Μονοκατοικία με γκαράζ, οι τοίχοι είναι διακοσμημένοι με πλαισιώσει και η οροφή έχει επίπεδη κατασκευή

Μονόχωρη επίπεδη κατασκευή με γκαράζ

Για να οικοδομήσουμε μονοκατοικίες με γκαράζ, τα έργα και οι φωτογραφίες των οποίων προσελκύουν τη λειτουργικότητα και την ομορφιά τους, σήμερα όλο και περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν. Η ζωή στη χώρα χωρίς αυτοκίνητο είναι πολύ προβληματική, οπότε η παρουσία ενός γκαράζ στην περιοχή καθίσταται υποχρεωτική. Αλλά τι είναι καλύτερο: να το κατασκευάσετε χωριστά ή να σχεδιάσετε κάτω από μια στέγη με ένα κτίριο κατοικιών; Όπως δείχνει η πρακτική, η δεύτερη επιλογή είναι πιο ελκυστική για διάφορους λόγους, καθώς η περιοχή εξοικονομείται σημαντικά κατά τη διάρκεια της κατασκευής και το τελικό αντικείμενο φαίνεται συμπαγές, αρμονικό και πιο αισθητικό. Η δημιουργία ενός έργου αυτού του σπιτιού θα απαιτήσει μια κατάλληλη προσέγγιση, έτσι ώστε η τελική παραλλαγή να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όσο το δυνατόν περισσότερο και ο σχεδιασμός του θα ταιριάζει αρμονικά στο περιβάλλον τοπίο.

 • Πλεονεκτήματα μονοκατοικιών με γκαράζ
 • Χαρακτηριστικά του σχεδιασμού μονοκατοικιών με το ενσωματωμένο γκαράζ
 • Τύποι μονοκατοικιών με ενσωματωμένο γκαράζ
 • Η διάταξη του σπιτιού και η θέση του στο χώρο
Λακωνικός εξωτερικός χώρος ενός σύγχρονου μονοκατοικίου με γκαράζ

Λακωνικός εξωτερικός χώρος ενός σύγχρονου μονοκατοικίου με γκαράζ

Ένα σπίτι με ενσωματωμένο γκαράζ σε δίχρωμα χρώματα. Η συνολική έκταση είναι μεγάλη και περιλαμβάνει check-in για αυτοκίνητα

Σπίτι με ενσωματωμένο γκαράζ σε μια γκάμα δύο τόνων. Η συνολική έκταση είναι μεγάλη και περιλαμβάνει check-in για αυτοκίνητα

Μονοκατοικία με ρουστίκ γκαράζ

Μονοκατοικία με ρουστίκ γκαράζ

Πλεονεκτήματα μονοκατοικιών με γκαράζ

Το σπίτι και το γκαράζ, που είναι ενωμένα κάτω από μια στέγη, είναι η πιο πρακτική, οικονομική αρχιτεκτονική λύση. Μια τέτοια κατασκευή έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 • Ιδανικό για μικρές περιοχές, καθώς ελευθερώνει την παρακείμενη περιοχή, καθιστά πιο ευρύχωρη πρακτική. Η αυλή φαίνεται πιο οπτικά, η οποία παρέχει χώρο για την εγγραφή του site.
Το πλεονέκτημα ενός ορόφου μονοκατοικίας με ένα συνδυασμένο γκαράζ είναι ότι αυτός ο συνδυασμός σώζει έδαφος

Το πλεονέκτημα ενός ορόφου μονοκατοικίας με ένα συνδυασμένο γκαράζ είναι ότι αυτός ο συνδυασμός σώζει έδαφος

 • Σας επιτρέπει να κάνετε την αίθουσα του γκαράζ να θερμανθεί χωρίς επιπλέον κόστος, συνδέοντάς την με το σύστημα κεντρικής θέρμανσης του σπιτιού. Μεταξύ αυτών των ζωνών δεν υπάρχει κενό, οπότε δεν θα υπάρχουν προβλήματα στην τοποθέτηση των επικοινωνιών και η απώλεια θερμότητας θα μειωθεί σημαντικά, σε αντίθεση με τη θέρμανση ενός ξεχωριστού γκαράζ. Το ίδιο ισχύει και για το σύστημα ύδρευσης και αποχέτευσης, το οποίο ποτέ δεν θα είναι περιττό στο γκαράζ, καθιστώντας το πολύ πιο βολικό.
Η συνδυασμένη κατοικία με γκαράζ επιτρέπει να γίνουν οι συνθήκες του γκαράζ όσο το δυνατόν πιο άνετες, με ένα θερμαινόμενο σύστημα, σύστημα παροχής νερού και αποχέτευσης

Η συνδυασμένη κατοικία με γκαράζ επιτρέπει να γίνουν οι συνθήκες του γκαράζ όσο το δυνατόν πιο άνετες, με ένα θερμαινόμενο σύστημα, σύστημα παροχής νερού και αποχέτευσης

 • Εξοικονομεί υλικά κατασκευής και φινιρίσματος. Οι τοίχοι και η οροφή του σπιτιού είναι κοινές για τα οικιστικά και γκαράζ μέρη, οπότε το κόστος της ανέγερσης, το κόστος των υλικών για ένα τέτοιο κτίριο θα είναι μια τάξη μεγέθους μικρότερη από εκείνη ενός παρόμοια ξεχωριστού συγκροτήματος. Στο ελάχιστο, μπορείτε να εξοικονομήσετε την ανέγερση ενός τοίχου, καθώς και το υπόβαθρο κάτω από αυτό, υλικά στέγης. Η ίδια αρχή μειώνει την ταχύτητα κατασκευής, η οποία είναι σημαντική όταν το σπίτι είναι ανεγερμένο στην αρχή της κρύας περιόδου και είναι σημαντικό κάθε μέρα.
Ένα κλασικό μονοόροφο σπίτι με ενσωματωμένο γκαράζ. Σημαντική εξοικονόμηση υλικών λόγω κοινών θεμελίων, τοίχων και οροφής

Ένα κλασικό μονοόροφο σπίτι με ενσωματωμένο γκαράζ. Σημαντική εξοικονόμηση υλικών λόγω κοινών θεμελίων, τοίχων και οροφής

Όλα για άνεση

Συνδυάζοντας χώρο κάτω από μία στέγη εξασφαλίζει απεριόριστη κίνηση ενός κατοικημένη περιοχή στο γκαράζ. Ιδιαίτερα σημαντικός είναι αυτός ο παράγοντας σε αντίξοες καιρικές συνθήκες - χιόνι ή βροχή δεν θα παρεμβαίνει με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να πάρει για να στεγνώσει το αυτοκίνητο, γιατί το μόνο που απαιτείται - να διασχίσουν το κατώφλι ανάμεσα στο οικιστικό τμήμα και ένα γκαράζ. Αυτή η λειτουργία σας βοηθά να μπει στο σπίτι μεγάλα κομμάτια των επίπλων ή αγοράς, να τους φέρει σε ένα γκαράζ, αφήνοντας τον έξω χωρίς επίβλεψη, και μετά σταδιακά να μεταναστεύσουν στο σπίτι.

Ξεχωριστά αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι σε μονοκατοικία με συνδυασμένο γκαράζ αυξάνεται σημαντικά η ασφάλεια. Συγκεκριμένα, αφορά την ασφάλεια του τι αποθηκεύεται στο γκαράζ. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ακούν σχεδόν όλους τους ήχους που προέρχονται από το οικονομικό μέρος. Αυτό μπορεί να αποτρέψει τους εισβολείς, ενώ από ανεξάρτητο γκαράζ είναι σχεδόν ελεύθεροι να πάρουν το ακίνητο.
Ένα μονοόροφο σπίτι με γκαράζ είναι πολύ βολικό από την άποψη της εκμετάλλευσης, αν υπάρχουν παιδιά ή ηλικιωμένοι στο σπίτι, καθώς δεν υπάρχουν κλιμακοστάσια και όλα τα δωμάτια βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο.

Συμβουλές! Σε μια θερμαινόμενη αίθουσα γκαράζ, μπορείτε να εξοπλίσετε επιπλέον μια σάουνα, ένα γυμναστήριο, ένα εργαστήριο, το οποίο θα σας βοηθήσει να κάνετε χώρο στο σπίτι χωρίς να απαιτείται η κατασκευή κτιρίων στην περιοχή.

Σε αντίθεση με τα σπίτια των 2-3 ορόφων, ένα μικρό μονοκατοικία με γκαράζ είναι πολύ πιο εύκολο να ταιριάζει στο περιβάλλον τοπίο χωρίς να θυσιάζεται το σχέδιο.

Μειονεκτήματα

Παρά τα προφανή πλεονεκτήματα, υπάρχουν έργα μονοκατοικιών με γκαράζ για τις ελλείψεις τους. Συγκεκριμένα:

 • Αυτά τα σπίτια είναι ιδανικά για μικρές, ομοιόμορφες περιοχές. Αλλά στην περίπτωση του δύσβατου εδάφους θα πρέπει να διεξάγει δαπανηρές εκσκαφές ή να κερδίσει παρατυπίες λόγω της κατασκευής των δομών που θα μπορούσε να «φάει» τον πολύτιμο χώρο. Σε μεγάλες περιοχές, αυτός ο παράγοντας δεν αποτελεί μειονέκτημα, αλλά αντίθετα, συμβάλλει στη δημιουργία ενός πιο ενδιαφέροντος σχεδιασμού.
Βρίσκεται σε ομαλό έδαφος, το γκαράζ, σε συνδυασμό με το σπίτι, έχει μια κεκλιμένη στέγη

Βρίσκεται σε ομαλό έδαφος, το γκαράζ, σε συνδυασμό με το σπίτι, έχει μια κεκλιμένη στέγη

Ένα μικρό οικόπεδο με μονοκατοικία με εντοιχισμένο γκαράζ

Ένα μικρό οικόπεδο με μονοκατοικία με εντοιχισμένο γκαράζ

Μονοκατοικία με γκαράζ, σε οικόπεδο με περίπλοκο τοπίο

Μονοκατοικία με γκαράζ, σε οικόπεδο με περίπλοκο τοπίο

 • Μονοκατοικία, κατά κανόνα, έχει μια μικρή περιοχή. Για να το αυξήσει, είναι απαραίτητο να επεκταθεί, μειώνοντας την τοπική επικράτεια. Αν αυτό δεν είναι δυνατό, τότε μπορείτε να δώσετε προσοχή στα έργα μονοκατοικιών με υπόστεγο και γκαράζ, για να εξοπλίσετε ένα υπόγειο υπόγειο ή υπόγειο πάρκινγκ.

Χαρακτηριστικά του σχεδιασμού μονοκατοικιών με το ενσωματωμένο γκαράζ

Για να οικοδομήσουμε ένα μονοόροφο σπίτι με ένα γκαράζ, θα πρέπει να σχεδιάσετε προσεκτικά τη διάταξή του, την τοποθεσία στην περιοχή, το σχεδιασμό, να λάβει υπόψη όλα τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού.

Σχεδιασμένο από ειδικούς, αρχιτέκτονες και κατασκευαστές, ένα ευρύχωρο γκαράζ για πολλά αυτοκίνητα σε συνδυασμό με το σπίτι

Σχεδιασμένο από ειδικούς, αρχιτέκτονες και κατασκευαστές, ένα ευρύχωρο γκαράζ για πολλά αυτοκίνητα σε συνδυασμό με το σπίτι

Ο απλούστερος, αλλά δυστυχώς, δαπανηρός τρόπος είναι να επικοινωνήσετε με μια αρχιτεκτονική ή κατασκευαστική εταιρεία, όπου οι ειδικοί θα αναπτύξουν ένα μεμονωμένο έργο που θα λαμβάνει υπόψη όλες τις επιθυμίες του πελάτη. Σε αυτή την περίπτωση, ο πελάτης λαμβάνει:

 1. Πλήρη χαρακτηριστικά του αντικειμένου, συμπεριλαμβανομένων όλων των παραμέτρων κατοικιών και γενικών περιοχών.
 2. Κατασκευαστικά σχέδια με λεπτομερείς περιγραφές δομών (θεμελίωση, επικάλυψη, οροφή, επικοινωνίες μηχανικής).
 3. Το σχέδιο κατασκευής με την ένδειξη των χώρων.

Ένα τέτοιο έργο μπορεί να είναι τυποποιημένο ή να αναπτυχθεί με ατομική παραγγελία. Το τελευταίο θα είναι ακριβότερο, αλλά θα έχει μεγάλη αρχιτεκτονική και πρακτική αξία.
Η επόμενη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε ένα έτοιμο έργο. Πολλές εταιρείες τοποθετούν στους χώρους τους δωρεάν σχέδια και σχέδια, τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Ανάμεσά τους υπάρχουν και πολύ απλά και πολύ όμορφα έργα μονοκατοικιών με ενσωματωμένο γκαράζ, αλλά πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεν είναι όλα καθολικά. Το τελικό έργο είναι κατάλληλο σε περίπτωση που το οικόπεδο έχει ευθυγραμμισμένη ανάγλυφη επιφάνεια και κανένα χαρακτηριστικό του τοπίου, του εδάφους κ.λπ. δεν θα επηρεάσει την ανέγερση του κτιρίου. Σε άλλες περιπτώσεις, θα πρέπει να κάνετε προσαρμογές του σχεδιασμού και, ως εκ τούτου, να αλλάξετε τα σχέδια ή να επενδύσετε στην ευθυγράμμιση του εδάφους.

Μονοκατοικία με ενσωματωμένο γκαράζ, σχεδιασμένη σύμφωνα με ένα καθολικό σχέδιο. Η συνολική έκταση είναι μικρή, αλλά με ένα επίπεδο έδαφος - αυτό είναι ένα πλεονέκτημα

Μονοκατοικία με ενσωματωμένο γκαράζ, σχεδιασμένη σύμφωνα με ένα καθολικό σχέδιο. Η συνολική έκταση είναι μικρή, αλλά με ένα επίπεδο έδαφος - αυτό είναι ένα πλεονέκτημα

Τα έργα μονοκατοικιών με γκαράζ είναι αρκετά εφικτά για να αναπτυχθούν ανεξάρτητα. Και, μπορείτε να το κάνετε από το μηδέν, και με βάση το ήδη έτοιμο, καθώς και τη χρήση της φωτογραφίας του κτιρίου που σας αρέσει. Με αυτο-σχεδιασμό, μπορείτε να συνειδητοποιήσετε όλες τις ιδέες που λέει η φαντασία, να δώσετε προσοχή στις μικρότερες λεπτομέρειες, με αποτέλεσμα ένα μοναδικό σπίτι.

Βασικές αρχές

Δημιουργώντας ένα έργο για μια άνετη και πρακτική μονοκατοικία με γκαράζ, θα πρέπει να βασιστείτε στις βασικές αρχές:

 • Αρμόδιος χώρος επικοινωνιών, συμπεριλαμβανομένου αξιόπιστου αερισμού, ο οποίος δεν επιτρέπει στα καυσαέρια του γκαράζ να εισέρχονται στο οικιστικό μέρος.
 • Πρακτικότητα και λειτουργικότητα του γκαράζ.
Ένα γραφικό αμερικανικό σπίτι με γκαράζ. Σημαντική σημείωση: η πόρτα του γκαράζ είναι εξοπλισμένη με ένα χαρακτηριστικό ασφαλείας, δηλαδή ανοίγει και κλείνει αυτόματα

Ένα γραφικό αμερικανικό σπίτι με γκαράζ. Σημαντική σημείωση: η πόρτα του γκαράζ είναι εξοπλισμένη με ένα χαρακτηριστικό ασφαλείας, δηλαδή ανοίγει και κλείνει αυτόματα

 • Δημιουργία ενός ενιαίου ελεύθερου χώρου με την επακόλουθη εξορθολογισμό του.
 • Σχεδιασμός, με αποτέλεσμα το οικιστικό και οικονομικό μέρος να χωρίζεται και να βρίσκεται στην μέγιστη απόσταση μεταξύ τους.
Μια παραδοσιακή αμερικανική μονοκατοικία, διακοσμημένη με παρακαμπτήριος και ένα στεγασμένο γκαράζ. Τα οικιστικά και οικονομικά μέρη βρίσκονται όσο το δυνατόν πιο μακριά

Μια παραδοσιακή αμερικανική μονοκατοικία, διακοσμημένη με παρακαμπτήριος και ένα στεγασμένο γκαράζ. Τα οικιστικά και οικονομικά μέρη βρίσκονται όσο το δυνατόν πιο μακριά

 • Σχεδιασμός και βελτίωση της περιοχής του σπιτιού, συμπεριλαμβανομένης της οργάνωσης μιας βολικής εισόδου.
Λειτουργική διάταξη κάθε μέρους του κτιρίου σε συνδυασμό με μια καλά περιποιημένη μικρή περιοχή και άμεση άφιξη

Λειτουργική διάταξη κάθε μέρους του κτιρίου σε συνδυασμό με μια καλά περιποιημένη μικρή περιοχή και άμεση άφιξη

Μόνο η τήρηση όλων των παραγόντων εγγυάται ότι η μελλοντική κατοικία θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες, παρακαλώ με την αρμονική της δομή και πρακτικότητα. Η σωστά σχεδιασμένη και κατασκευασμένη βάση είναι πολύ πιο εύκολη στη συμπλήρωση με λεπτομέρειες που προσθέτουν την ατομικότητα σε ένα σπίτι, παρά να διορθώνουν σφάλματα μαζί τους.

Μονοκατοικίες με γκαράζ: τύπους

Παρά την ποικιλία επιλογών και κάθε είδους σχεδιασμού, όλα τα έργα μονοκατοικιών με γκαράζ χωρίζονται σε δύο μεγάλες ομάδες:

 • Το γκαράζ είναι τοποθετημένο στο σπίτι. Σε αυτή την περίπτωση, το κτίριο καταλαμβάνει περισσότερο χώρο στον ιστότοπο, αλλά σας επιτρέπει να νικήσετε την ενότητα της αρχιτεκτονικής με τη βοήθεια του αρχικού σχεδίου
Είδος κατασκευής: γκαράζ που επισυνάπτεται στο σπίτι

Είδος κατασκευής: γκαράζ που επισυνάπτεται στο σπίτι

Διπλό γκαράζ με μαζικές ξύλινες πόρτες με γυάλινες τρύπες. Τύπος έργου: το γκαράζ είναι τοποθετημένο στο σπίτι

Διπλό γκαράζ με μαζικές ξύλινες πόρτες με γυάλινες τρύπες. Τύπος έργου: το γκαράζ είναι τοποθετημένο στο σπίτι

 • Το γκαράζ βρίσκεται κάτω από το σπίτι. Η λύση αυτή συμβάλλει στη διάσωση της περιοχής των παρακείμενων περιοχών, αλλά συνεπάγεται την παρουσία υπογείου.
Τύπος έργου - γκαράζ που βρίσκεται κάτω από το σπίτι. Η αρχική ιδέα ενός άντρα από το Λος Άντζελες για να μετατρέψει ένα γκαράζ σε ένα γκαράζ με έναν ξενώνα γι 'αυτόν

Τύπος έργου - γκαράζ που βρίσκεται κάτω από το σπίτι. Η αρχική ιδέα ενός άντρα από το Λος Άντζελες για να μετατρέψει ένα γκαράζ σε ένα γκαράζ με έναν ξενώνα γι 'αυτόν

Ένα ρουστίκ μονοόροφο σπίτι με γκαράζ. Τύπος - γκαράζ που βρίσκεται κάτω από το σπίτι

Ένα ρουστίκ μονοόροφο σπίτι με γκαράζ. Τύπος - γκαράζ που βρίσκεται κάτω από το σπίτι

Δεν πρέπει να προσπαθήσετε να επισυνάψετε το γκαράζ στον εαυτό σας στο σπίτι που σας άρεσε στη φωτογραφία, αλλά δεν διαθέτει ενσωματωμένα βοηθητικά δωμάτια. Δεν αρκεί απλώς η ανέγερση μιας παρακείμενης δομής σε έναν τοίχο. Το σπίτι με ενσωματωμένο γκαράζ παρουσιάζει μια σειρά απαιτήσεων σε ένα εποικοδομητικό σχέδιο, συμπεριλαμβανομένου του υπολογισμού των φέροντων δομών, της ανέγερσης τοίχων, των θεμελίων και των οροφών, των δομών και της τοποθέτησης των επικοινωνιών. Επιπλέον, οι διαστάσεις και οι αναλογίες πρέπει αρχικά να μελετηθούν, έτσι ώστε το σπίτι να φαίνεται αρμονικό. Η τοποθέτηση του γκαράζ μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την εμφάνιση του κτιρίου, ειδικά αν είναι λάθος να επιλέγετε τις διαστάσεις του, τη γωνία της οροφής κλπ.

Η υπόγεια θέση του γκαράζ μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρό οικονομικό κόστος, καθώς θα απαιτήσει περισσότερες εργασίες ανασκαφής, την ανέγερση ενός πιο αξιόπιστου ιδρύματος με υψηλής ποιότητας στεγανοποίηση. Για μια μονοκατοικία, μια τέτοια απόφαση είναι παράλογη από πρακτική και οικονομική άποψη. Επιπλέον, θα είναι απαραίτητο να σχεδιαστεί η σωστή είσοδος στο γκαράζ, η οποία θα απαιτεί κατάλληλη γωνία κλίσης (12 °). Ένα τέτοιο εποικοδομητικό χαρακτηριστικό όχι μόνο θα μειώσει σημαντικά τη χρήσιμη επιφάνεια του παρακείμενου εδάφους, αλλά θα απαιτήσει επιπλέον χειμερινή φροντίδα (καθαρισμό χιονιού, πάγο τήξης ή τσιπς κ.λπ.).

Συμβουλές! Ο σχεδιασμός ενός μονοκατοικίου μπορεί να σημαίνει την ανέγερση γκαράζ για 2 ή περισσότερα αυτοκίνητα, αλλά αυτή η επιλογή είναι πιο πολύπλοκη σε ένα εποικοδομητικό σχέδιο και θα κοστίσει περισσότερο.

Μονοκατοικία με γκαράζ για δύο αυτοκίνητα, καλά περιποιημένο έδαφος και, καταλαμβάνοντας έναν κοινό χώρο, check-in

Μονοκατοικία με γκαράζ για δύο αυτοκίνητα, καλά περιποιημένο έδαφος και, καταλαμβάνοντας έναν κοινό χώρο, check-in

Ένα ανεξάρτητο γκαράζ για δύο αυτοκίνητα που συνδέονται με το σπίτι με ένα άνετο check-in

Ένα ανεξάρτητο γκαράζ για δύο αυτοκίνητα με άνετο check-in

Μονοκατοικία με πολλές επεκτάσεις, εκ των οποίων το ένα είναι γκαράζ για δύο αυτοκίνητα

Μονοκατοικία με πολλές επεκτάσεις, εκ των οποίων το ένα είναι γκαράζ για δύο αυτοκίνητα

Αρχιτεκτονική

Βολική διάταξη του σπιτιού και τη σωστή του θέση στην περιοχή. Η είσοδος στο γκαράζ βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην πύλη. Το κοινό έδαφος είναι διακοσμημένο με φυτά με διακοσμητικό υλικό πλήρωσης

Βολική διάταξη του σπιτιού και τη σωστή του θέση στην περιοχή. Η είσοδος στο γκαράζ βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην πύλη. Το κοινό έδαφος είναι διακοσμημένο με φυτά με διακοσμητικό υλικό πλήρωσης

Μέγιστα ξύλινα στοιχεία για τη διακόσμηση του γκαράζ. Αψιδωτή πόρτα προς το σπίτι

Μέγιστα ξύλινα στοιχεία για τη διακόσμηση του γκαράζ. Αψιδωτή πόρτα προς το σπίτι

Η αρχιτεκτονική των μονοκατοικιών με γκαράζ είναι αρκετά διαφορετική, όπως αποδεικνύεται από πολλά όμορφα έργα που μπορούν να βρεθούν στο διαδίκτυο. Στην πραγματικότητα, ο σχεδιασμός του σπιτιού εξαρτάται μόνο από τη φαντασία του ιδιοκτήτη και τα χαρακτηριστικά τοπίου του χώρου.

Μονοκατοικία ιστορικής σημασίας στην αμερικανική πόλη Laguna Beach με το εγγεγραμμένο γκαράζ

Μονοκατοικία ιστορικής σημασίας στην αμερικανική πόλη Laguna Beach με το εγγεγραμμένο γκαράζ

Η απλούστερη μορφή είναι ορθογώνια, όταν το γκαράζ είναι δίπλα στο κοντό πλευρικό τοίχωμα του σπιτιού. Αυτή η λύση επιτρέπει την πιο ορθολογική χρήση του εσωτερικού χώρου, αλλά έχει μικρή αισθητική αξία. Αντιστάθμιση για την τελευταία θα βοηθήσει θεαματική εξωτερική διακόσμηση, ασυνήθιστο σχήμα της οροφής, για παράδειγμα, επίπεδη ή ένα-τρέξιμο, και το τοπίο του σχεδιασμού της παρακείμενης περιοχής.

Μια μονοκατοικία με γκαράζ έχει την απλούστερη και πιο κοινή μορφή, ορθογώνια. Για την αισθητική, οι πόρτες γκαράζ είναι κατασκευασμένες από καινοτόμο ημιδιαφανές υλικό με μεταλλικά πλαίσια

Μονοκατοικία με γκαράζ έχει την απλούστερη και πιο κοινή μορφή, ορθογώνια. Για την αισθητική, οι πόρτες γκαράζ είναι κατασκευασμένες από καινοτόμο ημιδιαφανές υλικό με μεταλλικά πλαίσια

Μια τοποθεσία στο ύφος του μινιμαλισμού με μονοκατοικίες

Μια τοποθεσία στο ύφος του μινιμαλισμού με μονοκατοικίες

Ενδιαφέρουσες αναζητούν πλατεία μονοκατοικίες με γκαράζ. Στην περίπτωση αυτή, οι επιχειρηματικοί χώροι βρίσκονται στην πλευρά μιας από τις γωνίες του κτιρίου, αφήνοντας ένα μεγάλο χώρο για κατοικίες. Για αυτά τα σπίτια, η οροφή τεσσάρων πλαγιών είναι η καλύτερη και η είσοδος στο σπίτι βρίσκεται καλύτερα από την απέναντι γωνία από το γκαράζ.
Οι μορφές G και Π του σπιτιού επιτρέπουν τη διευθέτηση του γκαράζ όσο το δυνατόν πιο άνετα σε σχέση με το κύριο μέρος του κτιρίου. Τα κτίρια αυτής της μορφής φαίνονται εντυπωσιακά λόγω της μη τυποποιημένης αρχιτεκτονικής, της περίπλοκης μορφής της οροφής, της παρουσίας ξεχωριστής εσωτερικής αυλής.

Βρίσκονται στην αυλή του γκαράζ, σε συνδυασμό με ένα μονόχωρο σπίτι, έχουν σχήμα L. Το δάπεδο είναι από τζάμι

Βρίσκονται στην αυλή του γκαράζ, σε συνδυασμό με ένα μονόχωρο σπίτι, έχουν σχήμα L. Το δάπεδο είναι από τζάμι

Σπίτι με διπλό γκαράζ σε σχήμα L

Σπίτι με διπλό γκαράζ σε σχήμα L

Μοντέρνα εξοχική κατοικία με προσαρτημένο γκαράζ. Στη μία πλευρά του οικιστικού συγκροτήματος υπάρχει ένα γκαράζ για δύο αυτοκίνητα, και από την άλλη υπάρχει ένα γκαράζ για ένα αυτοκίνητο. Η γενική κατασκευή είναι σε σχήμα U

Μοντέρνα εξοχική κατοικία με προσαρτημένο γκαράζ. Στη μία πλευρά του οικιστικού συγκροτήματος υπάρχει ένα γκαράζ για δύο αυτοκίνητα, και από την άλλη υπάρχει ένα γκαράζ για ένα αυτοκίνητο. Η γενική κατασκευή είναι σε σχήμα U

Μονοκατοικία με γκαράζ σχηματίζει σχήμα U. Η διακόσμηση των τοίχων του κτιρίου πραγματοποιείται με παρακαμπτήριος

Μονοκατοικία με γκαράζ σχηματίζει σχήμα U. Η διακόσμηση των τοίχων του κτιρίου πραγματοποιείται με παρακαμπτήριος

Η διάταξη του σπιτιού και η θέση του στο χώρο

Μονοκατοικίες με γκαράζ βρίσκονται καλύτερα σε ένα λόφο για να παρέχουν το μέγιστο φυσικό φωτισμό και τον εξαερισμό των χώρων. Εάν ο χώρος είναι στην πεδιάδα ή απολύτως επίπεδη, τότε το σπίτι θα πρέπει να ανεγερθεί στο βορειοανατολικό τμήμα του, έτσι ώστε το φως θα διεισδύσει στο εσωτερικό για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το ίδιο κτίριο θα φέρει τουλάχιστον μια σκιά στην παρακείμενη περιοχή.
Η κεντρική πρόσοψη του κτιρίου θα πρέπει να είναι στραμμένη προς τα νότια. Σε αυτή την περίπτωση, προτείνεται ένα μονοόροφο σπίτι με γκαράζ για να εξοπλιστεί με μια μεγάλη βεράντα ή βεράντα.
Η είσοδος στο γκαράζ θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πύλη και είναι καλύτερο αν ο δρόμος έχει ευθεία μορφή. Αυτό δεν είναι μόνο κερδοφόρο όσον αφορά τη χρηματοδότηση, αλλά και πιο βολικό από άποψη λειτουργίας.

Μονοκατοικία με εντοιχισμένο γκαράζ συνδεδεμένο στο σπίτι. Καλώς περιποιημένο γειτονικό έδαφος, σε συνδυασμό με μια εύκολη πρόσβαση στο γκαράζ - μια λογική λύση

Μονοκατοικία με εντοιχισμένο γκαράζ συνδεδεμένο στο σπίτι. Καλώς περιποιημένο γειτονικό έδαφος, σε συνδυασμό με μια εύκολη πρόσβαση στο γκαράζ - μια λογική λύση

Συμβουλές! Πριν εισέλθετε στο γκαράζ, συνιστάται να παρέχετε ένα μικρό χώρο στάθμευσης για προσωρινά πάρκινγκ ή αυτοκίνητα επισκεπτών.

Πριν από την είσοδο σε οποιοδήποτε από τα τρία γκαράζ υπάρχει χώρος στάθμευσης για προσωρινή στάθμευση

Πριν από την είσοδο σε οποιοδήποτε από τα τρία γκαράζ υπάρχει χώρος στάθμευσης για προσωρινή στάθμευση

Εσωτερική διάταξη

Η εσωτερική διάταξη του σπιτιού πρέπει να σχεδιάζεται ως εξής:

 • Γκαράζ και άλλα βοηθητικά δωμάτια θα πρέπει να βρίσκονται στη βόρεια πλευρά.
 • Στην απέναντι νότια πλευρά βρίσκεται το σαλόνι.
 • Το East είναι ιδανικό για υπνοδωμάτια, παιδικά δωμάτια και δωμάτια.
 • Στο δυτικό μέρος μπορείτε να οργανώσετε μια τραπεζαρία ή ένα δωμάτιο για αναψυχή στην οικογένεια.

Συμβουλές! Κατά τον σχεδιασμό ενός σπιτιού, λάβετε υπόψη ότι τα παράθυρα των καθιστικών ανοίγουν μια γραφική θέα, και το γκαράζ μπορεί να γειτνιάζει με το φράχτη, την οικονομική ζώνη, τα δέντρα κλπ.

Στο στάδιο του σχεδιασμού, πρέπει να ληφθεί επαρκής έκταση στο γκαράζ, αυτό το δωμάτιο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι στενός, έτσι ώστε οι ανοιχτές πόρτες του αυτοκινήτου να μην γρατζουνίζονται ενάντια στους τοίχους.
Για να λειτουργήσει το σπίτι με το γκαράζ ήταν όσο το δυνατόν πιο άνετα, είναι απαραίτητο να φροντίσετε τη διευθέτηση του χώρου των τύμπων μεταξύ του οικονομικού και του οικιστικού τμήματος. Αυτό θα βοηθήσει στη μείωση της απώλειας θερμότητας, εάν δεν υπάρχει θέρμανση στο γκαράζ, και επίσης δεν θα επιτρέψει ξένες μυρωδιές και ήχους για να μπει στο σπίτι.

Συμβουλές! Είναι λογικότερο να τοποθετείται ο εξοπλισμός του λέβητα και οι κύριες μονάδες επικοινωνίας στο γκαράζ (πίσω), έτσι ώστε να μην καταλαμβάνουν περιττό χώρο στο σπίτι.

Το στυλ μιας μονοκατοικίας με γκαράζ μπορεί να είναι οτιδήποτε, όλα εξαρτώνται από τις προτιμήσεις και προτιμήσεις των μελλοντικών ενοικιαστών, καθώς και από το σχήμα του ίδιου του κτιρίου, της οροφής του και του σχεδιασμού της παρακείμενης περιοχής. Σε μια μεγάλη περιοχή μπορείτε να τοποθετήσετε ένα θεαματικό κτήμα σε παλιό ή κλασικό στιλ. Και τα σπίτια μιας μικρότερης περιοχής μπορούν να διακοσμηθούν όμορφα με το ύφος της υψηλής τεχνολογίας ή του μινιμαλισμού.

Ο εξωτερικός χώρος ενός μονοκατοικίου με γκαράζ που είναι προσαρμοσμένος σε αυτό είναι κατασκευασμένος σε λακωνικό μοντέρνο στυλ

Ο εξωτερικός χώρος ενός μονοκατοικίου με γκαράζ που είναι προσαρμοσμένος σε αυτό είναι κατασκευασμένος σε λακωνικό μοντέρνο στυλ

Μονοκατοικίες με γκαράζ: ένα γκαράζ που συνδέεται με το σπίτι, σχηματίζουν από κοινού μια εσωτερική αυλή. Εξωτερικό κτίριο σε στιλ αρτ νουβό

Γκαράζ που επισυνάπτεται στο σπίτι μαζί σχηματίζουν μια εσωτερική αυλή. Εξωτερικό κτίριο σε στιλ αρτ νουβό

Δεν είναι τόσο σημαντικό, ένα έτοιμο έργο ενός ορόφου μονοκατοικίας με γκαράζ θα χρησιμοποιηθεί ή θα δημιουργηθεί από το μηδέν. Με όλες τις συστάσεις, θα είναι δυνατό να δημιουργηθεί μια πραγματικά άνετη και λειτουργική προαστιακή κατοικία που να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις της σύγχρονης κατασκευής και του σχεδιασμού.

Άνετη ζωή έξω από την πόλη: ανασκόπηση των καλύτερων έργων μονοκατοικιών με γκαράζ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 74 = 80