Το σωστό μικροκλίμα είναι μια πλήρη ξεκούραση, άνετη διαμονή στο δωμάτιο και ευεξία όλων των ενοικιαστών του διαμερίσματος

Το σωστό μικροκλίμα είναι μια πλήρη ξεκούραση, άνετη διαμονή στο δωμάτιο και ευεξία όλων των ενοικιαστών του διαμερίσματος

Πώς να δημιουργήσει ένα μικροκλίμα στο διαμέρισμα που προάγει την ευημερία των νοικοκυριών - ένα επίκαιρο θέμα για αυτούς που ενδιαφέρονται για την υγεία και προσπαθεί να δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες διαβίωσης σε περιορισμένο χώρο. Οι σχεδιαστές γνωρίζουν αποτελεσματικούς τρόπους για να γεμίσει ένα διαμέρισμα με καθαρό αέρα του βουνού και να διατηρήσει βέλτιστη θερμοκρασία δωματίου.

Περιεχόμενα:

 • Πώς να ζεσταθεί ένα σπίτι χωρίς βλάβη στην υγεία
 • Κριτήρια για την επιλογή παραθύρων για εξοπλισμό διαμερίσματος
 • Οι λεπτές επιλογές της τεχνολογίας του κλίματος για ένα διαμέρισμα
 • Συστάσεις για την επιλογή υλικών φινιρίσματος
 • Μη τυποποιημένες μέθοδοι υγρασίας και καθαρισμού του αέρα
Η χρήση φυσικών υλικών στη διακόσμηση συμβάλλει επίσης σε ένα ευνοϊκό εσωτερικό μικροκλίμα

Η χρήση φυσικών υλικών στη διακόσμηση συμβάλλει επίσης σε ένα ευνοϊκό εσωτερικό μικροκλίμα

Τα θερμαντικά σώματα κρυμμένα πίσω από ένα πλέγμα κατά μήκος ολόκληρου του τοίχου

Τα θερμαντικά σώματα κρυμμένα πίσω από ένα πλέγμα κατά μήκος ολόκληρου του τοίχου

Τα φυτά εσωτερικού χώρου ανανεώνουν και εμπλουτίζουν τον περιβάλλοντα αέρα

Τα φυτά εσωτερικού χώρου ανανεώνουν και εμπλουτίζουν τον αέρα

Ξύλινα παράθυρα - είναι φιλικά προς το περιβάλλον και ασφαλή

Ξύλινα παράθυρα - είναι φιλικά προς το περιβάλλον και ασφαλή

Όταν ο αέρας είναι στεγνός, συνιστάται να χρησιμοποιείτε οικιακές βρύσες

Όταν συνιστάται ξηρός εσωτερικός αέρας, συνιστάται η χρήση εγχώριων σιντριβανιών

Πώς να ζεσταθεί ένα σπίτι χωρίς βλάβη στην υγεία

Σε χαμηλή θερμοκρασία έξω από το παράθυρο, είναι εξαιρετικά σημαντικό να λειτουργείτε θέρμανσης, ελάχιστα καύση οξυγόνου σε σαλόνια με κλειστά παράθυρα. Για να εξουδετερωθεί το αποτέλεσμα αυτό, οι περισσότεροι κατασκευαστές θερμαντικά σώματα, πετρελαίου και υπέρυθρες θερμάστρες πρέπει να είναι εφοδιασμένα με ενσωματωμένο υγραντήρες και Ιονιστές αέρα. Μερικά μοντέλα συμπληρώνονται από ολοκληρωμένη οπαδούς, επιταχύνοντας τη διαδικασία της θέρμανσης του δωματίου, αλλά είναι απαραίτητο να εστιάσουμε την προσοχή στο αντίθετο αποτέλεσμα - γρήγορη κυκλοφορία αυξάνει αυτόματα τη σκόνη και ο αέρας είναι κορεσμένος με το σε δωμάτια που έχουν αρνητική επίδραση στα αναπνευστικά όργανα των ενοικιαστών. Ως εκ τούτου, ο καλύτερος τρόπος για να ενισχύσει το αποτέλεσμα της θέρμανσης του διαμερίσματος είναι να εγκαταστήσετε Αντανακλαστικές οθόνες αλουμινίου στους τοίχους πίσω από τα θερμαντικά σώματα, ικανή να αυξήσει σημαντικά τη μεταφορά θερμότητας των συσκευών.

Κλασικό ψυγείο σε ένα μικρό παιδικό δωμάτιο

Κλασικό ψυγείο σε ένα μικρό παιδικό δωμάτιο

Η ριζική βελτίωση του μικροκλίματος στο διαμέρισμα θα βοηθήσει Το σύστημα του εξοπλισμού θέρμανσης εξοπλισμένο με θερμορυθμιστές υψηλής ποιότητας. Από ιατρική άποψη, η βέλτιστη θερμοκρασία δωματίου είναι μεταξύ 18-22 μοίρες. Για να ρυθμίσετε αυτή τη λειτουργία θέρμανσης ή για να ρυθμίσετε ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες, είναι δυνατόν λόγω του ελέγχου των ρυθμιστών θερμοκρασίας, οι οποίοι καθορίζουν τον βέλτιστο τρόπο λειτουργίας θερμαντικά σώματα στο διαμέρισμα. Επιπλέον, το λειτουργικό σύστημα θέρμανσης θα συμβάλλει όχι μόνο στη βελτιστοποίηση του μικροκλίματος στις κατοικίες, αλλά και στην εξοικονόμηση δαπανηρής θερμικής ενέργειας.

Η χρήση ανακλαστικών οθονών από αλουμινόχαρτο θα σας βοηθήσει να θερμαίνετε το διαμέρισμα πιο γρήγορα και πιο ποιοτικά

Η χρήση ανακλαστικών οθονών από αλουμινόχαρτο θα σας βοηθήσει να θερμαίνετε το διαμέρισμα πιο γρήγορα και πιο ποιοτικά

Συμβουλές! Εάν υπάρχει έλλειψη θερμότητας στο σπίτι, είναι σκόπιμο να οργανωθεί τζάκι, όπου ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ζεσταθείτε και να απολαύσετε την ήρεμη ατμόσφαιρα που έρχεται από την εστία.

Ένα ζεστό τζάκι με πέτρινη διακόσμηση

Ένα ζεστό τζάκι με πέτρινη διακόσμηση

Χάρη στην καινοτόμο ανάπτυξη των σχεδιαστών, οι κάτοικοι των διαμερισμάτων σε ισότιμη βάση με τους ιδιοκτήτες ιδιωτικών κατοικιών μπορούν να εγκαταστήσουν φυσικό αέριο ή ηλεκτρικό τζάκι με μια ρεαλιστική εγκατάσταση μιας πυρκαγιάς πυρκαγιάς, του ήχου του ξύλου και του άνθρακα. Ένα πλεονεκτικό χαρακτηριστικό των ηλεκτρικών τζακιών είναι η απουσία της επίδρασης της απελευθέρωσης επιβλαβών προϊόντων καύσης χαρακτηριστικών των γνήσιων οικιακών πυρκαγιών. Η μόδα για τζάκια που προορίζονται για εγκατάσταση σε διαμερίσματα, επηρέασε τη δημιουργία ενός τεράστιου φάσματος εξοπλισμού που μπορεί να δούμε οργανικά σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο, είτε πρόκειται για μινιμαλιστική υψηλής τεχνολογίας ή artsy αυτοκρατορία.

Η τήρηση όλων των παραμέτρων διατήρησης ενός άνετου μικροκλίματος στο διαμέρισμα θα σας δώσει υγεία και μακροζωία

Η τήρηση όλων των παραμέτρων διατήρησης ενός άνετου μικροκλίματος στο διαμέρισμα θα σας δώσει υγεία και μακροζωία

Κριτήρια για την επιλογή παραθύρων για εξοπλισμό διαμερίσματος

Η ερώτηση "πώς να δημιουργήσει ένα μικροκλίμα σε ένα διαμέρισμα", όπου η ποιότητα του αέρα θα μπορούσε να συγκριθεί με χώρες με άψογη οικολογία, θα πρέπει να ζητηθεί από τη στιγμή της έναρξης των μεγάλων επισκευών. Τα παράθυρα πρέπει να είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από φυσικό ξύλο, επιτρέποντας τον αέρα από το εξωτερικό περιβάλλον και να μην εκπέμπουν επιβλαβείς ουσίες κατά τη θέρμανση, σε αντίθεση με πλαστικά προφίλ. Κατά τη σύγκριση των πολυμερικών και ξύλινων παραθύρων, μπορούμε να προσδιορίσουμε ορισμένους παράγοντες που καθορίζουν το μικροκλίμα στο διαμέρισμα:

Η παρουσία ξύλινων παραθύρων θα βοηθήσει στη διατήρηση ενός ευνοϊκού μικροκλίματος στο σπίτι

Η παρουσία ξύλινων παραθύρων θα βοηθήσει στη διατήρηση ενός ευνοϊκού μικροκλίματος στο σπίτι

 • Η ικανότητα του δέντρου να περάσει αέρας επηρεάζει την παροχή αέρα στον χώρο με οξυγόνο. Το πλαστικό εξαλείφει την επίδραση της ανταλλαγής αέρα, δημιουργώντας ένα αίσθημα κενού σε ένα δωμάτιο με κλειστά παράθυρα.
Διακόσμηση τοίχου και παράθυρο φυσικών υλικών

Διακόσμηση τοίχου και παράθυρο φυσικών υλικών

 • Τα προφίλ πολυμερών χαρακτηρίζονται από υψηλό βαθμό ηλεκτροστατικής, που καθορίζει την προσέλκυση και τη συσσώρευση σκόνης, η οποία επηρεάζει δυσμενώς την υγεία των αλλεργικών ατόμων. Ως εκ τούτου, το μικροκλίμα σε ένα διαμέρισμα με πλαστικά παράθυρα κατηγορηματικά αντενδείκνυται για τους κατοίκους που έχουν προβλήματα με την αναπνευστική οδό και τα παιδιά.
Ένα άνετο υπνοδωμάτιο σε ένα δέντρο με εξαιρετική θέρμανση και θερμομόνωση

Ένα άνετο υπνοδωμάτιο σε ένα δέντρο με εξαιρετική θέρμανση και θερμομόνωση

 • προφίλ εγκατάστασης από μαλακό ξύλο (πεύκο, έλατο ή πεύκο) σε μια επίπεδη αναπνέουν όπως εύκολα και ελεύθερα, όπως σε ένα δάσος. Κωνοφόρα ακόμη και μετά την σφάγιο και επεξεργασίας για πολλά χρόνια εκκρίνουν βιολογικά ενεργές ουσίες - πτητικά, απολύμανση αέρα από επιβλαβείς μικροοργανισμούς. Αξίζει να σημειωθεί το επιστημονικά αποδεδειγμένο γεγονός της απελευθέρωσης του πλαστικού της διοξίνης κατά τη διάρκεια της θέρμανσης του πολυμερούς, το οποίο παράγει ένα τοξικό αποτέλεσμα σε άλλους.
Ένα ευρύχωρο μπάνιο με ξύλινο παράθυρο, σε όλο τον τοίχο

Ένα ευρύχωρο μπάνιο με ξύλινο παράθυρο σχεδόν σε όλο το τείχος

 • Επίπεδο ξύλινα προφίλ ηχομόνωση σημαντικά υψηλότερη από εκείνη των πλαστικών παραθύρων, όπως το δέντρο είναι σε θέση να διατηρήσει ένα χαμηλής συχνότητας και υψηλής και τα πολυμερή - ένα ήχο υψηλής συχνότητας. Διαμερίσματα με ξύλινα προφίλ πιο απομονωμένα από το θόρυβο του δρόμου.
Μεγάλο ξύλινο παράθυρο στο σαλόνι με το στυλ του εκλεκτικισμού

Μεγάλο ξύλινο παράθυρο στο σαλόνι του εκλεκτικού στυλ

Τέλειοι δείκτες υποαλλεργικότητας, υψηλός βαθμός αντοχής, ικανότητα αντοχής στην πρόσκρουση υγρασίας, υπεριώδες, διακυμάνσεις θερμοκρασίας προκαλούν εξαιρετικές ιδιότητες απόδοσης ξύλινα παράθυρα, που θα πρέπει να προτιμάτε εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα υγιές μικροκλίμα στο διαμέρισμα.

Οι λεπτές επιλογές της τεχνολογίας του κλίματος για ένα διαμέρισμα

Έχοντας θέσει ως στόχο τη δημιουργία ιδανικών συνθηκών στο εσωτερικό περιβάλλον του διαμερίσματος, είναι απαραίτητο να εκπληρώσετε το κύριο καθήκον - να επιλέξετε τεχνολογία κλιματισμού. Για να διευκολυνθεί η αναζήτηση, είναι απαραίτητο να μετρηθεί η περιοχή των κατοικιών και να μελετηθούν οι δείκτες ενός υγρομέτρου ικανού να καθορίσει την κατάσταση του μικροκλίματος σε ένα διαμέρισμα. Η λειτουργική συσκευή έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει το κλιματικό καθεστώς σε εσωτερικούς χώρους, όπου μπορεί να προσδιορίσει άμεσα τη θερμοκρασία και την υγρασία του αέρα.

Υγρόμετρο τοίχου που μετρά τη θερμοκρασία και την υγρασία στο δωμάτιο

Υγρόμετρο τοίχου που μετρά τη θερμοκρασία και την υγρασία στο δωμάτιο

Κλιματική τεχνολογία - ένα απαραίτητο σύστημα εξοπλισμού στέγασης, υπεύθυνος για τον αέρα στο διαμέρισμα. Έχει πολλές τροποποιήσεις, που χαρακτηρίζονται από διάφορες λειτουργίες:

 • Υγραντήρας αέρα είναι σε θέση να βελτιστοποιήσει γρήγορα το μικροκλίμα στο διαμέρισμα, το οποίο είναι ο κανόνας ορίζεται ως ακριβώς βάσει των στοιχείων υγρόμετρο. Χωρίς αυτή τη συσκευή από την ξηρότητα του αέρα μπορεί να συμβολίζουν τις τρίξιμο ξύλινα πατώματα, ξεφλούδισμα ταπετσαρία, μια καχεκτική άποψη του γλάστρες με φυτά, ανεξάρτητα από την εντατική άρδευση και λίπανση έγκαιρη γης, αίσθημα κακουχίας. Οι υγραντήρες έχουν διαφορετικές χωρητικότητες, μετρούμενες σε ποσότητα νερού που εξατμίζεται σε μια ώρα. Οι συσκευές είναι σχεδιασμένες για μια συγκεκριμένη περιοχή του δωματίου, μπορούν να συμπληρωθούν με φίλτρα για τον καθαρισμό του νερού, Προβολέας LED, αρωματικές κάψουλες που χρησιμοποιούνται για συνεδρίες φυτικό φάρμακο, μια λάμπα υπεριωδών ακτίνων, νερό απολύμανση εξατμίσιμα ενσωματωμένο μετεωρολογικό σταθμό, ένα τηλεχειριστήριο, της λειτουργίας κλειδώματος των παιδιών και άλλων συστατικών με τη μορφή ενός συναγερμού, μια λάμπα ή οργανωτή. Καινοτόμα μοντέλα υγραντήρες μπορεί να λειτουργήσει σε αυτόματη λειτουργία - η συσκευή μετρά ανεξάρτητα τη θερμοκρασία και το επίπεδο υγρασίας στο δωμάτιο, να αλλάξετε τις ρυθμίσεις και να δημιουργήσετε ένα άνετο μικροκλίμα σε κάθε δωμάτιο διαμερίσματα χωρίς ενοικιαστές.
Η κανονική υγρασία αέρα στο δωμάτιο θα μειώσει τον κίνδυνο της νόσου, καθώς και θα παρέχει άνεση στους κατοίκους

Η κανονική υγρασία αέρα στο δωμάτιο μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης ασθενειών, καθώς και παρέχει άνεση στους κατοίκους

 • Κλιματισμός - μια πολυλειτουργική συσκευή κλιματικής τεχνολογίας, χωρίς την οποία είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τη ζωή σε σκονισμένες μεγαλουπόλεις και επαρχίες με διαρκώς μεταβαλλόμενο καθεστώς θέρμανσης. Τα σύγχρονα συστήματα διάσχισης έχουν τη δυνατότητα ψύξης, θέρμανσης, υγρασίας αέρα ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία του δρόμου και τη λειτουργία του εξοπλισμού θέρμανσης. Για να βελτιωθεί το μικροκλίμα στο διαμέρισμα στούντιο ή διαμονή με μικρά δωμάτια, αξίζει να προτιμάτε μοντέλα με ένα ολοκληρωμένο σύστημα φιλτραρίσματος και καθαρισμού του αέρα από τη σκόνη, επιβλαβή για τις ακαθαρσίες υγείας. Απολυμαίνουν όχι μόνο τον αέρα, αλλά και τον εμπλουτίζουν με ιόντα και φυτοντοκτόνα, τα οποία λείπουν πάρα πολύ στον αστικό αέρα. Οι σύγχρονες τεχνολογίες είναι το μέγιστο βελτιωμένο σύστημα split, υπεύθυνο για το μικροκλίμα στο διαμέρισμα. Ο έλεγχος και η παρακολούθηση του τρόπου λειτουργίας του κλιματιστικού είναι δυνατή σε απομακρυσμένη απόσταση με τη βοήθεια του Wi-Fi. Χάρη στην κινητικότητα του διαχωρισμένου συστήματος, μπορείτε να ρυθμίσετε τη βέλτιστη θερμοκρασία χώρου κατά τη διάρκεια της εργασίας, σε επαγγελματικό ταξίδι ή στο αυτοκίνητο στο σπίτι.
Στην κρύα και ζεστή εποχή, το βέλτιστο μικροκλίμα θα βοηθήσει στη δημιουργία ενός κλιματιστικού

Στην κρύα και ζεστή εποχή, το βέλτιστο μικροκλίμα θα βοηθήσει στη δημιουργία ενός κλιματιστικού

 • καθαρισμού αέρα σταδιακά καθαρίζει και υγραίνει τον αέρα: εκτελεί μια αντιβακτηριακή λειτουργία εκτελεί ιονισμού πλάσματος εξαλείφει σκόνη, τρίχωμα ζώων και χρωματικό χώρο αλλεργιογόνου γύρης εμπλουτίζει λείπει υγρασία στο βέλτιστο επίπεδο.
Η βελτίωση της ποιότητας του αέρα είναι το κύριο καθήκον"мойки воздуха"

Βελτίωση των χαρακτηριστικών του αέρα - το κύριο καθήκον του πλυσίματος του αέρα

Συμβουλές! Με την έλλειψη χώρου για να φιλοξενήσει το συνολικό διαιρούμενων συστημάτων, του εξοπλισμού, ύγρανση του αέρα, του συστήματος μικροκλίμα στο διαμέρισμα επιτρέπει να απαλλαγούμε από το πρόβλημα της υπερβολικής ξηρότητας του αέρα, την υγρασία, ανεπαρκή επίπεδα θέρμανσης ή κατοικίες εξαερισμού.

Ηλεκτρονικός έλεγχος κλιματισμού στο τηλεχειριστήριο σε ένα σύγχρονο διαμέρισμα

Ηλεκτρονικός έλεγχος κλιματισμού στο τηλεχειριστήριο σε ένα σύγχρονο διαμέρισμα

Το συγκρότημα του εξοπλισμού που ολοκληρώνεται με τα συνδυασμένα συστήματα μηχανικής θέρμανσης, κλιματισμού, εξαερισμού, υγρασίας και αφυγραντικής είναι ένα καθολικό μοντέλο κλιματικού ελέγχου. Το πρωτότυπο αυτού του πολυλειτουργικού εξοπλισμού είναι το σύστημα "Έξυπνο σπίτι", δημιουργώντας αυτόματα ένα ιδανικό μικροκλίμα στο διαμέρισμα.

Το κύριο καθήκον του συστήματος κλιματισμού είναι να εξασφαλίζει την αδιάκοπη λειτουργία των συσκευών θέρμανσης, των υγραντήρων και του εξοπλισμού εξαερισμού

Το κύριο συγκρότημα εργασιών του συστήματος κλιματισμού είναι η παροχή αδιάλειπτης λειτουργίας συσκευών θέρμανσης, υγραντήρων και εξοπλισμού εξαερισμού

Συστάσεις για την επιλογή υλικών φινιρίσματος

Το μικροκλίμα των διαμερισμάτων καθορίζει όχι μόνο το έργο των διαιρούμενων συστημάτων, θερμοσίφωνες, υγραντήρες, συστήματα καθαρισμού του αέρα, αλλά και που χρησιμοποιούνται για την επίπλωση και τη διακόσμηση των δωματίων υλικών. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να μελετήσουμε την επίδραση στο περιβάλλον των ιδιαίτερων λεπτομερειών της επίπλωσης και της πρόσοψης των χώρων. Ως εκ τούτου, για το φινίρισμα του διαμερίσματος πρέπει να δοθεί προτίμηση φυσικά κεραμικά πλακίδια, επεξεργασία με οργανικές χρωστικές όπως το Zelij (πλακάκια σε μαροκινό ύφος), χαρτί ταπετσαρία, βαφή με υψηλά υποαλλεργικά δείκτες, πάνελ τοίχου και χωρίσματα από γύψο, τούβλο κλίνκερ, μάρμαρο, γρανίτη, ξύλο παρκέ και άλλα φυσικά υλικά χωρίς επεξεργασία με χημικές ενώσεις.

Φυσικά οικοδομικά υλικά στη διακόσμηση των τοίχων σε ένα μοντέρνο εσωτερικό

Φυσικά οικοδομικά υλικά στη διακόσμηση των τοίχων σε ένα μοντέρνο εσωτερικό

Εκτός από την ευεργετική επίδραση στο περιβάλλον, τα υλικά φινιρίσματος με φυσική βάση διακρίνονται από την ανθεκτικότητα της λειτουργίας και τη δυνατότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα να μην χάσουν την αρχική τους εμφάνιση. Η φυσικότητα πρέπει να εκδηλώνεται σε κάθε στοιχείο εσωτερικού σχεδιασμού:

Μωσαϊκό σε φυσικά χρώματα, διακοσμώντας το μπάνιο

Μωσαϊκό σε φυσικά χρώματα, διακοσμώντας το μπάνιο

 • άψογο υλικό για ράψιμο κουρτίνες και κουβέρτα μπορούν να γίνουν φυσικά υφάσματα - βαμβάκι, λινά, μεταξωτό, σιφόν, καμπρίκο ή τίνι.
Κουρτίνα από φυσικό πανί λινό

Κουρτίνα από φυσικό πανί λινό

 • ως βέλτιστο υλικό για την παραγωγή επίπλων μπορεί να είναι μια σειρά διαφορετικών τύπων ξύλου, μπαστούνι, αμπέλου, βιολογικού γυαλιού, διαφόρων τύπων μετάλλου, φυσικών πέτρα για την κατασκευή countertops.
Πάγκος και τοίχος εργασίας από μαρμάρινη πέτρα

Πάγκος και τοίχος εργασίας από μαρμάρινη πέτρα

Η επικράτηση των φυσικών συστατικών στο εσωτερικό του διαμερίσματος σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα άνετο περιβάλλον στο διαμέρισμα, όσο το δυνατόν πλησιέστερα προς το φυσικό περιβάλλον με τα κρυστάλλινα αέρα και τέλεια οικολογική κατάσταση.

Τοίχος διακόσμηση στο κεφάλι του κρεβατιού με τοιχοποιία

Τοίχος διακόσμηση με τοιχοποιία στο κεφάλι του κρεβατιού

Πώς να δημιουργήσετε ένα μικροκλίμα σε ένα διαμέρισμα: μη τυποποιημένες μεθόδους υγρασίας και καθαρισμού του αέρα

Από το μικροκλίμα στο διαμέρισμα μπορεί να επηρεάσει όχι μόνο τα πολυλειτουργικά συστήματα εξοπλισμού, αλλά και τυπικές λεπτομέρειες της κατάστασης:

 • Εσωτερικά φυτά μπορούν να εμπλουτίσουν τον αέρα με οξυγόνο, να μειώσουν την περιεκτικότητα σε διοξείδιο του άνθρακα, επιβλαβείς τοξίνες και μικροοργανισμούς. Εξαιρετική διήθηση αέρα διεξάγεται από χλωροφύτου, αλόη, γεράνια και pelargonium, νεροφυλάκια και άλλα είδη εσωτερικών λουλουδιών. Για την τοποθέτησή τους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κινητές βάσεις, βιβλιοθήκες ή γλάστρες.
Τα φυτά στο σπίτι βοηθούν στον καθαρισμό του αέρα στο δωμάτιο

Τα φυτά στο σπίτι βοηθούν στον καθαρισμό του αέρα στο δωμάτιο

 • Ενυδρείο στο δωμάτιο Είναι σε θέση να εξαλείψει πλήρως την ανάγκη χρήσης ενός υγραντήρα αέρα, καθώς η εξάτμιση του νερού το καθιστά πλήρως κορεσμένο με την υγρασία που λείπει.
Το ενυδρείο στο νησί της κουζίνας είναι πρωτότυπο και χρήσιμο

Το ενυδρείο στο νησί της κουζίνας είναι πρωτότυπο και χρήσιμο

 • Διακοσμητικό σιντριβάνι στο δωμάτιο θα λειτουργήσει ως αρχικός υγραντήρας, δημιουργώντας ένα δυναμικό οπτικό αποτέλεσμα. Υπάρχουν στάσιμα και επιτραπέζια μοντέλα σχεδιασμένα για εσωτερική διακόσμηση. Ως εκ τούτου, ανεξάρτητα από την περιοχή του διαμερίσματος, μπορείτε να επιλέξετε το βέλτιστο μέγεθος για ένα σιντριβάνι δωμάτιο.
Πολυλειτουργικό σιντριβάνι σπιτιού θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να μαλακώσετε τον αέρα στο διαμέρισμα

Πολυλειτουργικό σιντριβάνι σπιτιού θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να ενυδατώσετε τον αέρα στο διαμέρισμα

 • Ο τακτικός αερισμός του διαμερίσματος εξουδετερώνει το πρόβλημα της ξηρότητας του αέρα, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την περίοδο θέρμανσης.
Πώς να δημιουργήσετε ένα μικροκλίμα στο διαμέρισμα: αερισμό του δωματίου - μία από τις κύριες δραστηριότητες για ένα ασφαλές μικροκλίμα στο διαμέρισμα

Αερισμός αίθουσα - μια από τις κύριες δραστηριότητες για τη δημιουργία ενός ασφαλούς μικροκλίματος στο διαμέρισμα

Για την ενίσχυση της υγείας των νοικοκυριών, να απαλλαγούμε από το αίσθημα της κούρασης και ευερεθιστότητα στο σπίτι, είναι σημαντικό να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη δημιουργία ενός άνετου περιβάλλοντος στο διαμέρισμα, που χαρακτηρίζεται από άψογη κατάσταση υγρανθεί αέρα, χωρίς σκόνη και άνετη θερμοκρασία δωματίου. Χρησιμοποιώντας αποτελεσματικούς τρόπους θέρμανσης, τον καθαρισμό και ύγρανση του αέρα, θα είστε σε θέση να δημιουργήσει ένα καλό καιρό στο διαμέρισμα: μια ευπρόσδεκτη δροσιά το καλοκαίρι και ζεστή ατμόσφαιρα στην εποχή παρατεταμένη κρύο, μπορείτε να απολαύσετε τα κρυστάλλινα καθαρό αέρα, χωρίς αλλεργιογόνα και την αίσθηση της άνοιξης φρεσκάδα όλο το χρόνο.

Πώς να δημιουργήσετε ένα μικροκλίμα σε ένα διαμέρισμα: μια επισκόπηση των πιο αποτελεσματικών τεχνικών

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1