Πρωτότυπη σύγχρονη πέργκολα με προσόψεις καθρέφτη

Πρωτότυπη σύγχρονη πέργκολα με προσόψεις καθρέφτη

Σύγχρονη πέργκολα με έναν καθρέφτη ικανά για τη διακόσμηση διαμερίσματα και εξαιρετική συσκευή για να δημιουργήσετε ένα άψογο μακιγιάζ και τα μαλλιά, την επιλογή και την ενδυμασία αποθήκευση των πραγμάτων. Ωστόσο, πολλοί ιδιοκτήτες δεν γνωρίζουν πώς να βάφουν αρμονικά μια πέργκολα στο εσωτερικό μιας κατοικίας και θεωρούν ότι αυτό το στοιχείο επίπλων είναι υπερβολικό. Ποιος έχει δίκιο;

  • Τι είναι η πέργκολα;
  • Treelarge με καθρέφτη: προβολές
  • Τι να επιλέξετε;
  • Χαρακτηριστικά της πέργκολας
Η σύγχρονη πέργκολα οργανικά ταιριάζει στο σύγχρονο εσωτερικό

Η σύγχρονη πέργκολα οργανικά ταιριάζει στο σύγχρονο εσωτερικό

Ανάγνωση με καθρέφτη στο εσωτερικό

Ανάγνωση με καθρέφτη στο εσωτερικό

Ανάγνωση από ένα ηλικιωμένο δέντρο

Ανάγνωση από ένα ηλικιωμένο δέντρο

Vintage αξεσουάρ

Ένα παρόμοιο vintage αξεσουάρ θα γίνει το κέντρο οποιουδήποτε δωματίου

Ένα όμορφο έπιπλο

Είναι σχεδόν αδύνατο να υπερεκτιμηθεί η σημασία ενός ντυσίματος για το δωμάτιο ενός κοριτσιού

Τι είναι η πέργκολα;

Πηγαίνοντας να αγοράσετε ένα θησαυρό, βεβαιωθείτε πρώτα ότι χρειάζεστε αυτό το συγκεκριμένο έπιπλο. Το Trelyage είναι ένας καθρέφτης που αποτελείται από τρεις βαλβίδες που συνδέονται με ένα βρόχο πιάνο. Trelyage αναγκαστικά έχει μια κομοδίνα για την αποθήκευση καλλυντικών, αξεσουάρ και άλλα μικροσκοπικά. Το κεντρικό θραύσμα του καθρέφτη είναι σταθερό σταθερό και τα πλευρικά τμήματα μπορούν να τοποθετηθούν κατά την κρίση τους. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κοιτάξετε γύρω σας με τα μάτια σας, να αξιολογήσετε την ποιότητα της τρίχας στο πλάι και την πλάτη, να εφαρμόσετε μακιγιάζ με μεγαλύτερη ακρίβεια και συμμετρικά.

Τραπέζι στο υπνοδωμάτιο

Ντουλάπα σε ένα λευκό κλασικό υπνοδωμάτιο

Τραπέζι κάλυψης με δέρμα

Ασυνήθιστο τραπέζι, καλυμμένο με υφή δέρματος

Η απαραίτητη λεπτομέρεια στο δωμάτιο της κοπέλας

Καθρέφτης με καθρέφτη στην αίθουσα εφηβικής κοπέλας

Υψηλός καθρέφτης στο μαρμάρινο πάγκο

Ένας υψηλός καθρέφτης στο μαρμάρινο πάγκο είναι μια οργανική λύση για μπάνια

Treelarge με καθρέφτη: προβολές

Το Trelyage είναι μια σταυροειδής διαφορά ανάμεσα σε δύο άλλα έπιπλα - ένα τραπέζι και ένα ντυμένο τραπέζι. Για να μην μπερδέψετε, ας εξετάσουμε το καθένα ξεχωριστά.

Το ντεκολτέ. Αυτός είναι ένας φορητός καθρέφτης δαπέδου. Μπορεί να είναι εξοπλισμένο με πόδια ή πάγκο άλλου τύπου, να έχει μια κομοδίνα με συρτάρια και ράφια.

Ντουλάπα. Αυτό το τραπέζι με ένα σκαμνί ή πουφ, που είναι εξοπλισμένα με συρτάρια, ράφια ανοικτή και κλειστή, μπορεί να είναι ένας καθρέφτης με ή χωρίς αυτήν. Στην τελευταία περίπτωση καθρέφτη αγοράζεται ξεχωριστά και κρέμεται στον τοίχο πάνω από το τραπέζι.

Στο τραπέζι του καθρέφτη, ο καθρέφτης τραβήχτηκε από τον καθρέφτη και το τραπέζι είχε μια επιφάνεια για την αποθήκευση των πραγμάτων. Το τρίκλινο από τον καθρέφτη διακρίνεται από τον αριθμό των καθρεφτών - τρεις από αυτούς είναι απαραίτητοι για την πέργκολα.

Μοντέρνο τραπέζι

Μοντέρνα τραπεζαρία σε ένα διακριτικό μπλε εσωτερικό

Δίσκος μαύρου χρώματος

Θησαυρός μαύρου χρώματος από συμπαγές ξύλο

Τι να επιλέξετε;

Το Trelyage είναι το πιο ευπροσάρμοστο κομμάτι των επίπλων. Εάν το ντουλάπι είναι προτιμότερο να έχει στο υπνοδωμάτιο, και το ντουλάπι στο διάδρομο ή dressing room, τότε το πέργκολα θα αντιμετωπίσει τέλεια τις λειτουργίες που του έχουν ανατεθεί και θα βρίσκεται σε κάθε δωμάτιο.

Πέργκολα θα πάρει στολή για να πραγματοποιήσει μια πλήρη τοποθέτηση προϊόντων (αν ράβω δικά σας ρούχα για τον εαυτό τους), εφαρμόζονται μακιγιάζ, για να κρατήσει άλλα καλλυντικά και τις διαδικασίες υγιεινής, ένα κούρεμα ή styling, καθώς και την παροχή άφθονο αποθηκευτικό χώρο για τα καλλυντικά, αξεσουάρ, αξεσουάρ ένδυσης.

Πλεονεκτήματα:

  • την παρουσία κάποιου καθρέφτη ·
  • "Τρισδιάστατο" σχέδιο καθρέπτη, το οποίο σας επιτρέπει να εξετάσετε τον εαυτό σας από όλες τις πλευρές.
  • διαθεσιμότητα χώρου αποθήκευσης - όλα τα απαραίτητα εργαλεία και εργαλεία είναι πάντα διαθέσιμα.
  • ευελιξία - μπορείτε να επιλέξετε ένα ντουλάπι για κάθε στυλ εσωτερικού χώρου.

Μειονεκτήματα:

  • διαστάσεις - συνήθως αρκετά υψηλό και ένα μεγάλο καθρέφτη, ένα ευρύχωρο κομοδίνο, καθώς και η ανάγκη για επιπλέον ελεύθερο χώρο μπροστά από πέργκολα για να εξετάσει τον εαυτό του σε όλο το ύψος του.
Φωτεινό τιρκουάζ εσωτερικό

Ένα φωτεινό τιρκουάζ εσωτερικό για τους οπαδούς της Tiffany

Γωνία για το μακιγιάζ στο σαλόνι

Γωνία για το μακιγιάζ στο σαλόνι

Vintage διακοσμητικό στοιχείο

Vintage dresser - ένα εξαιρετικό διακοσμητικό στοιχείο

Εξαιρετικό λευκό τραπέζι

Εξαιρετικό λευκό τραπέζι

Ευρύχωρη σουίτα

Μια ευρύχωρη σουίτα μπορεί να χτιστεί στο τραπέζι, αν το επιθυμείτε.

Χαρακτηριστικά της πέργκολας

Το πρώτο είναι η άμεση και γωνιακή πέργκολα. Τα άμεσα μοντέλα είναι πιο κατάλληλα για ευρύχωρα δωμάτια τακτικού σχήματος. Πολύ αρμονική πέργκολα ματιά μεταξύ των δύο πόρτες, που βρίσκεται σε ένα τοίχο που βρίσκεται συχνά στη διάταξη των διαδρόμων ή διαδρόμους. Η πέργκολα ανάμεσα σε δύο παράθυρα θα φαίνεται τόσο καλή. Μια τέτοια ρύθμιση έχει άλλο ένα πλεονέκτημα - το τέλειο φωτισμό για πέργκολα στη διάρκεια της ημέρας.

Η γωνία triljazh με καθρέφτη είναι απαραίτητη για τα δωμάτια μιας μικρής περιοχής. Για έναν τέτοιο θησαυρό υπάρχει ένα μέρος μέσα μικρό υπνοδωμάτιο με το διπλό κρεβάτι, σε ένα μικροσκοπικό διάδρομο, σε ένα διάδρομο ακανόνιστου σχήματος, σε ένα μικρό δωμάτιο ή εργαστήριο. Οι πλευρικές πόρτες του καθρέφτη σε περίπτωση γωνιακής τοποθέτησης φαίνονται όσο το δυνατόν καλύτερο, γεγονός που καθιστά το εσωτερικό ισορροπημένο.

Επιλογή για το σχεδιασμό της αισθητικής ζώνης στο σύγχρονο εσωτερικό

Επιλογή για το σχεδιασμό της αισθητικής ζώνης στο σύγχρονο εσωτερικό

Vintage γωνιακή τριλογία για τους λάτρεις της καλής αρχαιότητας

Vintage γωνιακή τριλογία για τους λάτρεις της καλής αρχαιότητας

Ορισμένα μοντέλα θα φαίνονται πολύ αρμονικά σε ένα μικρό ντουλάπι

Ορισμένα μοντέλα θα φαίνονται πολύ αρμονικά σε ένα μικρό ντουλάπι

Συμβουλές! HΜην ξεχάσετε να εξασφαλίσετε το σωστό επίπεδο τεχνητού φωτισμού. Για αυτό, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε δύο στήριξη, κρεμασμένων συμμετρικά στις πλευρές του καθρέφτη.

Είναι δυνατόν να ταξινομηθεί συμβολικά η πέργκολα ανάλογα με το μέγεθος του κεντρικού θραύσματος του καθρέφτη. Σε ορισμένα μοντέλα, και οι τρεις βαλβίδες είναι οι ίδιες σε ύψος, σε άλλες το κεντρικό στοιχείο είναι μεγαλύτερο και χαμηλώνει προς τα κάτω, πράγμα που σας επιτρέπει να δείτε τον εαυτό σας σε πλήρη ανάπτυξη. Αυτές οι πέργκολες συχνά αγοράζονται για εγκατάσταση στο διάδρομο.

Οι πέργκολες κατασκευάζονται από διάφορα υλικά. Η πιο δημοφιλής - αυτό το δέντρο (ένα ανθεκτικό, στερεό, αλλά και πιο ακριβό υλικό) και ξύλινες σανίδες (MDF, μοριοσανίδες, ινοσανίδες), το οποίο μπορεί να ευθυγραμμιστεί με το φύλλο (νοβοπάν) ή καπλαμά (ένα λεπτό στρώμα του πραγματικού ξύλου). espalier Υπάρχουν μοντέλα κατασκευασμένα από πλαστικό, μέταλλο ή γυαλί.

Το ξύλινο τζάμι, το οποίο δεν έχει χάσει τη συνάφεια του με τα χρόνια, θα ταιριάζει τέλεια σε ένα μοντέρνο εσωτερικό

Το ξύλινο τζάμι, το οποίο δεν έχει χάσει τη συνάφεια του με τα χρόνια, θα ταιριάζει τέλεια σε ένα μοντέρνο εσωτερικό

Κομψή πέργκολα με απαλό μοτίβο στους καθρέφτες είναι ιδανική για εσωτερική διακόσμηση

Κομψή πέργκολα με απαλό μοτίβο στους καθρέφτες είναι ιδανική για ένα εσωτερικό με το στυλ της χώρας ή την προέλευση

Όταν επιλέγετε ένα πέργκολα, καθοδηγείται από άλλα έπιπλα στο δωμάτιο. Αφήστε την πέργκολα να εκτελεστεί σε ένα σχέδιο και μια λύση χρώματος παρόμοια με το σχέδιο κομοδίνα στο υπνοδωμάτιο ή ντουλάπα στο διάδρομο.

Συμβουλές! LΤο καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αγοράσετε το πέργκολο μαζί με τα υπόλοιπα έπιπλα, το κιτ. Αργότερα, θα είναι πιο δύσκολο να βρεθεί ένα πανομοιότυπο αντικείμενο. Μια άλλη επιλογή είναι να δημιουργήσετε ένα ειδικό δίσκο. Επιλέγετε ξεχωριστά υλικά που ταιριάζουν με το χρώμα, καθορίστε το μέγεθος και το σχήμα του μελλοντικού προϊόντος.

Οι μοντέρνες πέργκολες είναι γεμάτες ποικιλία και εντυπωσιακό σχεδιασμό. Ελπίζουμε ότι αυτό το όμορφο και λειτουργικό στοιχείο επίπλων θα εμφανιστεί στο σπίτι σας. Το βίντεο παρουσιάζει τις επιλογές του τραπεζιού, των ντυσίμων και των πινάκων στο εσωτερικό των διαφόρων δωματίων - επιλέξτε αυτό που σας αρέσει.

Στύλος με συρτάρια και ντουλάπια

Στύλος με συρτάρια και ντουλάπια

Στρογγυλό τραπέζι

Στρογγυλό τραπέζι

Trelyage στο κλασικό στυλ

Trelyage στο κλασικό στυλ

Proverview τραπεζιού

Proverview τραπεζιού

Ενσωματωμένη γωνία για το make-up στο μπάνιο

Ενσωματωμένη γωνία για το make-up στο μπάνιο

Trellege με έναν καθρέφτη: πού να τοποθετήσετε και 30 + κομψό στα μοντέλα της απλότητας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1