Κομψό εσωτερικό χώρο εισόδου σε ιδιωτική κατοικία

Κομψό εσωτερικό χώρο εισόδου σε ιδιωτική κατοικία

Αίθουσα εισόδου - αυτό είναι το πρόσωπο του σπιτιού, μας συνοδεύει όταν φύγουμε στην επιχείρηση και συναντάμε μετά από μια δύσκολη μέρα. Εδώ είμαστε Αποθηκεύουμε εξωτερικά ενδύματα και παπούτσια, Δημιουργήστε μια κομψή εικόνα πριν ένα μεγάλο καθρέφτη, και το εσωτερικό του παράγει μια πρώτη εντύπωση των ιδιοκτητών του σπιτιού. Γι 'αυτό είναι τόσο σημαντικό να σκεφτείτε προσεκτικά το σχεδιασμό του διαδρόμου και την οργάνωσή του! Εξάλλου, ο χώρος εισόδου είναι ένας μάλλον περιορισμένος χώρος στον οποίο η αισθητική και η λειτουργικότητα πρέπει να είναι πραγματικά τέλεια ισορροπημένες. Πώς να αποφύγετε τα λάθη στο σχεδιασμό αυτού του τμήματος του σπιτιού ή του διαμερίσματος με το μικρότερο κόστος υλικού και χρόνου; Παραγγείλετε καθολική και πολυλειτουργική ντουλάπα!

Περιεχόμενα:

 • Οφέλη
 • Χαρακτηριστικά επιλογής
 • Εσωτερική πλήρωση
Κομψή σχεδίαση σε στυλ μινιμαλισμού

Κομψή σχεδίαση σε στυλ μινιμαλισμού

Οφέλη

Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα ντουλάπα είναι ασυνήθιστο σχέδιο: μπορεί να είναι ενσωματωμένο ή σώμα, και οι πόρτες του δεν ανοίγουν, αλλά κινούνται μέσα από ένα ειδικό σύστημα.

Συμβουλές! Από την άποψη της πρακτικότητας και χρήμα πιο κατάλληλη για διευθέτηση στο διάδρομο μπορούν να θεωρηθούν ενσωματωμένου τύπου ντουλάπα στην οποία μπορεί να απουσιάζει μία ή περισσότερες πλευρές, τις περισσότερες φορές είναι το οπίσθιο ή πλευρικό τοίχωμα.

Είναι συνήθης η καθιέρωση στο εξειδικευμένη θέση, ενσωματωμένο στον τοίχο, λόγω του οποίου επιτρέπει:

 1. να λύσει το ζήτημα της τοποθέτησης και της ορθολογικής χρήσης μιας περιορισμένης περιοχής ·
 2. εφαρμόστε αποτελεσματικά κάθε εκατοστό του δωματίου.
 3. για να εξοικονομήσετε χρήματα λόγω της έλλειψης πλάτη ή πλευρικά τοιχώματα και, κατά συνέπεια, δεν χρειάζεται να πληρώσουν για την κατασκευή τους - έως και 15-20% του συνολικού κόστους?
 4. για να δώσει την αίθουσα ένα φιλόξενο και καλά περιποιημένη εμφάνιση, γιατί όλα τα ράφια με αξεσουάρ, υποδήματα, καλύμματα κεφαλής και τα ρούχα θα πρέπει να κρύβεται πίσω από την πρόσοψη και δεν χρειάζεται να φορτώνω την αίθουσα με πολλά ράφια, κρεμάστρες και τα αγκίστρια?
 5. απόκρυψη των ελαττωμάτων: κλείστε το σωλήνα ή τη θέση, κρύψτε την καμπυλότητα του τοίχου ή επεκτείνετε οπτικά το δωμάτιο.
Φωτεινή τόνους για την αντίθεση με το εσωτερικό

Φωτεινή τόνους για την αντίθεση με το εσωτερικό

Επιφάνειες καθρέπτη για οπτική μεγέθυνση του χώρου

Επιφάνειες καθρέπτη για οπτική μεγέθυνση του χώρου

Το ντουλάπι θα βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος της έλλειψης χώρου σε μικρά διαμερίσματα

Το ντουλάπι θα βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος της έλλειψης χώρου σε μικρά διαμερίσματα

Και χάρη στο γεγονός ότι όλα τα μοντέλα ενσωματωμένων ντουλαπιών γίνονται σύμφωνα με τις παραγγελίες, υπάρχει η δυνατότητα να σχεδιάσετε ράφια και κρεμάστρες κατά την κρίση τους και να συμπληρώσουν το περίβλημα με ράβδους και συρτάρια σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε μέλους της οικογένειας.

Χαρακτηριστικά επιλογής

Η επιλογή της ντουλάπας είναι σοβαρή και υπεύθυνη. Για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, να μην υπερβείτε τον προγραμματισμένο προϋπολογισμό και να μην χάσετε καμία σημαντική απόχρωση, πρέπει να τηρήσετε ορισμένες συστάσεις.

Υλικό

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να αποφασίσουμε ποιο υλικό θα κατασκευαστεί από τη μελλοντική ενσωματωμένη ντουλάπα.

Πληροφορίες! Το σώμα τέτοιων τεμαχίων επίπλων και η εσωτερική τους γέμιση είναι κατασκευασμένα από έθιμο καπλαμάδες ή πολυστρωματική μοριοσανίδα ή MDF πάχος 16-18 mm, το οποίο στο μέλλον θα αποφύγει την χαλάρωση των ράφια.

Ο χρόνος του υλικού Χαρακτηριστικά
Επιχρισμένη / πολυστρωματική μοριοσανίδα Η μοριοσανίδα έχει υψηλά χαρακτηριστικά αντοχής. είναι εύκολο, βολικό στη χρήση και συντήρηση. Η μοριοσανίδα είναι φθηνότερη από άλλα υλικά.
MDF Οι ίνες είναι φιλικές προς το περιβάλλον και αβλαβείς για την ανθρώπινη υγεία. Είναι πιο ανθεκτικό και ανθεκτικό στην υγρασία, οπότε το ντουλάπι MDF θα διαρκέσει περισσότερο, αν και θα κοστίσει περισσότερο σε μια τιμή.
Οι σύγχρονες τεχνολογίες θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το πιο κατάλληλο χρώμα και σχεδιασμό των μελλοντικών σας επίπλων

Οι σύγχρονες τεχνολογίες θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το πιο κατάλληλο χρώμα και σχεδιασμό των μελλοντικών σας επίπλων

Η διαφορά στη δομή της μοριοσανίδας και MDF

Η διαφορά στη δομή της μοριοσανίδας και MDF

Μετά την επιλογή του υλικού για την κατασκευή του ντουλαπιού για τοποθέτηση στο διάδρομο, καθορίζονται οι διαστάσεις του, οι οποίες περιορίζονται μόνο από τις διαστάσεις του χώρου. Έτσι, στο ύψος, η ντουλάπα μπορεί να περιοριστεί μόνο στα ανώτατα όρια του δωματίου. Αλλά αν οροφή στην τάση του δωματίου, είναι απαραίτητο να υπάρχει ένα κενό μεταξύ της οροφής και του θαλάμου - τουλάχιστον 50 mm.

Συμβουλές! Το καλύτερο και πιο εύκολο στη χρήση θεωρείται ότι είναι το βάθος ντουλαπιού 60 cm, στην οποία η ράβδος για κρεμάστρες με τα ρούχα τοποθετούνται σε ένα συμβατικό τρόπο, και η ντουλάπα θα καταλήξουμε με ένα μεγαλύτερο.

Πριν από την παραγγελία επίπλων υπουργικού συμβουλίου, πρέπει να σχεδιάσετε προσεκτικά την εσωτερική γέμιση

Πριν από την παραγγελία επίπλων υπουργικού συμβουλίου, πρέπει να σχεδιάσετε προσεκτικά την εσωτερική γέμιση

Συμβουλές! Αν το δωμάτιο είναι στενό, μπορείτε να μειώσετε το βάθος του ντουλαπιού στα 40 cm και να χρησιμοποιήσετε τις ακραίες ράβδους.

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι στην περίπτωση του Εντοιχισμένη ντουλάπα μπορεί να μην έχει πλευρικά τοιχώματα, δάπεδο, επάνω πάνελ και οπίσθιο τοίχωμα και όλα τα στοιχεία γεμίσματος και κατασκευής μπορούν να συνδεθούν απευθείας στον τοίχο. Εδώ είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη ότι οι τοίχοι δεν πρέπει να τελειώνουν με γυψοσανίδες, επειδή είναι αρκετά μαλακό υλικό, ανίκανο να αντέξει τα φορτία.

Θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη ότι η ενσωματωμένη ντουλάπα θα είναι μόνιμα τοποθετημένη, δεν μπορεί να μετακινηθεί ή να μετακινηθεί σε άλλο δωμάτιο, επειδή έχει σχεδιαστεί για ένα συγκεκριμένο εξειδικευμένη θέση ή τη γωνία του δωματίου.

Στενή αίθουσα σε στιλ αρτ νουβό

Στενή αίθουσα σε στιλ αρτ νουβό

Μια λευκή ντουλάπα με γυαλιστερή πρόσοψη φαίνεται πολύ κομψή

Μια λευκή ντουλάπα με γυαλιστερή πρόσοψη φαίνεται πολύ κομψή

Πόρτες

Το "highlight" και το κύριο χαρακτηριστικό της κάθε ντουλάπα είναι το δικό του συρόμενη πόρτα τύπου. Σε αντίθεση με την ταλάντευση, δεν χρειάζονται επιπλέον ελεύθερο χώρο για βολική χρήση, επιτρέποντας παράλληλα την ορθολογική και μέγιστη χρήση ολόκληρης της χρήσιμης περιοχής του δωματίου.

Και η τεράστια ποικιλία φινιρισμάτων, έγχρωμων λύσεων και στυλ που χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση και τη διακόσμηση των θυρών, παρέχει μια ευκαιρία στο μελλοντικό γραφείο να χωρέσει σε κάθε έτοιμο εσωτερικό του δωματίου!

Πόρτες ακτίνων με γυάλινα ένθετα

Πόρτες ακτίνων με γυάλινα ένθετα

Για το σχεδιασμό μικρών δωματίων είναι προτιμότερο να επιλέγετε αποχρώσεις

Για το σχεδιασμό μικρών δωματίων είναι προτιμότερο να επιλέγετε αποχρώσεις

Υπάρχουν πολλές επιλογές για το σχεδιασμό της πρόσοψης της ντουλάπας, αλλά οι πιο σχετικές και δημοφιλείς θεωρούνται σχέδια για δύο ή τρία την πόρτα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι πόρτες κινούνται αριστερά και δεξιά με τη χρήση ειδικών κυλίνδρων στερέωσης που μπαίνουν μέσα στο μεταλλικό πλαίσιο κατά μήκος της "σιδηροτροχιάς", ή η πόρτα με το πλαίσιο μετακινείται σε ειδική μονότοξα. Ως εκ τούτου, ο σχεδιασμός προβλέπει την παρουσία οδηγών και εξαρτημάτων από χάλυβα ή αλουμίνιο.

Σημαντικό! Το πλάτος των συρόμενων θυρών δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 1 μέτρο. Κατ 'αρχάς, η κίνηση της φαρδιάς πόρτας είναι άβολη. Δεύτερον, είναι πολύ βαρύ και έχει αυξημένο φορτίο, το οποίο θα οδηγήσει σε ταχεία αποτυχία του υλικού και των οδηγών.

Συνδυάζοντας διάφορα υλικά στο σχεδιασμό της πρόσοψης των ενσωματωμένων επίπλων γραφείου

Συνδυάζοντας διάφορα υλικά στο σχεδιασμό της πρόσοψης των ενσωματωμένων επίπλων γραφείου

Κατά τη διακόσμηση της πρόσοψης του υπουργικού συμβουλίου, χρησιμοποιήστε μια ποικιλία υλικών: διακοσμητικό γυαλί με εκτύπωση φωτογραφιών, παράθυρα από βιτρό, πλαστικό, φυσικά υλικά, καθρέφτη. Αλλά όταν επιλέγετε τον εξωτερικό σχεδιασμό των θυρών, αξίζει να θυμόμαστε ότι:

 1. Τα ψηφιδωτά καθρέφτη και καθρέφτη συμβάλλουν στην επέκταση του περιορισμένου χώρου.
 2. τα στερεά διακοσμητικά πάνελ χωρίς διακόσμηση θα βαρύνουν το εσωτερικό και θα το κάνουν πιο σοβαρό.
 3. Οι γυάλινες επιφάνειες θα δώσουν έμφαση σε σημαντικά εγκεφαλικά επεισόδια και θα αποτελέσουν το "highlight" του δωματίου.
Πόρτες καθρέφτη - μια εξαιρετική επιλογή για το σχεδιασμό του διαδρόμου

Πόρτες καθρέφτη - ιδανικό για το σχεδιασμό του διαδρόμου

Γυαλιστές επιφάνειες στο εσωτερικό ενός σύγχρονου διαδρόμου

Γυαλιστές επιφάνειες στο εσωτερικό ενός σύγχρονου διαδρόμου

Συμβουλές! Με τη διαίρεση του καταψύκτη κάθετα και οριζόντια με διαφορετικά υλικά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σχέδιο!

Όσον αφορά τη λύση χρώματος, η ντουλάπα για το διάδρομο μιας μικρής περιοχής ή μάλλον η πρόσοψή της πρέπει να είναι ελαφρύ τόνο, έτσι ώστε να μην γεμίσει ο χώρος, αλλά οι σκοτεινές θα ταιριάζουν σε ευρύχωρες περιοχές, όπου απαιτούνται βαθιές αποχρώσεις.

Εσωτερική πλήρωση

Ράφια συρταριών

Ράφια συρταριών

Για να έχετε τελικά μια λειτουργική ντουλάπα, χρειάζεστε επιλέξτε σωστά το περιεχόμενό του, καθορίστε τη λίστα των πραγμάτων που έχουν προγραμματιστεί να αποθηκευτούν σε αυτό, τους τρόπους αποθήκευσης τους. Συνήθως η ενσωματωμένη ντουλάπα για την τοποθέτηση του διαδρόμου αποτελείται από:

 • ψηλά μεσοπάτωμα για την αποθήκευση αντικειμένων μεγάλου μεγέθους που χρησιμοποιούνται σπάνια: ταξιδιωτικές τσάντες, αθλητικός εξοπλισμός, κιβώτια με οικιακές συσκευές κ.λπ.
 • ευρεία ανοικτά ράφια και στενά κελιά με ύψος 28 έως 32 cm.
Ένα σαφές παράδειγμα εσωτερικής πλήρωσης

Ένα σαφές παράδειγμα εσωτερικής πλήρωσης

 • συρτάρια ή καλάθια, η κορυφή του οποίου συνιστάται να τοποθετηθεί σε ύψος 100-120 mm από το πάτωμα. Το πλάτος τέτοιων κουτιών πρέπει να είναι μικρότερο από το πλάτος του διαμερίσματος θύρας, πίσω από το οποίο τοποθετούνται.
 • ράβδος για κρέμασμα ρούχων σε κρεμάστρες, τοποθετείται σε ύψος 180-210 cm από το δάπεδο, ή σταυρωτές συνδέσεις, τα οποία είναι εγκατεστημένα κάτω από την κορυφή του ερμαρίου και μείωσε χρησιμοποιώντας τον μοχλό στην επιθυμητή θέση?
 • ανασυρόμενο ράφια για παπούτσια.
 • κρεμάστρες για δεσμούς, ζώνες και κασκόλ.
Ενσωματωμένα έπιπλα με οπίσθιο φωτισμό LED

Ενσωματωμένα έπιπλα με οπίσθιο φωτισμό LED

Μινιμαλισμός στυλ στο σχεδιασμό ενός μικρού διαμερίσματος

Μινιμαλισμός στυλ στο σχεδιασμό ενός μικρού διαμερίσματος

Συμβουλές! Κατά τον προγραμματισμό της εσωτερικής πλήρωσης της ντουλάπας για το διάδρομο, είναι απαραίτητο να παρέχεται ένα ράφι ή κουτί αποθήκευσης μέσα για τον καθαρισμό παπουτσιών και ρούχων, τσαντών, ομπρέλλων, γυαλιών ηλίου και άλλων απαραίτητων μικροσκοπίων.

Επιλέγοντας σωστά τον σχεδιασμό του κιβωτίου και την πλήρωσή του, θα έχετε εύκολη πρόσβαση στα ρούχα και τα παπούτσια της τρέχουσας εποχής και ένα ασφαλές μέρος για την αποθήκευση εξωτερικών ενδυμάτων και υποδημάτων άλλων εποχών.

Στυλ σοφίτας σε ένα μικρό διαμέρισμα

Στυλ σοφίτας σε ένα μικρό διαμέρισμα

Επιλέξτε μια εντοιχισμένη ντουλάπα στην αίθουσα: 60+ μοντέρνες και κλασικές επιλογές

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =