Μοντέρνα οικία από ξυλεία

Μοντέρνα οικία από ξυλεία

Κατασκευή κατοικιών κλειδί στο χέρι, τα σχέδια και τις τιμές τα οποία είναι διαθέσιμα σε κάθε ιδιοκτήτη της γης - μια σύγχρονη λύση για την κατασκευή κατοικιών για νέες τεχνολογίες. Αυτή η προσέγγιση στην κατασκευή κατοικιών μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να έχουν τη δική τους κατοικία, αλλά δεν είναι όλοι τολμούν για την κατασκευή. Και αυτό δεν είναι περίεργο, γιατί πολλοί τυχεροί ιδιοκτήτες οικόπεδα τρομακτική είναι η προοπτική μιας παρατεταμένης και οδυνηρής κατασκευής.

Περιεχόμενα:

 • Ετοιμότητα κατασκευής κατοικιών
 • Σχεδιασμός κτιρίων
 • Ετοιμότητα κατασκευής εξοχικών κατοικιών
 • Ετοιμότητα κατασκευής κατοικιών
 • Είδη ξύλινων δοκών που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή κατοικιών
 • Κατασκευή κατοικιών από μπλοκ αφρού κάτω από το κλειδί
 • Κατασκευή προκατασκευασμένων σπιτιών με το κλειδί στο χέρι
 • Επιλογή υλικού για κατασκευή
Κομψή διώροφη εξοχική κατοικία

Κομψή διώροφη εξοχική κατοικία

Μια μινιμαλιστική ιδιωτική κατοικία με πανοραμικά παράθυρα

Μια μινιμαλιστική ιδιωτική κατοικία με πανοραμικά παράθυρα

Κατοικία από κόκκινο τούβλο σε μοντέρνα διακόσμηση

Κατοικία από κόκκινο τούβλο σε μοντέρνα διακόσμηση

Μοντέρνα πολυκατοικία σε στιλ αρτ νουβό

Μοντέρνα πολυκατοικία σε στιλ αρτ νουβό

Καλαίσθητο σπίτι από τούβλο με σοφίτα

Καλαίσθητο σπίτι από τούβλο με σοφίτα

Διώροφη κατοικία από αφρώδες τεμάχιο, διακοσμημένη με διακοσμητική πέτρα

Διώροφη κατοικία από αφρώδες τεμάχιο, διακοσμημένη με διακοσμητική πέτρα

Κομψή ιδιωτική κατοικία με γαλάζιο μπαλκόνι με λαμπερή πορτοκαλί πόρτα

Κομψή ιδιωτική κατοικία με γαλάζιο μπαλκόνι με λαμπερή πορτοκαλί πόρτα

Νέες μέθοδοι σας επιτρέπουν να χτίσετε γρήγορα ένα κτίριο κατοικιών χωρίς να το ξοδέψετε πάρα πολύ. Σήμερα, υπάρχει κτίριο χωρίς κεφαλαλγία. Και αυτή είναι η χρήση των έργων "turn-key", τα οποία χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο και είναι πολύ δημοφιλή.

Ετοιμότητα κατασκευής κατοικιών

Η κατασκευή σπιτιών με το κλειδί στο χέρι είναι ανέγερση κτιρίων για έτοιμα έργα. Αυτή είναι μια ιδανική ευκαιρία για την κατασκευή ενός σπιτιού χωρίς να κάνετε σημαντική δουλειά του. Ο πελάτης, ο οποίος ζήτησε βοήθεια στην κατασκευαστική εταιρεία, λαμβάνει μια έτοιμη δομή. Δεν θα πρέπει να αναζητήσει ανεξάρτητα τους εργαζόμενους, να πραγματοποιήσει γεωδαιτικές έρευνες, να εξερευνήσει την περιοχή, να σχεδιάσει κλπ. Όλα αυτά τα έργα θα εκτελεστούν από την εταιρεία.

Μια επαγγελματική εταιρεία που χτίζει ένα σπίτι με βάση το κλειδί στο χέρι, χωρίς αποτυχία:

 • θα αναπτύξει την έννοια της κατασκευής. Το λεπτομερές σχέδιο δράσης θα επιτρέψει την ακριβή εργασία, την επίβλεψη του χρόνου επί της απόδοσής τους,
 • Η μελέτη του εδάφους για τη δυνατότητα κατασκευής. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο. Η γεωδαιτική έρευνα θα αποφύγει πολλά προβλήματα, επειδή τα υπόγεια ύδατα ή τα κενά μπορεί να έχουν καταστρεπτική επίδραση στην περαιτέρω κατασκευή.
 • δημιουργία τεκμηρίωσης σχεδίου. Έτοιμα έργα σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε όμορφα και μεμονωμένα σπίτια. Οι επαγγελματικές κατασκευαστικές εταιρείες στο κράτος τους έχουν σχεδιαστές που είναι σε θέση να δημιουργήσουν σπίτια που πληρούν όλες τις απαιτήσεις του πελάτη.
 • βοήθεια στη δημιουργία ενός σχεδίου. Η μοντέρνα σχεδιαστική λύση θα δώσει έμφαση στο στυλ και την πολυπλοκότητα, γεμίζει με μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.
 • την εκτέλεση εργασιών χωματουργικών εργασιών και κατασκευών. Μια επαγγελματική προσέγγιση σε αυτό το είδος εργασίας θα δημιουργήσει ένα όμορφο κτίριο γρήγορα και αποτελεσματικά.
 • διακόσμηση σπιτιού. Αυτό το είδος εργασίας περιλαμβάνει Σχεδιασμός τοπίου γύρω από το σπίτι, που θα δημιουργούσε αρμονία.

Η κατασκευή ενός σπιτιού με το κλειδί στο χέρι περιλαμβάνει την εκτέλεση όλων των τύπων εργασίας, την κατάλληλη τεκμηρίωση, τον μόνιμο έλεγχο των εργαζομένων, την παροχή εκθέσεων δαπανών. Τα έτοιμα έργα είναι ο πιο δημοφιλής τύπος κατασκευής στον κόσμο.

Σε μια επαγγελματική εταιρεία είναι δυνατόν να λάβετε ειδική βοήθεια από έναν ειδικό που, έχοντας γνώση της ερώτησης, θα προσεγγίσει την επιλογή του πιο κερδοφόρου έργου σε όλες τις παραμέτρους. Ο πλοίαρχος θα διευκρινίσει όλες τις επιθυμίες του πελάτη, θα εκτιμήσει προκαταρκτικά τις δυνατότητες της γης και θα προσφέρει ένα έτοιμο σχέδιο κατασκευής που θα ικανοποιεί πλήρως όλες τις απαιτήσεις και επιθυμίες.

Ένα μικρό εξοχικό σπίτι από ξύλο

Ένα μικρό εξοχικό σπίτι από ξύλο

Μοντέρνα μονοκατοικία με ευρύχωρη είσοδο

Μοντέρνα μονοκατοικία με ευρύχωρη είσοδο

Η κατασκευή μονοκατοικιών θα είναι μια φθηνότερη και ταχύτερη επιλογή

Η κατασκευή μονοκατοικιών θα είναι μια φθηνότερη και ταχύτερη επιλογή

Σχεδιασμός κτιρίων

Το έργο είναι ένα έγγραφο, χωρίς το οποίο δεν είναι δυνατή η ανέγερση του κτιρίου. Είναι δυνατό να σχεδιάσουμε ανεξάρτητα ένα κτίριο χωρίς γνώση, αλλά εάν αυτό θα ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις είναι ήδη ακατανόητο. Γι 'αυτό η δημιουργία του έργου θα πρέπει να ανατεθεί στον πραγματικό επαγγελματία. Ο σχεδιαστής στη δημιουργία του βασικού σχεδίου, κατά κανόνα, καθοδηγείται από τις απαιτήσεις των πελατών, τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους, καθώς και τις τεχνολογικές δυνατότητες και τις ρυθμιστικές πληροφορίες. Ως αποτέλεσμα των αρμόδιων εργασιών, ο πελάτης λαμβάνει ένα ισχυρό σπίτι, το οποίο ονειρευόταν.

Κατά τη δημιουργία ενός μεμονωμένου έργου, λαμβάνονται υπόψη όλα τα μέρη, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών. Όσο πιο μαζική και σύνθετη είναι η κατασκευή, τόσο περισσότερα χρήματα θα δαπανηθούν σε αυτό. Φυσικά, η δημιουργία ενός μεμονωμένου έργου δεν είναι δαπανηρή υπηρεσία, διότι για να αναπτυχθεί το σωστό σχέδιο, να προγραμματίσουν τη διαμονή των δωματίων, να προβλέψουν τη λειτουργικότητά τους, να εκτελέσουν όλους τους απαραίτητους τεχνολογικούς υπολογισμούς.

Μια εξαιρετική επιλογή για τη δημιουργία ενός έργου είναι η αγορά ενός έτοιμου σχεδίου. Αυτό σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρήματα για τη δημιουργία τεκμηρίωσης έργου ατομικής φύσης.

Μια σύγχρονη επιχείρηση αναδόχων έχει πολλές επιλογές για έτοιμα έργα που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το δικό σας ατομικό κτίριο. Φυσικά, όταν κτίζετε ένα σπίτι θέλετε να έχετε δικό σας στυλ και προσωπικότητα. Μοντέρνα έτοιμα σχέδια σπιτιών επιτρέψτε και αυτό. Η προσέγγιση των επαγγελματιών στο σχεδιασμό του κτιρίου σας επιτρέπει να χτίσετε εντελώς διαφορετικά σπίτια.

Πολλοί πιστεύουν ότι τα έτοιμα έργα δεν θα φέρουν στο σπίτι τα χαρακτηριστικά και τη φινέτσα ότι τα κτίρια θα μοιάζουν ο ένας με τον άλλο όπως τα δίδυμα. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Μια ευρεία ποικιλία έτοιμων έργων καθιστά δυνατή τη σωστή επιλογή κατασκευής. Το σπίτι στο τελικό έργο θα ικανοποιήσει πλήρως τις επιθυμίες του πελάτη και τις απαιτήσεις του. Επίσης, ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη, τα τυποποιημένα έργα μπορεί να τροποποιηθούν. Μια κατάλληλη προσέγγιση για το Σχεδιασμός κτιρίου που κατασκευάστηκε σύμφωνα με πρότυπο σχέδιο, σας επιτρέπει να δώσετε στο σπίτι σας ένα ύφος. Ο σχεδιασμός είναι ο καλύτερος τρόπος για αυτο-έκφραση.

Τα έτοιμα έργα είναι οικονομικά αποδοτική κατασκευή, η οποία απαιτεί λιγότερα χρήματα, επειδή ο πελάτης θα είναι σε θέση να μειώσει σημαντικά το κόστος σχεδιασμού τους. Θυμηθείτε, το έργο είναι η βάση της κατασκευής, έτσι δεν μπορεί να είναι φθηνή.

Μονοκατοικία για πρότυπο έργο

Μονοκατοικία για πρότυπο έργο

Μεγάλο ιδιωτικό σπίτι σε ένα μεμονωμένο έργο, που βρίσκεται σε μια πλαγιά

Μεγάλο ιδιωτικό σπίτι σε ένα μεμονωμένο έργο, που βρίσκεται σε μια πλαγιά

Η ατομική προσέγγιση κατά το σχεδιασμό ενός σπιτιού θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας

Η ατομική προσέγγιση κατά το σχεδιασμό ενός σπιτιού θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας

Η επιλογή του τελικού σχεδίου πρέπει να προσεγγιστεί με πλήρη ευθύνη. Ανάμεσα στον τεράστιο αριθμό κατασκευαστικών επιλογών είναι πολύ εύκολο να χαθείτε. Φυσικά, ο διευθυντής της εταιρείας θα βοηθήσει στην κατανόηση όλων των λεπτών και των στιγμών της μελλοντικής κατασκευής, αλλά η απόφαση θα πρέπει να γίνει προσωπικά.

Οι ειδικοί επιλέγουν να εξετάσουν ένα τυπικό έργο στο σπίτι:

 • αν το επιλεγμένο έργο του σπιτιού πραγματοποιήθηκε νωρίτερα, πόσες φορές η κατασκευή πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το προβλεπόμενο σχέδιο. Τέτοιες πληροφορίες θα εξασφαλίσουν την αξιοπιστία του σχεδιασμού, τη δημοτικότητά του. Μπορείτε επίσης να ρωτήσετε πού χτίστηκε το σπίτι για να είστε βέβαιοι ότι το σχέδιό σας θα είναι το μοναδικό στην περιοχή.
 • το σχέδιο του μελλοντικού σπιτιού θα είναι άνετο για όλα τα μέλη της οικογένειας. Για να γίνει αυτό, συζητήστε με όλους τους μελλοντικούς ενοικιαστές τι θα ήθελαν να δουν στο μελλοντικό σπίτι, διότι το κτίριο πρέπει να είναι άνετο για όλους χωρίς εξαίρεση.
 • αν τα δωμάτια θα είναι άνετα, αν η θέση τους θα είναι ευχάριστη. Αυτό το σημείο θα πρέπει επίσης να διευκρινιστεί με όλους τους ενοικιαστές. Μπορείτε ακόμη να προ-κατανομή δωμάτια?
 • αν ο αριθμός των παραθύρων ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας. Από αυτόν τον δείκτη εξαρτάται φως στο σπίτι. Σήμερα προτιμάται Φωτεινά δωμάτια με μεγάλα ανοίγματα παραθύρων.
 • είτε σε ένα βολικό μέρος χώρους αναψυχής. Σαλόνι - αυτός είναι ο τόπος όπου θα συγκεντρωθεί ολόκληρη η οικογένεια στα μεγάλα βράδια, όπου θα λάβουν οι επισκέπτες. Θα πρέπει να είναι άνετο και βολικό?
 • αν ο κατάλληλος σχεδιασμός του σπιτιού είναι κατάλληλος. Τα έτοιμα έργα προβλέπουν την εσωτερική διακόσμηση των κτιρίων. Φυσικά, μπορεί να δημιουργηθεί σύμφωνα με τις μεμονωμένες απαιτήσεις.

Κατά την επιλογή ενός έτοιμου έργου, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, διότι το σχέδιο πρέπει να πληροί όλες τις απαιτήσεις και επιθυμίες όχι μόνο του πελάτη αλλά και των μελών της οικογένειάς του. Γι 'αυτό όλοι οι άνθρωποι που θα διαμείνουν στο νέο σπίτι πρέπει να επιλέξουν το τελικό έργο. Θα πρέπει να είναι άνετα απολύτως για όλους.

Τα σπίτια για τα τελικά έργα ικανοποιούν πλήρως τις απαιτήσεις μιας άνετης ζωής. Είναι εξοπλισμένα με όλες τις επικοινωνίες, ζεστές και ζεστές. Πολλά έργα που έχουν ολοκληρωθεί δημιουργούνται με την προσθήκη το γκαράζ, βεράντες, mansard, λουτρά. Αυτή είναι μια πολύ βολική και λειτουργική επιλογή κατασκευής. Τα έτοιμα σχέδια και οι τιμές τους θα εκπλήξουν ευχάριστα κανέναν. Οι δείκτες αυτοί εξαρτώνται από την ίδια την επιλογή κατασκευής.

Ετοιμότητα κατασκευής εξοχικών κατοικιών

Προς το παρόν, επιβάλλονται νέες απαιτήσεις στην κατασκευή κτιρίων. Πολλές τεχνολογίες κατασκευών σας επιτρέπουν να δημιουργείτε γρήγορα όμορφα και υψηλής ποιότητας σπίτια. Τέτοιες δομές δεν είναι καθόλου κατώτερες από τις παλιές μεθόδους, ξεπερνούν τις τιμές, την αξιοπιστία τους. Η εφαρμογή των σύγχρονων τεχνικών σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε γρήγορα και χωρίς μεγάλη δυσκολία την κατασκευή έτοιμων έργων με το κλειδί στο χέρι.

Κτίριο και εσωτερικοί χώροι εξοχικών κατοικιών με βάση το κλειδί στο χέρι, τα έργα των οποίων οι τιμές είναι διαθέσιμες για τις μεγάλες μάζες κερδίζουν σήμερα τεράστια δημοτικότητα. Το κύριο πλεονέκτημα μιας τέτοιας κατασκευής είναι η παροχή από μια κατασκευαστική εταιρεία του συνόλου των υπηρεσιών. Αυτή η προσέγγιση στην περίπτωση αφορά ερευνητικές δραστηριότητες του χώρου, δημιουργία τεκμηρίωσης έργου, κατασκευαστικά έργα. Ο πελάτης λαμβάνει την τελική κατασκευή. Οι πραγματικοί επαγγελματίες θα δώσουν προσοχή στις απαιτήσεις του πελάτη. Το έτοιμο σπίτι για εξοχική κατοικία θα ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις.

Η κατασκευή ενός εξοχικού σπιτιού με πολλά κλειδιά έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 • την ικανότητα να εκτελεί γρήγορα την κατασκευή. Μια ομάδα επαγγελματιών θα θέσει το σπίτι σε λειτουργία εγκαίρως. Δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις από την πλευρά της εταιρείας ανάπτυξης. Οι ημερομηνίες καθορίζονται εκ των προτέρων και καθορίζονται στη σύμβαση.
 • δυνατότητα προγραμματισμού εκ των προτέρων εκτίμησης. Κατά τη δημιουργία ενός έργου, η εταιρεία κάνει επίσης προκαταρκτικούς υπολογισμούς. Αυτή η προσέγγιση σάς επιτρέπει να σταθμίσετε τις οικονομικές σας δυνατότητες. Η κατασκευή με τα κλειδιά θα εξοικονομήσει σημαντικά χρήματα. Επιπλέον, ο οικοδόμος της εταιρείας είναι πολύ εύκολο να ελεγχθεί. Δεν πρέπει να υπάρξει καμία πρόσθετη δαπάνη.
 • εξασφαλίζοντας εγγύηση από τον κατασκευαστή της εταιρείας. Μια εταιρεία θα εργαστεί στη μονάδα. Σχεδιαστές, σχεδιαστές, κατασκευαστές, αρχιτέκτονες είναι υπάλληλοι μιας επιχείρησης. Αυτή η προσέγγιση όχι μόνο θα προσφέρει περισσότερες εγγυήσεις, αλλά θα εξοικονομήσει σημαντικά χρόνο και προσπάθεια στην αναζήτηση εργασίας. Όλοι μαζί κάνουν την κατασκευή με το κλειδί στο χέρι την πιο συμφέρουσα επιλογή.
 • μια ευκαιρία επιλέξτε την εσωτερική διακόσμηση του κτιρίου ξεχωριστά. Εξοχική κατοικία Σύμφωνα με το τελικό σχέδιο, έχοντας το σωστό φινίρισμα, θα έχει μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση. Χάρη στον εσωτερικό σχεδιασμό, μπορείτε να δώσετε στο κτήριο μια ορισμένη εμφάνιση. Αυτό θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα εκ των προτέρων και να διευκρινιστεί από την εταιρεία οικοδόμων.
Άνετο εξοχικό σπίτι από ένα μπαρ

Άνετο εξοχικό σπίτι από ένα μπαρ

Ένα μικρό εξοχικό σπίτι

Ένα μικρό εξοχικό σπίτι

Εξαιρετικό εξοχικό σπίτι από ξύλο

Εξαιρετικό εξοχικό σπίτι από ξύλο

Μοντέρνα εξοχική κατοικία

Μοντέρνα εξοχική κατοικία

Ο πελάτης μπορεί να ελέγξει προσωπικά ολόκληρη τη διαδικασία κατασκευής. Απόβλητα, ποιότητα, συμμόρφωση με τις προθεσμίες - όλα παραμένουν υπό τον έλεγχο του ιδιοκτήτη, αν και η εταιρεία έχει λειτουργίες ελέγχου.

Η κατασκευή ενός εξοχικού σπιτιού με το κλειδί στο χέρι σας επιτρέπει να λύσετε το πρόβλημα με το σπίτι πολύ απλά και γρήγορα. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για φθηνή κατασκευή για σήμερα. Το κτίριο θα είναι λειτουργικό και ζεστό. Μια τέτοια κατασκευή σας επιτρέπει να μην ανησυχείτε για τίποτα. Όλα γίνονται από την εταιρεία και ο πελάτης θα πρέπει να απολαμβάνει μόνο το σπίτι του.

Μια κατασκευαστική εταιρεία με το κλειδί στο χέρι δεν κατασκευάζει μόνο το ίδιο το σπίτι, αλλά και αναβιώνει την επικράτεια. Ως αποτέλεσμα, ο πελάτης θα λάβει ένα σπίτι έτοιμο για κατοικία και εξευγενισμένο αίθριο. Σχεδιασμός τοπίου Είναι μια άλλη κατασκευή με το κλειδί στο χέρι.

Μπορείτε να οικοδομήσετε ένα εξοχικό σπίτι όχι μόνο για διαφορετικά έργα, αλλά και για διαφορετικά υλικά, αλλά σε κάθε περίπτωση θα είναι φθηνή και γρήγορη.

Ένα μεγάλο και μοντέρνο σπίτι που βρίσκεται στη δασική ζώνη

Ένα μεγάλο και μοντέρνο σπίτι που βρίσκεται στη δασική ζώνη

Όμορφο εξοχικό σπίτι σε ένα μεμονωμένο έργο

Όμορφο εξοχικό σπίτι σε ένα μεμονωμένο έργο

Μια μινιμαλιστική μονοκατοικία εξοχική κατοικία

Μια μινιμαλιστική μονοκατοικία εξοχική κατοικία

Φωτεινό και άνετο εξοχικό σπίτι με ζωγραφισμένα δοκάρια

Φωτεινό και άνετο εξοχικό σπίτι με ζωγραφισμένα δοκάρια

Ετοιμότητα κατασκευής κατοικιών

Για πολλούς αιώνες τα σπίτια είναι χτισμένα από ξύλο. Όπως δείχνει η ιστορία, ξύλινα σπίτια με επαγγελματική απόδοση έχουν αυξημένη δύναμη και μπορούν να υπηρετήσουν για περισσότερο από έναν αιώνα. Πιθανώς όλοι είδαν παλιά ξύλινα σπίτια, τα οποία χτίστηκαν ούτε τον τελευταίο αιώνα. Το δέντρο είναι το παλαιότερο δομικό υλικό που χρησιμοποιείται για διαφορετικούς σκοπούς. Μοντέρνα ξύλινα σπίτια είναι χτισμένα από ξύλο. Αυτό το υλικό μπορεί να παραχθεί με πολλούς τρόπους.

Σήμερα, τα σπίτια από ξύλο είναι πολύ δημοφιλή. Είναι σε ζήτηση σε όλο τον κόσμο, καθώς είναι μια επιλογή για γρήγορη και ανέξοδη κατασκευή. Κατασκευή ενός σπιτιού από ένα μπαρ Είναι απαραίτητο να ανατεθεί στον επαγγελματία. Ετοιμότητα κατασκευής κατοικιών, ποια έργα μπορούν να προβληθούν στο Διαδίκτυο - αυτή είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή για τον πελάτη. Η ποικιλία των έτοιμων σπιτιών από την ξυλεία καθιστά πολύ εύκολη την επιλογή της δικής σας κατασκευής.

Τα πλεονεκτήματα αυτού του είδους της ανέγερσης κτιρίων είναι:

 • οικονομία κατά την κατασκευή και τη λειτουργία. Μια τέτοια επιλογή κατασκευής είναι διαθέσιμη σε όλους τους ιδιοκτήτες προαστιακών περιοχών. Μια ξύλινη δοκός δεν είναι ένα ακριβό υλικό.
 • μικρό βάρος κτιρίου. Μια τέτοια κατασκευή δεν απαιτεί ένα μεγάλο και τεράστιο θεμέλιο. Αυτό μπορεί να εξοικονομήσει σημαντικά κεφάλαια. Επιπλέον, η κατασκευή χωρίς θεμέλια είναι πολύ ταχύτερη, επειδή το ίδρυμα χρειάζεται χρόνο για να συρρικνωθεί.
 • δεν απαιτεί πολύ χρόνο για την κατασκευή. Είναι δυνατή η ανέγερση ενός σπιτιού από μια ακτίνα με το κλειδί στο χέρι για αρκετούς μήνες. Η εγκατάσταση ενός σπιτιού από μια ξύλινη δοκό γίνεται με τη μορφή ενός σχεδιαστή, οι λεπτομέρειες του οποίου προστίθενται σε ένα στερεό και αξιόπιστο σπίτι.
 • πλήρως οικολογική κατασκευή επιλογή. Για παράδειγμα, Φινλανδικό σπίτι από ξυλεία δεν εκπέμπει τοξικές ουσίες, επιβλαβείς για το περιβάλλον και τους ανθρώπους, δεν θα προκαλέσει αλλεργίες. Ένα δέντρο είναι ένα φυσικό υλικό και τα επιβλαβή συστατικά δεν χρησιμοποιούνται στην παραγωγή ξυλείας.
 • ξύλινα σπίτια κατασκευασμένα από δοκούς αναπνεύστε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα τέτοιο σπίτι έχει ευεργετική επίδραση στη γενική ευημερία των ανθρώπων που ζουν σε αυτό.
 • διατηρούν τέλεια τη θερμότητα το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι. Οι θερμικές αγώγιμες ιδιότητες του ξύλου επιτρέπουν να εξοικονομηθεί σημαντικά κατά τη θέρμανση του σπιτιού το χειμώνα. Αυτό το σπίτι θερμαίνεται γρήγορα. Δεν θα είναι δύσκολο να θερμανθεί ακόμα και στον πιο σοβαρό παγετό. Επιπλέον, η θερμοκρασία στο μη θερμαινόμενο δωμάτιο ουσιαστικά δεν πέφτει κατά τη διάρκεια της ημέρας.
 • μπορεί να ρυθμίσει την υγρασία του αέρα. Το ξύλο είναι ένα φυσικό υλικό με αυτή την εκπληκτική λειτουργία. Θα απορροφήσει την αυξημένη υγρασία και θα την απομακρύνει όταν στεγνώσει.
 • έχουν όλες τις απαραίτητες για άνετη διαβίωση επικοινωνία. Τα σύγχρονα σπίτια από δοκούς είναι εξοπλισμένα με αποχέτευση, ηλεκτρικό ρεύμα. Έχουν τα πάντα: τουαλέτα, μπάνιο, ντους με ζεστό νερό. Πολλοί μαζί με το σπίτι δημιουργούν λουτρό. Αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία για να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα, και μην την παραμελούν.
 • είναι κατάλληλα για εγκατάσταση αμέσως μετά την κατασκευή. Δεν απαιτούν συρρίκνωση. Το σπίτι της ξυλείας δεν χρειάζεται ιδιαίτερα περίπλοκο σχέδιο. Πολλοί, αντιθέτως, τείνουν να τονίζουν τη φυσική τους προέλευση.
 • εύκολη εγκατάσταση για μικρό χρονικό διάστημα. Αυτός ο τύπος κατασκευής δεν απαιτεί την παρουσία βαρύ ειδικού εξοπλισμού. Οι ειδικευμένοι κατασκευαστές με εμπειρία θα το κατασκευάσουν πολύ γρήγορα.
 • έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Τα ποιοτικά κατασκευασμένα σπίτια δεν εξυπηρετούν ούτε μία γενιά. Σήμερα υπάρχουν σπίτια ηλικίας πολλών εκατοντάδων ετών και εξακολουθούν να είναι κατάλληλα για να ζήσουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα σπίτια από ξύλινα δοκάρια είναι μια επιλογή κατασκευής που θα διαρκέσει πολύ περισσότερο σπίτια από τούβλα.
Οικογενειακό σπίτι από ένα μπαρ σε κλασικό στιλ

Οικογενειακό σπίτι από ένα μπαρ σε κλασικό στιλ

Σκανδιναβικό στιλ στο σχεδιασμό μιας ιδιωτικής κατοικίας ζωγραφισμένων δοκών

Σκανδιναβικό στιλ στο σχεδιασμό μιας ιδιωτικής κατοικίας ζωγραφισμένων δοκών

Ένα μεγάλο και όμορφο σπίτι από στρογγυλεμένη ξυλεία θα ξεχωρίζει ανάμεσα σε άλλα σπίτια

Ένα μεγάλο και όμορφο σπίτι από στρογγυλεμένη ξυλεία θα ξεχωρίζει ανάμεσα σε άλλα σπίτια

Αντίθεση καφέ ξυλείας και μαύρης στέγης στο σχεδιασμό ενός ιδιωτικού σπιτιού

Αντίθεση καφέ ξυλείας και μαύρης στέγης στο σχεδιασμό ενός ιδιωτικού σπιτιού

Η ποικιλία των έτοιμων σπιτιών των ξυλόγλυπτων σπιτιών επιτρέπει την κατασκευή οποιουδήποτε σχήματος και μεγέθους. Μία ιστορία και διώροφη, με το γκαράζ, μπανιέρα ή βεράντα - οτιδήποτε θέλει ο πελάτης. Επιπλέον, τέτοια σπίτια συγχωνεύονται αρμονικά με τη φύση. Μια εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών θα δημιουργήσει για τον πελάτη ένα όμορφο και άνετο σπίτι, εξαιρετικά θα σχεδιάσει το τοπίο. Ως αποτέλεσμα, η τελική κατασκευή θα παρέχει ένα αρμονικό συγκρότημα του σπιτιού, εξωτερικά κτίρια, μια αυλή.

Σε ένα τέτοιο σπίτι θα είναι άνετο όχι μόνο να χαλαρώσετε, αλλά και να εργαστείτε. Μέσα σε αυτό δημιουργεί μια ωφέλιμη ατμόσφαιρα για ένα άτομο. Ένα όμορφο και εκλεπτυσμένο σπίτι θα γίνει η υπερηφάνεια του κυρίου του.

Είδη ξύλινων δοκών που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή κατοικιών

Κατά την κατασκευή ξύλινων κατοικιών χρησιμοποιούνται διάφοροι τύποι ξυλείας:

 • round log. Κατά τη χρήση αυτού του υλικού πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα μονωτικά υλικά. Αν και αυτό το υλικό έχει υψηλά τεχνολογικά χαρακτηριστικά, αλλά η κατοικία της ξυλείας απαιτεί θέρμανση, καθώς η κύρια θερμότητα ρέει μέσα από τους τοίχους.
 • δοκοί δοκάρια. Αυτό το υλικό είναι το πιο δημοφιλές μεταξύ των αναλόγων. Σας επιτρέπει να χτίζετε γρήγορα φιλικά προς το περιβάλλον σπίτια.
 • συγκολλημένη δοκό. Αυτό το υλικό είναι η πιο ακριβή επιλογή για την κατασκευή ξύλινων κατοικιών. Παράγεται με ειδική μέθοδο και δεν απαιτεί συρρίκνωση.

Όλα τα υλικά έχουν αποδειχθεί απόλυτα υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά. Φυσικά, καθένα από αυτά έχει τα πλεονεκτήματά του. Αλλά σε κάθε περίπτωση, η χρήση ξύλου στην κατασκευή είναι μια οικολογικά καθαρή ανέγερση άνετης κατοικίας χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές.

Μονοκατοικία από το στρογγυλεμένο κούτσουρο

Μονοκατοικία μονοκατοικία από στρογγυλεμένη ξυλεία

Σπίτι στρογγυλής ξυλείας με σοφίτα

Σπίτι στρογγυλής ξυλείας με σοφίτα

Διώροφη ιδιωτική κατοικία από κολλημένα δοκάρια με δύο αποχρώσεις καφέ

Διώροφη ιδιωτική κατοικία από κολλημένα δοκάρια με δύο αποχρώσεις καφέ

Οικογενειακό σπίτι από ξυλεπένδυση

Οικογενειακό σπίτι από ξυλεπένδυση

Ιδιωτική κατοικία από δοκάρια

Ιδιωτική κατοικία από δοκάρια

Κατασκευή κατοικιών από μπλοκ αφρού κάτω από το κλειδί

Μια άλλη επιλογή για τις σύγχρονες κατασκευές είναι ανέγερση σπιτιών από μπλοκ αφρού. Το Penoblock ανήκει στην κατηγορία των φθηνών οικοδομικών υλικών, αλλά η τιμή δεν υποδεικνύει τη χαμηλή του ποιότητα. Το αντίθετο, με ένα μικρό κόστος penoblok έχει υψηλή λειτουργικότητα. Η οικονομία του καθορίζεται από τη χρήση φθηνών εξαρτημάτων από τα οποία παράγεται το προϊόν. Πλεονεκτήματα τέτοιων εγκαταστάσεων είναι:

 • το υλικό έχει υψηλή φέρουσα ικανότητα. Το Penobloc είναι ισχυρό και αξιόπιστο, ικανό να αντέξει βαριά φορτία.
 • έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Το υλικό δεν αλληλεπιδρά με το περιβάλλον, είναι ανθεκτικό στις αλλαγές θερμοκρασίας και υγρασίας. Δεν έχει καταστραφεί για πολλές δεκαετίες.
 • σας επιτρέπει να χτίσετε γρήγορα ένα κτίριο κάθε πολυπλοκότητας. Το Penoblok χρησιμοποιείται για την κατασκευή ιδιωτικών εγκαταστάσεων και συγκροτημάτων παραγωγής. Έχει ένα ειδικό σχήμα, το οποίο σας επιτρέπει να παράγετε γρήγορα υλικά τοιχοποιίας.
 • έχει χαμηλό συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας. Αυτό το υλικό αναφέρεται στην κατηγορία των θερμών προϊόντων που διατηρούν τέλεια τη θερμότητα μέσα.
 • αποδεκτό κόστος για το υλικό. Μια απλή τεχνολογική διαδικασία παραγωγής καθιστά δυνατή τη δημιουργία φθηνού υλικού υψηλής ποιότητας.
 • έχει μικρό βάρος. Κάτω από αυτή την κατασκευή δεν υπάρχει ανάγκη να γεμίσει ένα τεράστιο θεμέλιο.
 • οικονομικής κατασκευής, στην οποία η λύση εξοικονομείται ουσιαστικά. Η ορθολογική χρήση ενός μίγματος σκυροδέματος επιτρέπει τη μείωση των δαπανών για την ανέγερση τοίχων.
 • δεν χρειάζεται αρκετός χρόνος για την ανέγερση του κτιρίου. Το Penoblock ταιριάζει σχετικά σύντομα.

Κατασκευή κατοικίας από μπλοκ αφρού είναι η καλύτερη επιλογή για την κατασκευή ενός κτιρίου για προαστιακή χρήση. Αυτό το σπίτι έχει όλες τις γραμμές επικοινωνίας, είναι ζεστό και άνετο. Αλλά αυτή η κατασκευή χρειάζεται εξωτερικό φινίρισμα. Πρόσοψη του σπιτιού από το μπλοκ αφρού μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς την αντιμετώπιση, αλλά αργά ή γρήγορα κάθε ιδιοκτήτης επιστρέφει στη δημιουργία μιας εξαιρετικής μορφής του σπιτιού του. Γι 'αυτό συνιστάται να δημιουργείτε μια πρόσοψη ταυτόχρονα με την κατασκευή.

Η χρήση ενός συγκροτήματος αφρού για κατασκευή απαιτεί την εγκατάσταση στεγανοποιητικών υλικών, ενισχυμένων ιμάντων.

Πολυτελής βικτοριανή πολυκατοικία

Πολυτελής βικτοριανή πολυκατοικία

Διώροφη κατοικία φτιαγμένη από αφρώδη τεμάχια με γκαράζ

Διώροφη κατοικία φτιαγμένη από αφρώδη τεμάχια με γκαράζ

Ένα μεγάλο σπίτι από μπλοκ από αφρώδες υλικό που πλαισιώνεται από πλακάκια κάτω από μια πέτρα

Ένα μεγάλο σπίτι από μπλοκ από αφρώδες υλικό που πλαισιώνεται από πλακάκια κάτω από μια πέτρα

Ιδιωτική κατοικία από μπλοκ αφρού με σοφίτα και παράθυρο κόλπων

Ιδιωτική κατοικία από μπλοκ αφρού με σοφίτα και παράθυρο κόλπων

Η καλύτερη επιλογή για την ανέγερση ενός σπιτιού είναι η κατασκευή σπιτιών από αφρώδη τεμάχια με βάση το κλειδί στο χέρι, τα έργα των οποίων εντυπωσιάζουν με την ποικιλομορφία τους. Αυτή η προσέγγιση στην κατασκευή σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε πολλά για την κατασκευή του κτιρίου, είναι ευκολότερο να ελέγχετε όλη την εργασία. Όταν χρησιμοποιείτε ένα έτοιμο έργο, οι υψηλού επιπέδου ειδικοί επιλέγουν την καταλληλότερη κατασκευαστική επιλογή και την εφαρμόζουν. Ο ίδιος πελάτης δεν θα πρέπει να κάνει τίποτα. Θα χρειαστεί μόνο να απολαύσει την άνεση του σπιτιού.

Είναι δυνατή η ανέγερση ενός σπιτιού από ένα συγκρότημα αφρού οποιουδήποτε μεγέθους και σχήματος. Πολύ δημοφιλές σχέδια σπιτιών με γκαράζ, σοφίτες. Αυτή η προσέγγιση στην κατασκευή σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε τη χρήση της γης και να αυξήσετε το χρήσιμο χώρο στο σπίτι. Η κατασκευή με το κλειδί στο χέρι του σπιτιού δεν είναι μόνο η κατασκευή του ίδιου του κτιρίου, αλλά και η οικοδόμηση του κοντινού εδάφους.

Κατασκευή σπιτιών με το κλειδί στο χέρι: έργα και τιμές κατασκευών πλαισίων

Προκατασκευασμένα σπίτια έχουν χρησιμοποιηθεί σε ολόκληρο τον κόσμο εδώ και πολλά χρόνια. Αυτή η τεχνολογία κατασκευής έχει αποδειχθεί και χρησιμοποιείται ευρέως για την ανέγερση κατοικιών. Το μυστικό αυτής της κατασκευής είναι η τοποθέτηση του πλαισίου. Αυτό είναι το θεμέλιο του σπιτιού στο οποίο είναι συνδεδεμένοι οι τοίχοι. Έργα σπιτιών πλαισίων Είναι δημοφιλείς λόγω των πλεονεκτημάτων τους:

 • οικονομία. Το κόστος τέτοιων κατασκευών είναι μικρό και προσιτό για όλους τους ιδιοκτήτες γης. Η χρήση σύγχρονης τεχνολογίας κατασκευών μπορεί να μειώσει σημαντικά το κόστος.
 • την αξιοπιστία και την αντοχή. Τα σύγχρονα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή σπιτιών πλαισίου είναι υψηλής ποιότητας, είναι ικανά να αντέχουν σε βαριά φορτία.
 • σύντομο χρόνο στύσης. Μια κατοικία πλαισίου με επαγγελματική προσέγγιση είναι τοποθετημένη για αρκετές εβδομάδες. Μπορεί να ανεγερθεί σε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, δεδομένου ότι δεν εφαρμόζεται τεράστιο υπόβαθρο υπό τέτοια κατασκευή.
 • μια μεγάλη επιλογή επιλογών κατασκευής. Τα έτοιμα έργα εντυπωσιάζουν με την ποικιλομορφία τους. Αυτά τα σπίτια είναι διαφορετικά σε μορφή, υλικά που χρησιμοποιούνται, περιοχές. Μπορείτε να χτίσετε ένα μικρό σπίτι ή ένα πολυώροφο εξοχικό σπίτι?
 • διαφορετικό εξοπλισμό. Η κάσα πλαισίου μπορεί να ολοκληρωθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος και επιπλέον κόστος.
 • υψηλής ποιότητας. Όλα τα υλικά συμμορφώνονται με τα ρυθμιστικά πρότυπα, γεγονός που καθιστά δυνατή την κατασκευή κατοικιών υψηλής ποιότητας.
 • κόστος, το οποίο εξαρτάται από το μέγεθος του σπιτιού. Οι προκαταρκτικοί υπολογισμοί παρέχουν την ευκαιρία να αξιολογηθούν πραγματικά οι οικονομικές δυνατότητες.

Τα σπίτια πλαισίου έχουν χαμηλή αγωγιμότητα τοίχων και στέγες. Τα κτίρια είναι εξοπλισμένα με αξιόπιστη πρόσθετη θερμική προστασία. Χάρη σε αυτή την τεχνολογία, τα σπίτια πλαισίων είναι πολύ εύκολο να ζεσταθούν το χειμώνα. Τέτοια κτήρια είναι τέλεια διατηρημένη θερμότητα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μόνιμη κατοικία.

Ασυνήθιστο κομψό σκηνικό

Ασυνήθιστο κομψό σκηνικό

Πλαίσιο με συνδυασμένη σανίδα

Πλαίσιο με συνδυασμένη σανίδα

Φωτεινή και με μοντέρνα καρέκλα με πολλά παράθυρα

Φωτεινή και με μοντέρνα καρέκλα με πολλά παράθυρα

Ξύλινο σκελετό

Ξύλινο σκελετό

Η χρήση σύγχρονης τεχνολογίας wireframe σας επιτρέπει να χτίσετε όμορφα και εξαίσια κτίρια. Είναι ανθεκτικά στη φωτιά, έχουν την καλύτερη σχέση τιμής-ποιότητας.

Κατασκευάστε ένα σκελετό σπίτι είναι καλύτερο με τη βοήθεια μιας κατασκευαστικής εταιρείας. Η κατασκευή σπιτιών turn-key εγγυάται υψηλή ποιότητα και γρήγορη εγκατάσταση. Κατασκευή σκελετών σπιτιών με βάση το κλειδί στο χέρι, έργα που είναι εντυπωσιακά, είναι η ταχύτερη επιλογή ανέγερσης.

Επιλογή υλικού για κατασκευή

Κατά την επιλογή του υλικού για την κατασκευή, είναι πρώτα απ 'όλα να αποφασίσετε τι θέλετε από την ανέγερση του σπιτιού, πώς θα χρησιμοποιηθεί. Οι σύγχρονες τεχνολογίες σας επιτρέπουν να χτίσετε γρήγορα κατοικία μόνιμης διαμονής. Κάθε μία από τις επιλογές του τελικού έργου ανταποκρίνεται απόλυτα στα καθήκοντα, είναι εξοπλισμένη με επικοινωνίες, έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της.

Είναι αδύνατο να πούμε ότι κάποια κατασκευή είναι καλύτερη ή χειρότερη. Όλα εξαρτώνται από τις ατομικές απαιτήσεις, τους οικονομικούς πόρους και τις δυνατότητες του οικοπέδου. Έτσι, για παράδειγμα, κατασκευή ξύλινων κατοικιών τα έργα με το κλειδί στο χέρι τα έργα των οποίων είναι διαθέσιμα, είναι η χρήση φυσικού υλικού, το οποίο πρέπει να ληφθεί δεόντως υπόψη.

Πριν επιλέξετε ένα ολοκληρωμένο έργο, σκεφτείτε τι ακριβώς περιμένετε από το σπίτι σας. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις συμβουλές των εργαζομένων της εταιρείας, που ασχολούνται με την κατασκευή κατοικιών σε έργα κλειστού τύπου.

Μοντέρνο σκελετό με ασύμμετρη οροφή

Μοντέρνο σκελετό με ασύμμετρη οροφή

Παραμύθι από εξοχικό σπίτι

Παραμύθι από εξοχικό σπίτι

Κατασκευή σπιτιών με βάση το κλειδί στο χέρι: έργα και τιμές - μια τυπική μονοκατοικία από αφρό μπλοκ είναι μια εύκολη και γρήγορη επιλογή για κατασκευή

Ένα τυπικό μονοόροφο σπίτι από αφρώδες τεμάχιο είναι μια απλή και γρήγορη επιλογή κατασκευής

Η κατασκευή του σπιτιού δεν θα μετατραπεί σε πραγματική φρίκη εάν ανατεθεί σε μια επαγγελματική εταιρεία. Μπορεί επίσης να είναι πολύ σύντομη και φθηνή. Οι σύγχρονες τεχνολογίες, οι οποίες σήμερα χρησιμοποιούνται στην κατασκευή σε όλο τον κόσμο, σπάζουν τα παλιά στερεότυπα σχετικά με την ανέγερση σπιτιών. Μη φοβάστε να ενεργήσετε και περιμένετε για μια καλύτερη ευκαιρία. Η οικοδόμηση ενός σπιτιού με κλειδί στο χέρι θα φέρει μόνο θετικά συναισθήματα, το κυριότερο είναι να επιλέξει το σωστό οικοδόμο της εταιρείας.

Αυτο-κατασκευή στο σπίτι παραμένει ταυτόχρονα τόσο προβληματική όσο ήταν και πριν. Γιατί να αναζητήσετε προβλήματα εάν υπάρχει η ευκαιρία να τα αποφύγετε; Και αυτή η δυνατότητα είναι έτοιμη κατασκευή σπιτιών με βάση το κλειδί στο χέρι.

Σύγχρονη κατασκευή κατοικιών σε turn-key βάση: έργα, τιμές και 85 αξιόπιστες υλοποιήσεις

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − 87 =