Μπάνιο σε κλασικό στιλ

Μπάνιο σε κλασικό στιλ

Επί του παρόντος, το lapted πλακάκια και πορσελάνη χρησιμοποιήθηκε ευρέως στον κατασκευαστικό κλάδο. Και αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, διότι λειτουργεί ως μια θαυμάσια εναλλακτική λύση για το φυσικό πέτρωμα. Το φινίρισμα διακρίνεται από την εξαιρετική συνδυασμένη υφή, το μισό ματ και το μισό γυαλισμένο. Παράγεται με ειδική τεχνολογία, η οποία δίνει θετικές ιδιότητες. Οι πρώτες ύλες, όπως ο πηλός, η σπάρα, η χαλαζιακή άμμος, συμμετέχουν στη διαδικασία παραγωγής.

 • Απόδοση του υλικού
 • Τεχνολογία παραγωγής
 • Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
 • Πεδίο εφαρμογής
 • Λεπτότητα λειτουργίας
Μοντέρνο σχέδιο υπνοδωματίου

Μοντέρνο σχέδιο υπνοδωματίου

Απόδοση του υλικού

Τα κεραμίδια έχουν κεραμοσκεπή με ορισμένα πλεονεκτήματα φινιρίσματος:

 1. Απουσία τριβής, πιθανότητα γρατζουνιών και ζημιές μηχανικής φύσεως.
 2. Η δυνατότητα πρόληψης ζημιών από τις επιπτώσεις της υγρασίας.
 3. Απουσία ευαισθησίας στις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και αλλαγές στις εξωτερικές συνθήκες.
 4. Διάρκεια ζωής.
Μια μεγάλη επιλογή για ένα γραφείο στο σπίτι προς την κατεύθυνση της βιομηχανικής

Μια εξαιρετική επιλογή για ένα γραφείο στο σπίτι

Στο πνεύμα της βιομηχανικής

Εσωτερικό σε βιομηχανικό στυλ

Μια θαυμάσια επιλογή για την κουζίνα δαπέδου

Μια θαυμάσια επιλογή για την κουζίνα δαπέδου

Επί του παρόντος, στον πρακτικό κλάδο χρησιμοποιούνται ορισμένες ποικιλίες αυτού του υλικού:

 • γυαλισμένο?
 • τεχνική.
 • δομημένη;
 • σατέν?
 • ματ.
Μοντέρνο μπάνιο

Μοντέρνο μπάνιο

Τεχνολογία παραγωγής του υλικού

Υπό την επίδραση των παραγόντων υψηλής πίεσης, το μείγμα θερμαίνεται και ψήνεται στο φούρνο μέχρις ότου η πλάκα είναι ισχυρή. Μετά από αυτό, τα μεταλλικά οξείδια χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν την απαραίτητη σκιά και μοτίβο.

Για τη σημείωση! Κατά την επεξεργασία χρησιμοποιούνται ειδικές πέτρες για λείανση. Με τη βοήθειά τους, αφαιρείται ένα λεπτό στρώμα επικάλυψης, η επεξεργασία συνεχίζεται μέχρι τη στιγμή της απόκτησης πλακάκια φυσική λάμψη.

Πολυτελής κατασκευή με κεραμίδια

Πολυτελής κατασκευή με κεραμίδια

Ως αποτέλεσμα, η εξωτερική πλευρά του κεραμιδιού έχει αρκετά μέρη, συμπεριλαμβανομένων των τραχιών και μη κατεργασμένων επιφανειών, και γυαλιστερά μέρη. Με τη βοήθεια του συνδυασμού τους δημιουργείται ένα απαλό αποτέλεσμα γυαλιστείας, το οποίο εμποδίζει τον σχηματισμό υπερβολικής γυαλάδας και απόλαυσης από τις ακτίνες του ήλιου. Όλα αυτά δίνουν στο κεραμίδι ειδικές ιδιότητες και διακοσμητική εμφάνιση.

Αρμονικός συνδυασμός με το στυλ της χώρας

Αρμονικός συνδυασμός με το στυλ της χώρας

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Λόγω του ότι η επιφάνεια του προϊόντος έχει ανομοιόμορφη στίλβωση, αυτό το είδος υλικού έχει πολλές θετικές ιδιότητες. Αλλά αυτό το υλικό έχει ένα ορισμένο σύνολο των ελλείψεων, οι οποίες λαμβάνονται επίσης υπόψη.

Πλεονεκτήματα Μειονεκτήματα
Απουσία των προβολών. Η επιφάνεια είναι ομαλή και έχει μια χαρακτηριστική λάμψη, που της δίνει την δυνατότητα να πέσει απότομη λάμψη. Εκτός από το ότι είναι ερεθιστικό στα μάτια, οι συνέπειες μπορεί να είναι ανασφαλείς με άλλους τρόπους. Τα κεραμίδια, σε αντίθεση με τους ομολόγους τους, δεν έχουν τέτοιο αποτέλεσμα Το υλικό είναι κρύο στην αφή, επομένως, σε περίπτωση απουσίας θέρμανσης και χρήσης του σε μπάνια και ντους, αυτό μπορεί να είναι δυσάρεστο
Μεταξύ των περιοχών ματ και γυαλιστερών υφών υποτίθεται ότι είναι πολύ ομαλές μεταβάσεις, με αποτέλεσμα την αίσθηση της απαλότητας και της λαμπρότητας Το προϊόν έχει υψηλό κόστος, αν και αποδίδεται με μεγάλη διάρκεια ζωής του υλικού
Εάν επιλέξετε το σωστό βαθμό στον οποίο αντιπροσωπεύεται η άλεση και επίσης ορθολογικά και σκόπιμα προσεγγίσετε την επιλογή της χρωματικής παλέτας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πραγματικά κομψό και εξαιρετικό εσωτερικό Σε περίπτωση ύγρανσης, μπορεί να γλιστρήσει λόγω του γεγονότος ότι ορισμένες περιοχές γυαλάδας είναι ακόμα διαθέσιμες
Λόγω του γεγονότος ότι το πλακάκι υποθέτει την απουσία υπερβολικά λείας επιφάνειας, αποκλείεται η ολίσθηση Όταν κόβονται τα πλακίδια, είναι απαραίτητο να οπλίζονται με ειδικά εργαλεία
Χάρη σε ένα ευρύ φάσμα ιδεών και λύσεων, μπορείτε να πραγματοποιήσετε οποιεσδήποτε ιδέες στο εσωτερικό
Ο κεραμικός γρανίτης δίνει έμφαση στην υφή των τοίχων

Ο κεραμικός γρανίτης δίνει έμφαση στην υφή των τοίχων

Χώρος αναψυχής σε έντονα χρώματα

Χώρος αναψυχής σε έντονα χρώματα

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε! Αξίζει να καταλάβουμε ότι, για λόγους ασφαλείας, κεραμικά πλακίδια είναι περιορισμένη. Ιδιαίτερα αφορά τους δημόσιους χώρους. Αν χρησιμοποιείτε αντί για πλακάκια, το αποτέλεσμα θα είναι πιο ευχάριστο.

Η ιδέα για μια φωτεινή κουζίνα

Η ιδέα για μια φωτεινή κουζίνα

Όπως μπορείτε να δείτε, αυτά τα μειονεκτήματα είναι σχετικά και σχετικά, έτσι με μια ικανή προσέγγιση, το βέλτιστο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί.

Κομψή λύση με πεπλατυσμένα πλακάκια

Κομψή λύση με πεπλατυσμένα πλακάκια

Πεδίο εφαρμογής

Όσον αφορά το πεδίο εφαρμογής και τις ιδιαιτερότητες της χρήσης αυτού του υλικού, επένδυση σε σύγκριση με άλλα είδη προϊόντων έχει πολλά πλεονεκτήματα. Ο βασικός στόχος της εφαρμογής του υλικού είναι η παραγωγή αξιόπιστης και ανθεκτικής επικάλυψης. Ο λόγος είναι ότι το υλικό είναι σε θέση να αντέχει οποιοδήποτε φορτίο, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χώρους με μεγάλα γραφεία κυκλοφορίας, εμπορικά κέντρα, μετρό.

Σχεδίαση σκυροδέματος

Σχεδίαση σκυροδέματος

Συμβουλές! Σεξ από αυτό το υλικό μπορεί να τοποθετηθεί και στο σπίτι.

Φυσικά, για ιδιωτικές ιδιότητες το υλικό αυτό είναι προτιμότερο. Εξάλλου, είναι συνηθισμένο να το εφαρμόζετε στο σπίτι. Για παράδειγμα, είναι δυνατόν να οργανωθεί με τη βοήθειά της όχι μόνο τα εσωτερικά έργα φινιρίσματος, αλλά και βγάλτε τα βήματα, βεράντα. Για να διευρυνθεί το εύρος του προϊόντος, καθώς και για να αποφευχθεί η υπερβολική ολίσθηση στη σκηνή, χρησιμοποιείται ειδική ελαστική επένδυση.

Το άνετο εσωτερικό του καθιστικού

Το άνετο εσωτερικό του καθιστικού

Όσον αφορά το τυπικά διαμερίσματα της πόλης, τότε αυτό το υλικό χρησιμοποιείται λιγότερο συχνά σε αυτά, επειδή θεωρείται πιο κατάλληλο στο κλασικούς εσωτερικούς χώρους. Ωστόσο, οι ιδέες μπορούν να ερμηνευτούν στο πλαίσιο των σύγχρονων ποικιλιών σχεδιασμού. Σε διαμερίσματα πλακάκια μπορεί να χρησιμοποιηθεί περιστασιακά για το φινίρισμα του καλύμματος πάτωμα στο μπάνιο, διάδρομο, στο κουζίνα ή loggia. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να το τοποθετήσετε στους τοίχους από το εσωτερικό και έξω από τη δομή.

Για τη σημείωση! Για να δημιουργήσετε φούρνοι ποιότητας και τζάκια χρησιμοποιείται συχνά γρανίτης.

Η επιτυχής εφαρμογή σε ένα μοντέρνο στυλ

Η επιτυχής εφαρμογή σε ένα μοντέρνο στυλ

Λεπτότητα λειτουργίας

Στη φροντίδα αυτό το υλικό είναι ανεπιτήδευτο, εύκολο να καθαριστεί και να πλυθεί. Αλλά μην τρίβετε την επιφάνεια του προϊόντος χωρίς ιδιαίτερη ανάγκη. Το πλεονέκτημα των πρώτων υλών είναι η χημική τους ουδετερότητα. Για να αποκατασταθεί η καθαρότητα του δαπέδου, αρκεί η εφαρμογή σαπουνιού ή μέσου για γυαλιά.

Lapatized κεραμίδι: τι είναι αυτό και τη χρήση του σε σύγχρονους εσωτερικούς χώρους

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − = 77