ίδιες υπηρεσίες μπορούν να εκτελεσθούν από μισθωτό επαγγελματία ο οποίος είναι πλήρως υπεύθυνος για την υλοποίηση του σχεδίου μελέτης και όχι μόνο για διακόσμηση.

Το υλικό που διαθέτει σύνολο πλεονεκτημάτων ανταγωνίζεται με σίγουρο ανταγωνισμό με άλλα είδη εσωτερικής επίπλωσης

Υλικό με πολλά πλεονεκτήματα ανταγωνίζεται με αυτοπεποίθηση και άλλους τύπους εσωτερικής διακόσμησης

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν πολλές αναλογίες για καπλαμάδες. Αυτό είναι τόσο πλαστικοποιημένες σανίδες, και φυσικό ξύλο. Ωστόσο, αυτό το υλικό στερείται όλων των πιθανών ελλείψεων, που περιπλέκουν την εγκατάσταση και τη λειτουργία του τελικού προϊόντος. Βεβαιωθείτε ότι στη δική σας εμπειρία, εκτιμήστε την υψηλή ποιότητα και τη μεγάλη ποικιλία των ποικιλιών που θα μετατρέψουν το σπίτι και το γραφείο σας σε παραμύθι!

Φτιαγμένα πάνελ: τα μυστικά της ποιότητας φινίρισμα και ιδέες για το εσωτερικό

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =